Cső Csajok!
Most jöttem haza anyóspajtástól, jól telezabáltam magam... ráadásul séta óne, én apum vitt, após hozott... parileves, zúzapörkölt, palacsinta + a baba... szűk a belsőm így mindennek...
Tegnap voltunk szülőszobán, csodás volt! Nem félek! Bízok mindenkiben, mindent láttunk (még azt is tudom, hogy a beöntés után hova kell menni klotyóra

) már csak a vak véletlen az amitől félek! De agykontroll... és szu-szá... Amúgy azt mondta a szülészcsaj, hogy valószínű, hogy a dokim befektet már a 39. héten, mert szokása, de ha így lesz se bánom, sőőőt, igazán szólva már pár hete mondtam is a barátnőmnek, hogy örülnék, ha így lenne. (és mindezt nem azért tezi a doki, mert baj van, hanem csak biztos, ami biztos) A szülészcsaj nagyon szimpi volt, örülök, hogy őt nyertem, és remélem, hogy ezt a szülés után is fogom mondani!
Már tényleg csak a véletlen, ami miatt félek! Rejtett betegség, komplikáció... kalapáccsal fejbe verem magam... most azt gondolom, hogy ha beszélek a félelmemről, akkor kibeszélem magamból és elkerül a baj.
Vörösbegy, picit irigyellek a bdp-ért, mert nekem 32+2-kor volt 88mm. tegnap a szülésznő is azt mondta, hogy nagy a hasam. láttunk is egy újszülöttett, mert beengedtek megnézni egy roomingin szobát, 52cm és 3600g volt a baba, de nekem picikének tűnt, ők meg azt mondták, hogy nagy. Akkor mi van a 4 kiló feletti babákkal???
Na ma volt itt a védőnő, aki egy kis csitri... alig vártam, hogy elmenjen... a szülésznő után engem ne fárasszon azzal, hogy milyen a szülés és mikor kell kórházba menni. Főleg hogy a 30. hét után küldött el belgyógyászatra...
Na csajok, hajrázunk! Én még úgy megállítanám az időt! Most olyan jó minden!