Sziasztok!
Horcsog: nagyon tuti az avatarod!!!
Era: nagyon ügyes Bea!!! Még Viktorka sem tudja ilyen magasra tartani a fejecskéjét!!!
Gremese: ez kib@szás!!! Akkor minek hív oda? Egy rohadt papírt ilyen körülményesen megírni!!! Megáll az eszem!
Nekünk is volt hétfőn ilyen sztorink! Elvittem a nagymamámat Ceglédre a gázosokhoz, mert szórakoznak vele (dupla számla....stb), tisztázni akarta a helyzetet. Kiszállt, addig én is gyorsan elvégeztem a dolgomat, kb fél óra múlva mentünk vissza érte (a kicsi is velem volt, nem tudtam lepasszolni), hát még vagy öten álltak előtte. Ahogy bementünk bátorkodott előre kéredzkedni mondván, hogy picivel vagyunk és csak két perc az intéznivalója. Hát amit mi kaptunk az előtte lévőktől nem tettük zsebre!!!
Mindennek elhordtak minket, hogy képzeljük mi ezt, nem kellene a gyereket ilyen helyre hozni...stb. De a mama nem hagyta magát, egyszerűen beadta a papírokat az ablakon és kész! Egyébként tényleg 2 perc alatt végeztünk, nem értem, miért ilyen ellenségesek az emberek!
Én is boltban dolgozom, és bizony ha sokan vannak és látom, hogy terhes, vagy kisbabás is van közöttük, elnézést kérek mindenkitől és előreveszem! Még soha nem szólt be senki emiatt!!!
Megvolt ma a 3 hónapos oltás! Szegénykém megint elsírta magát, de mire kiértünk a rendelőből már aludt is!
És ma megértettem, hogy miért nem bírom ráadni a 68-as bodykat!
4 centit nőtt az elmúlt egy hónapban!!!
Most viszont nem hízott olyan sokat, "csak" 700 gr-ot, de nem is bánom, kicsit sok volt az a 1,5 kiló az előző hónapban!
Úgyhogy most 7100 gr Viktorka.
KTimi: tutik a játékok, én tanuló kutyust vettem Viktorkának karácsonyra. Már ki is próbáltam, nagyon édes mondókákat mond, meg testrészeket, színeket tanít! És olyan jó puha! Biztos nagyon fog tetszeni neki!!!
Rebekának is megjött a trambulin, de hogy hova tesszük majd azt nem tudom, ugyanis az átmérője 150 cm, ami beteríti az egész szobát!