Kukacz
Igen, babás vagyok. A 12.hét most telt le, elkezdődött a 13.hét
A profilomban van egy pár infó. Éva!(senki)
Ne haragudj, valahogy átugrottam a neveden. A "senki" név tényleg nem nagyon szerencsés, Te viszont nagyon az vagy, hogy kevés progeszteronnal sikerült teherbe esni. Szeded a gyógyikat, nem lesz semmi baj
Hüvelyi kúpot használsz? Az jobb, terhesség esetén. A 9.hét is letelt, látom, hányadikba vagy pontosan? Mostmár tuti nem lesz semmi baj, a 9.hét a kritikus. Amire most kell vigyázni többekközött, hogy uszodába, folyóvízben, tóban nem szabad úszni. Hiába írják a könyvek, hogy az úszás használ. Igen, használ, ha tiszta a víz, de ezek a vizek nem tiszták, az embertársaink miatt, ugye... Terhesség esetén nagy a fertőzésveszély, elmehet a baba. A tengervíz viszont nem annyira káros, azért lehet jobb, azt is kerülni.
Sok sikert továbbra is, mostmár nem kell izgulni!
puszi
Nikie

eN SEM VAGYOK AB PARTI, FENTEBB LEIRTAM, MIT GONDOLOK AZ EGéSZRüL, NEM ISMéTLEM MAGAM.Igazad van, a gyerekneveléshez leginkabb szeretet kell. A pénz nem annyira fontos. En nem védem az ab-ra igyekvö lanyokat, de nem is itélem el öket. Na jo, azokat igen, akik ugy fexxxenek be abortuszra, mintha foghuzasra mennének, mondvan: "affene, mar megint!"