A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

homeopata előadás szoptatós problémákról
http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=193&cid=47617
indianyo

Zsan :) :roll: :roll: Sok-sok +++++++++++ Nektek!!! kitartááás!

Lindi :) Bioerőmű, wow! ha Rád alapozzák, nyert ügyük van, mert benned dúlnak az enerdzsik :wink: :lol:

Votiv :) Nektek is sok +++++++++++

Ildi :) Szegény Timi :( :( bulást neki is!!!

Nuk :) Hű, gratula Rékának a recéhez!!

Curse :) Cicidnek +++++

Móni :) Marcid igazán "nagyra törő" kispasi, hogy csak ilyen szuperkütyükért hajlandó megmozdulni :wink: :lol: Fejlesztésben Votiv bizti tud segíteni, de sztem ne parázz, a neur.-n tuti nem fogják bántani (asszem Nukék jártak ott és majd ír), nagyon drukkolok Nektek!!

Ríd :) Táncház rulez :D :D Most hogy így leírod, ilyen tejkövem vagy mim nekem is volt, amikor már nem szopizott Bálint és nagy pocim volt Bencussal és az egyik cicimből szivárgott néha az előtej, a másikból meg nem és addig nézegettem-nyomkodtam, amíg kijött belőle egy ilyen izé, de nem csináltam belőle nagy ügyet :roll: azóta is jól szuperál, de majd legközelebb figyelnem kell erre asszem. És mit írtak a kezeléséről/megelőzéséről?

Macs :) Apa mit melózik, hogy ilyen későn jön haza? és Füles hogy bírja, hogy keveset látja?

Ma mi sem voltunk kint a gyerkőcökkel, ugyanis a lépcsőnk végig le volt fagyva és nem mertem levinni őket a jeges lépcsőn... :roll:
denizsa

Zsan!

Köszi! Nálatok is fülproblémán segített a dokinénitek? Ő is homeós?

Nuk!

Lympomiosotot ismerjük, több mint fél éve szedi Timi Echinaceával felváltva! Dokinéni szerint épp ezért nem is szabadott volna kialakulnia ilyen fülszövődménynek!
Az Aloe vera csepp is jó lehet, nekem a Kövirózsát ajánlotta mindenki! A baj az, hogy nincs begyulladva Timi füle, csak az a váladék, ami ott maradt nem jön ki sehogy!
Most barátnőm ajánlott egy nagyon idős dokit (Dr. Király László), a magánrendelése valahol az Örsnél van, szóval jó kis babakocsis túra lesz, ha elmegyünk. Ráadásul este van a rendelés. De egyre inkább hajlok rá, hogy megpróbáljuk. Amúgy Heim Pál-os doki.

Azért még írjatok nekem, ha van bármi ötletetek, infótok!
Holnap este leszek csak!:( Most nekiállok készülni holnapra!

Jó éjt!
ILdi
ildi76

Zsanci, köszi a kérdésed: nem kellett Igihez láz miatt keljek, ellenben egész éjjel ülve (nem)aludtam, mert vízszintben nem kap a drága levegőt az orrán, így a mellkasom által képzett platón hasalva vergődött/a
ludt. Ma reggelre szintén fenti okból fél2-fél3ig mulatozott ébren.
Asszem ha anyukám nem lenne épp itt nálunk bölcsibe(nem)szoktatás miatt, már felfordultam volna a kialvatlanságtól, így viszont délben amikor beájul végre Ignác némi időre, melléájulok én is - úgyhogy összességében tök jól vagyok :lol:

Nálunk a takony szerencsére hányásos köhögés nélkül van jelen, csak a lenyelt takonytól köhörésznek. És Ancsi, nálunk is kb. 3 napos lappangás után szokott testet ölteni minden nyavaja.

Köszi mindenkinek a +-okat, küldjük mi is továbbra is Fannikának és sorstársainknak is :wink:

Ünneplés idén:

Adventi koszorú, lakásban karácsonyi hangulatú bigyók felfüggesztése, +csináltam filcből egy "családi fotót", sötétkék háttérrel (majd lefotózom, mert ez így nagyon hülye és értelmetlen), erre tervezem H.-val minden este egy csillag felrakását karácsonyig. A 24. csillagot pirosra csináltam, mert az különleges nap... nekem kicsit vicces így, de neki ugyebár még nincs asszociációja e téren :mrgreen:

Mikulás dec. 6 reggelre tesz meglepit az általm varrt baziméretű csizma alakú "zoknikba", még nem tudom, hová akasztjuk fel őket :roll:

Karácsonyfát alvásidőben mi díszítjük, dednek az angyalka hozza, a saját fánk alá minimalizáljuk az ajándékokat, mert nem szeretném, ha csak az lenne a lényeg. Szépen felöltözünk gyertyagyújtásra, utána díszített asztalnál vacsora, aztán játék, beszélgetés.

Ajándékok forrását most konkretizáltuk férjemmel :lol:

Szóval: Jézuska fogja hozni, és azért, mert Jézuska szeret minket, és akit szeretünk, annak szeretünk ajándlkozni. Mivel mi is szeretjük a Jézuskát, ezért mi is ajándékozunk neki: a jóságunkat, konkrétabban azt, hogy megpróbálunk jók lenni, azaz nem verjük az öcsénket, szót fogadunk a szüleinknek, segítünk másoknak, kölcsönadjuk a játékainkat, etc. :lol:

Zsanci, eljössz velem majd egy Bach cseppes tanfolyásra???
Én nagyon mennék és találtam is már, csak nyúlbéla voltam elmenni.... :twisted:

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Monisa:
Mi rutinos neurológiára járók vagyunk :? :? :? Nem csinálnak semmi rosszat, csak megnézi, meg kikérdez, mit csinál, mit dumál, hogyan fog stbstb. Hova mentek, kihez???? Ha van még kérdés, kérdezz! Esetleg Kornélnak megmutathatnátok, de nektek sztem az nagyon kiesik! De 3 hét nem gáz...

Macs:
Én az ilyen hűvös, magányos estéken már egy pöcsnek is örülnék... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nukada

Ildi, Zsan, és mindenki
+++++++++++++++++++ :D

én már ezt csinálnám Kép de mivel gyerekem meg ezt csinálja Kép gondolom várnom kell még az alvással :roll:
és elkezdett neki is csapszerűen folyni az orra és prüszköl; oscillót kapott - vagy lehet hogy attól lett rosszabb? :mrgreen:

azért most más aludhatna....

bocsi, most máshoz hozzá se, megyek folytatni a két órája tartó altatást :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Tinu:
Jézuska hozza az ajándékot (nálunk), mert: Karácsonykor Jézus születését ünnepeljük és Jézus annyira szeretett minket, hogy az életét adta az emberekért (ugyebár Húsvét, bár a nyuszira már semmi egyházi magyarázatom nincs :lol: :lol: :lol: ). Tehát Jézustól nem áll távol, hogy a saját születésnapján minket ajándékozzon meg. És Lenihez csatlakozva jóságot, szeretetet, boldogságot ajándékozunk egymásnak (akár ajándékok által) és Neki. Én hiszek abban, hogy Neki az a szép szülinapi ajándék, ha látja a sok kis boldog gyereket. És teljesen független attól, hogy Jézuska/angyalka/apa-anya hozta az ajándékot.

Kezdek egész Karácsonyi hangulatba jönni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nukada

már alszik is :mrgreen: :mrgreen:

szóval Jézuska semmi esetre se és a Mikulás is csak azért, mert nagyon muszáj :lol:
inkább olyan csodának lehet ezt jó megélni, hogy egyszer csak ott az ajándék - és ehhez pluszban legyen egy transzcendens háttér :D az lenne jó, ha soha nem kéne ezt magyarázni Ábelnek, hanem csak érezze meg azt a valamit, az egésznek a misztériumát és kész :D perzse remélem, ehhez majd társul az, hogy szép karácsonyt tudok/tudunk majd varázsolni neki, én mindig rettegek, hogy nem tudok ajándékot készíteni, mert béna vagyok vagy nem lesz finom a kaja vagy nem tudok olyan karácsonyt csinálni, ami a fejemben van (minden flottul megy mindenki hepi stb stb stb meghitt és egyben hatékony :mrgreen: ) - nekem ezt nehéz helyretenni, hogy nyugodjak meg, nem az a lényeg, hogy hány bejgli, hány csilli-villi dekoráció
attól meg, hogy anyu néha mondja az unokahúgomnak, hogy ha nem viselkedik jól, nem hoz neki semmit a Mikulás/Jézuska, totál kiakadok, mert szerintem nem szabad ilyet mondani a 3évesnek;, a bizalmát törögetni meg zsarolni stb

Kép

Kép

szrekuc

és nekem egyetlen dolog tetszik és sztem nagyon szép és jó katolikuséknál, és az az éjféli mise (persze pap-függő stb stb) de az nagyon széppé tudja tenni az egészet és értelmet adni az ünnepnek; ezt nagyon szeretem, még akkor is, ha nem vagyok katolikus :D

Kép

Kép

szrekuc

szóval konkrétan a Leni által leírottak miatt szokott eltölteni az ünnep-para engem :mrgreen: mert én is nagyon szeretnék mindenféle csudadolgot varrni meg meghitten közeledni az ünnephez gyerekkel de se kézügyesség se türelem se érzék ehhez meg a kitalálásához - általában idegesen koszorút készítek és utána már azon aggódom, hogy takarítani kell :mrgreen:
de remélem,hogy ha a körülményeink helyrerázódnak, én is helyrerázódom, és olyan igazi-igazi meleg karácsonyaink lesznek :D

Kép

Kép

szrekuc

Monisa,
Biatorbágyi Korai Felesztő, Surányi Kornél: drvma@freemail.hu, vagy telefonon 06-70-378-5218
Bár nektek bazi messze van, de azért megérné eljönni... A vizsgálat ingyenes, ip. sokkal hamarabbra van, és k. jó a szakember :wink:

Férjed :? és :( és :evil:
Megértelek, hogy ezt nem újságolja el az ember azonnal egy nyilvános topikban - bár nincs az ég egy világon semmi szégyellnivalód - , de örülök, hogy most megosztottad velünk!
Soksok ++++, és ha tudok vmit segíteni :wink:

Barátnődnek esetleg egy homeós alkati szer sokat segíthetne, ha van erre kapacitása.

Zsanci, és mire szavaztál? :P 8)

nálunk se ment 1xűen az altatás... komolyan nem tudom, mi a trükk, én asszem totálisan csődöt mondtam :( :( :( Istók tegnap fél 12-kor még egy fingópárnával játszott, ma pedig 11-kor még egy tölcsérbe trombitált artikulálatlanul :evil: és pörög este, mint egy búgócsiga :evil: azt se tudom, hogy aludt végül el, mert sztem én előbb...

Curse, cicid :( simán el is nyomódhat egy tejcsatorna, pl melltartó v alvás által. Ha nagyon fájdalmas, Bryonia Cretica alacsony potenciálban segít, ill ha begyulladna (elkezd emelkednia hőd) akkor Belladonnával karöltve...
de remélem ilyen nem lesz! Amit még megtehetsz, hogy mindig azon kezded a szopit, hogy amikor erősebben szív Adél, jól leürítse. Kistesó projekt beindult már? :)

Nuk, Macsnak van igaza :mrgreen: nálam AZ a dolog lelkiekben dől el, és ha már ilyen p, akkor kell az ördög öreganyjának :evil: én nem vagyok az az ágyban békülős típus :( bár, már azt sem tudom, milyen típus vagyok :roll: de ma este is bevágtam egy brutálisan nagy adag somlóit, kinek legyek még szép? alapon :twisted: hát ezt sem sejtettem, hogy alig 30 évesen már le fogom húzni a rolót :? :( persze nem lehet minden tökéletes, hiszen van 1 szuper fej és 1 szuperfejdekisségyárihibás gyerekem, van otthonom, pár jófej családtagom, szeretem a munkám, nincsenek filléres gondjaim... csak most épp dagonyázom az önsajnálatban... már az IRL barátnőimmel sem merek találkozni, mert mindig azt mondogatják, hogy Te jobbat érdemelsz!!! :? És akkor mit csináljak?! :roll:

na, megyek, és elásom magam az ágyba, párnák közé...
szebb napokat!

ps, Isti most ébredt.. vagy megint hányni akar, vagy csak kitúrni engem az ágyamból :roll:

votiv 8)
votiv

Jó reggelt!

Kép

homeósok,
oscillo jó arra, hogy ded tüsszög és tényleg folyik az orra? vagy erre inkább vmi más kéne?
most már csak egy orrszívót kéne szerezni ... :roll: :lol:

és fel a fejjel mindenki :D :D :D szép napot!

Kép

Kép

szrekuc

Sziasztok!

Bocs, mostanában én is el vagyok havazva, úgyhogy ritkán, de pár most pár dolog..

Johi!!

ÁÁÁÁÁÁÁ szegény Fanni, gyors felépülést és neked is sok +++++++++++++++++++++++++++! Nem semmi ez a kórházi sztori...

Zsan, neked is++++++ és nagyob bírom az írásaidat, nekem már a tény, hogy képes vagy 3 gyerekkel boldogulni is leborulós szmájli, de olyan jó egészséges humorral tudod megírni itt a nehézségeket is, nagyon bírom..:)

Nuk ez rád is vonatkozik, neked is nagyon bírom a humorodat!! :)

Ildi!

Remélem rendbejön Timi!! Ha kell, tudok egy jó fül-orr-gégészt! Bendinek is van problémája, leírom a tapasztalataimat, hátha segít valamit. Bendinek az orrmandulájával van gond és ő is folyamatosan beteg, de azt mondják a dokik, hogy ez tavaszig valószínűleg így is marad. Én azt csinálom, hogy ne forduljon rosszabbra, hogy mindig szívom az orrát, tengervizes orrspray előtte, és minden reggel és este kitisztítom neki, akkor is ha látszólag egyáltalán nem taknyos, és hihetetlen, hogy mennyit tudok kiszívni, akkor is ha egyáltalán nem tűnik taknyosnak. Mert a váladék ott van, és ha nem az orrán jön ki, akkor lefolyik és attól van a hurutos köhögés, meg a váladékban szaporodhatnak a bacik, de minél többet tisztítod, annál kevesebb idejük lesz. És így elvagyunk egy olyan szinten, hogy köhög, de nem vészesen és néha egy-két napig folyik is a takony az orrán, aztán napokig nem, de mindig szívom le a váladékot, így már hetek óta nem rosszabbodott, a fülére nem ment stb... és járhatunk bölcsibe is. (aztán nehogy boszitopik és holnapra rosszabb lesz, mert harapok!!!). Ezen kívül még echinaceát kap és a bölcsiben van sószoba, remélem az is használ valamit.

Votiv

Pasid :evil: néha az enyém is :evil: de én most ne panaszkodjak, mert voltam nemrég Heaven Street Seven koncerten és megyek nemsokára Kispálra is én ezzel próbálok feltöltődni, hogy ne süppedjek bele az önsajnálatba! És nálunk már le van szakadva a karnis. :twisted:

Curse

Cicid sztem attól is fájhat, hogy ha már keveset szopizik Adél, és felgyűlik benne a tej, nekem amikor Bendi abbahagyta a szopit kb. 2-3 hét volt, mire teljesen rendbejöttek a melleim, (mert ugye kifejni nem akartam, hisz az volt a cél, hogy elapadjanak) de addig iszonyat kemények voltak és fájtak és még rosszul is voltam, kb. mintha terhes lennék, fejfájás, hányiger, fáradtság stb.

Ünnepek, hát én még nem is gondoltam erre, de jó, hogy itt már sokat beszéltek róla, mert tavaly még annyira nem mondtunk semmit, még kicsi volt, de most már ki kell találni valamit, mivel mi nem vagyunk vallásosak, így érdekes, hogy mit mondjak, hisz a karácsony egy keresztény ünnep... :roll:

MInden betegeskedőnek jobbulást és +++++++++++++++++

ruz
ruzicsky

Meg még azt akartam mondani, hogy valamiért nálunk a munkahelyemen nem jött be a Mikulás party, mert nem tudom miért, talán mert a legtöbb gyerekmár nem olyan kicsi és Mikulásnak se akar beöltözni senki stb. és így nem Mikulás party van, hanem adventi koszorúkészítő party, tök jó dolog, olyan kézműveskedős, sütizős dolog, remélem az idén Bendi már nem csak az asztal alatt fog udvarolni a főnök lányának, hanem be lehet vonni valami krumplinyomdázásba is, vagy ő is csinál egy koszorút. :lol:

ruz
ruzicsky

Móni,
Ákos is 9 hónaposan kezdett mászni, 11 hósan állt fel és 16 hósan indult el. Egyszerűen csak ez a tempójuk. Miért kell neurológiára vinni??? :shock:
Mi is voltunk 3 hósan, mert nem vette fel a szemkontaktust :twisted: és akkor még paraanya voltam és hittem a dokinak és elvittem. Pedig ez is csak később jött, mint azután minden. Egy ari dokinéni beszélgetett vele, görgette, macival bohóckodott aztán megállapította, hogy makk egészséges. Ennyi.

Kép
akata

Ja meg Neet-nek ha erre jár!

Én még nem dolgozom egyelőre, most egyetemezek, (végül nem részletezem, de úgy lett, hogy majd csak január körül megyek vissza) úgyhogy még nincs tapasztalatom, de amit írsz az az ebben végzett kutatásaimat támasztja alá, mi szerint a jogszabályokban tényleg az van írva, hogy ha táppénzre mész az egy dolog, hogy csak annyi nap lehet táppénz, amit már a gyes mellett dolgoztál, de a táppénz összege csak a minimálbér alapján számolódik és nem a valós kereset alapján. Hogy miért azt nem tom. :evil: :evil:

Úgyhogy gyes melletti munka nesze semmi fogd meg jól. Szakbarbár azt mondta erre valakinek aki kérdezte, hogy arra van lehetőség, hogy ha táppénre megy akkor visszamondja a gyes-t aztán utána újra igényli, mert azt lehet, hát köszi...

ruz
ruzicsky

Szrek,
Sztem jó osci. Állítólag az adagolás baromi fontos. Én P-nek 2x v. talán 3x 10 golyót adtam. (Dokinő mondta, magamtól máshogy csináltam volna.) És van homeo orrspray és Sterimar. Az orrspray Euphorbium comp. Heel vagy vmi ilyesmi. Naponta legalább 5x csináltam orrszívással (de P. elég náthás volt). Baromira segített sok-sok kezdődő náthánál. Nem lett durva nátha belőle (elmulasztani nem mulasztotta el, de P. egyáltalán nem szenvedett a nátháitól).
Orrszívóvételhez előre is gratula. Sztem legjobb a gógyszertárban is kapható kb. 1000 ft-os porszívós.

Nuk, Votiv, többiek
Köszi a tanácsokat és a tel.-t lehet hogy felhívom.

Votiv,
Homeos alkati szerért homeos doki kellene, ugye? Vmi jó doki elérhetőségét nem tudnád megadni? (A gyerekdokink is homeos, majd őt is megkérdezem, de lehet hogy gyerekekre állt rá...)
És köszi...

Nuk,
Ilka u-i rendelő (asszem Heim Pálhoz tartozik).
Ip.okat is kérdeznek? Hogy pl. mikor fordult meg és ilyenek? Kell vinni pl. kórházi zárójelentést a szülésről? (Tel-ban nem mondták.)
Vagy elég, ha azt mondom, hogy 4-5 hósan fordult meg és magas volt az apgar-ja? (Nem emlékszem hogy 9 v. 10. Vagy 11? :P )

Macs,
Nem jött vissza. És mivel nincs autóm általad javasoltakat nem tudom beszerezni. Bár most hogy írod túl nagy a részecskegyorsító sok mindent át kell gondolnom. Így is ott a nappaliban egy járóka (Peti abban játszik a pénzével), egy etetőszék, egy sátor... Elkérem anyámék egyetlen Kovács Margit szobrát - gondolom az is elég motiváló lenne M számára... (Most majd kiderül mennyire szeretik az unokájukat :wink: )

Leni,
Én tudok úgy aludni, hogy Marci rajtam fekszik :D . Mondjuk én hónapokig gyakorltam. Az elején 4 kg-os súllyal, most már feltornáztuk 10 kg fölé. Sajnos pár óra múlva szükségem lenne a masszőrömre, aki nincs...
És +++++

Ildi,
Lympho-t miért szeditek? Az mire jó (nálatok?) P. is szedte vmikor és már nem emlékszem miért.
Mi kövirózsát cseppentettünk.

Móni
Kép
Kép
monisa

Akata,
Igazából én hívtam fel a figyelmét, hogy nem mászik és nem ül. Persze 2 napja kúszik (furán, lendületesen és emelgeti a lábait és a fenekét közben, de halad és lelkes). Eddig mindenhová elgurult (tök jól célba talált mindig). Megpróbálta felültetni és persze M. nem ül és nem is akart aztán a vizsgálóasztalon megnézte, hogy kúszik-e, de nem volt ott az apja legoja és a sztetoszkóp nem hozta lázba.
Sztem azért küldte el, mert a gyerekek többsége ilyenkor többet csinál.
Egyébként én úgy érzem és látom, hogy M tök jól megvan így de attól még idegeskedek (nem betegek, nincs háború vmi miatt csak kell idegeskednem :? ).

Móni
Kép
Kép
monisa

cicik: apasztáskor, ha megkeményedik, nem fejni! Borogatni hlangyos vizes dunssztal. És szedni a homeobogyókat... phytolacca ch30

csók

macs
macskanyu

monisa,
akkor próbáld a turmixgéppel, vagy a habverővel :mrgreen:
macskanyu

Monisa, a 3 hét várakozás a neurológiára még istenes, máshol sokkal többet kell várni (pl. a bp-i Korai Fejlesztőben, meg néha nálunk is a Mozgásvizsgálóban). Ne izgulj, kikérdezik a szülés körülményeit, az eddigi fejlődését, a temperamentumát, az orvos megtornáztatja, reflexeket néz, érzékszerveket, és aztán kaptok egy diagnózist, és tanácsot, esetleg tornát. De egyáltalán nem biztos, hogy bármi gond lenne vele. Mire odaértek, már javában mászni fog, és az teljesen jó egy 9 hónapostól! :D

Jányok, Biatorbágyon más is meg szokta nézni a gyerekeket, vagy csak Kornél? Csak mert van egy rakás más szakember is elvileg...

Mása, ne, tudsz valami táncos- zenés mókáról Miklóson? Néztem az Oázist, de semmi konkrétat nem láttam. Lőrinc teljesen beindult, hogy tándolni akar, de nem tudom, hova vigyem. :roll:

Én kiskoromban nagyon szerettem a Mikulásos, Karácsonyos hangulatot. Nálunk a Mikulás és a Jézuska hozta az ajándékot, de mostanában már annyira elfeldkeztek róla a nagyok, hogy simán megkérdezik a gyerek előtt, hgoy mit kérünk Karácsonyra. :roll: Hogy lesz így varázslat meg csoda? Mondjuk a karácsonyfát már tavaly is együtt díszítettük jobbára, mert nem tudom lepattintani a cseppeket itthonról arra az időre, de a Mikulás kopog, aztán eltűnik. Én csak azt nem szeretem, amikor már hetekkel előtte stresszelik a gyerekeket, hogy jól viselkedjenek...
marcangoló

Ja, és az átlagos mozgásfejlődésben a gyerekek előbb feltérdelnek, és úgy ülnek ki oldalra, sőt csomóan állásból ülnek le. Az én csajom pl. mostanra tanult meg ülni (11 hónapos), mikörben már tök rég ül a térdei között (ejnye- ejnye), és feláll kapaszkodva. Szóval egy csomó minden normális. :D
marcangoló

Zsan, ha nem tudsz mit kezdeni a tejjel:
www.anyatejmisszio.hu
A telefon egy nagyon kedves csajnál fog csöngeni, aki elhivatottan közvetíti az anyatejet, figyelembe véve a lakóhelyet és a gyerekek korát is. Biztos talál neki felhasználót! :)

Moni, M és a lego :) Tutira semmi baja, de jó, ha ezt egy szakember mondja majd-a megnyugtatásodra. :)

Marc, milyen igazad van, ez a jógyerek duma magában is gáz, hát még, ha a Mikit vagy a Jézuskát is beveszik a zsarolásba... :?
Az én kisebbikem is először állt, és úgy ült le, a nagyobbik meg sokat w-ült. (De sztem a 4kézlábazásból az annyira kényelmesen következik, csak fölül, körülnéz, vagy csinál vmit, aztán könnyedén indulhat tovább.) Viszont mind2en elég hamar csináltak mindent, és ami még érdekes, hogy szinte napra pontosan annyi idősen csinálja a dolgokat B, mint a nővére tette.

Na L, megpróbálok úrrá lenni a kuplerájon, amíg a pakológépek ki vannak iktatódva (B alszik, P oviban).
rídonli#

Móni!
Marcang már leírta lényeget. mi is voltunk Lencsével, nem tudom hány hónaposan, mert a doki szerint túl lusta volt.(notórikus hátra fektető voltam, mert féltem a b. haláltól, s ezért L. nem szeretett hason feküdni, s tartani magát) mindenesetre nagyon megnyugtató volt a neurológus dokinéni (Schöpflm.) , megkérdezett dolgokat (mikor mit csinál, mit eszik, hány kiló, stb.), és "megvizsgálta", hogy mit tud a gyerek. eszembe nem volt máshova elvinni, annyira megnyugtatott a válaszuk. persze minden rendben volt, de azért megtanítottak két tornafajtát, amivel hamarabb forgásra és felülésre bírhatom a gyereket.
ezek mellett Lencse 8-9 hósan állt fel először, s előtte nem tudott felülni magától. utána tanult csak meg.
úgyhogy, ha rám hallgatsz, kivárod ezt a 3 hetet, elviszed a neurora, és addig senkit nem hívsz, nem mégy máshova, mert tök fölösleges. ez a 3 hét már semmit nem számít, ráadásul a neurológus ingyenes és hivatalos, jól képzett szagember. utána, ha nem vagy megelégedve a válaszával, majd úgyis keresel egy kontrollt.
s hogy miért küldte el a dokid M-t? mert a dokik két dolgot nem szeretnek: ha egy gyerek túl korán v. túl későn csinál vmit, az általuk meghatározott normához képest. ne félj, az se tetszik nekik, ha egy gyerek már 8 hónaposan jár!
ancsipancsi

Szép napot,

Itt kórházlakó jelentkezik :lol: :lol: amit inkább lepattant undormánynak is nevezhetnénk. booooáááááááá. még jó, hogy a csajom ebből semmi nem érzékel, Ő egyszerűen vidám és mosolyog ezerrel. Az orvosunk egy katasztrófa, csak azt mondja állandóan: "tetszett volna jobban vigyázni a gyerekre", a másik ezt tán még jobban szeretem: " Anyuka, ha van közölni valóm, fogok szólni". Húh hát ilyenkor erősen elgondokodom egy ablakon kiugráson, még jó, hogy a földszinten vagyunk. :lol: :lol: A lényeg pénteken kontroll, hogy elmozdult-e a lába, mert tegnap annyira laza volt a kötése (kérdezem én mindek van kórházba, ha ezt sem tudják megfelelően megcsináni) és ha ott minden kafa, akkor szombat vagy vasárnap jöhetünk, előbb nem. Bakker.... pedig én úógy reménykedtem.

Monisa: nekünk volt egy nagyon aranyos Dévényesünk, ő dolgozik egy fejlesztőben is a XI.kerben, konkrétan a kórház mellett. Biztosan tud valamit segíteni, a száma: vodafone háromharmincnégy negyvenöthuszonöt. Egy próbát megér, Edit a neve. Remélem nem lesz semmi gáz, szerintem, ha már bármi is lázba tudja hozni, akkor nem lehet baj, de persze jobb megnézetni. Drukkolok, hoyg minden okés legyen.

Leni: hová mentél volna melyik Bachra, én most már végig jártam az összeset. :-) Úgyhogy szívesen segítek, hogy melyik jó. nagyon tudom ajánlani, szerintem fantasztikus, ezek nélkül most tuti nem lennék még ennyire sem nyugodt. Úgyhogy hajrá. De ha van konrkét kérdésed, megpróbálok segíteni is. Nekem most a következő szint elött kell is rutint szeretznem, addig nem mehetek tovább.

Ruz: micsoda, táppénz az a minimálbér után jár? Húh akkor gyorsan írok a cégemnek, hogy nemá táppénzre vegyen, mert akkor az nem jó buli. Én azt hittem dolgozol és gondoltam is magamban, hogy na most jó közel vagyunk egymáshoz. :-)

Votiv: sajnos a pasik már csak ilyenek....én jól meg szoktam sértődni és elrohanok... olyankor mindig jól elszégyeli magát. Mondjuk a szoktam az túlzás, de kétszer már volt rá példa. Kisezerjófű sem használt? Pasidnak meg egy jó kis szőlőesszencia. :lol:

A karácsonyi készülődés és hangulat sajnos nálunk úgy érzem kimarad, mármint nem lesz olyan, mint amilyet szerettem volna. De ha itthon leszünk biztosan nagyon meghitt és örömteli lesz, csak tartanánk már ott. Drukkoljatok, hogy mihamarabb itthon legyen a kismanókám. Köszi.

Na L fürdeni...wow de jó lesz.

Kép
Kép
johanna1975

Johi,
együtt vagytok a felnőttekkel?
s egy indiszkrét kérdés: nem vagyok a hálapénz híve, csak kíváncsi vagyok, hogy ti most adtok-e. mert ha igen, és ennek ellenére ilyen kedvesek, akkor többé egy fillért se!
(férjem áprilisban volt ott, mikor eltört és szétnyílt a kulcscsontja, megműtötték [legutolsónak], s 1 nap múlva jöhetett haza, de az anyjáék vagy 20eFt-ot dugdostak a zsebekbe; így viszonylag mindenki rendes volt. a doki már a magánrendelőjébe rendelte vissza férjemet)
ancsipancsi

Sziasztok!

Johi: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
és úgy néz ki beválik a szer :D
Legközeleb, ha pihisebb időszakotok lesz, akkor én is informálódok Tőled Bach-ról!!!

Mikulás vs Télapó kérdés:
Azt hogy magyarázzátok meg a gyereknek, hogy a Mikulást várja, de a Télapó itt van... című dallal??????? :lol: :lol: :lol:

Zsan: Ne érezd magad egyedül a dolgaiddal, sokszor amikor olvaslak úgy érzem mintha rólunk írnál... Csak én nem tudok ilyen jól írni :wink:

Daniella nevében köszönöm a köszöntéseket!!!! És bocsi, hogy nem folytattam a történetet :oops: Végülis 25.-én hajnali 5 óra 45-kor érkezett meg :lol:

Na próbálom folytatni a melót, bár nincs sok kedvem... :?

Jajj, Ruzi, ez tényleg így van, én ilyent nem is kérdeztem itt, ebben a hónapban meg már két hetet voltam betegácsiban, húúúúúú, rohanok is leadni a tp-papíromat, és akkor rákérdezek!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Johi: na az ilyen okostóbiás felsőbbrendűnekképzelimagát orvosoktól húúú de ki tudok akadni :twisted:
Drukk, hogy Fanni mielőbb jól legyen és tépjetek haza mielőbb!!!

Votiv: TIvel beszéltem, belladonna és ennyi. Az alkati szert már szedtük, nemtom, hogy a továbbiakban hogyan kell azt szedni és mikor :roll:
bálos ötletedre már reagáltam: hogy sajna már az egyik csoptársam bált csinál, jótékonysági bált, ami érdekes nem volt uncsi téma a tanerőnek :x és egy témát csak egy embernek lehet :( Apjukodhoz nem tudok hozzászólni...csak az jut ilyenkor az eszembe, hogy MIJÉRT ilyenek??? és ha ilyenek akkor ezt az ember lánya vajh MIÉRT nem látta előre??? :roll:
sok sok +++++ neked!

Zsanci: neked is sok-sok +++++++ és kitartás már csak 20-30 év és felnőttnek lehet őket nyilvánítani ;)

Indi: ez az adventes készülődés is olyan jóóó, idén igyekszem én is megvalósítani. eddig mindig kicsúsztam az időből :oops:
és én örülök, ha ezt a trotyikot tudom követni (ill ezt akarom is követni, mert jó itt :) igy más topik olvasására már nem igen futja se időből se energiából...

Curse: esküvő volt az első témám! Ugye Indi segedelmével leadtam egy jó kis programtervet egy hindu esküvőről, amit szintén lefikázott, hogy "nem túl érdekes" és "kicsi az esélye annak, hogy ilyet szervezzek a valóságban" :twisted:
Cickó: nekem is volt ilyen amikor már Kamilla el-elhagyta a szopit, de aztán elmúlt magától...

És ma volt a nyaki redős UH-n! és kissé izig volt, mert UM szabin, az asszisztense meg csak lesett, hogy hát igy ő hogy adjon beutalót (igy volt megdumálva előre), aztán BArna Péter adott és még mindig túl jóképű ahhoz, hogy pl én nála szüljek, max ha lehet ruhástul szülni :mrgreen: és és láttam végre a rettegett Szánthót akinek a nevét nem írjuk le, upsz én most jól leírtam 8) sebaj. Ugye ő a gáz? Mert ha UMre azt mondják katonás, akkor ez a Szánthó akkor mi??? NEm volt szimpa :? Aztán Bergendy Kati az orrom előtt ment el dohányzani vagy hová :x de aztán megbocsátottam neki, mert nagyon rendi votl és sokat mutogatta a kis Lakómat aki még csak 10-11 hetes (nálam a pont), de nyaki redője oks és mocorgott és van két füle is meg mindene :)

Kamilla még mindig lázas, de már nem oly vészes..
Minden taknyolónak sok-sok ++++ valami kórság lehet ebben a napsütötte ámbár fagyos levegőben :?

Rylie
rylie

Rylie

Most, hogy megint szóba került a dolgozatod, eszembe jutott valami, nem tudom, hogy milyen feltételeknek kell megfelelnie a dolgozatodnak, de a nagyszabású rendezvény témáról az jutott eszembe, hogy egyszer még régebben amikor még suliba jártam, akkor volt egy tolerancia program a "Te is más vagy te sem vagy más" nevű és mi annak keretében akartunk egy nagy diák-konferenciát rendezni Salgótarjánban, mert ott jártam épp suliba, a toleranciáról és hát nemzetközi meg minden lett volna szóval nagy költségvetés mindenképpen. Délelőtt mindenféle konferencia meg beszélgetős programok lettek volna, meg esetleg sport programok, este meg koncertek, na mindegy végül aztán csak az ötletelésig jutottunk, valamiért nem valósult meg már nem emlékszem, hogy miért, talán mert annyi minden mást is csináltunk akkoriban, végül valahogy elszállt az ihlet és nem szerveztük meg, pedig jó lett volna. :) hát ennyivel tudok hozzájárulni az itteni ötleteléshez :lol:

ruz
ruzicsky

Rájli,
kérdezted múltkor, hogy hol lovazunk.. nos ma voltunk az állatkertben és téli élménykert van, itt pónigolni is lehet, teljesen ingyér. dec.28-ig tart és ha Kamilla meggyógyul, akkor egy szép, napsütéses hétköznap menjetek ki, senki nincs( illetve alig), minden állatot tök jól látni, Füles 2,5 óra séta után alszik, mit egy angyalka.
Igaz, alig lehetett leszedni a ló (Brandy) hátáról. szegény a kocsiig sírta, hogy " lovacskaaaaa.... Diababa megy vissza lovaaaacskáááhooooz..!"
macskanyu

ládde:

Kép
macskanyu

Sziasztok!

2 másodpercem van, így pofátlan módon megint csak pár szót írok!

Johi!

Kontrollhoz drukk! Dokitok meg no comment! Az ilyennek egyszer úgy meg kellene mondani.....! :evil:

Monisa!

Lymphomiosotot immunerősítésre szedjük Echinaceával váltva!

Ruz!

Köszönöm, hogy leírtad a Ti tapasztalataitokat! Kb. nálunk is így van/volt eddig, mióta Timi bölcsibe jár!:( Pech, hogy most a fülére ment!
Sószoba nem semmi!:) Klassz óvi!

Holnap este megyünk az idős dokibácsihoz, akit ajánlottak! Írok majd mit mondott!

ILdi
ildi76

csak gyorsan, mert a mekiben ülök:

1. nagyon durva nap, este, esetleg holnap mesélek...
2. Ildi, Tóth Ildikó doktornő, nekünk először tudőgyula volt, utána lett a füllel baj, de már többször volt nekik középfül gyula, és mindig rendbejött.
3.Móni, már összeszedtem miket találtam, holnap leirom, van bőven.
4. Hivtam dokinénit, asszem letörtem a pöcköt, most már mindennel őt fogom hivni, PULSATILLÁT mondott, c30-ast, Memének, akinek nagyon nagy fájdalmai vannak, meg 38,6C-os láza. Most épp nincs.
5.Votiv, ööööö, nem tom, mostanra elfelejtettem...

sziasztok, Dr House legyen veletek.

Rylie,
hááát, én is csak nagy sokára vettem le a gatyámat szülésnél... :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Kép

Kép

szrekuc

Johi,
ez a pokróc doki nem a Pelényi Attila??? mert ez annyira az ő stilusa...
zsancikant

Zsanci: nem, biztos, hogy nem, mert néni aki mondta. :-) Pelényi Attillát nem találtam, de még megkérdezem az egyetlen normális nővértől. :-) De ha ilyen pokróc, akkor érdemes nekem őt megkeresni? Nem fog hülyének nézni? Mennyi idős?

Ildi: nektek is drukk, hogy végre legyen megoldás. T.I.-t én is csak ajánlani tudom nagyon rendicsek, mi át is mentünk hozzá a közös dokinktól.

Macs: Füli édes a lovon.

Na bevonulok a kórházba... holnap jövök ám....
Ja és ami jó hír, hogy munkahelyem nem ír ki táppénzre egyenlőre, mert nincs meg a 180 napom, igy nem akarják, hogym inimálbér után kapjam a táppénzt, tök rendik, igaz kicsit rávezettem őket.

Kép
Kép
johanna1975

Johi, nagy drukkok a vizsgálathoz! Lányod fantasztikus, h így bírja a strapát. Ne aggódj, hamar múlt idő lesz ez a kórházi pár nap, nagyon jó lesz Nektek otthon.

Votiv, Lili breteg lett? :( És párod, hmmm. Rengeteg +++++++ Nektek, Neked külön is. Szólj, ha tudok segélni vmiben.

Nuk, Réka jobban? A mai elmaradt talit hova tegyük át? :)

És meséljetek már lécci a dec. 17-i állatkerti játsZoo-ról (jól írom?). Mikor mentek, mit lehet ott csinálni? És egy 8 hósnak van ott keresnivalója?

És meséljetek, lécci Bachról is, mert én erről a terápiáról semmit sem tudok, és oly sokan esküsztök rá. És basszus, nekem a szülés után vmi ilyesmi kellett volna (átfutottam egy honalpot), kár, h akkor nem jelentkeztem, bizti mondtátok volna.

És Deni, nagyon-nagyon köszi. Most nem tudod, h mit, ugye? :lol: Amikor itt voltatok, meséltem, nem akarom pl. Emmát mindig karban altatni, nehogy gond legyen majd a leszoktatással stb., és annyira jó volt, h elmondtad, mennyire rövid az az idő, amíg még hagyja magát ölelgetni a gyerkőcünk meg ringatni meg karban altatni stb. És azóta minden sokkal-sokkal jobb, a lelkemnek is, Emmának is, ő is mosolygósabb lett, én meg repdesek, attól is, h ő mosolygósabb, és attól is, h no para, csak lazán. :) Szóval köszönöm a rávilágítást, annyira igazad van, tényleg gyorsan elrepül ez az időszak, kár merev szabályok alkalmazásával elrontani.

És mi is mászunk, érdekesen, négykézlábra állva lökünk magunkon egyet előre, egész jól haladunk, irány a tiltott zóna. Csak meg kell adni a motivációt a kőcöknek, egyből másznak (szőnyeg rojtja - ne vedd a szádba, koszos!, laptop kábele, vagy csak egy kordon, amit azért építünk a gyerök köré, h ne mássza át - hát nem átmássza?).

Zsan, tornáztatod Memét? És hagyja magát?

És küldjétek el Fibi számát püben, lécci. Köfiköfi! :)
kincsimano

hogy kell jó avatar képet csinálni? irfanview-t használtam, de annyira le kellett kicsinyíteni, hogy semmi nem lácc...
kincsimano

Betegeknek bulást és sok-sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Johi :) Továbbra is ++++ és drukk, hogy mielőbb jöhessetek haza! orvosi beszólások meg :evil:

Rylie :) De jó, hogy minden rendben volt uh-n! :D

Macs :) Pacis Füli nagyon cuki! :D

Kátya :) Fibi számát mindjárt átdobom :wink: Állatkerti zoo-ban sztem mindenkit szívesen látnak (bár még nem voltam) és úgyis a társaság a lényeg :wink: Avatarral én is szívok/tam, majd talán egyszer ráér párom és megoldja a képet, addig én sem tudok okosat mondani :( És nagyon-nagyon szívesen :wink: laza, mosolygós mama és baba: nincs is ennél jobb! :D

Kép
Kép
denizsa

Macs,
Turmix óriási ötlet, van is itthon és bedugós izéje lejött, így a csupasz drótokat szopogathatja M, aki azóta nem pörög, hanem kúszik!!! (Mint egy miniTerminátor)
Lovazni elviszem P-t, hátha ő is elalszik utána.

Johi,
++ és a doki kommentjei unalmasak. Kb. minden baleset elkerülhető lenne kivéve talán, ha egy szputnyik esik az ember fejére (Alaszkás filmben ez történ - vagy műhold volt? És persze ott is vigyázhatott volna a szputnyik-őr szakember).
Mégse bandzsidzsampingozni (nem tudom leírni sajnos) vitted a gyereket ... (Én a minap M.val a karomban estem el a saját lakásomban - a térdemnek már mindegy, legalább a lila foltoktól nem látszik, hogy milyen száraz a bőröm a sok legozástól. És nem futkároztam, nem hánytam cigánykereket és nem léptem rá semmire és nem csúsztam meg semmin. Ebből is lehetett volna nagyobb baj... Még mindig a hatása alatt vagyok, szörnyen megijedtem, pedig M. fel se vette - csak szegény felébredt és ideges lett...)
Kívánom, hogy minél hamarabb legyetek otthon és vidámkodjatok, meg sütizzetek az ágyban és aztán a száraz morzsák legyenek a legnagyobb gond! És ha jellemek vagytok és nem sütiztek, pláne nem az ágyban (ott mi se, de engem rá lehetne dumálni), akkor kívánok vmi más nagyon jót (csak én nagyon szeretem a sütit, mint Gombóc Artúr a csokit, ezért mindig ez ugrik be :mrgreen: Sajnos nem a pilates vagy a tofu.

És köszi mindenkinek a hsz-t a neurológiáról...
Betegek gyógyuljanak meg !!

Móni
Kép
Kép
monisa

Kátya,
nekem Kisün segitett az avatarral, mikor mondta,h nem jpeg-ben, hanem gif-ben kell elmenteni...
nem, még nem tornáztatom Memét :( és az a legrosszabb,h egyre nagyobb az a plusz hurka... :roll:
zsancikant

Zsanci,
P-t is megvizsgálta majd 3 éve egy ortopéd orvos. Hümmögött és mondta, hogy bizony a hurkák nem egyformák, volt-e uh-n? (Volt és minden ok volt.) Persze totál kivoltam. Szerencsére még a köv. uh előtt véletlen találkoztam a dokinővel, aki mondta, hogy vigyem el egy másik ortopéd dokihoz, aki csecsemőkre szakosodott.
Őt nem érdekelték a hurkák, pedig fel is hívtam rájuk a figyelmét :lol: .
Azt mondta azért mást is néznek.
Nekem egyik gyerekem se volt szimmetrikus. Na jó, M. még nem bevethető bizonyítékként, bár mint jeleztem két napja kúszik, mint egy törperomboló. Peti viszont asszimmetrikus volt és tutira jár.
De én se hagynám ki a parázást (még jó, hogy nem lesz harmadik gyerekem, már így is alig bírom az iramot tartani a saját agyszüleményeimmel :cry: ).

Móni
Kép
Kép
monisa

Monisa, írjál könyvet, blogot, akármit, légyszi-légyszi-légyszi!!!
Mindig kifekszem a hsz.-eiden :lol: :!:

Semmi értelmes mondanivalóm nincs, ezért csak annyit:

Szrek, nehogy már azt hidd, olyan tökéletes nálunk az ünnep!!!
(Én is síkideg vagyok, hogy minden időben meglegyen, az asztalterítőt szerintem nem vasalom, adventi koszsorú tavalyróol maradt, scak a gyertyákat kell lecserélni - naaaaaaaaaaa, ugye így már "színesebb " a kép? :wink: :lol:
Úgyis tudod, hogy nem a külsőségeken múlik, hanem ott bent dől el minden!!!

Családunk legkisebb hímtagja ma evett életében másodszor almát. Tegnap meg először. Olyan megható ez :lol: :oops:
leni

Johi, ezek a kötsög típusú dokik szerintem arra utaznak, hogy az ember csakazértis felpörgesse az öngyógyító erejét, mert már ANNNYIRA szeretne tőlük távol lenni :twisted:

Bach cseppes tanfolyást a www.natursziget.hu-n figyeltem ki.
És guriga szemekkel várom, hogy te melyik tanfolyamot ajánlod, és ha tényleg komolyan gondoltad, írok priviben egy litániát, mire is kéne nekem valamit összemixelj... :oops:
leni

Leni,
Almához gratulálok. Ízlett? M. kedvence a spenót (nem a klassz gyümölcsmix-eim, sem a cukkinis csodám). Minden kanál spenót után azt mondja, hogy "AHHH" és vigyor. Beste kölke, teljesen az ujja köré csavar!!
Meghatóságról jutott eszembe, hogy nekem most a kúszás az. És nem azért, mert talán nem izgulok annyira most már, hanem vhogy úgy érzem, hogy van egy vadi új gyerekem. Mint szülés után mikor a kis golyófejűt nézegettem, majd hazahoztam.
Most ülök egész nap (2 napja ugye) a padlón és csalogatom M-t mindenféle csalieszközzel. Peti jó társ ebben, bár néha stikában odaadja M-nak az csaliobjektet. Gyerekkacaj száll a szobában és süti illat ... (A dm-ből való hazajövetelünk némileg kilógott a hangulatból, M. ordított, mert ordított, P. ordított, mert mindig ordít, ha M. ordít :evil: )
Kár, hogy egy idő után majd hvg-t akarok olvasni (legalább napi 15 percet) és nem a földön akarok kávézni... A gyerekeim visszaönzősödött énemtől begurulnak, én kifejtem, hogy ami sok az sok és most már aztán elég (pedig kiskoromban 1000x megfogadtam, hogy én aztán nem leszek hülye szülő, hanem indián...)

Karácsonnyal kapcs-ban (is) remélem, hogy nem a külsőségeken múlik. Bár néha megtáltosodom. Ráadásul Karácsony határozottan az az ünnep (születésnapokkal, névnapokkal ellentétben), amit soha nem felejtek el.

Kátya,
Hogy Deninek milyen-milyen igaza van az ölelgetős dologban!!

Móni
Kép
Kép
monisa

Sziasztok!
Help: P ma bepisilt az oviban (az udvaron voltak, mire szólt, fölértek a wcre, leszedték róla az overallt... nem csoda!), viszont amúgy is gyakran pisil, félek,h föl van fázva. Más jele nincs. (Nem fája pisilés, nem is tűnt büdinek.)
Mire figyeljek?
Mit lehet erre adni? Van vmi homeobogyó? Vagy hallottam vmi tőzegáfonya-cuccról, ami ilyenkor jó. Ha vki tud róla, légyszi írja le!
Köszi!

Kátya, Deni megmondta a tutit! :) Ne törődjetek semmivel, éljetek a mának!

Zsan, még mindig++++++++++!!!!!!!

Leni, almaevés :) Ízlett neki?

Moni, én is nagyon bírom a stílust, ahogy írsz! :)
Kúszás: boszitopik! :) :)
És sztem nagyon is indián-szülő vagy! :)

Mászó Emma :)

Johi, nektek is +++++++++,!
rídonli#

Köszi boszitopik :wink: pöcs pasim javulófélben, jövő héten koncertre és színházba is elvisz (méghozzá arra a darabra, arra a szereposztásra, amit én szerettem volna megnézni már nagyon rég) :)
Kölykök javulnak, bár Istók még krehácsol, Józsi (legújabb nevén Zizifóka :shock: :?: ) meg még taknyos, de közben 4 fogát növeszti egyszere és ez is épp elég neki...

Johi, most épp a Deva esszencia komplexeket tesztelem, Istin a Nyugodt éjszakát (eddig jó, 9 óta alszik, ezen a héten ez rekord!), magamon pedig a Családi összetartást :wink:

Leni, Bach-ról én ezt az oldalt ajánlom: http://www.bachvirag.hu/index.php?optio ... &Itemid=62
és ezt:
http://www.hieronymus-bock.hu/index_1024.html
és egyszerr max 5 esszencia :wink:
én úgy szeretek cseppet összeállítani, hogy a virágok képét bámulom (legjobb a kártyán, nagyban), és kiválasztom azokat, amik a legszimpibbek (ezek általában a szokásos kimerültség, fáradtság stb. de ez nem újság :P), aztán kiválasztom a legellenszenvesebbeket, és ezekből lesz a jó csepp! :D

Macs, már rég akartam írni, sajnos Istók nem volt hajlandó meginni a herbáriás nyugtató teakeveréket, úgyhogy mást kellett kitalálnom :) egyébként mostanában a homeós bogyikat is kiköpi :?

Marcangoló, de, más is vizsgál, Kornél általában bevonja azt, aki az adott esethez még kell, szóval többen is látják a gyerekeket, hiszen együtt dolgoznak egy viszonylag kis helyen/közösségben. Egyébként neked van valami problémád ővele? Mert az egy dolog, hogy mi, akik hozzá járunk, náha megbeszéljük itt (is) a dolgokat :wink:

votiv 8)
votiv

Ríd, a tőzegáfonyás cucc neve: Cran-C
pl. it olvashatsz róla:
http://www.bioszallito.hu/Cran-C-vorosa ... ermek-3643

nekem bejött, de nem tudom, piciknek adható-e. én sima Patikában vettem anno.

Alma: nem mondom, hogy rábukott, mint gyöngytyúk a friss takonyra, de nem is köpdöste vissza. Olyan kis megfontoltan elcsócsálgatta 8) A kakija viszont ZÖLD. De ez lehet a vírustól is, asszem.... :roll:

Zsána, mi vóóóóóót a mai horror? (tudod, nekem ez a napi adrenalin, nem a Dr House... :oops: :wink: )

Kátya, ÖLELGETÉSRE FEL!!! Sajna amint megtanulnak ezek a dedek futni, már futnak is, és onnantól csak akkor ölelgetheted, ha ő is benne van a buliban.... :wink:

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Leni, zöld kaki lehet attól is, hogy sokat evett! Bnek is gyakran volt zöld. Sztem no para!
rídonli#

Cran-c-t köszi, mindjárt utána is nézek!
rídonli#

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: