A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Lányok ezt nézzétek meg.
Én regisztráltam már.

www.babawiw.hu
20200310173350

Silka! Nekem egy üres popsitörlő tartó doboz van, amibe csak addig teszem bele a pelenkát, amíg Szelit átteszem a kiságyba (vagy más biztonságos helyre), és után ki is dobom a pelust (vagy együtt megyünk kidobni :wink: ). A kakis pelenkát meg be szoktam csomagolni egy nejlon zacskóba is, hogy ne bűzölögjön. Ezt a tartót meg időnként domestosszal átfertőtlenítem.
Granda! Ilyenről nem is hallottam (szaloncukrosan csomagol). Megmutatod?
De édes Lindus!!! :lol: Hogy tudják ezek a gyerekek figyelni egymást! Tündériek!

Kakis pelenkánál: én inkább elzárom az orrjárataimat, és a számon veszek levegőt… :shock:

Emeseee! Ti nem mentek százzal, az biztos!!! (pelusos zacskó) :lol: :lol: :lol: :lol:

Kiskolbi! De szépek vagytok!!! (most végülis rövidebb a hajad???) Nagyon jó! :D

Miléna! Jobbulást!

Silka! Ügyik vagytok az elalvással!!! Nem biztos, hogy nem így lesz legközelebb is!!!

K.Timi! :cry: (fosás)

Nektarin! Majd írd meg mit mondott a doki!!!

Szelinek már szinte semmi nem jött este az orrából, így reggel nem is szívtam ki neki. Majd fülelek, hogy szörcsög-e még. :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Silka
Nem próbáltad úgy, hogy nem egyet tekersz rajta, hanem kettőt? Úgy talán jobban zárná a szagokat, ha 360 fok helyett 720-at tekernél...Ez csak egy ötlet volt... :shock:

Kép
granda

Szép reggelt! :D

Igen, Regina, kénytelen voltam valami Mátébiztos sérót csináltatni, mert előszeretettel belecsimpaszkodott, és mivel így szülés után rettentően hullik is, állandóan hajszálakat szedtem ki a tenyeréből. :evil: Az meg nem járja, a végén benyeli, én meg majd lesek, hogy mitől öklendezik meg hány.

Mindenkiek köszi a dicséreteket. :oops:

KTimi: szó szerint szarügy ez a fosás! Csak a folyadékot pótold Neki rendesen, nehogy kiszáradjon, a többi majd megoldódik. Egyébként tényleg marha hideg van? Még nem voltam kint, de menni kéne. Akkor jön a bundabugyi... :(
Granda: hihetetlen, hogy a gyerekek mennyire tudják szeretni egymást!
Silka: na mindjárt meglesem a videótokat. :wink: Altatás: ha következetes vagy, biztos hamar hozzászokik, és egyre kevesebb lesz a nyüszi (igaz, én se nagyon bírom, ha Máté nyüszizik, de valamit valamiért.)
Megnézem akkor azt a videót. Remélem, sikerül.

Detti
KépKép
kiskolbi

Kiskolbi! Jó lett!!! :lol:
Én csak összekötöm a hajam. Amúgy is így szeretem itthon hordani.

Csajok! Engem kiborít ez az etetési mizéria. Mikor? mennyit? Felkeltsem-e vagy sem? De ha sokat alszik, alszik-e majd éjjel? Mi van, ha már 4-5 órája durmol napközben? Ha sokat adok, kibukja, mert ugyebár megeszi a többet is, aztán meg fáj a pocak... stb.... MEGŐRÜLÖK!!! :evil:
Tápszeret mamik! Hogy csináljátok???

Kép

Kép
regcsiken14

Ma például később keltünk, és csúszik az egész... De nem akarom, hogy este 10-ig fent legyen. Apával mi már 9-kor kidőlünk... :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi
Én nem kelteném fel....Sztem egész jól jelzik, ha valami probléma van (ld Irina babácskája kitartóan sírt, míg a doki ki nem derítette a középfül-gyulladást...)
Ha jól van és pirospozsgás - és szép, mint Szeli-, akkor minden OK. nem? 8)
De ez csak az én véleményem...

Kép
granda

Regi: én nem szeretem összekötni (nem tudom miért), úgyhogy így volt egyszerűbb. Időrend-para: nyugi! És nem csak a tápis Anyucikat érinti! Mi vegyeskék (tejci+tápi) ugyanígy vagyunk vele, és szerintem semmi köze ahhoz, mit eszik a Pindur. Igaz, nem panaszkodom, mi nagyjából beálltunk. (Ja, kérdezted a pukkancsokat:csak halkan jegyzem meg csönd van!!!!) :D

Silka: nagyon éééééédííííííííí!!!!! :D :D :D
És megnéztem a többit is, Noelt, Rebekát, a képeket is, pótoltam minden lemaradást, és most olyan jó kedvem lett!!!! :D :D Mikor is talizunk már?! :D

Detti
KépKép
kiskolbi

sos Lehet hogy írtátok már csak nincs időm visszaolvasni, hogy mit jelent a zöld kaki.

Kép
hajagosné szabó éva

Sziasztok!

Sajnos feladtam, hogy rendszeresen jöjjek hozzátok! Nagyon sok munkám lett (ennek mondjuk örülök).

Vezetés:
nálunk nem lehet kikapcsolni a légzsákot, úgyhogy ha ketten vagyunk Marcival ő akkor is hátul ül menetiránnyal ellentétesen. Nem volt gond eddig. Telepakolom játékokkal és azt nézi.

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

vezetés
hát én pesten tanultam vezetni ott is vezetek immár 11 éve, úgyhogy gondnak nem gond, nekem ki lehet kapcsolani a légzsákot, és én mellém kötöm be, hogy lássam, van neki egy játéka, de a kocsi ringatásától hamar el is alszik. De elég macera elindulni, cuccok neki, pelenka, másik ruha stb., táska nekem öltözködés, őt felöltöztetni, kivinni, bekötni, garázsból ki, kertkapu, ki, aztán kertkapu, garázskapu be, jaj egy agyrém, és ez még rosszabb lesz. De már legalább egyszerre több dolgot tudok hatékonyan csinálni, reggeli közben fejek, vagy titeket olvaslak, főzés közben telefonokat intézek, néha elfáradok:(
Nagyon jók a videokis.

zöld kaki
szerintem, ha csak néha van, semmi baj, ha állandósult akkor itt a többiek már irtak egy pár dolgot rá.

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok Mammik!
Regi! Tegnap én is tanácstalan voltam: Noel 17-21-ig aludt (hiába zörögtem csörögtem, készülődtem nagy robajjal a fürdetésre) hát nem tudtam felkelteni, kikapni meg nem akartam a kiságyból (oda is azért raktam be fél 6 körül, hogy akkor biztos kipattan a szeme - előtte a cicimen bealukált) szóval csúszott minden 22 után kerültünk ágyba NA! gondoltam alukálunk reggelig (behamizott 200ml tápit lefekvés előtt :shock: ) hát nem, 3-kor szépen keltünk szopizni :roll: utána meg 6-kor... Most is elaludt, pedig már a következő etetés lenne...

Jövőhéttől én is "dolgozok", megyek kismamiknak jógát tartani :lol: Noellal akkor leszünk először külön több óráig :? eddig szinte össze voltunk nőve :lol:

Szépek a frizuk Lányok :wink: !
A Babák is gyönyörűek, tényleg nagyon jó lenne már találkozni... akkor beszéljek a jógaközpont vezetőjével? Melyik kedd legyen?

Puszi!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Ja! Timi! Hétköznap délelőtt sztem nincs olyan nagy forgalom, és nálunk is Babuka hátul utazik, félre lehet állni (vészvillogó be...), ha vmi gond van, nem?

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Nem fogjátok elhinni: Zéti odabújás után elaludt,éjszaka félálomban szopizott 2x és délelőtt 10-ig aludt velem együtt. :shock: Azt hittem nem jól látok amikor ránéztem az órára.
Szóval ilyen kipihent már rég voltam. :D Megyek is főzni. Zéti pedig nevetgélve csörög-zörög mindennel az ágyon. De még mindig nem nagyon sikerül elengednie amit megfog. :lol:

Nagyon jók a képek és a frizurák! :wink: Csak este megint nem töltötte le a képeket és nem láttam. Én is raknék az enyémről,de apa a vezetéket vitte magával és nem tudok. Majd pótolom.

Ugye vasárnap kell az adventi koszorún az első gyertyát meggyújtani?Ma megyek venni.

Ajtódíszt mikor rakjátok ki?

Itt Szolnokon már hétvégén kezdődik a karácsonyi vásár rengeteg sátorral. Úgy szeretem!Venni nem nagyon szoktunk semmit, de a hangulatot megadja ünnep előtt. :D

Puszi,szép napot mindenkinek! Betegeknek ismét jobbulást!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Anitja! Hát ez az! Ezt szeretném elkerülni, hogy az összes napunk totál felboruljon. De a felkeltést én sem szeretem, bár általában 3/4 óra, vagy másfél óra után magától szokott ébredni. De amikor már 4-5 órája alszik... :shock: Na, mindegy.

Köszi Mindenkinek a tanácsot!!! Majd csak kialakul a rend! :wink:

Silka! Apa pont gagyogott Szelinek, mikor néztem a videótokat, úgyhogy felváltva ment ez a babahang (Szeli csak pár napja adja ki). Olyan édesek!!! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Lehet én néztem el valamit...Valaki légyszi küldje el a linket ahol a videókat meg lehet nézni. :oops:

Köszönöm!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Miléna: fent van a gmail-es közös címünkön. Ha esetleg ahhoz nem tudnád a kódot, szívesen elküldöm, de szerintem biztos tudod. :wink:
Én is úgy tudom, most vasárnap kell meggyújtani, az ajtódíszt is akkor szeretném kietenni. Már nagyon várom az ünnepeket, mert ez lesz az első "önálló" karácsonyunk. :D Igaz, ajándékok még nincsenek, csak a tervek. Ideje lesz elkezdeni az utánajárkálást... :roll: :oops:
Anitja: nekünk bármely kedd jó, igaz jó lenne (csak előre nem tudni, ugye), hogyha nem valami ónos esős-jégesős-cidrizős napot sikerülne kifogni.

Detti
KépKép
kiskolbi

Anitja! Szerintem végezzünk közvélemény-kutatást. December 4, 11, 18. Ezek keddek. Nekem mindegy, melyik. MI MENNÉNK.
Szerintem válasszanak a többiek. És ha megvan az időpont, már foglalhatod is! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Nekünk meg most lesz az első "jövős-menős" Karácsonyunk, eddig a szülőkkel mentünk nagyszülőkhöz (tavaly már az urammal egydül Karácsonyoztam), idén meg Lindával felkerekedünk és irány a többszáz kilométerre lakó nagyszülők otthona!

Kép
granda

Miléna: én sem hittem a szememnek: este 10-kor alvás, reggel fél 6-kor szopi, aztán 10-ig bevágta a szunyát és kb. egy órája megint alszik :shock: :shock: :shock:
Egyébként Linda mindig 10 után alszik el, a kisasszony dorbézolós fajta :)

Kép
granda

Egészségügy: :evil:

Ma délelőtt Mesike el a gyerekorvoshoz a szemészeti, ill. hasi és koponya UH-ért.
Dokinéni ad szemészeti beutalót.
Mesike szól: Kérjük a hasi/koponyát is.
D: koponyára nem tud adni, mert ahhoz már túl nagy, hasit tud adni, egyben a csípő UH-gal.
Én: :shock: (Magamban: miért ne lehetne koponya UH-t csinálni, és miért kell csípő UH, ha még nem is voltunk a manuális vizsgálaton. Gondolom az ortopéd doki majd beutal, ha kell.)
Telefon UH-ra, szeretnék bejelentkezni. OK, időpont van. Miért csak hasira jelentkezem? A gyereknek nincs kutacsa?
Én: De van!
UH: akkor megcsináljuk azt is! Csípő UH-got nem csinálunk, az az ortopéd orvos asztala.
Én: :shock:
UH: Tudom-e, hogy fizetős?
Én: NEM! :shock: És mennyibe kerül?
UH: 5000 Ft.
Én: :shock: És ez mindenhol fizetős?
UH: Hát.... nem tudom.... talán igen...
Én: :shock: :evil: Jó, mindegy, megyünk.

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
gremese

Hello Lányok,

Emese, hát pasiból van, ilyenekbe nem gondol bele :lol:

Granda, húú, ez eszembe sem jutott, de majd kipróbálom milyen, ha 2x tekerek.

Regi, ha ez megnyugtat, nálunk is néha össze-vissza alakulnak a kajcik meg alvások. Pl tegnap a kora du-i kaja után játszadozott és a következő aktuális (én is az órát nézem) kaja előtt fél órával meg bealudt. Teljesen tanácstalan voltam, hogy mi legyen. Alig aludt vmit aznap, de azt számolgattam, ha hagyom szundizni, akkor hogy fogom a másik 2 kajcit belezsúfolni a napba. Végül hagytam szundizni, kb 3 óra után magától felébredt. Így a hátralevő 2 kajci között csak 2,5 óra volt... Én is féltem, h nem fog enni, meg fájni fog a pocija. Végül kajált, MAGÁTÓL ELALUDT és szundizott reggelig. :lol: Szerintem lehet kicsit játszani az idővel. Amúgy átvennék Tőled este egy kis álmosságot, mert én meg fél 2 előtt nem bírok elaludni. :wink:

silka
silka

Hát elég össze-vissza beszélnek, valahol 12 ezer, ezek szerint valahol 5 ezer, állítólag a Tűzoltó utcában - hétfőn megyünk 9-órára - december végégig ingyenes, és lesz, koponya, hasi, csípő UH, én is úgy kértem a gyerekorvostól. Nektek hová adtak beutalót? Úgy tudom van ahol még ingyenes, és a gy.orvos bárhová felírhatja.

alvás
tegnap volt a babatv az m1-en és ott mondta a doktornéni, hogy azért is fontos az egyedül elalvás a kiságyban, mert ha felébred, márpedig mindenki felébred éjszaka, csak nem emlékszik, szóval ha felébred a baba, ugyanazokat a körülmények kellenek neki a visszaalváshoz mint az elalváshoz és ha az a cicin, vagy karban történik akkor azt keresi, és azért sír fel, mert nincs meg számára az a "természetes körülmény" mint elalváskor.
Végül is logikus:)

Kép
Kép
nektarin

Karácsony
én is imádom a karácsonyi vásárokat, Vörösmarty tér, Jókai tér:)
Most vasárnap kell meggyújtani az első gyertyát, én már tegnap előszedtem, az ajtódíszt pedig feltettem:), már v árom az első közös karácsonyunkat:), de az ajánédékok megvásárlását azt egyáltalán nem, nincs kedvem a nagy tömeghez, úgyhogy próbálok interneten és hétköznap vásárolgatni.

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!

Húúú most értünk haza! 3 babalátogatós elmaradásom volt, most bepótoltuk egy részét! Horcsog: már csak hozzátok kéne eljutnom!
Tényleg Horcsog: nálatokmár megint balhé van Pilisen? Nem semmi amit azok ott csinálnak!!!

Gremese: nálunk 7000 Ft. az UH, de én úgy emlékszem, hogy Viktorkának a kórházban csináltak valami UH-t. Csak nem találom a zárójelentést... :oops:

Anitja: nem azzal van a gond, hogy a picivel nem merek elindulni Pestre! Én parázok Pesten vezetni. Főleg egyedül. Ahhoz, hogy egyedül el merjek indulni, apukával be kéne gyakorolni, de nem fűlik hozzá a fogam!
Azért megpróbálok eljutni. Nekem minden kedd jó, csak viszonylag jó idő legyen!
Horcsog: ha esetleg ti is jönnétek és vonattal akkor nem lenne olyan gáz!

Miléna: Szolnokon hol szokott lenni a karácsonyi vásár? Lehet, hogy majd megnézzük mi is, én is szeretem azt a hangulatot.

Mi általában a karácsonyt Miskolcon szoktuk ünnepelni. Egyedül tavaly nem voltunk, mert akkor költöztünk be mi hívtuk anyósomékat karácsonyozni. Lehet hogy most sem megyünk, mert nagyon szeretnék elmenni a férjemmel szilveszterezni, és akkkor ők jönnének vigyázni a gyerkőcökre.

Kép
Kép
timi26

Nektarin
Schöpf-M. ingyen csinálják!!!!

Kép
granda

Hú, hogy én ezt az orrszívót hogy utálom, mindig végig sírja szegénykém, pedig jön ki az orrából mindig, de hála istennek egyre kevesebb a trutyi benne.
Viszont ezektől a szirupoktól amit kapott, bukik néha, de még milyet, csak győzek takarítani, a padlóra placcs:)

Silka, Regi
Hát nálunk az alvás éjjel egész jó, bár 23 órakor kezdődik, aztán délelőtt van még egy nagy szunya, valahogy meg kéne csinálni, hogy az este 8 körül kezdődjön, de hát mi eddig 10-kor fürdettünk, úgyhogy nem tudom.
Valahogy előre kellene hoznunk.

No megyek, felébredtünk:)

Kép
Kép
nektarin

Silka! Igen, ez megnyugatott! :wink: Köszi! :D

Eszünk, aztán megyünk sétálni. Ezerrel süt a nap!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok !

Miről van szó ? Levagyok maradva valami taliról ?

Nálunk most volt egy kis nyügi mert anyukám etette 10-kor és nem evett csak 90ml-t ( már 130-140-t szokott enni ) igaz abba is bealudt. Aztán felébredt délbe mert pisis volt.
Én persze úgy gondoltam, hogy akkor már ne aludjon 1-ig de hát olyan kis álmoska volt, hogy egy kicsit elöbb adtam neki kaját és most meg durmol mint aki jól végezte dolgát.

Ma a párom tanfolyamon van így kettesben leszünk estig és úgy gondoltam, hogy a 4 órás kaja után elmegyünk csavarogni kicsit a Pólusba.
Ja és elkezdek kari ajándékot nézni és ha találok valamit akkor azt meg is veszem.

Megyek pihizek kicsit később jövök .
20200310173350

Silka! Hát Szeli úgy alszik, mint mi: korán kel, korán fekszik. Ezért nem szeretném, hogy ez megdőljön. Úgyhogy néha én is játszok az etetési időkkel.

Kép

Kép
regcsiken14

Hopsz! Emese! Én kezdem az oldalt! :wink:

Asszem jön a pociroham. :evil:
Megyek. Aztán tényleg elindulunk végre sétálni! 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Regi, én több helyről is azt hallottam, h az a jó, ha a baba alkalmazkodik a Ti szokásaitokhoz. Elvégre is ő az új kis családtag :lol: Nem jó mindent felborítani, mert az Nektek sem lesz jó és így végül neki sem. Tehát, ha Ti korán keltek és fekszetek, akkor az a jó, ha Szeli is így teszi :lol:

silka
silka

Nektari, alvás nálunk is dettó. Mi próbáltuk már előre hozni, de nem aludt el 11-ig akkor sem... :shock:

silka
silka

bocsi Nektarin, a n lemaradt...
silka

Lányok, köszi az együttérzést!
Talira sajnos nem tudok menni, amíg Ádi nem teljesen egészséges, meg hát az a 3 óra utazás (nincs is kengurum).

Ma nyűgösek vagyunk főleg, illetve KURJONGATUNK nagyokat. Nektek is szokott a babátok? Tisztára mint egy népdaltábor, akkorákat rikkantgat Ádi, hogy az apjával csak nézünk. Nem kell hozzá se beszélnünk, se zenét feltennünk... :lol:

Kép
Kép
irina

Nagyon jók a videók :lol: :lol: :lol:

erről jut eszembe:

Ti mivel fürdetitek a picúrokat? Habfürdővel, és milyennel?

Kép
bfagi

Mai napunk sommája:

Ha leteszem Ádit, akkor az a baj.
Ha sír, felveszem, az a baj.
Ha csak öt percig ringatom, az a baj,
Ha egész éjszaka ringatom, az a baj.

De ha cumival próbálkozom, az a baj,
ha nem próbálkozom, az a baj.
Ha leesik a cumi, keressük, az a baj,
ha nem esik le, csak elgurul, az a baj.

Ha lassú vagyok, az a baj.
Ha gyors vagyok, az a baj.
Ha feszült vagyok, az a baj.
Ha nyugodt vagyok – az nem lehetek –, az is baj.

Kapod? Vágod? Érzed? Érzékeled? Ringass, altass, megteszed?
Hallod? Fogod? Megvan? Kened? Tapasztalod? Frankón? Követsz?

Ha kólikában tartom, az a baj.
Ha ott elalszik, s megpróbálom letenni, az a baj.
Ha nem teszem le, fáj a derekam, az a baj.
Ha mégis leteszem, felébred, az a baj.

Ha már egy órája altatok, és semmi, az a baj,
Ha nincs ehhez türelmem, otthagyom, az a baj.
Ha mégis felveszem, mert fája a hasa, az a baj,
mert kezdődik az egész elölről, az a baj.

Kapod? Vágod? Érzed? Érzékeled? Ringass, altass, megteszed?
Hallod? Fogod? Megvan? Kened? Tapasztalod? Frankón? Követsz?

:lol:

Kép
Kép
irina

Ági,
Johnson's ill. Bübchen fürdető. A gyógyszertárit 4 hét után kihajítottam, úgy utáltam :evil:

Irina, éljen a népdaltábor :wink:

silka
silka

Sziasztok Mamikák!

húú, nem gyözöm visszaolvasni a termést! :shock: :shock:
Nálunk apa még mindig itthon van, úgyhogy nem nagyon keveredek ide a gép elé, mindig van más tennivaló. De majd jövö héttöl!!

Kiskolbi, Emese, KTimi, nagyon csinik az új frizurák! Én is voltam fodrasznál kb két hete, de semmi új dolog, csak a végét vágattam vissza, mert növesztem megint.

A babák egyszerüen tüneményesek!
Nézegettem én is Gmailen, hát dölök a röhögéstöl!!! :lol: :lol:

Talira irigy vagyok!! Én is úúúgy mennék!! :( :(

Heni, volt azóta kaki Péterkénél? Vagy konzultáltál dokival? Egyébként mi is csak anytejesek vagyunk és Áron most szerdától szerdáig nem kakilt. Tegnap reggel viszont annál nagyobbat!! De nem aggódok, mert nem fáj a pocija, nem is kemény a hasa, jókedvü, hízik, nagyokat pukizik. Anyatejes babáknál ez nem gond. Ne aggódj te se!!!

Granda, Niki, gyönyörüek a rucik!! Na meg Rania és Lindus is gyönyörü!!!

Minket is elért a nyügi pár napig, asszem a fejlödési ugrás volt, mert éjjel is kelt 3 óránként, én meg két napig nem gyöztem tejet termelni, mint egy tehén! :shock: De aztán beállt a dolog megint, tegnap már minden a maga rendjén ment.

Napirend nálunk is néha felborul, tegnap is aludt délelöttöl délután négyig 7 órát egyfolytában! Na most akkor ébresszem, vagy ne? Nem ébresztettem, kelt magától, végül is a pár napos nyügi után nem csodálom, hogy álmos volt. Ma meg fennvan reggel óta kis megszakításokkal.

Adventi koszorút nekem is kéne már csinálnom, holnap asszem elöszedem a karácsonyi cuccokat, megnézem, hogy mi kell még, azt beszerzem és akkor fel is díszítem a lakást.
Itt is vannak karácsonyi vásárok szinte minden városban, nagyon szépek, de baromi drága minden. Egy éve egy adag sültkrumpli volt 3 euro. :shock: :shock: Szóval ha megyünk, akkor betankolom a termoszt forralt borral apának és viszek rágcsát is, hogy ne ott kelljen megvenni.

Mi is naptárat adunk ajándékba a nagyszülöknek, nagyon jó ötleteket adtatok!Köszi!

Nna, közben megsült a máglyarakás, megyek is mindjárt hamizni! Ezt kívántam már pár napja és ma sikerült is megcsinálnom, már alig várom!! :D :D

Teszek fel képet, most készültek.

puszi

Motiot

Kép

Kép

KépKép
KépKép
motiot

Irina: ez naggyon jóóóó!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
timi26

Sziasztok, Újra itt, apa lefoglalta a gépet.

Mi jól vagyunk. Emmácska elkezdett újra rendesen enni. A taknyosság is múlóban.
Elkezdett "beszélgetni" Olyan édi, mikor beszélünk hozzá ő is próbálja formálni a száját, a nyelvét próbálja helyezgetni, kinyújtogatja. és mikor sikerül hangot kiadni ( hő, he meg hosszabbakat , mert variálja a drága akkor nagyon megörül.

Kaki nállunk 2-5 naponta van. amikor már nagyon ki akar jönni, akkor előtte már elég nyűgike.

Fürdetni mi a hidrofil-el fürdetjük. be a kádba, rá a víz és jól feloldódik és ettől nem szárad a kis bőre, mondjuk fürdés elött be szoktam olajozni a bőrét és masszázom. azért elötte mert utánna már nagyon éhes!!!!De imád fürdeni.

alvás: napközben max 1 óra de inkább 30-45 perc. este f8 fürdés 8 evés és 9-re elalszik. kelés 4-6 között, változó ez még nem állt be.

forgolódás, hasról hátra már megy régen de most kezdi a hátról hasra fordulást, eddig az oldalára megy meg egy picit tovább, csak ilyenkor megtorpan mert a keze útban van.

Észrevette a kezecskéjét, még csak nézegeti.
mennem kell felkelt.

KépKép
kaqk
Debrecen

Húú, most nézem, hogy milyen homály a második kép! Bocsi!! :oops: Apa csinálta! :?

Irina, szegénykém! De kitartás! meglátod pár hét múlva már nem is emlékszel vissza a sok sírásra és nyügire! Ádika kis mintababa lesz! :wink:

na engem is hív a fönök! :?

KépKép
KépKép
motiot

Motiot: nagyon csini vagy a képen!!! És a gyerkőcök is édesek!!! :D

Kép
Kép
timi26

Irina: nálunk is megy a kurjongatás! És csak úgy spontán, amikor eszébe jut!
Azt is észrevettem hogy szereti hallani a hangját! Olyan édes amikor figyel a saját hangjára!!!

Kép
Kép
timi26

Húú micsoda ügyes babák vannak itt! Forogni? Az micsoda? Most kezdi emelgetni hason a kis fejecskéjét, mondjuk kézben szépen megtartja, de hason nem akarja, talán azért nem, mert hason alszik ésolyankor azt hiszi, hogy alvás van, ha hasra teszem. De most jött rá, hogy hason emelgetni is lehet a fejét, nem csak aludni, talán lesz belöle valami! :wink:

Kaqk, nagyon ügyes Emmababa!!

KépKép
KépKép
motiot

Timi26, kurjongatás: akkor megnyugodtam! ;-)

Motiot, édesek vagytok! ;-)

Kép
Kép
irina

Timi, köszi! :oops: :)

KépKép
KépKép
motiot

Irina, neked is! :D

KépKép
KépKép
motiot

Megjöttünk a sétából. Szelit csak letettem a bundazsákban, és rányitottam az ablakot. Most alszik tovább. :D
Most hamarabb feljöttem, mint szoktam, mert befagyott a seggem, és el is fáradt a lábam már. :( Tegnap hatalmasat csatangoltunk. :)

Silka! Köszi! Tök jó, hogy megerősítettél! :D Eddig is tologattam az időket, meg ha túl sokáig aludt (4 órát), akkor felébresztettem. De néha elbizonytalanodtam, hogy lehet, hogy nem így kellene… most így megnyugodtam, hogy más is így tesz! :D :D :D

Irina! Jó kis versikét (dalszöveget) írtál! :lol:

Bfagi! Én Nivea babafürdetőt vettem. Nagyon bevált a popsitörlőjük. Tudom, hogy a gyógyszertári szappant kéne használni, de én azt úgy utálom. Nem tudom rendesen szétmorzsolni. :evil: Ennek a fürdetőnek meg olyan kis finom illata van. Szeli bőrének is megfelel. :lol:

Motiot! Te nem szőke voltál??? :roll: Arik vagytok! :D

Kaqk! Nekem eleve azt javasolták, hogy fürdetés előtt olajozzam Szelit. Bár már nem szoktam, mert neki egyáltalán nem száraz a bőre. Viszont ha masszírozom (szerintem holnap már elkezdem :D ), akkor úgyis be kell kenni.

Forgás: mi még a közelében sem vagyunk. Sőt, a kezünkkel se toljuk ki még magunkat. :shock: De nem kerget a tatár! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok,

ma nálunk szunya van egész nap!

Voltam végre kozmetikusnál, megcsinálta a szemöldökömet, mert már nagyon elhanyagolt volt. Volt velem picur is meg apa is, elsétáltunk a kozmetikus nénihez együtt a kis család, nagyon jó volt:-) igaz apa ötlete volt, mert még 3masban nem is voltunk sétálni:-(
Szóval én megszépültem, baba kialudta magát, apa meg büszkén tolta a babakocsit:-)

Nekem is olyan karácsonyi hangulatom van, már kitettem az ajtóra a koszorút, meg a hétvégén előkotrom az ádventi koszorút is. Már csak 4 hét, nagyon gyorsan eljön:-)

Az én fiam nagyon ügyes, tartja a buksiját, gagyarászik, hangosan nevet. A pihenőszék fényeinek minden nap tud valamit magyarázni, bárcsak érteném:-( Sajna csak nem kakil:-(

Tegnap felhivtam a játsszvelemet, hogy milyen hintájuk van készleten, nehogy úgy járjak mint ti a pihiszékekkel. Nagyon aranyos volt a nő és utólagosan is mindenkitől elnézést kér a kellemetlenségekért, mert azért megemlitettem neki pihiszékes problémákat a szállitással. Én is egy kicsit rösteltem magam, mivel én ajánlottam nektek őket, de nekem rögtön leszállitották az árut és megvoltam elégedve velük. Sajnos ez van.

Motiot sehr schöne Kinder:-) und auch die Mutter:-)
Csak anyatejes, már én sem aggódom:-) Nem kemény neki sem a poci, meg totál jókedvű. Majd csak kakil.

Irina :-)

Fürdető - mi gyogyótárit használunk még

Tali- szerintem mi nem fogunk tudni menni:-(

Heni
KépKép
heni81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: