A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Gabbóka, imádom ezt az állva alvósdit. Anno István egy órán keresztül ezen röhögött. :lol:

Jajderossz volt elolvasni a kórházas sztorit, azért jó, hogy túlvagytok rajta, Veronikusz. Zsiványkodtok már ma?

Ancsa, születési anyakönyvi kivonat tuti kell. Meg be kell menni a bankba (lehet, hogy adókártyával). Még mi sem "váltottuk ki". Sok értelmét nem látom. :?

Gablaty, ez jó.

Hanna, képzeld, mi itt lakunk. Még vagy 3 hétig. Szóval a Gömb/Teve sarka tőlünk 5 perc gyalog. Ott szoktunk sétálni. Ja, és tökéletesen teljes mértékig egyetértek veled. Én is leordítom a hülye emberek hülye fejéről a hülye hajat. Hihetetlen, mekkora tapintatlanság! :shock:
vbea

Gabboka!
nagyon szépek vagytok. :D Ilyen állva elalvós nálunk is van. :lol: Főleg Szofinál.
Takesz a Lászlóban: sajnos hozzá nekünk is volt "szerencsének." Hogy mit össze morgott. :evil:

Steffi!
nálatok is készül a 2. vonalzó???? :lol: :lol: :lol: de jó! de jó! :D

Lányok az előbb keltek fel. Szofi rögtön idejött hozzám, megfogta az ujjam és kivezetett a konyhába, majd a kezembenyomta a tányérját. :lol: Szerintetek mit akart? :lol: étvány az van. :D szerencsére.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Katikat, Katalinokat, Emmákat Istenke éltesse sokáig!!!! :D utólag is :oops:

Daninak szuper a repcsije! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Veronikusz, végre írásban is itt!

Gabbó, tegnap már nem volt energiám reagálni arra amit írtál, csak utána járt a fejemben. Én elvileg pedagógus vagyok, bár sok hazsnosat erről nem tanultam... Szóval már tanításkor néhány barátom megrökönyödött, hogy nem a hagyományos pedagógus-elvek szerint tanítok és nevelek, hanem ösztönből és érzeleből. Számtalanszor volt, hogy elhatároztam, valamit, de nem tudtam megtenni, mert felülírta a természetem, egyéniságem, a gyerekek reakciója, stb. Viszont ezért nagyon sok elismerést kaptam a gyerekektől.
Valahogyan így vagyok a gyerekneveléssel is...

mtunde

Gabbo!
Ez tök jó! Kék szem, barna szem. :lol: (Nálunk is, csak fordítva)

Eni!
Már csak 3 hét? Csak nem kész lesz? Drukk-drukk.

Kép
Kép
kriszta36

Szofi nagyon kedves lehet, ahogy enni kér. Hamar össze fogja szedni magát, reméljük. Fogyott sokat?

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!
nem tudom. Szerintem inkább vízveszteség volt az a 1/4 kiló. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tünde!
merre vagy???

Kép

Kép

Kép
veronikusz

gabbó!
édesek a gyerekek! nagyooon hasonlítanak! megdöbbentő! állva alvás? ilyet még nem is láttam :lol:

veronikusz!
na képzeld apával megbeszéltük! még pár hónap míg helyreáll a ciklus, mert a bogyót már letettem :lol: aztán hajráááá! :wink: nektek hármaska? bocs,ha indiszkrét...

kriszta!
hogy vagy?

manóka!
tünetek? ezért tűntél el annyira?

majd még írok remélem!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
még egy kicsit napoljuk talán a dolgot. De nálunk is remélhetőleg hamarosan kezdődhet a vonalzókészítés :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

nem tudok jönni a régi nevemen....nem enged :evil:
később jövök....

Steffi! már készülödik a kistesó???dejódejó :D

Kép
gablaty

na újra itt.... hülye babanet,nem tom miért szórakozott velem???
ugyhogy halegközelebb megint nem enged, akkor mostmár tudjátok Gablaty is én vagyok :D
majd csinálok ahhoz is avatart,meg vonalzót-...
Vendég

Veronikusz,
úgy örülünk, hogy ilyen pikkpakk rendbe jött Szofika!! Pihizzetek, amennyit tudtok! Jó volt olvasni, hogy Szofi étvágya a régi! :wink:

Gabi,
:lol: :lol: :lol:

Steffi,
de jóóóóóóóóó!! majd megy a drukk!!!

Ancsa,
nem láttam a honlapon a játékot, amit kerestél... drukkolunk, hogy találjátok meg!!

Hanna,
nálunk is napok óta alváskirályság! Ordítsd le a fejét máskor is a nőcinek!!!

Gabbó,
nagyon cuki Sári és tényleg Zsombi mása!! az az állva elalvós nagyon édiii!! :lol:

nyíg a gyerek, mennem kell..

KépKép
Kép
gyuzso

veronikusz!
na hát hátha együtt :wink: figyi mit mondott a czeizel endre, hogy tüszőrepedés előtt pár nappel lehetséges inkább a lány? aznap meg a fiú? :oops:

gablaty! :lol:
szerintem olyan vicces név tök jól kitaláltad! hát hátha veled is együtt!

zsu!
hát igen, de még nem, egy kicsit pihen a szervezetem meg még a karácsonyi lázat végigcsináljuk meg van még egy projekt amibe belekezdek remélem márc-ra lefut és akkor aztán... :wink: :lol: de, ha becsúszik akkor sincs gond persze, de még egy picit várnánk...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Steffi
Nahát ez igazán nagyszerű hír!!! :D
Fogacskákkal hogy álltok?
Egyébként kiabálni nem kiabáltam a "hölgyel" de párom szerint nekem nincs is erre szükségem :oops: Boszi vagyok :wink:

Borsa
Mi ájság Veletek???

Gyuzso
Most már egy kicsitkómás vagyok, de fiatal ÚÚÚr jól bírja :wink:
Kérdezted a környékbeli kedvenc kutyusainkat (időben reagálok, igaz :wink: ) Nos hát van egy tinikorú ébenfekete labrador, aki kint lóg a kerítésen és mindíg hoz valamit a szájában. Tegnap egy tövig rágta a gazdi rózsáját... :D Pedig óriási tüskéi voltak!
A top kedvenc a szomszéd kölyök vizslája Fruzsi!!! Csuda egy pofa!!!

Enci
Iszonyat parkolót találni a környéken,de gondolom nem egy rossz környék és Yard is közel :wink:
Huhhh, most költöztök majd, reméljök nem lesz locsi-pocsi?

Kriszta
Hogy érzed magad, reggeli émelygés...?

Veronikusz
Cuki lehet Szofi! :D Tegnap este én is fel tudtam volna falni egy lovat a napok óta tartó mindenfélétől...

Hanna

Kép
hanna09

Valaki már egyszer írta, mi a tuti bogyó fogacskák okozta fájdalom ellen, de nem tudom ki volt és mit is írt :oops:
Megírnátok megint?

Tényleg Zsófi hol vagy?
Hanna

Kép
hanna09

Veronikusz, fáziskésében, de itt :)

mtunde

Sziasztok!

Köszi a hiányolást, itt vagyok, itt vagyok, de csak most lett rendes netünk. Eddig "loptuk", ami bejött az ablakon... :oops:

A teljesség igénye nélkül:

Manóka: gratula neked is a pocaklakóhoz!

Veronikusz: örülök, hogy túl vagytok a betegségen!!!
És utólag boldog szülinapot Katának!!!

Barbi: Daninak is boldog-boldog elsőt!!! Nagyon jók a képek!

Cukipofa: megkaptam a privit, köszi, csak nem volt időm válaszolni! Szívesen sétálunk veletek!
Eni, meg persze veletek is!

Meg bárki mással is!
:wink:

Fogak: asszem nekem is van még tejfogam. Legalábbis ezt mondta a fogorvos, bár nem csinált röntgent, de kivülről úgy néz ki, szerinte.

Most ennyi, most már megpróbálok rendszeresen jönni, de most megyek kórházakat nézni! :lol:

Jóéjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsófi!!! Miért nézel kórházakat?????nálatok is kopogtat a gólya??
Vendég

akkor jövőre mi erősítjüka csapatot:Steffi, Veronikusz, Eni?Gyuzso?és Ancsa?Vica? mármint pocakosodás terén :D :D :D
Vendég

Kezdek megnyugodni fogügyben. Pankának ugyanis hiányzik a két alsó kettes foga. Valszeg a férjemtől örökölte. :roll:

Jól vagyok. Csak amikor ezt leírom, mindig izgulok, nehogy másnaptól legyek rosszul. De úgy emlékszem, Pankával is ez volt, hogy semmi. (kop-kop) De hát még nagyon az elején vagyunk. Hihetetlen, hogy hogy elfelejti az ember, hogy milyen volt.

Elzavartam aludni mindenkit, én meg Vészheyzetezni fogok. Ha bírom, akkor Grace klinikázni is. (Bár ezt általában csak az első reklámig bírom. :oops: )

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta! de jó :D ne izgulj minden tök rendben lesz! :D megyek én is E.R. meg Grace klinikázni..

jó éjt mindenkinek!
Kép

Kép
gablaty

ancsaboszi: babakötvényt még én sem váltottam, de már járrtam az OTP-ben, úgyhogy van listám: szül-i anyakönyvi kiv., adószám vagy ennek hiányában Magyar államkincstár igazolása az adószámról, lakcímkártya, családi pótlékról igazolás a munkáltatótól. azt hiszem ennyi.

steffi: tünetek, azok vannak non-stop. hányni nem tudok, így marad a folyamatos hányinger és émelygés. rengeteg répát és almát rágcsálok, hogy valamivel jobb legyen. a tic-tac is egész jó egy darabig. a tuti viszont a nagyon sós tejfölös tészta :?

Kép
Kép
Kép
manóka28

sziasztok!

most szünet van ezért gyorsan írok, mert nem tudom mikor tudok jönni!

Manóka,
Nagy nagy gratula Neked! nagyon bátor vagy!!!
Vigyázz magadra!
Köszönöm az infót!

Hanna, Cukorfalat, Gyuzsó és még akit érdekel.
A homeopátiás bogyó ami nagyon jó a fogacskák okozta fájdalomra, az OSANIT, vagyis nekünk bejön! mi már 4vagy 5 hónapos korunk óta alkalmazzuk, és eddig egyszer nem segített! Szóval csak ajánlani tudom! Magyarországon nem kapható sajnos! De az ismerősünknek úgy tudom még van. Így ha érdekel, szóljatok!

Majd még jövök ha tudok!

ancsaboszi

Gabi! Kórházak: vészhelyzet és grace klinika :lol: :wink:

Már megint nem engedett be a babanet? vagy most már csakazértis mindkét neveden fogsz jönni? :lol: Kettős személyiség lettél??? :lol: :lol:

Na jóéjt, kiváncsi vagyok, mi lesz jövő héten a grace klinikában... :shock:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!Hát bocsi, már tiszta lelkiismeret furdalásom van hogy nem írtam ?:-) ezért most jövök, és írok egy pár sort, az utolsó két oldalt megpróbálom elolvasni. :lol: most elküldöm a 485 re a reakcióimat!

Gabi,
Remélem Enci már jobban van! Mi is ott voltunk a balesetünk után a Férjem szemével, nagyon jó az a szemklinika!

Eni, Tünde
Jó tudni hogy egy Bene mekkora lesz! Ez tök jó! :lol:

Steffi,
Jajj nem is mondtam, :oops:
Annyira édes lehet Martin ahogy mondja hogy Apa, felvettétek már videjóra?

Gyuzsó
Milyen FP vettél Micunak? Tudod én nagyon imádom ezeket a játékokat!
Hú az a 6,18 kelés nem lehet valami finom! Bár TE gondolom már most alszol :wink:
És akkor már lehet a fogacskákhoz gratulálni?

Hú tényleg? Mi vagyis én vasárnap elfelejtettem megmérni, de csütin mérték és akkor volt 79 cm és 10560 g (textilpelussal) :)

Aranyos vagy hogy így figyelsz mindenkinek a hófordulójára is! Köszönjük szépen!!!

Paklincs,
Nagyon jók a képek!!!

Borsa,

Na hogy bírod Emmát a szintivel? Tetszik neki? Kép?

Jó lehetett az uncsitesó parti! Jók a képek
És édes vagy Te is! Köszi a köszöntést!

Barbi!
Annyira édes a nagy fiad!!!!! A kis drága!!!
Mi van abban a Jack Danileses ajándékban?
Regina majd ír neked, mert ma voltunk Ringatón!
Képzeld ma rolunk is készült film úszáson!!! Remélem jó lesz.
TE nem is modtad még milyen lett a Tiétek? Jó?

Hát nagyon ritkán alszom napközben. Csak ha már nagyon fáradt vagyok. 8) 1-2 között fekszem le, és ha szerencsém van akkor 8-ig alszunk! És néha még vissza is alszom Larával! Akkor pihenek! Hétvégén általában! De én éjszakai bagoly vagyok :lol: mikor korházban voltam 2005-ben akkor az intenziven Honfoglalót játszottak :) szabadidejükben, és hát nagyon kiváncsi voltam hogy milyen az(hisz én csak hallottam hogy együtt megoldják, és próbáltam rájuk figyelni, nem a bajimra) , na hát hazajöttem, és akkor sokat játszottam. De már vagy egy éve nem :lol: most nektek írok, meg a neten keresgélek, meg beszélgetek, ilyenkor élem a társasági életem kapcsolat a külvilággal!

Tünde
Ez tök jó hír, akkor életed egyik legszebb napja szép körülmények között lesz megint! És szorítok hogy legyen átadás addigra!!!
Köszönöm, hogy hiányoltál, és levél nincs elfelejtve, csak túlzsúfoltak vagyunk kicsit, és most is félig döntött asztalról írok :lol:
Jajj, ne már!! Miért fej nélkülit? Fejes képet kérünk!!!
Reggelente kávéztok még?

Memme Hogy vagy? Rólad pocak kép?

Hanna,
Szomorúan olvasom, hogy betegek vagytok! Még mindig? Sok, sok gyógypuszi!!!
Nagyon szépek vagytok!!!

Vali,

Hú ez a szülinapi parti szuper lehetett!!!
Nagyon szépek vagytok, és igazán szuper pörgös esküvőtök lehetett!!! Nagyon tetszik!!

Gabbóbenne vagyok a taliban!
szólj hogy mikor jöttök!!!

ancsaboszi

486

Cukipofa,
Annyira édes gyermekeid vannak! Olyan drágák, hogy így mosolyognak!
Igen, igen én is fel akartam már tenni ide a www.jatszvelem.hu mikulását! Jól hangzik, de mi még kicsit vagyunk, majd jövőre! Ti mentek?

Eni,
Nem vett még semmit Anyós az unokájának??? :twisted: :twisted: Hú, remélem azért karácsonyra brilirozik valamit!
És jól láttam hogy három hét múlva új kecóban lesztek? De jó!!!! Az szuper! Vagy még ne igyunk rá? :oops:

Gabi,
Én továbbra is az Istenhegyit ajánlom, szerintem az nagyon jó! :lol:
Bár a másikat nem ismerem!
Menj el mind a két helyre!! :wink: Hihi

Veronikusz,
Ezt olvasni is fájdalmas volt! De a lényeg hogy otthon vagytok! És hogy eszik a leányzó! Szuper!!! Süssél főzzél finiket!!! Puszikázlak jó hogy itt vagy megint és megint vidáman!!!

Hanna,
Hát megértelek! Én is morcos tudok lenni :twisted: , ha felébresztik a gyermekemet! Én hétfőn a hülye gondnoknak szoltam már be mert elegem volt, meglát, vagy hallja hogy jövök, mert most hátra sem nézett, csak pár méterről ordít, hogy alszik a baba, de addigra már úgye ott van a kocsinál, és hát közli, hogy nem nem alszik, néz nagy szemekkel :twisted: :twisted: . Hát én is olyan ideges lettem, és ezt nem először játszotta el, szóval ráförmedtem, hogy persze hogy nem alszik mert maga itt ordíbál, erre közölte, hogy neki hátul nincs szeme, hát no comment.
Na mi volt az Árkádban? :wink:
Hol is laktok? Hol van a pici plaza?

Jól tetted hogy megosztottad a cipő témát! És örülök hogy minden rendben veletek!!!

Hófehérke!
Hogy vagy? Már rég olvastalak?
Köszönöm megnézem.
De most a legújabb hír hogy a soroksári madaras Tescoban van ilyen játék, így a férjem majd megy és megnézi! Jó lenne, de ha nincs megyünk a Praktikerbe, 20 perc séta. A C und A ba sokat járunk gyalog!
Üdv a vízilabda csapatban! :wink: Szépek a méretek!!!

Gabboka
Dehogy haragszom!!! Köszönjük a köszöntést!!! Aranyos vagy, köszönöm de pont most írtam Hófehérkének, hogy lehet hogy meg van a játék, de majd szólok ha itthon van! :wink:

ancsaboszi

487

Gabbóka,
Annyira édes!! Meg kell zabálni!! Ezek a szemek, na és ez az alvás!!! CUKI!! És meddig alszik így??

Eni,
Igen gondoltam hogy a bankba be kell menni! :wink:
Miért nem látod értelmét?
Én azért kiváltom, még bármi lehet belőle!

Zsófi
De jó hogy jöttél?
lakás hogy áll? képek?,
Miért nézel korházat? :roll:
Hol az új vonalzód?
Mindent tudni szeretnénk!! Persze, ha megosztod velünk! :oops:

Gabi
Most látom, hogy mit írsz. Pocakoskodás 2008-ban? Hát mi még nem tervezzük, de hát tudod ember tervez…
Szóval TE tudsz valamit. Pont a napokban beszéltünk erről, és Lara közbeszólt, lehet hogy Ő tud valamit!

Imádom Mackót! Van egy elég nagy, és Lara vele birkózik, olyan édes! Még nem vettem fel videóra, de készülök!

Kriszta,
Örülök, hogy jól vagy! Nagyon szorítunk Neked!!
Ma beszéltem Anyóssal!mármint a tiéddel!

Na a végére értem, most már csak magamat kéne visszaolvasnom.

ancsaboszi

Na és akkor végül pár szót rólunk, mert holnap sem tudom hogy tudok e jönni, mert Babazsúra megyünk!!! Lara első bulija! És egy pasi látja vendégül! És három pasival lesz, és Ő lesz az egyedüli csaj! Most ez jó, de majd 20 év múlva! És akkor már én sem leszek ott! hihi

Szóval tudjátok, hogy elküldtek minket neurologushoz, és hát nekem nagyon nem volt szimpi a hely ahová küldtek. Nem is értem hogy mért alapítványhoz küldtek. :twisted: És hát Masnitól kaptam egy számot, névvel, hogy Ő ott volt, és tök jó az a doki. Persze onnan az az osztály már elköltözött, és ma meg is találtam és kaptam is időpontot 7.-re! És még a gyógytornászunkkal is beszéltem, és jön pénteken ha minden jól megy és megnézi Ő is Larát! Szóval remélem most már rendben lesz a dolog!

ancsaboszi

Kép Drága Steffike!

Boldog, boldog Névnapot!
Legyen nagyon szép a napod!!
puszika

ancsaboszi

Ákosnak Nagyon nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!
sok szeretettel:

és puszival!

Kép

ancsaboszi

Gyuzsó

Micu ma 6 hónapos és 6 napos!
tök jó!
ez a kedvenc számom!
biztos szép napotok lesz!

puszi

na most már eltüntem!
:wink:

ancsaboszi

Vali,
Ákosnak nagyon sok boldog bolodg szülinapot kívánunk!!!!

Memme Melindájának és Veronikusz Szofijának pedig boldog boldog hófordulót!!!

Steffi,
boldog névnapot kívánunk Neked!!!

Ancsa,
én jelentkeztem Osanitért, nem tom, melyik oldalon már.. pedig akkor még nem is jött a foga :lol: megéreztem.. venni kellene lottót a héten :lol:
készülünk a 6+6-ra!! :wink:
igen, mi már alszunk, amikor Ti többiek még nem :lol: :lol: , fél kilenckor dőltem bele.. se ER, se grace-klinika.. de majd ha nagyok lesznek a gyerekek!!
FP: csigát vettünk, ebben is alakmintákat kell dugdosni, mint a sütifalóban, zenél, majd Miki hozza :wink: !
A szimpátia fontos, főleg ha fizetsz is érte!! Remélem Masni embere beválik! Masni-Mátéról van híred, merre csatangolnak..??

Kati,
nem maradtál le a fogakról, hétfőn kezdett kibújni, mostmár éles rece mindkettő metsző :lol:

Zsófi,
ügyi vagy, ezek szerint pakolás kipipálva!! Léna hogy viseli az új kuckot, az ablakon kukkoláson kívül? :wink:

Hanna,
igazi bababarát kutyusok, szerencsés Áron!! :lol:

Kriszta,
hajrá sós-tejfölös tészta!!! :lol: kevés émelygést kívánunk!!

Paklincs,
jók a fotók!! a "vérnyulat öli Flóra!! :lol: "csíkos" KisJankó :lol: :lol:
Hogy van KisJankó??

Mi tegnap átautókáztunk hirtelen felindulásból Orsiékhoz, megint megállapítottam, hogy a 2 gyerek sokkal jobban elvan együtt, mint Mica külön ÉS Mica aludt Orsiék hitvesi ágyában egyedül 2x is!!
Szintipop zenekart alapítottak a kölkök!! :lol:
Viszont szomorú vagyok, hogy a védőnő nem jött féléves vizsgálatra és ha nem mennénk jövő héten oltásra (pneumo), akkor orvoshoz se kéne menni... Át akarunk menni Paklincs védőnőjéhez!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Vali!
Ákost isten éltesse nagyon sokáig, boldogságban, jó egészségben szülinapja alkalmából!!!!

Memme!
Melindájának boldog hófordulót!!!

Steffi,
nagyon-nagyon boldog névnapot kívánunk!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Köszi Gyuzsó az érdeklődést, Kisjankó tegnap végre láztalan volt, de irgalmatlan rossz is. Ma már megpróbálok legalább egy húsz percre kimenni vele sétálni, hiányzik neki a csámborgás. A hangja még veszedelmes, de már el kezdett köhögni, szóval szakad fel a cucc.

Én kicsit kiütve, előző éjszakákon virrasztottam Jankó mellett, most éjszaka meg Flóra asszonnynál volt front, éjféltől 4-ig csak kínlódott, nem akart aludni. Még ilyet nem csinált, nem vagyok én ehhez hozzászokva, itt ülök egy bögre tejeskv mellett és várom a hatást... Most bezzeg horpaszt a kis bestia. :twisted: Kezdi kimutatni a foga fehérjét... Pedig neki még ki se bújt, mint Micunak.

Lányok, ez brutál. Tuti összedolgoznak... Amikor Flórka elalszik, Kisjankó szinte percre pontosan kel és fordítva... :roll: Most csak azért tudok írni, mert Noddy nyomja a műsort a Minimaxon. Még van 3 percem.

Gyuzsó,
nemcsak a Smartiesunkra, de még a védő nénikre is fáj a fogad(akarom mondani fogatok)? :) Ha jön Erika hónap elején, megkérdezzem, hogy vállal e át másik körzetből gyerekeket?

Mennem kő apának szendvicseket gyártani, mert ma is elhúzza a ...csíkot egész napra. Kell még egy tejes kv is, mert már kétszer lefejeltem a billentyűzetet, G betű pont a homlokom közepén.

Pusszantás mindenkinek.

Kép
Kép
paklincs

képzeljétek!
Kata 2 napja az éjszaka közepén felnyivákol azzal hogy pisilnie kell. Pisilünk a WC-be majd visszafekszik egy szó nélkül és reggel száraz pelussal ébred. Szerintetek ez nem korai? :shock: :shock: :shock: Vagy lehet hogy csak étmemeti? A bölcsiben a szülőin azt mondták, hogy 6 éves korukra szoktak leszokni az éjszakai bepisilésről. :idea: :idea: :idea:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Zsófi,
Boldog boldog szülinapot kívánunk!!!

Veronikusz,
Kata nagyon ügyi csaj, ha nem lesz állandó, akkor is NAGGYON büszkék vagyunk Rá!!!
Még nem olvasta a mit-kell-tudni-egy-háromévesnek könyvet!! :lol: :wink:

Paklincs,
ari vagy, köszi szépen!! még meggondolom, hogy mit ér az összebalhézás...
sajnáljuk, hogy a 2 jóalvó gyerkőc most megtréfálja a mamát.. remélem nem tart sokáig és visszaáll a régi rend!!

KépKép
Kép
gyuzso

Veronikusz,
ügyes ez a lány. Jankó nem kell fel éccaka, de száraz pelussal ébred reggel. Nekünk védő néni azt mondta, hogy ha hetekig (2-3) nincs pössenet a pelusban, akkor lehet megpróbálni, hogy ne kapjon pelust éjszakára sem. De szerintem ez annak a jele, hogy ő (nármint Kata) bíza már le akar szokni a pelusról teljesen.

Kép
Kép
paklincs

Paklincs!
nálunk azért van kelés éjjel, mert lefekvés előtt iszik meg a drága 2,5 dl kakaót. Pont tegnap mondtam, hogy nem is tudom, hogy hova fér el ennyi folyadék benne, mert még nekem is sok néha 2,5 dl-t meginni. :shock:
Ok. Akkor 2-3 hét alatt eldől a dolog. Tény, hogy ő 1,5 éves korától már csak WC-be kakilt, pedig senki se mondta vagy erőltette ezt. Megkérdeztük akar-e és akart. Előtte folyton szólt kaki után rögtön. Őt úgy látszik ezek a dolgok zavarják a pelusban.
:D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!

Steffi, nagyon boldog névnapot kívánunk!

Melindának és Szofinak meg gyönyörű, napos hófordulót!

Köszönjük a köszöntéseket, aranyosak vagytok! 7 éve ilyenkor már Ákoska volt a leghangosabb a csecsemőosztályon. :-)
Egy kis születéstörténet gyorsan, ha nem baj...
21-re voltunk kiírva, akkor már tágultam is rendesen. 27-én Teleki doktor befektetett, mondván, már bő 4 ujjnyi a dolog (minden fájás nélkül megúsztam a tágulást), itt bármikor bármi lehet, meg hát 1 héttel túl is voltunk a célon. Éjszaka még megvizsgált, majd mondta, hogy menjek a szülőszobára. Én is kis naív, teljes nyugalommal átsétáltam... Amikor átmentem, Várnai Gabi türelmet kért, mert éppen szülés volt. Éjfélkor mondta, hogy most akkor előkészít, megkérdeztem, hogy jó-jó, de mégis mire, mivel volt már ott több vizsgálat, nem tudtam mi várható. Erre közölte, hogy szülünk... gondolhatjátok a döbbenetemet, nem számítottam rá, pedig igazából minden feltétel adott volt. Hívtam SOS páromat, egykor burkot repesztettek, és 5.04-kor megszületett Ákoska. Nem kaptam meg úgy, mint Ádámot, nem voltak olyan babataxik, mint most, az ágy végében volt egy kosár, és kész.
Ma reggel éppen végiggondoltam a két szülésem körülményeit, és hát ég és föld a háttér a kórházban a 7 évvel előttihez képest. Szerencsére a személyzet nem nagyon változott, de a szülőszobák, az egész légkör teljesen más, sokkal barátságosabb.
Egy mondattal tehát, szép volt, és emlékezetes, ismét ezer köszönet a szülészet összes dolgozójának!

Ancsa, vigyázz Larával, nem lehet elég korán kezdeni! :-)

Veronikusz, sztem nem korai, érett, okos kislány Kata, hamarosan teljesen elhagyhatjátok a pelust! :-) A 6 év sztem kicsit túlzás, nem is emlékszem már Ákosnak mikor volt pelusa! Néha be-be csurog éjszaka, de sztem azért nem kell 6 éves koráig pelusozni estére.

Gyuzso, hozzánk sem jár a védőnéni. Nem is bánom, így ha kell szerdánként megyünk mázsálni, ha nem, akkor nem találkozunk. Lehet, hogy mivel rendszeresen járunk Ádám pici súlya miatt, ezért nem akarodzik neki eljönni. Ma is megyünk, kíváncsi vagyok, hogy a szilárd ételtől elkezdett-e gyarapodni.

Ádám tegnap meg ma reggel, mint a vekkeróra fél 6-kor felkelt, és már nem aludt vissza a szopi után. :? Sőt, tegnap egész nap nagyon anyás volt. Valószínüleg ennek oka, hogy Micu után dolguk végeztével Ádámhoz látogattak el a fogmanók, mivel az egyik metszőfoga tegnap megjelent a színen. :)

Kép
Kép
Kép
v30

Steffi!
Boldog névenapot!

Ákinak!
Boldog szülinapot!

Áronnak, Szofinak! Boldog hófordulót!

Kati!
Holnap Dani jön :D

Pár kép!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Bocsi majd még írok de most a kishölgy kiakad ha nem megyek oda hozzá :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Jó reggelt!

Steffi Boldog Névnapot Kívánunk!

Ákosnak Boldog Születésnapot!

Melindának Boldog Hófordulót!

Ancsa: mi 10 percre lakunk a C&A-tól egyszer összefuthatunk, ha sétáltok/vásároltok :wink:

Gyuzsó: gratula a recékhez, további növekedést nekik. Tudtommal sajnos nem lehet védőnőt váltani, mert körzeteik vannak és így kirendeltek. De nekem is van egy jó fej védőnőm, akit bármikor hívhatok, ha gond van, meg van a "kötelező".

Hanna: jól tetted, hogy beolvastál a nőcinek, annyi idióta rohangál a világban. Nekem a kedvencem, amikor behajolnak (már amennyira a szúrós tekintetemtől mernek) a babakocsiba és kérdeznek valamit a gyerektől. Én erre csak azt szoktam mondani, hogy Ön szerint már tud beszélni e gyermek? No erre nem sok mindent tudnak mondani, csak zavartan elsétálnak.

Rólunk: Tünde baba még mindig Tündér, iszonyat sok hangot tud már, forogni még mindig nem forog, de már szerintem közel állunk hozzá. Igaz a nehezebb utat választja a leány, mert hátról akar hasra menni, de majd megbírkózik vele. Most megyünk majd Mikuláskor oltásra (agyhártya) akkor lesz 5 hónapos és kíváncsi leszek a súlyra.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!

Steffi:
Nagyon sok Boldog Névnapot kívánunk neked.

Még mindig takonykorban szenvedünk.
Kép
Ennyire folyik a nyála a fog miatt.
Merciről tudtok valamit?
V

valentina

Gyuzso, Borsa, az a második kép nagyon édes! Micu rendesen udvarol már! Tényleg egymásnak vannak teremtve! :lol:
Azért az első sem semmi! :-)

Kép
Kép
Kép
v30

Valentina,
gyógypuszik mennek!! nyálzás ezerrel :lol: :lol: cuki!!

Dóri,
tök jó, hogy Tündér hagy Neked egy pici időt "pletyizni"!! rendes csaj!!
Majd forog, ha akar, ne izgulj miatta. Hát aki a nehezebbet választja, annak nehezen megy, de meg fog vele bírkózni!! :lol:
Nekünk is van egy B-terv védőnőnk, Debrecenben :lol: , csak rosszul esik..

Vali,
gratula Ádámnak a fogacskához!!! Ügyik vagytok!! Normálisan én sem hiányolom a védő nénit, de félévesen szoktak mérlegelni meg mérni.. július 26.-án volt nálunk utoljára aláíratni egy oltáshívót.. 1 percig volt..
Most, hogy szilárdat is eszik, tuti jól fog hízni!!!
Miklós lassít növekedésben, ő csak gyümit kap, abból sem sokat plusz a tejcsi, ez erre elég.. :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Steffi! Isten éltessen sokáig!
Kép
Vendég

Ákoska téged is Isten éltessen sokáig!
Kép
Vendég

Vali!
Gratula Ádámnak a fogacskákhoz :D

Dóri!
Emmus is hátról hasra pörög visszafelé nem is próbálkozik, úgy látszik ezek a csajszik ilyen bevállalósak, a nehezebb utat választják :D

Valentína!
Nagyon szép ez a legényke, küldjük a gyógypuszika!

Veronikusz!
Tegnap csak olvasó üzemmódban voltam nem tudtam írni neked, örülök hogy hamar átvészeltétek ezt a gonosz kórt, remélem hamar elfelejtitek!

Hú lányok, a pocakosok látom mindenkiben felébresztették a vágyat, így én is már az új neveket zongorázom a fejemben és irigykedem egy kicsit azokra akik már a szívük alatt várják a kistesót :D

Zsófi!
Örülök hogy jöttél, gyere amikor csak tudsz! Kórház keresées? Csak nem? :D

Hanna!
Milyen figyelmes vagy! Rögtön kiszúrod ha valaki hiányzik :D Köszönöm jól esik! A pláza sztory jó volt, megnéztem volna ahogy kiosztod az elötted állót :D

Ancsa!
Látod tettem fel képet a kedvedért :D De vica.verza tegyél fel te is!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Manóka-Judit! Én babakötvény ügyben nem az OTP-t ajánlanám!! Mert 0%kamatot fizetnek!! Ezért vittem át a Budapestbankba!!!mert ott a kamat 5-6%.Nekem az OTP az egész évre 600 Ft kamatot írt jóvá, 120e után! :evil: Szóval átvittem a BBankba. Át lehet vinni!!!!!!nem igaz,ha azt mondják, hogy nem!
mert nekem az OTP-be erősködtek,hogy miért?stb......
Csak gondoltam szólok, mielőtt valahol elkezditek gyüjtögetni. (OTP :evil: )
Vendég

Most megyek mert reggelire bundás zsemle kell Encinek.. :D aztán meg Mazsolajátszó!
Szép napot mindenkinek! Majd jövök..
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: