Sziasztok!
Olvastam, hogy sok helyen fizetni kell az
UH-okért. Tegnap voltunk hasi és agyi UH-on a Bethesda Kórházban, ott nem kell fizetni. Viszont 2 hónap várakozási idő van. (Én kb. akkor kértem az időpontot, amikor hazajöttünk a kórházból)
Én is a
fürdetőkrémet használom, de úgy (védőnő ötlete volt), hogy kicsit kinyomunk belőle kis tálba, egy kevés vízzel betesszük a mikróba, ott jól elolvad és beleöntjük a vízbe. A legelején, próbáltam Levire kenni, de csúszott ki a kezünk közül folyton, így jó!
Tali: szerintem én tudnék menni (hogyha rám is gondoltatok, még új vagyok itt), én is autóval mozgok Budapesten, nem probléma. Hogyha valaki Újpest felől jön, akár együtt is mehetünk. Vagy Újpest és II. kerület között fel tudok venni valakit + bébit.
Brendon: felhívtam ma Belényi Beát, ő szervezi a tornákat a Brendonban, hogy még van 5 alkalmam a bérletemből (még pocakosan jártam kismama tornázni) és szeretnék majd a babával menni, mikortól, mire mehetek, stb.. Azt mondta, hogy elkezdhetünk már most baba-mama jógázni, később majd baba-mama tornázni. Van-e valaki, aki jár ilyesmire? Vélemény, esetleg?
Találtam még babaúszáshoz egy szimpatikus helyet, XVI.ker.:
http://www.babauszi.hu/
Már nagyon mennék, mozognék, vinném a bébit a sétákon kívül máshová is.
Azt vettem észre, hogy a sétánk alatt, nézelődik Levi, viszont fekszik a kocsiban, csak az eget, néha fákat láthat. Mikortól szokták, lehet kicsit feljebb ültetni a kocsiban őket?