Sziasztok!
Lidikóka
Hát botondnak van mit a tejbe aprítani az már biztos

raknál fel róla képet?
GYED Én már megigényletem, mivel 1 hónapot ül rajta a revizor, de szerintem így is csúszni fog a kifizetése. ami kell hozzá: Egy fogalalkoztatói igazolás (ha újfajta akkor hozzá a GYED-es pótlap) ami fontos hogy legyen rajta hogy Botond 2 éves koráig fizetésnélküli szabin leszel, neked ki kell még tölteni egy igénybejelentőt Gyed-re, meg a gyerek eredeti születési anyakönyvi kivonata mert rávezetik, hogy megigényelted. Ha te intézed akkor amikor beadod érkeztesd és utána kérjél belőle másolatot!!!
Sírósság Petra is elég sokat sír, de ő beteg nem kap levegőt és ezrt, viszont a két nagy sajszi tegnap este fürdés előtt olyan hisztit vágott le. De mindenki panaszkodott az oviban is hogy kezelhetetlenek voltak a gyerkőcök. Tuti valami volt a levegőben.
Fog Zsaninál még én is azt hittem 4 hónaposan hogy mindjárt kint a foga azért sír. aztán 9 hónapot is betöltötte mire lett 1 foga. Grétinél már sejtettem hogy nemlesz egyhamar foga hiába is ömlik a nyála, 11 hós elmúlt mire kinőtt neki az első. Most nő az utolsó tejzápfoga. De neki 2 foggal több nőtt mint kellene így ha kint van az uccsó foga menni kell panoráma RTG-re hogy megnézzék mennyi csontfogcsírája van. Mert a tejfogak még épp befértek az állkapocsba bár torlódnak. Ha csontfogból is több van már ki kell találni mit fogunk kezdeni ha elkezdenek potyogni a tejfogak. Petrának meg már megmondtam hogy 9-10 hós koráig nem akarok fogat látni a szájába úgy csinálja (engem Gréti megharapott szopi közben, a felső 1-2-3-as foga 15 hósan lett meg, utána félálomban párszor rajtam élezte 17 hós volt mikor azt mondtam hogy elég volt)
Brigi
Trapéz Én se vennék már neki, Petra már abban leli örömét ha kiforoghat alóla és cincálja lefele a játékokat és úgy játszik velük, mikorra végez játék már nincs a trapézon csak a mi nem leszedhető. Sőt volt olyan hogy fel is borította mert megemelte az egyik lábát.
Ja tényleg nem tudom volt e róla szó már, de aki kapott a kórházban babacsomagot az a
Roosmann-os kupont váltsa be belőle, 4 hós kortól lehet és az egészségügyi kiskönyv kell hozzá de csak ránéztek hogy tényleg van e PEtra

A dobozban van egy újabb kupon azzal jár a köetkező doboz. Hippes bébiételek vannak benne, meg tápszerminta (anno a milupának volt ilyen tápszermintás csomagja a kölyökkutyusunk kata meg anno, mert a csajok a szopi után nem fogadtak el semmit, majd szépen lassan a tehéntejet kezdét inni, mi mást mi se tápszert iszunk hanem tejte

) Az egyik dobozban egy kendő a másikban egy kis póló meg egy Hippes kanálka. Bocs ha volt róla szó de aki elfelejtette volna a kupont annak jól jön.
Na megyek hátha alszok is egy kicsit, Petra elég szarul alszik, állandóan felébred a saját köhögésére, de már közel seolyan rossz mint 2 napja.