[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
A megcsalásról - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Am!
Nem kötekedni, hanem segíteni akarok, még akkor is, ha kicsit nyersen hangzik majd.
Tegyük fel, bebizonyosodik, hogy megcsal. Akkor mit fogsz tenni? Elválsz? Gondolom, ha más miatt nem is, hát a gyereketek miatt azért emiatt még nem fogod beadni a válópert. Tehát mondjuk, hogy nem válsz el.
Tehát a kiindulás: megcsal, kiderült, és nem akarsz válni.
Akkor? Jelenetet rendezel? Attól csak rosszabb lesz minden. Beszélgetsz vele? Azaz lelkizel... Azzal vajon jobb lesz? A fiúk nem vevők az ilyesmire, különösen akkor nem, ha egy nő mellett éppen nem a szerelem, hanem a lelkiismeret tartja ott őket.
Ha tehát esetleg már tudod, hogy megcsal, két lehetőséged marad: a lelkiismeretére apellálva elvárod tőle, hogy a gyereknek továbbra is jó apja maradjon, veled viszont nyilván minden szexuális viszony szűnjön meg, amíg a másik ügy tart (vagy örökre). Hát, ez elég megalázó kompromisszum, de még mindig jobb a hasztalan és még megalázóbb szokvány-női megoldási kísérleteknél.
A másik lehetőség, hogy visszahódítod, mintegy gyanútlanul. Erre megint csak nem a balhézás, megsértődés, lelkizés a megfelelő eszköz. Hanem az, amivel anno meghódítottad. Vagy amivel tudod, hogy ő meghódítható.
Ezt viszont akkor is megteheted, ha nem vagy biztos abban, hogy megcsal, csak érzed, hogy nem szeret úgy, ahogy régen. Ezért viszont valóban kár nyomozni. Szerintem vedd alaphelyzetnek azt, hgoy valami nem oké köztetek, és - függetlenül attól, hogy esetleg neked van igazad morálisan - ezen pillanatnyilag csak te tudsz csak te akarsz változtatni. Magadon segítesz ezzel. Amellett nyilván nem is vágysz arra, hogy abbahagyja a viszonyt a másikkal, de titkon egyrészt vágyjon utána, másrészt még haragudjon is rád.
Vedd sorra, mit szeretnél, mi az, amit ezek után még akarsz vele. Lehet látszat-családot fenntartani a gyerek kedvéért, sértődötten vagy csak simán büszkén elélni egymás mellett. Lehet visszahódítani, ha szereted még, és akarsz még tőle valamit. Tkp. ezt a két dolgot érdemes tenni, mert bármi mást csinálsz, nevetségessé teszed magad. Légy büszke, ez az egyetlen, ami lehetővé teszi, hogy ne szánalmas fél legyél ebben a csúnya játszmában.
Bocs, hogy csak ilyen keményet írtam, de én tuti ezt tenném, és biztos, hogy a kettő közül mindkettő bejönne! Ugyanis az "élünk egymás mellett" is oda vezetne, hogy előbb-utóbb újra izgalmas lennél számára, amiért ilyen büszkén viseled a dolgot.
Semmi más nem kell, csak hogy ne zuhanj össze. Erre vannak trükkök, én tudok párat. És a többihez akkor fogj hozzá, ha már összeszedted magad. Először is kell egy-két barát, akikkel az időd kitöltheted, tehát ne őt várd haza egész nap lelkesen vagy dühösen. Ne látszódjék olyasmi, hogy függenél tőle érzelmileg. Másrészt kell hozzá egy nagy adag egészséges vitalitás. Ez - bármily furán hangzik - némi vitaminnal és sporttal elérhető. Járj pl aerobic-ra. Én nyolc hónapos babával jártam, és imádott ott lenni. A férjem meg gyorsan rászokott a futásra, nehogymár én legyek a sportosabb Kép Vagy járj konditerembe, ha van kire bízni a babát arra az időre. De ha elalszik babakocsiban, akkor azt is lehet, hogy mire odasétálsz elalszik, és mialatt békésen szuszókál, te tornázol.
Szóval próbáld magad lélekben kicsit függetleníteni tőle. Ez fizikai tevékenységekkel kezdődik, aztán evés közben jön majd meg az étvágy, hidd el.

Remélem, nem haragszol, amiért ilyen "te tegyél lépéseket, segíts magadon, mert más nem fog rajtad segíteni..." jellegű tanácsot adtam.

Szabó istvánné
adrienn
9100 Tèt Hunyadi ut
 
 
 


Szia Adrienn!

Teljesen igazad van. A helyzet az, hogy nagyon sokat agyaltam azon, hogy hogyan tovább. Eszem ágában sincs lelkizni vele, ennyire nem vagyok naív. Tegnap azt mondtam magamnak, hogy válok, ma hajlok afelé, hogy csajozhat, de mi semmiben ne szenvedjünk hiányt. Hogy miért?
1. Félek az egyedülléttől.
2. Parancsra nem lehet szeretni, márpedig ha választás elé állítom, minket fog választani, de félek, hogy csakis kényelemből.
3. A gyerekünknek szüksége van apára és nekem most ezt kell első helyen szem előtt tartanom.
4.Most vettünk lakást hitelre, 10 évig nem lehet eladni, egyikünk sem tudja kifizetni a másikat.
Visszahódítani? Nagyon könnyű. Legalábbis esténként. Aztán hogy kire, melyikünkre gondol napközben, azt nem tudom. A külsőm pont ugyanolyan, mint mikor megismert. 18 kilót szedtem fel terhesség alatt, de pár hét alatt mind lement. Nem vagyok igénytelen magamra, a szex még jobb mint szülés előtt (neki is). Persze megteszek minden tőlem telhetőt, de gyanútlanul nem fogom tudni visszahódítani, mert nem tudom megjátszani, hogy nem tudok semmit, annyira felháborít ez az egész és ez köti le minden gondolatomat. Hogy most éppen kire gondol, most éppen kitől kapott sms-t, satöbbi.

Am
Névtelen
 


Akkor mi lenne, ha kimaradna az esténkénti visszahódítás? Ha tudja, hogy tudod, akkor nyugodtan vonulj vissza (látszólag közömbösen) azzal a szöveggel, hogy számodra undorító egy másik nő után... Hogy te gusztustalannak tartod, és látszódjon, hogy te ezen az éretlen kicsapongáson csak mosolyogsz, de fölötte állsz az ilyesmiknek, sőt még csak komolyan se veszed, nem is balhézol miatta. Persze mindezt mindenfajta női hiszti nélkül, egyszerűen csak "finnyásságból". Ez elég sértő lenne ránézve, sőt, érezné, hogy itt nem te égsz, hanem ő meg a csaja.

Szabó istvánné
adrienn
9100 Tèt Hunyadi ut
 
 
 

 
 

Még pontosítom: ne olyasmi látszódjon, hogy te meg lennél bántva (habár meg vagy bántva, de ez legyen egyelőre a te titkod, mert ha látszik rajtad, az a te poziciódat rontja), hanem az látszódjon, hogy ő nevetséges és gusztustalan. De azért vigyázz, nehogy a végén több közösség legyen a csaj meg ő közte, mint te és ő közte. Szóval érdemes más téren azért kicsit az önbizalmát növelned (jó apa, stb), hogy még mindig te legyél számára a legjobb barát. De csak finoman. Mert ezzel talán vissza tudod hódítani. A közös múlt többet ér, mint egy szerető, aki előbb-utóbb hisztissé válik majd úgyis Kép És a feleség általában a legjobb barátja egy férfinek, ő ismeri ki magát legjobban a férje lelkében. Ez nagy előny, érdemes élni vele.

Szabó istvánné
adrienn
9100 Tèt Hunyadi ut
 
 
 


Sziasztok!

Jajde örülök!
Tegnap lebuktattam magam, véletlenül a nevemen jelentkeztem be, azóta meg se mertem mukkanni, most szedte ki a modi a hozzászólásomat Kép Ha valaki látta, ne buktasson le lécci! Olyan kínos ez az ügy, pedig nem nekem kéne szégyenkeznem és titkolóznom miatta. Na mindegy.
Tegnap kinyomoztam a csaj adatait. Megvan a címe, az összes telefonszáma, mindene. Csak azt nem tudom, mihez kezdjek most. Azt javasolta egy barátnőm, hogy mondjam azt neki, ha komolyak a szándékai, "átengedem" a férjem. Ettől talán megijedne. De mi van, ha mégsem? Kép

Am
Névtelen
 


Szia Am!

Én felhívnám a nőt. Ismered egyébként? A férjed honnan ismeri?
Nem tudom, mit mondanék a telefonba. Tud egyáltalán rólatok? (Feleség, gyerek) Ha nem tud, már az is nagy lökés lehet, ha megtudja.

Kitartás!

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Szia Cory!

Biztos, hogy tud rólunk a csajszi, egyrészt mert a férjem soha nem veszi le a jeggyűrűjét, másrészt közös ismerősünkkel volt, mikor megismerkedtek.
Nem tudom, mit mondjak neki, ha felhívom. Egyelőre közös ismerősünkkel akarok beszélni, hátha ő többet tud, bár biztos, hogy a férjem "cinkosa".

Am
Névtelen
 


Szia Am!

A közös ismerős mindenképpen jó ötlet. Bár kérdés, fog-e bármit is mondani neked, és nemcsak falazni a férjednek.
És ha megint lebukik, akkor mit akarsz csinálni? Én még nem voltam ilyen helyzetben, de asszem nem lennék képes tovább együtt élni azzal, aki megcsalt.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Szia Am!
Szerintem viszont nem jó ötlet a közös ismerős, ugyanis tuti, hogy falaz majd a férjednek, sőt a hátad mögött elmondja majd, hogy érdeklődtél. Egyrészt ezáltal épp azt teszed, amit nem volna jó: nevetségessé teszed magad, másrészt utána már óvatosabbak lesznek, és nehezebb dolgod lesz. A csajt is csak akkor hívd fel, ha tudod, mit akarsz. Az átengedős szöveg nem jó! Szerintem még ne hívd fel. Inkább nyomozgass még, pl. a csaj környezetében. Ha már ennyit megtudtál róla, akkor egész ügyes lehetsz, és sikerülni fog egyebeket is megtudnod. Ha ő is csal valakit, az neked jó hír, a megcsalt félben szövetségesre lelhetsz. Vagy ha az anyukája normális nő, lehet, hogy ő is segítene. Vagy anyósod esetleg? Nem tudom, milyen a viszonyotok, de ha jó, akkor ő is segíthetne, hisz neki az az érdeke, hogy a fia együtt maradjon veled, vagyis az unokája édesanyjával. De csak ha jó fej és köztetek minden rendben. Szóval szerintem ne csinálj semmi olyasmit, aminek bizonytalan a kimenetele, ami miatt szánalmasnak tűnhetsz a szemükben. Várj még, nyomozz még! Legalábbis szerintem.

Szabó istvánné
adrienn
9100 Tèt Hunyadi ut
 
 
 


Kedves Am!

En tegnap megneztem a kepeiteket, es csak annyit fuznek hozza, hogy az elso benyomasom az volt, hogy Te egy orult csinos, nagyon klassz, vonzo no vagy!!!! A ferjed meg..... (kizarolag a kulso - a kepek- alapjan) a kozeledbe sem johet!
Es akkor meg o csal meg???
Nem lehet, hogy "bizonyitani akar", hogy megmutassa, "o is kell masnak is" nemcsak Neked?
Szoval kulsoleg Te klaszisokkal JOBB VAGY, biztos forgolodnak utanad a pasik, mindenki ismerkedni akar veled. Kép
Tudom, hogy a "gyenge" kulso mogott meg a ferjedben lehetnek kivalo tulajdonsagok, lehet jo apa, hazias, segito tars,stb..de akkor is.
Nekem olyan MEGALAZO ez a helyzet!Kép Kép Kép
Kivanom hogy egyszer megtalald a hozzad huseges, egyenrangu partnert!
Tanacsot most direktbe nem szivesen adnek.
Sok sikert!
Norcsa
 


Sziasztok!

Adrienn!
Igazad van, egyelőre nyomozgatok akkor. Az anyósom elég régimódi, szerintem szegény kifeküdne, ha megtudná, miket csinál a fia. Akkor a közös ismerős ejtve.

Norcsa!
Hát, nekem tetszik a férjem Kép Amikor megismertem, tudtam, hogy csajozós (volt), a barátai azt mondták, hogy még a legyet is röptibe... De (ezt is ők állították) mellettem előnyére változott. Hát nem tudom. Nekem is megalázó ez az egész és félek, nem fogok tudni úgy viselkedni, mint aki fölötte áll az egész helyzetnek. Bár tavaly ősszel sikerült.

Am
Névtelen
 


Kedves Am!

2 lehetőség van.
vagy elfogadod hogy csajozott vagy nem.

ha elfogadod hogy megcsalt akkor próbálj meg így élni tovább, piszok nehét lesz, mert elég egy kis félreéertés te máris azt fogod gondolni hogy megcsal. Ez veszekedéshez vezethet, ami viszont már a családi békének/gyermekednek sem tesz majd jót.
Nem keresed a bizonyítékot hogy mikor hol és kivel, úgy viselkedsz mint a stucc, aki homokba dugja a fejét, és magad is elhiszed hogy minden rendben. Nagyon sokan engedik hoszabbra a pórázt tudva hogy a férfi úgyis visszatér.

a másik lehetőség: nem bocsátasz meg neki, és megoldást találtok arra hogy külön éljetek.

tényleg csak 2 megoldás van: lenyeled a békát vagy nem.
A férjed szeret, nem akar otthagyni benneteket. Az ismerősökkel ne foglalkozz mindig van avatatlan prókátor aki már előre látta/megmondhatta volna/.. stb. Sokan olyat láttak hallottak állítólag ami nem is úgy történt .. egyszóval az ismerősök elég sokat kevernek. Csak magadnak higgy.

Ha biztos akarsz lenni fogadj fel 1-2 napra magánnyomozót. De tényleg biztos akarsz lenni?

NN
Névtelen
 


Bocs Cory, a Te utolsó hozzászólásod valamiért elkerülte a figyelmemet!
Nem tudom, mit fogok csinálni, ha lebukik. Valószínűleg megpróbálom úgy intézni, hogy az tiszteletre és ne sajnálatra méltó legyen. Remélem, sikerülni fog. Legszívesebben elmennék, de gyerekkel, GYED mellett, lakás nélkül nem lehet (még nincs kész az új lakás, most bérlünk egyet) Kép

Am
Névtelen
 


Kedves NN!

Az biztos, hogy tudni akarom az igazságot. Nem tudom, miért, ilyen vagyok és kész. Ezt egyébként nagyon utálom magamban, meg azt is, hogy megérzek dolgokat. Magánnyomozóra nincs pénzem, így nekem kell utánajárnom a dolgoknak, csak most nem tudom, merre induljak el. Félek olyat lépni, ami után esetleg nem tudok biztosat és nekem kell magyarázkodnom.

Am
Névtelen
 


Adrienn!

Megint nagyon jó tanácsokat adtál! Kép Nagyon tetszik a reális hozzáállásod!
Azzal nem értek egyet, illetve nem látom át e pillanatban, hogyan lehet esténként az ágyban higgadtan, tiszta fejjel azt mondani egy férjnek, amit javasoltál. Szerintem egy efféle kijelentésnek tuti veszekedés a vége. Vagy csak én nem intézném jól?!

Am!

Én is azt hiszem, a legfontosabb, hogy egyenes derékkal kerülj ki ebből! Habár szerintem azt is tudnia, illetve érzenie kell a férjednek, hogy fontos számodra, hogy az ármány a szerelemért van...Kép
kíváncsi
 
 


Sziasztok!
Kíváncsi, én el tudok képzelni olyan szitut, hogy ne legyen veszekedés egy ilyenből Kép Pl. Am egy könyvet olvas, és csak úgy unottan kiszól belőle, csak azt az egy mondatot (ld. fönn), nyugodtan, higgadtan, mintha épp csak azt kérné, hogy a büdös zoknit inkább a szennyesbe rakja a férje, ne az ágy mellé. Nem a hangsúly lesz drámai, nem is a helyzet, csak kizárólag a mondat tartalma. Szerintem a férje elsőre nem is hisz majd a fülének, és talán nem is akar majd visszakérdezni, örülni fog, ha a téma ennyiben marad. (Ez már önmagában bizonyíték...) De érezni fogja, hogy szánalmas, amit csinál, és hogy a felesége fölötte áll, még csak nem is drámázik.

Am! Szerintem ahogy a lány nevét, címét, stb. lenyomoztad, úgy nyomozd le most a családját is. Anyukáját, párját, stb. Csak ügyesen. A magánnyomozó szerintem sem lehet olcsó muri, és ha a családi kasszából erre költenél, és esetleg az derül ki, hogy nem volt okod gyanakodni... - hát az elég ciki lenne. De az eddigiek alapján azért magad is elég jól csinálod.

Szabó istvánné
adrienn
9100 Tèt Hunyadi ut
 
 
 


Hű, eszembe jutott valami. Lehet, hogy hülyeség, de lehet, hogy nem. Leírom, aztán majd döntsd el, ok?
Tudd meg, mi a foglalkozása a csajszi anyukájának, és ha véletlen valami szolgáltató (varrónő, fodrász, stb.), akkor menj el hozzá (varratni vagy hajat csináltatni, stb.). A babát is vidd magaddal, a nénik rendszerint odavannak a kicsikért. És beszélgessetek. Persze te semmit se tudsz róla... De meséld el, milyen helyzetben vagytok, és ez a kis szegény ártatlan gyerek egy céda miatt esetleg elveszíti az apját... Lassan, tapogatózz a cél felé, hogy mennyit mondhatsz el neki. De légy teljesen naiv, ne tudj semmi konkrétat, erre vigyázz. Ha ez már nem megoldható, mert már túl közel kerültél a nyomozás során a lányhoz, és nem lehet megoldani így, akkor esetleg valamelyik barátnődet megkérhetnéd ugyanerre (persze úgy, hogy ő meg rólad mesélje el a dolgot).
Ha a nő kedves, megkedvel téged, akkor szép lassan (vagy egy következő alkalommal) adhatsz - mintegy véletlen - némi személyleírást a lányról. Hátha ráismer a sajátjára. De nehogy kiderüljön, hogy direkt mentél hozzá. Te csak új varrónőt kerestél, mert a régi már nem vállalta a ruháid átalakítását. És esetleg egy közös ismerős ajánlotta a hölgyet Kép De persze már nem emlékszel, hogy ki. (A közös ismerősre hivatkozás azért jó, mert a férjednek nem lesz gyanús, hogy véletlen mért pont a szeretője mamáját szúrtad ki.) Ha a mama nem szolgáltató, akkor esetleg próbálkozz a csaj tesójánál vagy apukájánál ugyanígy. (A pech az, ha esetleg senki sem megközelíthető a családból.)

Szabó istvánné
adrienn
9100 Tèt Hunyadi ut
 
 
 


Szia Am!

Most névtelenül, hogy megmaradhasson az inkognitód!Kép Tegnap nem tudtam Neked priviben válaszolni, mert Zs. egész napra igényelte a társaságomat.
A lányok, feljebb, nagyon jó tanácsokat adtak Neked! Szerintem is a legfontosabb, még minden lépésed előtt, eldönteni, hogy ha leleplezted a férjedet, mit szeretnél. NN-nek igaza van, csak 2 választásod van! Írtad, hogy a férjed megváltozott melletted. Sajnos nem úgy tűnik, ha jól számolom ez már a második botlása egy év leforgása alatt, egy kisbaba mellett. Azt hiszem ez elég intő jel! Valószínüleg mindig titeket fog választani, mert számára ez a legkényelmesebb. Aztán újra félre fog tekinteni. Gondolj bele, hogy egy szerető neki micsoda kötetlenséget jelent! Pláne, ha a nőnek is megfelel ez a felállás és nem akar többet a férjedtől.
Szeretnélek bíztatni, de sajnos nem tudlakKép Apámmal mi ezt számtalanszor átéltük, minden évben volt valakije, az anyám meg két gyerekkel, háztartásbeliként (apám akarta így) nem nagyon tudott pattogni, és persze mi, gyerekek szívtuk meg a legjobban. 20 éven keresztül ment így, aztán megjött az anyám esze, de addigra mi már felnőttünk.
Nagyon-nagyon gondold át, mielőtt újabb kisbabát vállalnál!!!
Adrienn tanácsai is nagyon jók!!! És a magánhekust sem tartom rossz ötletnek, hiszen egy esetleges válásnál hivatalos bizonyítékod is lenne a férjed hűtlenségére és te magad is pártatlan, autentikus forrásból tájékozódnál férjed esetleges félrelépéséről. Az biztos, hogy nem olcsó mulatság. És a barátnőid, ismerőseid is besegíthetnének! Főleg olyanok, akiket férjed nem nagyon ismer.
Ja, és Norcsának is igaza van, sokkal jobb nő vagy annál, hogy ne élvezd az életet és a szerelmet! Bár az is igaz, hogy a szerelem nem külső alapján válogat, ez ennél sokkal bonyolultabb. Máskülönben nem lennének ilyen topikok semKép Én ismertem nem egy olyan pacákot, akik éppenhogy csak egy fokkal voltak szebbek az ördögnél, mégis -számomra érthetetlen módon- fürtökben lógtak rajtuk a jobbnál-jobb pipik.
Nagyon drukkolok Neked, hogy a legjobban jöjj ki ebből a helyzetből és a drága kispocak se sérüljön!
Én is nagyon szívesen segítek Neked, ha tudok! Valamikor eljöhetnétek hozzánkKép, ha már ma nem tudtok jönni strandolni. Kép
Puszi: P.
Névtelen
 


Sziasztok!

Adrienn!
A helyzet kicsit bonyolultabb, sajnos. Egyrészt a csajszi székesfehérváron lakik, tehát nehéz "lenyomozni" a családját. Bár ez még talán menne is, mert egy csomó másik telefonszám is ki volt írva a nevéhez, gondolom, társkártyás és ki más lenne a többi szám, ha nem a családjáé. De most egyszerűen hívjam fel a többi számot? És mit mondjak nekik? Azt sem tudom, melyik szám kié. Még az is lehet, hogy az egyik a Páromé Kép Kép
Viszont, szintén azért, mert nem pesti, enyhén feltűnő lenne, ha 50 km-re mennék varrónőhöz vagy fodrászhoz. Azt hiszem, megpróbálom kinyomozni, hogy együtt lakik-e a szüleivel és úgy kitalálok valami okosat. Azt nem hiszem, hogy ő is megcsal valakit, bárcsak úgy lenne, mennyivel könnyebb lenne.
Annyiból "jó" dolgom van, hogy a Párom külföldön van, hétvégenként jön csak haza, így nem látja, milyen morcos vagyok és nem sejt semmit (remélem), sőt, nyomozgatni is van lehetőségem.

P!
Hát igen, jó lenne már végre találkozni és egy jót beszélgetni! Köszönöm a felajánlott segítségedet, talán egyszer élni is fogok vele, ha úgy alakulnak a dolgok Kép

Am
Névtelen
 


Szia Am,
anno az első férjem megcsalt a legjobb barátnőmmel. Vnmelyik topikban (taklán éppen ennek az elején) benne van a történet. Annak idején egy ideig eljátszottam a gondolattal, hogy beszélek az anyukájával. Aztán úgy döntöttem, hogy mégsem. Hogy miért? Feénőtt nők vagyunk, ugyan hová vezet(het) az, hogy felhívom a mamát, és panaszkodik a lányára? Mint amikor az ovodások (bocs) árulkodnak a mamának, hogy meghúzta a hajukat a szomszéd gyerek.
Ha úgy döntesz, hogy beszélsz valakivel, szerintem az maga a szerető legyen, ne pedig a papa, a mama, a szomszéd, a testvér stb legyen.
Én annak idején elváltam - és nem emiatt a helyzet miatt, hanem mert kiderült, hogy az együtt töltött 7 év alatt végig volt mellettem vkije... A szerecnse az volt a szerencsétlenségben, hogy nem volt gyerekünk.
Ők aztán nem sokkal később szakítottak. A poén az, hogy azért szakítottak, mert nem tudtak megbízni a másikban. Ismerték egymás előéletét, hogy a féjem casajozik, a lány pasizik, nwem bíztak egymásban.
Én meg röhögtem a babérjaimon. És talán nem szép, de igen-igen kárörvendő voltam.
Nem tudom, mi a jó megoldás, főleg, ha ott a gyerkőc már. Nehezebb sokkal kilépni egy ilyen kapcsolatból. De az is biztos, hogy mindenképpen el kell gondolkodni azon, hogy érdemes-e maradni, avagy ki kell lépni.
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Sziasztok!

Zsóka!
Hát tudod, akár óvodás módszer, akár nem, ha célravezető, akkor kipróbálom. Túl nagy a tét ahhoz, hogy a külsőségekre figyeljek (ki mit szól hozzá, stb.). Csakis a gyerekem boldogságát, a férjem szeretetét, tiszteletét és a saját boldogságomat (azaz a közös boldogságunkat) akarom, a többi le van ejtve!

Lányok!
Tegnap éjszaka sikerült végigolvasnom a topicot és lenne egy észrevételem. Mindannyian elítélitek azokat a nőket, akik "elszakítják" a férjeiteket. Én sem vagyok oda a boldogságtól, hogy másnak is kell a Párom, de azért nehogymár még az legyen az áldozat, aki minket megcsal! Olvastam valamelyikőtöktől, hogy elmesélte a férje, hogy hogyan hálózták be. Hát ennyit a "megcsalós" pasikról! Először megcsalnak, mert a másik jobban kell, aztán azt a másikat is a földbe döngölik, csak hogy magukat mentsék! Persze, az ember szívesebben hiszi el, hogy az imádottja ártatlan és egy gonosz céda tehet mindenről, de ugye egyik pasinak sem nyomnak pisztolyt a fejéhez, hogy félrekettyintsen...
Jópár éve, tudtomon kívül, álltam a másik oldalon, vagyis én voltam a "gonosz céda". Amint megtudtam, hogy foglalt a pasi, leléptem, de még utána is sokáig furdalt a lelkiismeret és nagyon szégyelltem magam, nem is igen mertem tükörbe nézni. Pedig nagyon szerelmes voltam. Szerintem minden nő így érzi magát, aki foglalt pasival kezd és épp elég büntetés ez nekik. Én a "vetélytársamnak" nem is kívánom, hogy valaha hasonló helyzetben legyen, mert az ő helyzete is ugyanolyan sajnálatra méltó, mint az enyém! Sőt, a nagyszámok törvénye alapján valószínűleg ő fog alulmaradni a harcban. Én azt gondolom, hogy ha egy férfinak felesége van, akkor igenis neki kell türtőztetnie magát és nem annak a nőnek, akivel kikezd, csak mert túl szűknek érzi a gatyáját.

Na, visszakanyarodva magamhoz: ma semmi előrelépés nem történt sajnos Kép Le vagyok bénulva, folyamatosan gondolkoznék, de mindig ugyanazon pörög az agyam: megcsal, megcsal, megcsal. Nem kellek neki. De miért? Mivel érdemeltem ezt ki? MIT CSINÁLOK ROSSZUL?
Kép
Am
Névtelen
 


Sziasztok!

Van egy ötletem. Volt egy főnököm, akiről köztudott volt, hogy csalja a feleségét. Elég jó barátok vagyunk, bár már rég nem dolgozunk együtt. Arra gondoltam, megkérdezem tőle, hogy mivel tudnék szerinte "visszavágni", mi az, ami a legjobban megrázza a hűtlen férjet. Hátha mond valami okosat, mint a terület szakértője Kép
Szerintetek jó ötlet?

Am
Névtelen
 


Am!

Valamit nem értek. Ha a csaj sz.fehérvári, a férjed hétköznap külföldön van, akkor mikor intézi a kalandot? Vagy azt a rövidke hétvégi együttlétet rövidíti meg a gyerek és a Te rovásodra?
rjuli
 
 


RJuli!
Sajnos az az erős gyanúm, hogy kint van vele a hölgyike is... KépKép
Am
Névtelen
 


Draga Am!

Egyre jobban kezdelek sajnalni..es kozben kicsit "duhos" is vagyok Rad! Kép
Figyelj, legyen mar egy kis onbizalmad, egy kis noi buszkeseged, egy kis tartasod!
Hiszen neha szinte veded a felrekefelo "draga" parodat.Kép Nem erdemel meg TEGED!!!
Tulakdonkeppen azt tanacsolnam, hogy amilyen gyorsan csak lehet tedd lapatra!!! Viszont tisztaban vagyok vele, hogy ez nem olyan egyszeru. De igy nem lehet tovabb csinalni. Tonkermesz bele, ragod magad, kikeszulsz...
Es az is eszembe jutott, hogy en bizony rettegnek attol is, hogy hazahoz a mi hitvesi agyunkba egy jo kis fertozest, betegseget. A mai vilagban....nem csodalkoznek!
Csak azt tudom mondani, hogy sajat erdekedben, razd meg magad, vegyel egy mely lelegzetet, es hajtsd el a francba. Tudom, hogy drasztikus amit mondok, de en mint kivulallo igy latom.
Hianyzik ez Neked? A gyerek is megerzi a feszult allapotot, a rossz kedelyedet.
Szia, fel a fejjel! OOOOOO
Norcsa
 


Am!

Norcsa legutóbbi írását olvasva rájöttem, hogy én mit tennék a tanácsokat illetően. Elolvasnám, és ugyanúgy azt tenném amit a szívem diktál, holott az eszemmel tudnám, hogy amit kéne csinálni kézenfekvő. Lapátra tenni.
De téged is megértelek. A családi fészek helyrehozatala.... de tudod van olyan fészek amit már -akármilyen igyekezet, energia ment el rá- nem érdemes, hiszen kevesebből egy új fészket lehetne rakni.
Mindemellett én azt sejtem, hogy Te már eldöntötted, hogy nem hagyod el a férjed, hanem inkább visszaszerzed. Hiszen írtad is.
De tudod, ha inkább az egész hetét egy másik nővel tölti ki tudja hol, (lehet bérelnek egy lakást együtt) akkor az már többet jelent egy szimpla félrekefélésnél. Nálam a félrekefélés heti 1-2 kimaradást jelentene ami a nagyon sok határát súrolja, de nem azt, hogy hiába élek házasságban, van kicsi gyerekünk mégis én vagyok a másodhegedűs. Igen másodhegedűs, hisz azok szokták kevesebbszer látni a férfit.
Nem mondom, hogy akárhogy döntesz az lesz a jó, mert nem biztos. Nagyon fontold meg a döntésedet, mert az is lehet nagyon rossz lépés, ha mégis maradsz vele!

Drukk,
sasha

Kép
sasha
 
 


Szia Am!

Amiket most írtál, annak alapján egyetértek Sasha-val, ez így már nem egy sima félrelépés. Itt már komoly gond lehet. Vagy a kapcsolatotokkal, vagy - és inkább ez a valószínű - a férjed természetével. Nem akarom bántani, de azt gondolom, ha egy férfi képes arra amit most tesz veletek, akkor ott nem sok remény van. Ha nem szeret, és azért csinálja, akkor emiatt nincs sok remény, ha szeret, és mégis rendszeresen kell neki más is, akkor meg a természete ilyen, és nem valószínű, hogy meg fog változni. Ismerek ilyen pasikat, és még ha el is jutnak odáig, hogy meg akarnak változni, ez többnyire nem szokott sikerülni.
Az a baj, hogy te még túlságosan szereted a férjedet ahhoz, hogy érzelmileg el tudj tőle szakadni. Most hiába tennéd lapátra, ahogy javasolják néhányan, akkor is neked lenne rosszabb, és persze a gyereketeknek. Inkább talán még várj egy kicsit, mert egyrészt semmiféle szerelem nem tart örökké (tehát a te érzelmeid iránta sem lesznek mindig ilyenek), másrészt ha még sokáig csinálja ezt, talán segít neked abban, hogy ne is szeresd már annyira egy idő után. És ha eljutsz odáig, hogy érzelmileg már nem függsz tőle, akkor lesz ideje, hogy elgondolkozz: jobb lenne-e nélküle, mint vele. Az is lehet, hogy egyszer csak veled is szembejön a szerelem (ha már nyitott leszel rá). Direkt keresni nem kell, hisz ha keresi az ember, akkor sose jön. De ha rádköszön, akkor ne zavard el szerintem. Ha már lesz más akit szeretsz, sokkal könnyebben tudod majd elhagyni a férjedet, mint most, amikor még sajnos jobban szereted, mint megérdemli. Ha most hagynád el, te lennél utána boldogtalan. Ráadásul új párt is nehezebben találnál, mert egy egyedülálló és padlón lévő anyuka nem olyan vonzó. Én változatlanul azt javaslom, hogy bármilyen nehéz is, szerintem még várj egy kicsit! És most, míg a gyereketek ilyen pici, jobb is, ha legalább néha van egy apuka, aki esetleg segít, ha máskor nem, hát legalább hétvégén. A gyereknek szüksége van egy olyan anyukára, aki legalább néha pihenhet egy kicsit. És még valami: ha elhagyod a férjedet, muszáj lesz visszamenned dolgozni, legalábbis úgy sejtem. Akkor mi lesz a picivel? Bölcsibe adod? Ahhoz még kicsi.

Szabó istvánné
adrienn
9100 Tèt Hunyadi ut
 
 
 


Am,
arra akartam csak kilyukadni, hogy ugye nem gondolod (gondoljátok) komolyan, hogy az anyuka majd megmossa a fejét, a leányzó ennek hatására lelép? Még ha meg is mossa, hát nem hiszem, hogy a szerető erre hirtelen elszégyelli magát és sürgősen otthagyja a pasit...
Más: azok szerető státuszú függelékek, akik tudják, hogy a pasikjuk nős, nos, azoknak nagyon nagyon nagy részt abszolút nem érdekli, hogy a pasijuk nős. Semmi lelkifurdalásuk nincs. Sőt, van akinek ez még jó is, nem jelent kötöttséget (nemcsak a pasik ilyenek ám!). Egy részük nem tudja, hoghy nős a pasi, más részük pedig, nos ők aztán elenyésző kisebbségben vannak, azok, akik szerelmesek, mint az ágyú, a pasi is beléjük, csak épp nem tud/nem akar válni. Őjk aztán szenvednek mint a kutya.

Nem tudom, mit csinálnék a helyedben. És remélem, nem is leszek soha ilyen helyzetben. Jó megoldás lehet, ha "közömbösnek" tetteted magad, ahogy vki tanácsolta. De csínján kell ezzel is bánni, mert könnyen átfordulhat az ellenkezőjébe, és a férj azt gondolja: ennyire nem érdekli? Hát akkor nosza csapjunk a lovak közé. És esetleg lelép...
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Am!

Tudom, nem sok hasznát veszed, azért leírom a szüleim, ill. az apám történetét.
Én 2 éves voltam, amikor már nem jól működött a házasságuk, de apám kitalálta, hogy majd egy tesó mindent megold. Az anyám az egész terhességet egyedül csinálta végig, még a vajjúdás alatt is a másik nővel hetyegett apám. Az öcsém nem volt fél éves, mikor anyám összerakta a cuccait. Azóta ugyan azt mondja, hogy 2 kicsi gyereknek apa kell, nem szabadott volna kirakni, csak később, ezzel együtt, mivel sosem volt otthon, anyám meg tiszta ideg volt, szerintem semmire sem ment volna vele. Aztán összeházasodott a másik nővel apám. (A sors egyik fintora, hogy neki nem lehetett gyereke, így hosszú őrlődés után örökbe fogadtak egy 3 évest. Sosem lett olyan, mint egy saját.)
Leéltek 27 évet, mindenki azt hitte, hogy nahát, mégis megtalálta az igazit, és akkor borult a bili!
Kiderült, hogy menet közben besikerült bal kézről egy gyerek kb. félidőben, és aktuálisan pedig egy velem egy korú nővel csalja a feleségét. Azóta el is költözött otthonról. Szóval aki egyszer megteszi, az többször is. És látod, ezek mind nem csak egy kettyintésről szóltak. Egyszerűen mindig keres valamit, de sosem találja, csak pusztít maga körül. És sosem a család az első, az élvezet a második, hanem mindne alkalommal egy bőrönddel odébbáll. Csak azért írtam le mindezt, mert sajnos tényleg nem számíthatsz arra, hogy majd elmúlik ez a kapcsolat. Mert utána meg jön a következő. És bár sok olyan apa van, aki végig csalja a feleségét, azért este mégis hazamegy, és legalább apaként funkcionál, a Te férjed, kb. mint az én apám, még ezt a bájos csekélységet sem teszi meg.
Szóval nem egyszerű, de talán tényleg azoknak van igazuk, akik a lapátot javasolják.
Egy gyerekkel még simán lehet újrakezdeni!
rjuli
 
 


Hello Am!

Vegig olvastam a topicot. De semmi igazan "jo" otletet nem tudok adni. Es akkor innetol csak zarojelben.

(Viszont lenne egy kerdesem! "Hogyan viselne a ferjurad, ha Te is felrelepnel?" persze csak kepzeletben.
Szerezz egy baratnot, aki segit ebben, es
-menjetek el moziba,
-legyen 1-2 sajat programod,
-ha nem vagy otthon, gyakrabban meruljon le a mobil,
-kapjal 1-2 sms-t,
-stb...
Szerintem egybol eszbe kapna! Es fajna Neki is! Es akkor jobban at tudna gondolni, hogy mi a FONTOS Neki hosszutavon.)

Udv, ZoliApu.
zoliapu
 
 


AmKép

Szerintem nem biztos, hogy észbe kapna, sőt lehet, hogy ilyen esetben igazolva látná magát, hogy még inkább megteheti, amit eddig. Én nagyon erősen gondolkodnék azon, hogy vele maradjak-e! Vagy nem csak "képzeletben" lépnék félre, hanem keresnék valakit. Pedig én nem vagyok egy olyan típus, aki nem tud megbocsájtani. És ha csak arról lenne szó, hogy NÉHA!!!! (nagyon néha) kimaradozik, akkor szemet hunynék, nem nyomoznék, nem tennék semmit. Elfogadnám, hogy ilyen a férjem, nagyon ritkán kell neki a változatosság, de engem szeret, és a család az első. Mert ez nagyon sok esetben van így, legalábbis én sokkal találkoztam (mindkét oldalról egyaránt), de ezt még nem tartom egy nagy tragédiának. Főleg akkor, ha nem derül ki, mert akkor ugye nincs is miről beszélni.

De jelen esetben nem erről van szó, és ez szerintem nagyon megalázó. Itt tényleg Te vagy a második, mert valakivel együttél!!!! egy hétig, és hétvégén hazamegy Hozzátok. Hát, ezt nem tudnám elviselni. Főleg nem ilyen fiatalon.

Én a nőt teljesen kihagynám a buliból, én ezt máshogy látom. Engem is csaltak már meg, szerencsére nem a férjem, hanem a vőlegényem, úgyhogy tudom, milyen érzés. Az is egy hosszútávú dolog volt, és szinte minden nap találkoztak. De én a nőre egy percig sem haragudtam, semmi közöm nem volt hozzá, és ezt most is így látnám. Nem a nő fogadott Neked örök hűséget, hanem a férjed! Az a nő csak elveszi, amit adnak neki. Ami nem szép dolog, de szerintem ő úgy van vele, hogy senki nem kényszeríti a férjedet, hogy vele legyen, és akkor már inkább vele, mint mással, ha úgyis félrelép. Ha független, akkor még rosszabb a helyzet, mert akkor előbb-utóbb nem lesz neki elég a szeretői hely, és egyre többet fog akarni.

Hát, sok tanácsot ugyan nem tudtam adni, de kívánom, hogy rendeződjön az életed! És tényleg merengj rajta, hogy egy ilyen emberrel akarsz-e még együttélni mondjuk 30-40 évig!

Üdv, Lina

Ui: ZoliApu jó hogy újra látlak, és már megint nem értünk egyet!Kép
lina
 
 


Sziasztok!

Nagyon köszönöm a tanácsokat!
Igazából már nagyjából körvonalazódott bennem, hogy mit fogok csinálni, ha kiderül a dolog, de ehhez az kell, hogy egyértelműen kiderüljön. Mert nem szeretnék azzal nevetségessé válni, hogy "ok nélkül" gyanúsítgatok. Erre van valami ötletetek? Valahogy ki kéne ugrasztani a nyulat a bokorból, csak nem tudom, hogyan.

Am
Névtelen
 


Talán, ha azt monanád, hogy igazán hálás vagy neki, hogy sikerült összefertőznie Téged valami kórsággal, és hogy ő a tünetmentes hordozó, de mivel Neked eddig nem volt bajod, hát csak tőle kaphattad. Olyan betegséget keressél, ami tényleg csak nemi úton terjed, mert pl. a gombát bárhol össze lehet szedni, de azért ne túlozd el, ne mondd, hogy szifiliszes. Talán trichomonas vagy chlamidia.
Lehet, hogy nem a legjobb ötlet, de most csak ez jutott eszembe.
rjuli
 
 


Szia AM!
Ma végig olvastama történetedet..tanácsot adni nem nagyon tudnék.. de ahogy olvastam hogy valszeg kint van a hölyike is a pároddal, nekem az ugrott be, hogy én a helyedben valszeg meglepi szerűen kiutaznék hozzá!! Ha egyedül van, akkor lehet mondani hogy mennyire hiányzott most Neked, azért mentélKép
A kicsit rábíznám a nagyira, és indulnék.
Mióta dolgozik kint? Tudod egyáltalán hol lehet elérni Őt külföldön, hogy ott mi a címe..stb...
És miből gondodod hogy kint van Vele a csaj is?

NH
Nane
 


Ez sem rossz!
nane
 
 


Sziasztok!

Pin kódját tudom, de nem merem megcsinálni Kép
A kiutazás már nem műxik, mert jövő héttől itthon dolgozik a párom. Eddig meg anyagi akadálya volt Kép Már hívtam a szállót hétközben, ott nincs ilyen nevű vendég.
Betegség jó ötlet, főleg, mert tavaly lényegében ezzel bukott le. Herpeszt adott nekem ajándékba.

Am
Névtelen
 


És azt nem mondhatod, hogy fölhívott téged a nő?
Mondjuk, hogy mit akarhatott, arra nincs ötletem.
Névtelen
 


Kedves Am!

Hoppa, hat itt van egy hasznalhato otlet :

"Már hívtam a szállót hétközben, ott nincs ilyen nevű vendég."

Ezzel lehetne valamit kezdeni! Kép
Amikor hazaer a ferjed, akkor aggodo arcal "tamadd le", hogy " Jaj Dragam, probaltalak hivni hetkozben a szallodaban, mert nagyon-nagyon -eletbevagoan - fontos lett volna beszelnem veled, mert...betortek a lakasba, beteg lett valaki, esetleg korhazba kerult, a fonokod akart valamit uzenni, elloptak a kocsimat, stb..... de NEM TUDTALAK elerni, mert a szallodaportas azt mondta, hogy ott NINCS ilyen nevu vendeg!!!!! "
Na erre varjon gombot!
Es kozben szurosan, nagyon nezz a szemebe es figyeld minden rezduleset, reagalasat! Talan kibujik a nyul a bokorbol.
Ja, hogy kicsit fullentesz? Istenem, hat o is azt csinalja zsinorban, nem?!
Mikor jon haza, melyik nap?

Hhmm, azert a herpesz ajandekozas eleg durva volt. Kép
Norcsa
 


Norcsa!
Nem a férjem nem volt ott, ő ott volt, a csajszi nem volt a szállóban.
Am
Névtelen
 


Sziasztok!

Egyelőre nincs semmi fejlemény, azért hallgatok. Amint van valami, megosztom Veletek.

Köszönöm a jó tanácsokat, sziasztok!
Am
Névtelen
 


Am!

Mit mondott a ferjed az elso esetben, miert lepett felre konkretan? Adott magyarazatot? Sikerult megbeszelnetek az akkori problemakat, vagy csak lezartatok, mintegy elfelejtve?
Csaladterapiara nem gondoltal? Hatha az segitene.
Amikor a baratnomet megcsalta a ferje, ugy hogy kozben uton volt a harmadik, akkor az segitett nekik, hogy megprobalt kivulallni, es mindenben a baratja lenni. Sokaig tartott a teljes beke, es a megbocsatas es felejtes, de mostanra mar miden rendben van koztuk. Ugyhogy megerte. A baratnom is sokat gondolkodott, hogy o mit csinalt rosszul, es volt is ertelme ennek is.
Névtelen
 


Kedves Lia!
Ezen ne csodálkozz soha ne lesz a régi semmi mert a zöld szörny mindig ott fog lebegni a szemed előtt.Ha 1x meg tette megteszi többször is.És ha valami nem stimmel te már akkor is gyanusitgatni fogod,hogy van valakije.Én 6 év után jutottam oda,hogy változtatnom kell az életemen.3x-i ujra kezdés után már nem bizom semmiben.15 éve vagyunk házasok 12év után született a lányom.Aki most 3éves.Az apa az csak egy szó neki.Nincs közös programunk,nem jön velünk sehova.Azt mondja szereti a lányát,de nem játszik vele és nem foglalkozik vele ugy mint egy apa.Van hogy ugy telik el hét hogy nem is találkozik vele.Mikor munkába indul még alszik mikor haza jön már alszik.Mindig meg igérte ,hogy ez volt az utolsó és csak engem szeret.De minden este a mobilját nyomkodta orákon át,sms-t küldözgetett.Persze hogy én is megnéztem ki ne tette volna.És most jön a java.Nem is egy hanem több nővel volt kapcsolata.Olvastam a szerelmes üzeneteiket.A rossz,az volt amikor vége lett mindent elmondott.Panziókba jártak kefélni stb.Mivel vállalkozó elég szabadon mozog,nincs kötött munka ideje.És szerinte ez neki jár.A terhességem alatt megamra hagyott,pedig 12év után az ember azt gondolja egy ffi büszke arra,hogy apa lesz.Én egyedül csináltam végig,nekem nagyon kellet a gyerek.Elég sokat szenvedtem érte de nem bántam meg.Így 38éves fejjel.Mikor meg született már akkor azt montam a kórházban ,hogy magamnak szültem.Mindenki felháborodott ezen.De ők nem tudtak semmit.A lányom születése után megint ujra kezdés volt.Nagyon rossz alvó volt sokat volt fent éjjel.Amikor a férjem nem bírta hallgatni a sírást,elment sétálni.1x csak megint a telefonját nyomkodta.Bejelentkezett egy társkereső sms-be és ezt meg is mondta.Találkozott is 1-2nővel.Ma már hidegen hagy minden ami vele kapcsolatos.Közömbös lettem.Sex az már 1 éve nincs köztünk.Most a netten ismerkedik ezt is látom mert még egy lakásban lakunk.Én is a cseten probálkozom,találkoztam is pasikkal,de már ovatossabb vagyok.Nagyon meg választom,hogy kivel állok szóba.Nekem nem csak sex kell hanem társ is.A férjem jó társ volt voltak szép éveink sokat utaztunk.Mivel nem volt gyerekünk.De én nem ezt az embert ismertem meg.Ő most már teljessen más és a szavaival élve nem is akar megváltozni.Így nincs is min gondolkodnom.A gyerek netartson össze egy kihült kapcsolatott.Az elején én is harcoltam érte,mindent megprobáltam az olvasott tanácsok közül is.De nem jött össze ilyen a természete erre hivatkozik.De van egy tanácsom akibe tüske ment hiábaveszi ki a tüskét a helye sokáig fáj,a seb pedig örökre meg marad.A gyanu mindig ott lebeg a szemed előtt meg a félelem is,hogy megint van valakije.És ez már éveken keresztül igy fog menni.Nem bizol benne,ha kedves már az is gyanus lesz.Szóval én inkább most lépek.Mint évek mulva mert "Kell,hogy legyen egy probált jóbarát ki csilapitja lelked viharát,kitől tanácsot kérhetsz,kinek szólhatsz ha baj van,ki élét veszi a kéjnek,s a bajnak"


Nem bírtam szólás nélkül bocs:Judit
Névtelen
 


Kedves Am!
Mit fogsz tenni, ha sikerül lebuktatnod?

Szabó istvánné
adrienn
9100 Tèt Hunyadi ut
 
 
 


Kedves Am!

Engem eddig 2-en csaltak meg (bár egész más szitu, ők "csak" a barátaim voltak, gyerek meg még a kanyarban sem). Az elsőbe nagyon szerelmes voltam, és nagyon fiatal, érettségi előtt 6 nappal robbant a bomba. Tudtam, hogy megcsal, nem is tagadta, de amikor azt hazudtam, hogy én is megcsaltam őt, teljesen felháborodott, hogy mit képzelek... Szívem szerint megbocsájtottam volna neki, de tudtam, hogy szereti a másikat (volt barátnő), így elengedtem (majd belepusztultam). Pár hét múlva megjelent, hogy hiányzom stb., kezdjük újra. Megkérdeztem, hogy mi a helyzet a barátnővel, mire magától értetődőnek vette, hogy ő mindkettőnkkel jár. Nem kértem belőle. Pedig csak azt kellett volna mondania, hogy engem választ, és én boldogan! elfelejtettem volna a hűtlenségét.

Sztori2: 2 év után összeköltöztem a volt barátommal, akivel egy idő után éreztem, hogy vmi nem stimmel. Ritkultak a közös programok, a szex is. Éreztem, hogy gáz van, de nem akartam pár hónap után "hazamenekülni", legalábbis addig, amíg tuti le nem bukik. Nem kellett ezt megvárnom, mert olyan szinten hanyagolt, hogy tudtam, hogy a kapcsolat vele, csak időhúzás. Egy bulin találkoztam egy fiúval, akivel nagyon jót beszélgettem, és két hét múlva a köv. bulira már miatta mentem. Mindegy, 4 nappal később közöltem leendő exemmel, hogy szerelmes vagyok, és úgy érzem végre élek (addig max. csók történt, tehát hűséges maradtam Kép). Először még arra sem méltatott, hogy válaszoljon, és szó nélkül nézte tovább a hétfő esti filmet. Másnap már sírt nekem, hogy ő mennyire szeret, és, hogy csak értem élt/él, és hogy még gondolatban sem volt más nő...
Én hülye még sajnáltam is, rendesen lelkiismeretfurdalásom volt. Egészen addig, amíg ki nem találtam, hogy segítek neki elpakolni a holmijait - ő jött, tehát ő ment -, és a kezembe nem akadt egy fénykép, amin ő volt látható, és egy "csak haver" lány, félreérthetetlen, ruhátlan pózban. Szerencsére dátumkijelzős géppel készült, így tudtam, hogy ezt a képet bizony az én időm alatt malackodták össze. Iszonyatos haragra gerjedtem, és már nem volt lelkiismeretfurdalásom. Bár neki nem szóltam a "lebukásról", de a képet kidobtam. A bulis fiúval azóta is együtt vagyunk, azóta a férjem, második gyermekünket őszre várjuk.

Most persze már máshogy látom a dolgokat, ebbe a pici gyerekek nagyon belejátszanak. Ha neadj'isten félre menne a párom, azt hiszem én is okosan megpróbálnám visszahódítani. Egyszer egy hapsitól azt hallottam, hogy a hűtlenséget az okos nő megbocsájtja, és amikor a párja nem számít rá, akkor visszaadja. Én is ezt tenném, bár más ágyába nem mennék (nem az én stílusom), de a párom meghagynám abban a hitben, hogy igen, te ez tényleg milyen izgi. V. felvetném a nyitott kapcs. lehetőségét. Bár ennek a veszélye, hogy apuci lelkesen fogadhatja Kép.

Amúgy én attól akadok ki a legjobban, amikor azzal jönnek, hogy a természet így programozta őket és jönnek a fajfenntartás dumával. Manapság nem tudom hány pasi akarja megtermékenyíteni a nőt idegenben. Szerintem egy sem.

Egy hármas helyzetben én sem a nőt hibáztatom, nem neki kell felém/felénk elszámolnia. Autót sem úgy vezetünk, hogy majd a másik tekintettel lesz ránk.

Aztán lehet, hogy ezt így szépen leírom, és ha beüt a krach, akkor fogalmam sincs hogy viselkedem, mert egy nem túl nyugis kos vagyok.

Kedves Am, remélem nem lesz miért lebuknia a férjednek, de ha mégis Kép, akkor én is kiváncsi vagyok, hogy mit teszel. Ha esetleg te is indulatos vagy, tényleg egyenlőre a gyerekek helyzetét helyezd előtérbe. És ha neadj'isten félrelép, akkor sok sikert a visszahódításához (úgy vettem ki a szavaidból, hogy szereted, és vele akarod továbbra is folytatni)

Bocs, ha túl hosszú voltam

Üdv,
Kriszta
kriszti_77
 
 


AM!

Ha valóban hazaköltözik a férjed, akkro várjál egy kicsit, hátha változik egy kicsit a helyzet. De, ha nem változik, akkor azonnal lépjél!!!
Ha nem jött volna ost haza, akkro azt mondtam volna, hogy váljatok el! Mi az, hogy a családjával csak a hétvégéken van együtt? Miért nem akarta, hogy esetleg Ti is vele menjetek? Talán pont azért, hogy félre kefélhessen! Nem?
Névtelen
 


Ja, és egy gyerekkel könnyedén új életet kezdhetsz!!! Én megtettem, és egyáltalán nem bántam meg. A lányomnak is sokkal jobb így. Másfél éves volt, amikor beadtam a válókeresetet!!!
Névtelen
 


Mert esetleg a cége nem engedi, és nem fér bele a költségekbe. Pont AM írta, hogy építkeznek és most albérletben laknak.
Névtelen
 


Sziasztok!

Nagyon szeretem a férjem, de ma elhatároztam, hogy beadom a válópert, ha kiderül a dolog. Máig más véleményen voltam, de ma beszélgettem egy ismerősömmel (mondhatom így: barátnőm?) és ráébredtem, hogy a házasságom teljesen boldogtalan. Egy ember kevés a boldog családhoz, ahhoz kettő kell. És ez már rég nem a megcsalásról szól, az valószínűleg csak az utolsó csepp volt, hogy felnyíljon a szemem. Ja és a gyerekem olyan anyás lett, mint még soha! Szerintem érzi a feszültséget. Nagyon szégyellem magam, hogy még az Ő pici életét is tönkre teszem, ezért is fogok mindenképp lépni. Míg ki nem derül, hogy tényleg megcsal, vagy az, hogy tévedtem és nem csal meg, várok, hátha történik valami csoda. De már nem igazán hiszek a dologban.

Sziasztok:
Am
Névtelen
 


Fellendült ez a topic.

Elolvastalak benneteket, hát nem egyszerű AM helyzete.
Szerintem is várjál, most, hogy hazajön, legyél kedves, bájos (már amennyire tőled telik), a gyereket csak "jó" pillanataiban (mármint a gyerekében) engedd a közelébe, ha hisztis pl, vidd le sétálni, vagy egy másik szobába, - "hagyjuk Apát piheni" felkiálltással, tehát feltűnően "add a jó családi hátteret". Vegyél szép fehérneműt, új parfümöt, esetleg valami bizarr szexuális eszközt, ami eddig abszolút nem volt a repertoárban, és lepd meg, tuti leesik az álla. Aztán, figyelj.
Lehet, hogy csak "kintre" kell Neki valaki, akivel elmúlatja az időt, és ideig óráig még fenntartja itthon, de ha látja, hogy veled minden OK nem fogja törni magát miatta. Pláne ha tényleg valami teljesen újat mutatsz (nem csak a szexben) magadból.

Engem nagyon érdekelne, hogy hogyan nyomoztad ki a csaj kilétét?? Biztos vagy benne, hogy ez tuti???

Egyébként, a sok történetre megjegyzésként: Nekem az Apám szívott most egy hatalmasat a kalandjai miatt. Le se merem írni, milyen betegsége lett..........

Anyu meg kinyalja a seggét, eteti, vitaminozza, figyel rá, hogy percre pontosan bevegye a gyógyszerét.......én meg nem is tudom, két gyerekkel hogyan álljak az egészhez, és hogyan magyarázzam el Nekik, hogy a Papa (majd egyszer) miben halt meg.....és akkor sirassam, sajnáljam??? De kit??? Anyut, aki hála Istennek (és a csodának) nem beteg? És aki így élte le az életét, az első férfival, hogy folyamatosan megcsalta??? És most ápolja élete végéig......

Sziasztok: Gyalogkakukk
Gyalogkakukk
 


Megdöbbentő sorok ezek mindenkitől. Én meg sem merek szólalni, mert itt állok a válás közepén, és amikor a férjemről kiderült hogy kb. a lányunk születésekor már rég máson járt az esze szépen megmagyarázta, hogy én vagyok a hibás mert elhanyagoltam, nem voltam eléggé izgalmas szexuálisan, agyamra ment az otthonlét, stb, stb de ő azért szeret, velem akar élni, stb én el is hittem. Szörnyű lelkiismeret-furdalásom volt és mindezek után én kértem bocsánatot tőle!!! Lelkiismeret-furdalásom volt, amiért éjjel felkeltem az ordító pár hónapos gyerkemhez, hogy nem hívtam elég alkalommal bébiszittert és hazamentem egy vacsora közepén a két hetes gyerekemet megszoptatni. Elhittem, hogy én voltam a kibírhatatlan elfuserált feleség akinek agyára ment a gyereknevelés. És úgy éreztem, hogy nem vagyok elég jó, vékony, fiatal, kipihent, toleráns, és olyan jó szerető, mint a barátnője.

Ma már tudom, hogy mindez hülyeség. És a fejem tetejére is állhattam volna akkor sem tarthattam meg mert egy széltoló, önző, hazug és gerinctelen ember aki miatt majdnem tönkre tettem a saját és a gyerekem életét is. Persze még ma is nagyon fáj de ma már nem magamat, hanem őt sajnálom.
norcsa
Himesháza
 
 

Vissza: Házasság, család

Jegyzetfüzet: