Sziasztok lányok!
Elösször is köszönöm mindenkinek a névnapi jókívánságokat.
Kicsit el voltam veszve,bár olvastalak benneteket,de én el voltam keseredve és nem akartam a jó hangulatot elrontani.
Nekem úgy volt,hogy a következő mensivel újból nekifutunk az egésznek mivel múlt hónapban úgye csak a leszívásig jutottun,de nem lett vissza ültetve.
Most 26 napra meg is jött tökre örültem,de kiderült,hogy cisztám van 3 db.Apánk mondta torna és hátha elmúlik mennyek vissza 2 nap múlva.Én 1000 felülést 7szer 1 órát tornáztam cickafark teát ittam és abban is fürödtem,de hétfőn ugyan úgy ott volt a ciszta így nem tudtunk kezdeni.Teljesen kiborultam.Ez van.
Látta Apánk is rajtam,mert mondta,hogy ne legyek már ennyire elkeseredve,de én tudom,hogy januárban lejár néhány papírom és lehet előrről kezdeni és még egyszer sem jutottunk el a beültetésig.
Ezért azt mondta Apánk,hogy akár megjön akár nem jan 4-re ad időpontot,hogy minnél előbb kezdhessünk,mert újból kell kenet stb...és kb jan végén jön meg újból.
Az a baj,hogy még most is érzem,hogy egy kicsit fáj a hasam úgyhogy még mindig tuti ott vannak a ciszták és csak remélem,hogy januárig elmúlik magától.
Beus:láttam te is jan 4-én mész.Hány órára? Hátha talizunk.Én 4-re.
Remélem a 2008-as év jobb lesz mint a 2007,mert ezt én legszivesebben elfelejteném.És remélem a január az tuti befutó lesz.
Zsembi:nagyon szorítok,hogy minden rendben legyen és bizti minden rendben is lesz.Láttam dec 17én mész uh-ra,de kérlek ne izgulj ennyire és pihenny sokat.
A táblázaton kihúzhatsz,mert még nem tudom mi lesz majd jan 4-én kiderül.
Ne haragudjatok,hogy már megint panaszkodtam