A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Tücsi: mindegy, mindenevő vagyok :lol:

Gurgi miniszterelnökasszony :lol: Ennél már csak jobb lehet :wink:

Nenőke: 350g 3hét alatt szerintem szuper :wink:

Én is akarok forró csokizni, de sajnos holnap nem jó :cry:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Bízva abban, hogy valaki még olvassa, és tud is segíteni.... a nurofen szuszpenzió adható 4 hónapos gyermeknek? A dobozán az van, hogy 6 hónapos kortól, de úgy emlékszem, hogy nem régiben téma volt itt, hogy előbb is adható.... legalábbis így emlékszem.
Köszi
Móni

Kép
Kép
moni1973

Moni én olvaslak, de ebben nem tudok segíteni. Remélem nem Bálint miatt kell az info. Vagy mégis?

kispiskóta

Móni, itt az van, hogy 3 hónap az alsó határ:
http://www.pirulapatika.hu/210089082/betegtajekoztato

2. TUDNIVALÓK A NUROFEN SZUSZPENZIÓ GYERMEKEKNEK SZEDÉSE ELŐTT

Mely esetekben nem szedhető a Nurofen szuszpenzió gyermekeknek?

˙ 3 hónaposnál fiatalabb csecsemők számára a készítmény alkalmazása nem javasolt, kivéve kifejezett orvosi utasítás esetén.
˙ 5 kg alatti csecsemőknek nem adható.

Kép
nenoke

Móni: adható 3hónapos kortól ugyan úgy mint a panadol!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Móni! Én is csak emlékezetből dolgozom. Úgy emlékszem, hogy a fele adagot mondták 6 hónapos kor alatt. Én csak kúpot mernék adni ennyi idős babának. DE a biztonság kedvéért én felhívnám az ügyeletet és ott kérdeznék rá. Bálintnak kellene adni?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Most megnéztem a dobozát, 3-6 hónapos csecsemőknek 3x2.5ml adható. Én is a kúpra szavazok viszont mint Tücsi. Gyorsabban is hat

brigi73

Hali!

Móni: csak nem beteg Bálintbaba??? Segíteni én sem tudok, az ügyeleti hívás jó ötlet Tücsitől. Én csak a reklámban láttam hogy 3 hónapos kortól adható...de ugyebár az reklám...

Brigi: én is miniszterasszony lettem! :lol: Köszönöm Neked! Cserébe Te leszel az országom díszpolgára :lol: .

Kispiskóta: mikulás :evil: . Más: védőnőd gáz, legaláb átolvashatná hova megy...

Nenőke: szóval Mikulás buli!!!! Az igen! :lol: Nekem a történetben az fogott meg igazán, hogy a munkahelyeden gondolnak Rád...kincs

Tücsinek írtam, hogy igazából nekem csak péntekenként vagy hétfőnként jó a pólus, úgyhogy ha lehet szervezzünk egyszer ezekre a napokra is csokipartit. holnapra jó talit nektek! Cukrászda=nők kocsmája :lol:

kérdésem lenne: Bors délelőttönként éhségsztrájkol, amit már kezdtem megszokni. ma viszont egyszer evett mérhető mennyiséget 20ml-t. :shock: :shock: :shock: Most pedig az alvás előtt 110-et és -mint ahogy már panaszoltam egyszer- éjjel 3 óránként bőségesen eszik. Azokat nem mérem, elájulok éjjelnte, de tuti sokat, mivel gigacsöcseim cicikké változnak. Ma rossz volt a kedve is, nem is evett, láza nincs. Holnap a védőnőt felhívom. Bár fogyni sem fogyott, stagnál 8kg-nál. Mi lehet a baj? Persze én is látom, hogy így is dagibb mint a nagykönyvben, de a kedélye miatt aggódom igazából...nem az van hogy rosszkedvű babánál gond is lehet?

GYÖNYÖRŰEK A BABÁK! AZ ÖSSZES FOTÓT TÖBBSZÖR ÁTNÉZTEM :D
ckat

Annee :)
Nagyon sajnálom, ami veletek történik! Remélem hamarosan jobbra fordul minden! :? Egy tanácsom van, vissza ne menj ehhez a vadállathoz, mert hiába ígéri, úgysem változik meg! :(
Sajnos otthon a rendőrség nem csinál ilyen esetben semmit. Itt legalább lecsukják az ilyen bunkót. Rohadjon rájuk a műanyag lakat! :evil:

Gurgi :)
Nekem is azt írta, hogy én legyek a miniszterelnök. :D Inkább lemondok róla. Viszont a többi igaz! :lol:

Kaka, szürke idő van. És hideg. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Ckat :)
Lehet, hogy benyalt valami hülye vírust. :? Hasa nem megy?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Életjelet adni jöttem. Még élünk, a két nagy egészséges mehet holnaptól oviba :) viszont most Petra dőlt ki a sorból hörghurutja lett. Így most ő szorul ápolásra, az orsziporszi sokat van forgalomban nyűgös, már nem lázas (Nurofent kérdezte valaki, a dokinénink most mondta hogy 5 kg felett és ha betölti a 3 hót kaphat 2,5 ml. mikor Zsani volt kicsi csak 6 hós kortól volt adható, igaz akkor még a K vitamint is hetente adtam most meg már havi 1 ampulla van) Ja meg is mázsálták Petrát pont 7 kg és 62 cm (a 68-as rugikat csak széltében tölti ki :D) Lehet pár napig még nem nagyon jövök a kisasszonyól függ mennyire enged a géphez, mert ma csak ölben volt jó, úgy kapott könnyen levegőt.

Nadine
KépKépKép
nadine

Köszi lányok a gyors válaszokat.
Igen, Bálint miatt kérdeztem. A napokban elég nyűgös volt, egyfolytában a kezét rágja, folyik a nyála. De ennnyi...különösebb sírás nem volt....eddig....ma este szegénykém nagyon sírt, és elég hosszasan.
Az szinte biztos, hogy nem a pocakját fájlalta...szerintünk.
Nincs láza, nem folyik az orra...arra gondoltam, hogy a fogzás lehet a baj. Eddig nem vettem még semmit az eféle fájdalmakra, de holnap beszerzek mindent.( gél+ homeos cucc) Nurofen van itthon ami fájdalomcsillapító, de a dobozán az áll, hogy 6 hónapos kortól. emlékeztem, hogy nem rég téma volt itt, hogy mikortól adható, ezért kérdeztem.
Végül nem kapott gyógyszert Bálint, mert elaludt. Szegénykém szopizott, közben fel-felsírt, és egyszer csak elaludt.
Azóta már utánajártam én is, olvastam a tájékoztatót hogy kaphat már nurofent, így ha esetleg éjszaka sírna, akkor adok neki. Őszintén remélem, hogy nem lesz rá szükség.
Köszi lányok mégegyszer a segítséget.
Reggel jelentkezem.

Jó éjt mindenkinek.
Móni

Kép
Kép
moni1973

Igen nadine, ami van itthon nurofen, a dobozán az áll, hogy 6 hónapos kortól adható :roll: Pedig nem túl régen vettem....én ezt már nem értem :?

Kép
Kép
moni1973

van itthon= itthon van :oops:

Kép
Kép
moni1973

Sziasztok!
Csak életjel!
Jól vagyunk (már aki) Zalán ma kapja a 4 hós szurit, nem vagyok ettől feldobva, mert most 2 nap üvöltés következik.... De hát ami kötelező az kötelező... :roll:
Meg lesz mázsálás is, kíváncsi vagyok a súlyára :D
Mennem kell, minden jót mindenkinek, és köszi az együttérzést Violával kapcsolatban, nagyon jól esik.....

e

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Aludni szeretnéééékkkkkkkkkkk!!! És nem csak 11től 2ig. :( Megint 10-fél 11 volt mire elaludt, kettőkor már ébredt elszórakoztatott vagy háromig (de abban volt minden), majd 5kor ismét keltünk. És háromnegyed nyolckor.

Ckat nem tudom, miért csinálhatja Bors ezt a sztrájkot. :roll: Megfordította volna a nappalt az éjszakával? És alszik napközben vagy csak nem eszik?

kispiskóta

Ckat! Nincsen esetleg nálatok túl meleg? Ilyen szopi sztrájkot Ádikám is csinált. (A doktor -előrelátóan- felkészített, hogy az is megeshet, hogy elválasztja magát. Szerencsére nem így volt. :D)És nem lehet, hogy a te ciklusod van a háttérben? (Ez lenne a 2, verzióm. :wink: )

Zsú! Sajnállak benneteket az éjszakák miatt. Én is mit nem adtam volna annak idején, hogy tudjam az okát..... :? És nem lehet, hogy Marcinak inkább víz kell ilyenkor? (Csak találgatok. :roll:)

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Éjszaka
nálunk f8kor alvás, aztán 11kor velőtrázó sikítás az éjszakában :shock: nem tudom mi ez!!! nem éhség, mert háromnegyed óra múlva visszaaludt, és 3 ig szunyált. Na gondoltam, akkor 7 ig alvás, erre 5kor újra evett :shock: és fél 9ig aludt
Ki érti ezt :?: :?: ki érti ezt :?: :?: én nem

Ckat
szopisztrájk? battyamegakutya...

Kép
Kép
emma1976

Ckat, nálunk is ez megy megint. Éjjeli zabálás ezerrel, anppal meg kong a csöcs.:shock: Igaz, ő nappal is enne, de csak ímmel-ámmal, azt viszont rengetegszer.

Éjjel fél 3-tól fél 6-ig majdnem egyfolytában cicizett, csak homályosan emlékszem, mert aludtam közben, de azt álmodtam, hogy az egyik mellbimbóm szopik a másik mellbimbómból... . áááá... nem is gáz... :shock: :shock: :shock:

KépKépKépKépKép
uxi

Előbújt Emi cicája a vonalzón. Kerek egy hónapot kellett rá várni, de a farkincája még mindig nem látszik ,csak egy hónap múlva fogja elővenni azt is. :wink:

KépKépKépKépKép
uxi

Nálunk most megint jó volt az éjszaka.
9-kor alvás egészen 3/4 3-ig, aztán fél óra cici és 1/4 6-kor ébredés, cicizés, 1/2 8-kor ébredés. Ez nagyon jónak számít.

Sok mindentől lehetnek az éjszakai ébredések, anyahiány, fogzás, meleg, szomjúság, pukizás...stb...
Nekem a privát dokinő is ajánlotta a Chamomillát, sztem jó, nagyon úgy tűnik.

Lassan öltözünk és indulunk.

Moni!
Pussszancs Bálintnak!
torolve_20131003125716

Ckati, ma milyen Bors hangulata? Jobb már? Nem lehet, hogy csak tegnap volt olyan rosszkedvű? nekem azt mondta a vlédőnő, hogy mostantól a súlygyarapodás eléggé rapszódikus lesz, lesz, amikor stagnál, lesz, amikor növekszik. Mennyi ideje 8 kg? Amúgy, tényleg kincs a munkahelyem, megyek is vissza jövő ősszel, ha minden jól megy. Nem jó, ha elfelejtenek.

Gurgi, és hogy adagolod a Chamomillát?

Kép
nenoke

Lányok, lehetséges, hogy valakinek nem a jobb alsó egyes és bal alsó egyes bújik ki először, hanem a jobb alsó kettes???!!! :shock: Mert van ott valami Dávidnak, ami határozottan fogacskának tűnik.

Kép
nenoke

Sziasztok!

Éjszakánk jó volt, Bálint 4-kor kelt, majd 10-15 perc szopizás után aludt tovább. Reggel fél 9-ig aludtunk :D :D Viszont szinte biztos hogy a fogzás indul, mert folyamatosan folyik a nyála, és az sokkal sűrűbb ( nem olyan állagú mint eddig, bocsi a részletekért)

Viszont délelőtt megint nyűgös volt, most alszik kint az erkélyen, de amint felébred, megyünk a gyógyszertárba.

Köszi Gurgi :D A chamomilla Blankánál is nagyon bevált...bár nem kellett túl sokáig, mert Blankának elég simán ment a fogzás. Gurgi, te napközben is szoktál adni Samunka belőle, vagy csak este?!

Zsú: sajnálom a rossz éjszakákat...nem lehet, hogy Marci is a foga miatt nyűgös?

Ckat: Bors éhség sztrájkol? lehet, hogy tényleg összekeveri az éjszakát a nappallal.

Uxi: a mai gyerkőcök már tudják, hogy úgy egészséges, ha többször eszünk keveset :wink: Na de azért mindennek van határa, ejnye-bejnye....

Megyek, kihasználom míg alszik Bálint, és főzök. Tejszínes spenótos tészta....húúú de szeretem!

Mindenkinek szép napot.

Móni

Kép
Kép
moni1973

nenoke:én ilyenről még nem hallottam, de semmi sem lehetetlen :wink:

Kép
Kép
moni1973

Gurgi
Én is akarok vmi csodaszert!!!!!!!!!! Mennyit adsz Samesznek?

Kép
Kép
emma1976

csak gyorsan, mert rohanok:
Nenôke> igenis létezik ilyen típusú fogzás is.
Remélem du. jövök, de nem tuti.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk

Nenőke! Lehet ilyen ezt onnan tudom mert Lillának is a bal alsó és felső 2-es vagy 3-as (nem tudom eldönteni :oops: ) kezdett el kibújni már kint van a hegye az 1-esek még nem jelentkeztek nála :)

Emi

Kép Kép
emi_25

Köszi a válaszokat. Megnyugodtam, hogy akkor nem Dávid az egyetlen. KÖzben én is utána néztem, és azt találtam, hogy ritka, de nem lehetetlen. Hát úgy látszik, Lilla és Dávid nem a főcsapásban haladnak. :lol:

Kép
nenoke

Hali!

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Örülök, hogy igazából betegségre nem utal (Egcsi: nem ment a hasa)... mára már most változott a helyzet: épp az imént evett és a hangulata is jobb. (úgyhogy mégse hívom a védőnőt, mert akkor rendet kéne raknom :oops: ) Igaz először reggel 6 óta, de ez is jobb a tegnapihoz képest. Napszakot nem cseréli fel, bár délelőtt aluszékony, de mindig is az volt. Egyedül az evés minősége nappali éjszakánként. Nappal játszik, gügyög, ahogy kell, éjjel alszik csak 2-2,5 óránként betankol. :shock: Az lenne jó ha a nappali evést cserélné éjszakára...alhatnánk egyszerre 6 órát is...álom. Hihetelen hogy még mindig szétaggódom magam ha máshogy csinál valamit mint eddig...

Uxi: akkor ha megvan a magyarázat kérlek írd meg mi ez az éjszakai műszak a gyerekeknél :D

Tücsi: elválasztja magát? :shock: Mesélnél milyen az, hogy ment nálatok ? Egyszer csak azt csinálja hogy "PÜ" és már ki is köpte a cickót? Vagy azért van átmenet? Mit kell csinálni ha véletlen még a vegyes kaja előtt becsúszik ilyesmi: tápolni kell vagy azonnal krumlit vagy sütőtököt vagy pánikba esni :shock: ?

üdv.. ckat
ckat

4 hós adatok: 6800 gramm és 62 cm :roll: megkapta a szurit, minden oké!
Pusz

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Vagyok ám mi is Benike egyre többet igényli hogy ö legyen a központban.Mindig valakinek vele kell foglalkoznia ki akaratos.Egyébként jól vagyunk.Ma már takiztam főztem meg ilyesmi.Ja meg ágyneműt húztam én nem tudom miért ez a házi munkát utálom a legjobban.Inkább vasalok vagy bármi csak az a hülye ágynemű ne lenne.Tényleg ti melyik házimunkát utáljátok a legjobban???

Annee:Nagyon sajnálom ami veled történik remélem olvasod.Sajna tudom miről van szó a mi családunkban is volt ilyet esett,anyukámmal.Kérlek valahogy a családoddal old meg csak ne menj egy ilyen alakhoz vissza.Itt nem csak rólatok szól a dolog a Gyerkek is sérülnek.

Nenoke:Nocsak mit olvasok jön a fogacska???

ìme egy pár kép.
Kép Kép

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Hello!

Gyors válasz.
Nenőke+Móni+Emma!! nemtom még ki kérdezte.
Chamomillát este lefekvés előtt kb. 1 órával adom neki. 5 golyócskát feloldok egy pici bébivízben (forralt víz is jó) és cseppentővel beadom neki. Tegnap este 10-et adtam (10 golyó) simán lehet ennyit is, ez 2 adagnak számít. (semmi mellékhatása nincsen és korlátlanul lehet adni, dokinőnk mondta!!)

Aztán majd kirpóbálom, hogy nem adom neki egy este..
Napközben még nem adtam de sztem simán lehet.

A Pólus tali jó volt..dumcsiztunk, forró csokiztunk, sétáltunk, nézelődtünk..

Csók
torolve_20131003125716

Halihó mindenkinek!

Utólag is boldog névnapot a Katalinoknak és becézett társaiknak, valamint az Emmáknak.

Tegnap voltunk a 4 hós szurin. Már készültem testileg-lelkileg, hogy a kicsi-nagy lányom kiordítja a tüdejét (okulva az előzményekből) és láss csodát egy pisszenés sem volt. De nem csak én hanem a dokinő és a védőcsaj is meglepődött ezen. Jó nagy dicséretet kapott. Bár lehet hogy csak nem értette a helyzetet, mert fel kellett költeni és hazaérve is rögtön elaludt.
Súlya:7,5 kg 1 kg-t hízott egy hónap alatt.

Látom az éjszakák nálatok sem az igazi. Mi mostanában nagyon szenvedünk. Két evés között (3 óránként) is felébred 2-3 szor és csak cickóval alszik vissza, a cumi nem kell (bár eddig sem cumizott).
Lehet hogy jön a foga :roll: , de nem látok semmit :oops:
És mi az a chamomille amiról irtatok? tea?

Kép
szücsi

Közben látom a chamomilla egy homeos bogyó :lol:

Kép
szücsi

Hemej!!
Vasalás+ablakpucolás. Alapvetően a többit szeretem. 2 naponta porszívózom mostanában..hajszálak miatt főleg..
torolve_20131003125716

tücsi+zsu és még akit érdekel, itt a link a szép szopis melltartókról:

http://www.angilure.hu/
torolve_20131003125716

Pólus tali tényleg jó volt!!! Még egy csizmit is vettem. :lol:

Hemej, minden, ami házimunka, de talán az ablakpucolás, nem is csinálom, mert 9en lakunk és tériszonyos vagyok. Így anyósom puceválja. De hát muszály csinálni, mert megenne ebben a panel rengetegben a kosz.

kispiskóta

Igen, én is jól éreztem magamat a talin. :D

Zsú! És mennyi ideig tudott szoptatni benneteket az anyukátok? Gondolom, hogy teje neki is volt bőven. És a tesóddal ti nagyon hasonlítotok egymásra?

Gurgi! Tényleg nagyon szépek a cicitartók! Még meglátom, hogy belefér-e a ktg.vetésünkbe.

Ckat! Nem tudom, hogy milyen az, amikor csak úgy egyik napról a másikra elválasztja magát a baba. Csak hallomásból ismerem ezeket a történeteket. Én a fiúkkal végigcsináltam a havonkénti szopiszám csökkentést. 13 hónaposan már csak egyszer szopiztak és Petikém még 2 hétig kért belőlem, Ádi 2 héttel a 14. hónap után köszönte szépen. De van olyan, hogy nem akar szopizni a baba. Vagy nagyon hamar, pár korty után abbahagyja, nyűgös, sír, de szopizni nem akar, hiába minden erőfeszítés. Védőnéni talán többet tudna mondani róla. Én a 9. hónaptól havonta 1 szopit kiváltottam valamilyen más étellel. Először gyümölcsöt adtam 2 szopi közt, majd főzeléket, fokozatosan növelve az adagot. Amikor már elég nagy mennyiség "csusszant" le, akkor már csak a következő etetéskor volt szopi. Amikor egy étkezésre már nagyobb adagot ettek, akkor ez kiváltott egy szoptatást. A főzelékek bevezetése után mindig megkínáltam még őket cicivel. Amikor már degeszre ették magukat főzelékkel, nem is igényelték a cicit. Jobb esetben szívtak belőle pár kortynyit és ennyivel le volt rendezve a dolog. Vagyis teleették magukat, nem voltak már éhesek. :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Szücsi! Sára baba nagyon szép súllyal rendellezik. A fogacskák pedig sajnos nagyon változatossá teszik a napjainkat, az éjszakákat is beleértve. :?

Enikő! Azóta is nagyon sokat gondolok rád, rátok. Teljes szívemből csak a legjobbakat kívánom nektek. :wink: Akkor Zalán is szépen magára szedett az elmúlt hónapban, a betegségek dacára is! Nem?:D

Melinda! Édes kis Benike, már milyen komolyan néz. Biztos vagyok benne, hogy alaposan megszerelné a fotómasinát, ha egyszer a két keze közé kaparintaná. :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Tücsi, nem tudott, mi a 33. hétre születtünk. Tejtesónk volt, és tápisok voltunk. Illetve elég korán gyümik és főzelékek.

kispiskóta

Gyermekem enyhén hasonlita az apjára :lol: :wink: :lol: :wink: Kép Kép

hemej

Hahó Mindenki!

Pólustalisoknak de jó, forrócsokit én is legurítanék.. :D

Tegnap voltunk először usziban. Dani az első percekben nem igazán értette, hogy mi ez az új környezet, és mi ez a korai fürdés, csak pillázott. Aztán amikor végre játszani lehetett a vízben, akkor nagyon kepesztett a színes karúszóért! :lol:

Kép Az ifjú Darnyi bemelegít...

Kép Az ifjú Darnyi első kar- és lábcsapásai..

Kép

Kép
monccs

Zsú: csatlakozom, nem alszunk csak 10 után és 2kor kelünk, aztán f7, f8 körül újra... faszomkarate! kivagyok, a legújabb h csak kézben akar lenni, és velem...

Andrea
Kép
kindernay

Monccs! Nagyon édes képeket raktál fel! Azon a köntösös képen nagyon csinos és már olyan nagyfiús Dani, akarom mondani ifjú Darnyi. :lol: És ahogy elnézlek benneteket az alsó képen, jó szórakozás lehetett mindkettőtöknek. :D Forró csoki tényleg fincsi volt. :wink:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Hali!

Tücsi: köszike :D Akkor ezek szerint 9 hónapig ment a szopi. Most is addig tervezed?

Hemej: osszuk be: felhúzom nálatok az ágyneműt, én meg viszem a vasalnivalót, o.k.? :wink:

Ma hobbiztam (tehát "gyerekhanyagoltam"): amit Brigi egyszer felrakott "babakozelben.hu"-ról megcsináltam a babaerszényt. Jó lett, képet küldök mikor feltöltődtnek az elemek, csak azért vagyok pipa magamra, mert már megint nekiestem eszetlenül: néztem hogyan kell méretet venni, az és a fotó alapján csináltam egy próbaverziót majd egy véglegest. Miután elkészült, kipróbáltuk, elégedett voltam, újra átnéztem a honlapot, majd a kicsivel lejjebb lévő "csináld magad"-ra kattintva ott volt minden méret meg eligazítás :evil: . Mindegy, jó volt csinálni valamit :lol: . Bors jól érzi magát benne. Még jó hogy tizenezerért vettünk kengurut (ez kevesebb mint egy ezresből megvolt :roll: ) Briginek köszike hogy felrakta anno!!!!

Gurgi: köszi a szopis melltartó linkcit! Mégegyszer átnézem, tuti kell cucc onnan (épp megjegyezte Apu, hogy lóg a cickó :oops: vegyünk újakat) szóval a pesti cím az bolt is vagy csak ügyfélszoli? Azt látom hogy vidéken van bolt is.
ckat

Monccs: Király fotók!!!! :lol: és mikor látjuk a Te fürdőrucis képed? :wink: :lol:
ckat

Ckat! Valami elértődött. A 9. hónaptól csökkent a szopik száma minden hónapban eggyel. Szeretném, ha Gáborral is hasonló időt futnék szopival. Annyira jó érzés jóllakatni tejcsivel! Az elválasztódás után mindig szomorú lettem. :(

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Hali!

Nincs ekezetem, a sulibol irok.

Nadine :)
Petranak jobbulast! Majdcsak vege lesz mar a betegsegnek. :?

Emi :)
Fogacska :D

Ckat :)
Nem talaltad meg a fotot? :?

Hemej :)
Tiszta apja a gyerek! :D

Monccs :)
Ifj. Darnyi :lol: Nagyon klassz lehetett. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi:Igaz hogy hasonlít apára

Akkor akik hiányoznak:Lynia;Kata;Kindernay;Henchy;Szivvi akit ki hagytam az is írjon léccccccccccccccccccciiiiiiiiiiii

hemej

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: