A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Na, most újra próbálkozom.. Ma gyakorlatilag most tudtam letenni a kezemből a gyermekem.. :shock:

Gurgi: 2 adag? Jujj, attól biztos jól alszik Samu! :lol: Én is szoktam adni 2-3 golyócskát, amikor nagy sírás van, és általában el is alszik tőle. Szóval tényleg műxik a dolog!

Ckat: Erszény, tök jó! De jó neked, hogy ennyi időd van! Irigyellek! Fürdőruhás képem kéne?? :lol: Már az is többnapos program volt, hogy az itt-ott kinövő szőrmebundámat letakarítsam.. :oops: Nehogymá égjen a fiam velem!

Mtücsi: Az uszi tényleg jó móka volt, kikapcsolódtam én is. Csak a merüléstől parázok nagyon. Legközelebb benevezek a forrócsokira! :D

Kép

Kép
monccs

Monccs! Legközelebb akkor ti is gyertek forró csokizni! Lehet, hogy még néhány alkalom kell ahhoz, hogy a merüléstől való félelmedet merjed otthon hagyni. :lol: Én sem szeretem, ha ősanya bozontok vannak rajtam, de néha sajnos előfordul. 8)

Hemej! Beni tényleg apja fia! Le sem tagadhatná! :lol: És te hogy jössz ki mostanában az anyósoddal? Még beszól néha neked?

Egcsi! Jó lehet a suli, hogy még netre is van lehetőséged. A könyvtárban van a hozzáférésre lehetőségetek?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Hemej: vagyok, köszi kérdésed... kicsit fáradtak vagyunk az éjszakai keléstől amúgy minden okés!

Monccs nagyon aranyosak vagytok a képeken, biztos jó lehetett lubickolni együtt! Látom Dani élvezte a viziéletet!
Botond ma hazaértem és kizárólag kézben volt hajlandó lenni, elaludt 8-kor, de már fent is van és szintén kézben lenne... nem tudom mivel teszek jót...

na jó éjt mindenkinek!

Andrea
Kép
kindernay

Andrea! Ma írta Gurgi a chamomillát. Neki is jó tapasztalatai vannak vele. Próba szerencse. Legfeljebb éjszaka alszotok! :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Tücsi:Köszi kérdésed "alakulnak"Nem rég volt egy hatalmas veszekedés Jan és szülei között.2 hét mosoly szünet volt beszélgetek és is valamivel jobb a helyzet.Apja bocsánotott kért Jan emlékei szerint sosem látta be az apja hogyha hibázott.úgy látszik kellet nekik hogy Jan elzavarta őket hát volt háború....................

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Tücsi, és mikor választottad el őket?

Monccs, édes ifjú Darnyi, Nálatok már van merülés???!!! Nálunk még messze nincs. Most volt a negyedik alkalom, most jutottunk el oda, hogy kis locsolókannákból locsoljuk a fejükre a vizet. Szerintem még odébb van a merülés. Úgy kátszik, mi fontolva haladunk. :lol: De ha már van Darnyinkról kép, akkor legyen ifjabb Kásásról is. :wink:

Kép

Kép

Kép
nenoke

Ckat vagy Brigi, annak a babaerszénynek a linkjélt be lehetne tenni még egyszer? Engem is érdekelne! Köszi

Monccs, közben elolvastam figyelmesebben, és rájöttem, hogy nincs még Nálatok merülés, csak parázol tőle előre is. :oops:
nenoke

Gurgi: Te ismered ezeket a termékeket? Vettél már esetleg?
Engem a hasfogó (hájfogó :D ) nagyon érdekelne.
Móni

Kép
Kép
moni1973

Tücsi :)
Van külön 3 computer szoba, legalább 2O géppel. :)

Nenőke :)
Ifj.Kásás is nagyon cuki! :wink: Csini uszósapid van. :D

Annyira fájt a fejem suli után, hogy le kellett feküdnöm. Szundi-bundizott az egész família. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok Anyukák! Hát, van itt dráma rendesen... :( Nagyon sajnálom a szenvedőket, bántás, betegség mindig rossz, de most, hogy közelegnek az ünnepek... Irigylem az úszóbajnokokat, sajnos rájöttem, hogy nekünk nem érdemes befizetnünk a tanfolyamra, mert kizárt, hogy mindkét gyerek éppen mindig egészséges legyen... majd nyáron a Balatonban :) . Eddig sem jöttem túl gyakran, (biztos nem is hiányoztam :D ), de eztán meg nem is tudom....készülődni kéne Mikire, Karácsonyra, és ha csak leülök a gép elé, éppen az a kevés idő megy el, amíg valamit tudnék csinálni (a szoptatás-pelenkázás-altatás "szt.háromságon" + minimál háztartáson kívül). A naggyal szinte már nem is játszom (folyton taknyos és nem jár oviba :( ), nincs időm-türelmem hozzá, így is olyan a lakás mint ahol bomba robbant. Ja, és mindezt úgy, hogy Jankó áldott jó gyerek. Tényleg, ti hogy csináljátok??????????? Most voltunk oltáson, Jankó 7600 g, tündér husi-musi.Jó éjt!

Kép
Kép
tjuditot

Sziasztok!

Én már csak nevetek, természetesen kínomban, megdöntöttük eddigi rekordunkat, 6szor :shock: keltünk fél 12 és fél 6 között. Kétszer cumi vissza, kétszer víz és kétszer szopi.

Nenőke és Monccs, nagyon aranyosak a jövő vizilabdásai. A vállméretek már növekednek, amint látom. :lol: Mi januárban szeretnénk elkezdeni.

Judit, gyere, amikor csak tudsz!

kispiskóta

Zsú
b@kker :shock:
Nálunk az volt a vicces, hogy babám - hosszú idő óta először - fél3 ig nyomta, de anyuka szeme fél1kor kipattant, és mivel gondoltam, mindjárt kel nem aludtam....Szóval, ha sikerül, és nem csak egyszeri volt, akkor vissza kell szokni (és ha nem csak egyszeri volt, megírom, hogy szerintem mi segített)

Ma megyünk Fehérvárra nagyszülőzni és dédizni :D

Kép
Kép
emma1976

Szegény Zsú, szegény Marci.
Most csak egy tipp, nem muszáj bevetni, nem tudom én megtenném-e. Nagyanyáink pici mákot főztek a kölkek teáiba, azt adták délután, estefele nekik, lévén kissé altató hatása van.
Nem leugatni a fejem, mondom én sem tudom adnék-e. Pláne, hogy mi eddig 1x sikerült 80 ml teát megigyunk, amúgy 1-2 hét alatt ha elfogy 20-30 ml az sok.

Kép
kissmanó

Emma: akkor nektek jó utat, szórakozást.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

tegnap csak olvastam írni már nem volt időm...

Mi is megkaptuk az oltást, hát kicsi lányom hős volt. PKU miatt kétszer is kellett szúrni a sarkát, mert bealvadt, szegény 5 percig gyömöszölték, hogy telerakják azt a 2 hülye karikát... mérgesek voltunk a dokinénivel, azért Mina elég jól tűrte! Védőnő ari volt, szerinte még a sírása is aranyos! :)

Még mindig nem vagyunk díjbírkózók, 5800 gr, 61 centi. De már kezdek hozzászokni... :D
Utána is ügyes volt, nem volt nyűg, aludt sokáig, és éjszaka is egyszer ugyan felkelt, de cumival továbbaludt, és csak reggel 5kor kelt újra! Egy kicsit kipihentem magam! :)

Én is mennék úszni...de hová teszem addig Rolit!? Monccs, Klári ti hova jártok?

Gurgi, mégegyszer légyszi a chamomilláról!!! Én is szeretnék aludni! :)

Ildi

KépKépKép
dikó1

Judit, ismerős, amit írsz... én sem sokszor jövök már, pont emiatt. Küzdök a háztartással ésa két gyerek ellátásával, arról már nem is álmodom, hogy esetleg jászani is tusjak velük. Olyan rossz anyának érzem amgam ilyenkor. :cry:

MOSt azt találtam ki, készítek valami haditerv félét heti bontásban, legalább arról hogy mit főzzek és mit kell hozzá venni.

KépKépKépKépKép
uxi

Gépelési hibák a köbön :shock: ... :oops:

KépKépKépKépKép
uxi

Én most találtam a XVI. kerületben is egy babauszit, lehet inkább azt választjuk, mert ott szombaton is van. És Daninak az a legjobb. :roll: Van ott mág babamama jóga, meg ilyenek. Majd megérdeklődöm az árakat.

Manó :lol: ez olyan, mint a páleszos kenyér. :lol:

Emma azért lökhetnéd az infót, hátha amiatt aludtatok és mi is fogunk este. :wink: Megpróbálom a Chamomillát is. Meg szomjas is a Drága ettől a hüle távfűtéstől, hiába párologtatunk. Egy csomószor nem kell neki a cici, de a vizet issza, mint a kacsa.

kispiskóta

Jó reggelt!

Mi egész jól aludtunk. Igaz, hogy 2x is felébredt Bálint, de először visszaaludt cumival, majd fél 4-kor szopizott. Azóta alszik.... :D

Zsú: nem szoktátok elzárni a hálószobában a fűtést? Mi mindig elzárjuk éjszakára, és másnap du. nyitom meg, hogy a pancsi után kellemes meleg legyen a szobában, de lefekvéskor megint elzárom. Sőt, időnként még az ablakot is kinyitom résnyire. Nálunk brutál meleg van, ha meg van nyitva minden radiátor, és sajnos még a hagyományos fűtési rendszer van, nincsenek fokozatok...vagy megnyitom, vagy elzárom....

Tényleg jók az uszis képek...

Uxi, Judit: abszolút átérzem amit írtok. Időhiány.... sokszor azt sem tudom, hogy mit csináljak, hova kapjak....Blanka borzasztóan igényli a törődést mióta Bálint van, úgyhogy miután hazahozom az oviból, sokat foglakozom vele ( társas-, és szerepjátékok, stb) Volt egy időszak, amikor borzalmasan besokaltam, a lakás romokban volt, vele együtt én is....azon gondolkodtam, hogy miből lehetne leadni, hogy több időm legyen, de rájöttem, hogy igazán semmiből.... végül megszületett a megoldás, egy ismerősöm ajánlott egy takinénit, aki azóta jár hozzánk. Igaz, hogy feladtam az elveimet, mert mindig úgy gondoltam, hogy én nem tudnám elviselni, ha rám más vasalna, takarítana :roll: de valamit valamiért, és tök jól működik :wink:
Korog a gyomrom, ennem kell...

Ja, és tök szépen süt a nap ( megint). Mindenkinek szép napot.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Hali!

Nenoke: http://babakozelben.hu/

Egcsi: bocsi, de időm sincs rá, az lenne, amin -gondolom- esti készülődés van, az ágyon fekszik (lepedő fehér volt) kb. 2 hónaposak voltak akkor.
pussz Mindenkinek
ckat

ami elfelejtettem...
tegnap beszereztem a gyógyszertárból Chamomillát, dentinoxot, és panadolt is. Arra gondoltam, hogy alapból a dentinoxot fogom használni ( ha nyűgös lesz Bálint a fogzás miatt) , ha este sír ( és láthatóan a fogzás miatt) akkor a chamomillát (Blankánál ezek beváltak) , és ha ezutóbbi nem használ, akkor vetem be a panadolt. Aztán majd meglátjuk...

Kép
Kép
moni1973

Kati, köszi. És Te ez alapján varrtad meg? És milyen anyagból? Na, majd nézek anyagboltban sztreccsvászont, mert ezen a honlapon ezt írják.

Dikó, nézz körül a www.babauszas.lap.hu-n, olvastam, hoyg vannak oylan helyek, ahol testvérrel is lehet menni. Nem tudom, Roli tud már úszni? Mert mondjuk ha egyszerre kettővel kell foglalkozni bent a vízben, az megint nem megy. Mi itt nálunk Pesterzsébeten járunk, fel sem rakom a linket, mert Nektek úgyis nagyon messze van.

Mára visszanőtt Dávid foga. :shock: Úgyhogy félrediagnosztizáltam :oops:, mégsem fogacska volt, bár akkor meg nem tudom, mi. Az éjszakáink továbbra is nyugtalanok, nem is számolom, hányszor ébredünk. Pedig azt hittem, ha végre már kijönnek, lesz egy kis nyugalmunk. :cry:

Kép
nenoke

Sziasztok!

Én is csak életjel, időm nekem sincs! Marci tegnap estére belázasodott 39.6 :cry: Na képzelhetitek mennyit aludtam, fél óránként mentem nézni, hogy mi van vele. Reggel 37.6volt az előbb meg már csak 37. Remélem semmi komolyabb nem lesz belőle. Egyébbként meg nem néz ki betegnek. na jó picit köhög, de ennyi :shock:

Samuval ma megyünk oltásra majd megkérdem a dokinénit meg akarja e nézni vagy elég ha pihen. Fölöslegesen nem vinném, nehogy a rendelőben szedjen össze pluszba valami nyavaját!

Nagyon jók az uszis képek! Én is vinném Samut, tuti élvezné, csakhát hova tegyem addig a Mátét :cry:

Megyek összekapom gyorsan a lakást meg kitalálok valami ebédet aztán készülődés dokinénihez. Remélem a férjem hamar hazaér.

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Nenoke: sima vászonom volt itthon, király lett, csak ugyebár 40 cm lett a szélessége az eszetlenségem miatt, de nem baj, ma bosszúból megcsinálom a leírás szerint. (különben 40 cm-rel tényleg nagyon jó, gondolom ha a feneke lesz nagyobb akkor gond a szűkebb fazon)
ckat

Brigi: gyógyuljatok hamar!
ckat

Kati, akkor raksz fel róla képet? Közben én is megtaláltam a készítést (mert először csak a fényképeket, azért kérdeztem, hogy ez alapján csináltad-e), meg látom, hogy van kötős kenguru-készítés is. Azon is gondolkodom, mert nem túl jó a derekam meg a hátam, és azt írja, hogy mivel az erszény félvállas, megterhelő lehet, viszont a kegnuruban meg nem lehet fektetni. hmmmm.

Brigi, küldök sok gyógypuszit Marcinak!!!!

Kép
nenoke

Hello!

Gyorsan mert ma nem leszünk itthon..megyünk udvarolni samuval :wink:

A chamomilla vagy bejön vagy nem sztem. én tegnap hülye voltam mert délután adtam neki fél 5-kor. Egyik éjszaka jó másik jobb. Éjszaka 4x ciciztünk, ebből egyet alig vettem észre, mert ugye úgy feküdtem és az előző cicizésbe belealudtam, erre felébredek, öcsisajtnak szájában a bimbesz :lol: :lol:

Fúú nemtom mi van, de ahogy Kinderke is írja, Samu hétfő óta kézben szeret lenni szinte kizárólag..játszik is a trapézzal de nem annyit, mint eddig.. :roll: :shock: délelőtt még el van, pihiszék, stb..

Chamomilla Vulgaris CH15 a szer neve /este 5x1 golyót kevés vízben feloldani lehet 10 golyót is

[url]Chamomilla Vulgaris CH15 a szer neve /este 5x1 golyót kevés vízben feloldani lehet 10 golyót is[/url]

Szép napot!
torolve_20131003125716

Samu 2 napja kúszik hason, a popóját emelgeti :lol:
Már nem lehet egyedül hagyni a francia ágyon.
torolve_20131003125716

Ifi Darnyi köszöni a dícséreteket! :lol:

Éjszaka 23:57től egészen 3/4 4ig egyetlen percet sem volt hajlandó aludni a gyermekem.. Tényleg van valami a levegőben, mert napok óta én sem tudom letenni a kezemből.. Most sem..

Kép

Kép
monccs

Ckat, Nenőke: köszi. Ma már jobban van, roszcsontoskodnak a Mátéval :lol:
Samu is ölbaba az utóbbi napokban :shock:

Egy kérdés: Kinek milyen trapéz van? Nekünk még nincs és nem tudomm ilyet vegyek? :oops: Zenélőt vagy simát? Egyáltalán érdemes még? A ti babáitok játszanak vele?

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Sziasztok,
Tücsi köszi, de már túlvagyunk a chamomillán nekünk nem jött be, egy másik homeós szer sem, most jön a harmadik, hátha... egy hónapig simán bírtam, de már azért kivagyok!

Judit: ez a baj nálunk is, az egész lakás szalad, én kész vagyok a nem alvástól, itt a 3 állat őket is ellátni, közben legyen meg minden, hát én a nagybevásárlást, már interneten oldom meg... :lol: evvan!

Zsú: csatlakozom a 6 alkalomhoz... no komment! K.O.

Manó/Zsú: anyáink meg mákostésztát ettek vacsorára.... :D

Brigi: jobbúlást Marcinak!

Gurgika: Gratula a kúszáshoz! Ügyi Samumiki! Jó udvarlást nektek, csak óvatosan! :wink:

Brigi/trapéz: nálunk sima van, nagyon jól elvolt vele, de már annyira nem érdekli, azért néha még leköti, de inkább menne, mozogna, felfedezne.

Andrea
Kép
kindernay

Nenőke: Ifi Kásás tiszta izom! Nagyon édi! :)
Merülés még nincs, de előre parázós típus vagyok! Még pár alkalom és utána kell merülni, de nem kötelező.

tjuditot: Nekem konkrétan sehogyan sem megy. Nincs piperetisztaság a lakásban, de azért nincs kupleráj sem. Heti 1x komoly nagytakarítás van, amibe besegít az uram (ki is van akadva, eddig ilyet nem csinált). Egyébként folyton mosok, vasalok, főzök, és sosem érem magam a házimunkában. Ráadásul itt a karácsony is. Már ugyan elkezdtem vásárolgatni, de még nem végeztem ezzel sem. De attól nem szeretnék robot lenni, és még azt a kevés kikapcsolódást is megvonni magamtól, hogy leülök néha a net elé. Szóval ne legyen lelkifurdalásod! :)

Dikó! Mi a XI.ker Rubin Hotelba úszunk. Én is a babauszas.lap.hu-t tudom ajánlani, hátha van olyan hely, ahol addig a másik testvér játszat, vagy úszkálhat.

Brigi! Marcikának gyógyulást!

Gurgi! Samunak hajrá! Nemsokára jön a polcok lerámolása! :)

Kép

Kép
monccs

Brigi, nekünk is sima trapéz van, és Dávid még mindig szeret vele játszani, rendszeresen cserélem rajta a játékokat, bár egyre többször van, hogy oldalra fordul, és inkább a falat nézi, illetve a falon az állatfigurákat, úgyhogy lehet, hogy már unja.

Kép
nenoke

Képzeljétek egyik barátnőm jövő júni 1re várja a babáját, és engem kért meg, hogy kísérjem el a szülésre! Apuci ájulós típus!

Olyan megtisztelő! Meg azt mondta hogy én vagyok a példaképe, mert szülés után is látott és, hogy nem voltam összeesve, mint pár anyuci, hanem jó fájt-fájt, de vele ját... Tiszta jól esett! Bár a példakép azért túlzás... :D

Köszi az uszi infókat nézelődöm!

Zsú/Kinderandi: kitartás! Próbáljatok napközben pihizni amikor alszanak a babók! :)

Brigi, jobbulást, oltáshoz meg drukk!

KépKépKép
dikó1

Hú, most ne lepődjetek meg, asszem ha elsőgyermekes lennék, tuti ott tartanék ahol Ckati. Para ezerrel.
Itt már majdminden gyerek forog, fogat növeszt, már nem vagy csak alig érdekli a trapézza.
Hát ehhez képest gyermekem leszarja a forgást, ha valamit el akar érni, akkor ordít, anya jön, felveszi (igaz, néha időbe telik, de az ordítás nem annyira megerőltető mint a forgás).
Ellenben a trapézzal igazából egy hete kezdett el "veszekedni". Nekünk síma, hangtalan trapézunk van, s Adria imádta, igaz ő azért kb. 1 hónappal korábban zargatta a macskákat rajta.
De tudom, hogy másik kettő gyermekem is nagyon kényelmes volt, Edina 5,5 hósan fordult meg először, a következőre még váratott 2 hetet.

Szal Brigi: ha Sameszod érdeklődő típus, meg mocorog ezerrel, akkor nem tuti, hogy mostanra megéri egy trapéz. Bár ki tud eligazodni ilyen kis törpéken. Lehet, hogy akkor ellenne vele egy darabig, megszerelné. Nemtom. Na, ettől sem lettél okosabb.

Úszóbajnokoknak gratula. Mi irígy arra, de hát itt nincs is, meg nem tudom azt is hogy iktatnám be a programunkba, bár ha ezen múlna, akkor megoldanám, Grétu is imádja a vizet.

na mentem, Grétit kéne noszogassam, hogy nemsoká kajolás, s indulás a tesóért.
ma hálisten jön anyukám, apa megy 7végére versenyre

Kép
kissmanó

Dikó: tényleg szupi érzés, s ilyen megtisztelést.....

Kép
kissmanó

Kép

Neno: még rakok, csak valami nem műxik a lekicsinyítő gombbal aztán körülményesebb így
de benarancssárgultunk mára :lol:
ckat

mostmár jó a kicsinyítés, de nem tudom feltölteni, valami bibi csak maradt :evil:
ckat

Ckat: Szerintem bízd Borsra az ilyen dolgokat! :lol:

Kép

Kép
monccs

Monccs: épp én is azt akartam szólni, hogy még egy pici, s Bors intézi a dolgokat.

Kép
kissmanó

nem röhögni béna anyun
ckat

OFF DE LÁTNOTOK KELL! BORZADJATOK!! :twisted: :twisted:

http://www.youtube.com/watch?v=juOQhTuzDQ0

KépKépKép
mütyürke

Csatlakozom a "kimerült anyukák club"-jához. Manóka egyre kevesebbet alszik éjszaka. Tegnap óránként kelt fel, már nem tudtam, hogy enni akar vagy csak cickózni :oops: teljesen kivagyok. Ráadásul napközben is félóránként nyüszörög, sírdogál alvás közben és tologatni kell. Amúgy is hulla vagyok, benyeltem valamit tak...-nyálam egybe folyik.(bocsi)

Tök jók az uszis képek! A papák csinálták? Én is akarom vinni Sárát, már el is mentünk megnézni, de úszópelusa csak holnap lesz, az uszi pedig kedden és csütörtökön van. Ti hányszor jártok egy héten?

Kép
szücsi

Hú, valamit akratam írni, de megnéztem amit Mütyürke feltett és elfelejtettem.
Ez nagggyyyon durva! IQ light. :shock: :shock: :shock: .

KépKépKépKépKép
uxi

és a durva az, hogy ez a csaj egy ismert country énekesnő és nem is olyan buta! :shock:

KépKépKép
mütyürke

Üdv!

Megvan a zárójelentésünk, a vérszegénység okára nem tudtak rájönni, illetve nincs semmi olyan elváltozás, ami miatt aggódni kellene. 3 hónapos kor körül minden babánál kialakul ez, csak van, akinél súlyosabban. Adni kell a vasat Ádámnak, én is kell, h szedjem azt a cseppet, de a felszívódás kb. 2 %, és igazi hatás 4-6 hónap múlva várható. A vírusfertőzés miatt megint lentebb ment a hemoglobinszitje a babának. :twisted:

Én is megyek majd laborra, ha rendbe jön a nagy lábamujja, brutálmód begyulladt a köröm növekedése miatt.. (A másikkal már kiböjtöltem ugyenezt.) Tegnap elmentem a dokihoz, adott Augmentin antibigyót, de azt nem fogom szedni, azt erősnek érzem. Kaptam még tetrán kenőcsöt, azzal kenegetem, meg hagymás dunsztkötést teszek rá. Nagggyon fáj :cry:

Próbálok visszaolvasni.

Judit :)
Gyere csak, kíváncsiak vagyunk rátok, még akkor is, ha nem tudsz mindenre reagálni. :)
A takarítás nálunk is kárt szenved, de inkább színezek a naggyal vagy labdázunk. Eleinte nagyon idegesített, de mára már megtanultam, hogy be kell venni a "leszarom" tablettát.(kedves topiktársunk tanácsa :lol: )
Szép súlya van Jankónak! :wink:

Zsú :)
Sajnálom az éjszakákat. :? Próbálj napközben szundizni. :)

Moni :)
Nekem is hasonlóak az elveim a takinéniel kapcsolatban, de ki tudja mit hoz a jövő.... :wink:

Brigi :)
Marcinak jobbulást! :? Jól felment a láza. :shock:

Gurgi :)
Samesz a kis ügyes! :wink: Bence hanyattfekve csinálja ugyanezt. :)

Monccs :)
Nem alvás :shock: Biztos már az olimpiai felkészülés járt a fejében. 8)

Andrea :)
Sajnálom az éjszakákat. :roll: Valami csak segít.... :?

Manó :)
Bence sem forog. sőt, szerintem visszafejlődik. :roll: Régebben nagyon jól elvolt hason, szépen tartotta magát, most meg oldalra csapja a kezeit, leteszi a fejét és nem érdekli a dolog. :?

Ckat :)
Szupi az erszény, ügyes vagy! :)

Mütyürke :)
Ez a szomorú valóság. :( Amerikában nem az oktatás a numero uno. :roll: A kiscsákó legalább tudta. Van remény! :lol:

Szücsi :)
Jobbulást és kitartást! :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Ági :)
Lábadujja. :( Jobbulást! :? Szedjétek a vasat, legalább nincs nagyobb baj. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Köszi a trapézos hozzászólásokat. Azt hiszem agyalok még rajta egy picit. Lehet, hogy a sima már nem érdekeln, de talán az olyan ami zenél is, nemtudom :oops: Mostanába létom rajta, hogy unatkozik és nem tudom mit adjak neki ami lekötné :roll: Mindig is bajban voltam-vagyok játékokat illetően :oops:

Megvolt az oltás, szegénykém nagyon sírt de hamar sikerült megvígasztalnom! 7800gr és 65cm a 4.5hós adat :lol:

Ági: az jó, hogy nem tasláltak semmi bajt! Szedjétek a vasat, még ha lassan is biztosan hatni fog! Körmöd :cry:

brigi73

Ági: nekünk is vasat kell szedni, de egyenlőre még nem küldtek vérvételre, mert a hízás elég jól működik nálunk. Örülök neki, hogy semmi komoly nincsen, drukkoltam! Vasazzatok addig is rendszeresen. (Én is elkezdtem szedni, plusz Botondnak is cseppeket adok napi 2x4 -et plusz folsavat...)

Ckat: kurva jó ez az erszény és spróroltál vele, kemény 8000,-Ft-ot.... azt hiszem én bár nem tudok varrni, de testvérem barátnőjét megfűzöm varrjon nekem ilyet... Ügyi vagy! És a narancssárga szuper!

Andrea
Kép
kindernay

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: