Sziasztok!
Tündéri az összes baba!!!!!!!
Kiskolbi! Mi csak egyszer használtuk a porszívót. Nekünk sem volt olyan kefénk. Én fogtam, és beleállítottam a fejeket egy pohár vízbe. Marha guszta volt

, a cucc kiázott, átmostam, és ment a sterilizálóba.
Hála az égnek nálunk nincs kakiprobléma (van viszont más).
Era! Édes vagy a baba a videón tényleg hasonlít Zsófira.
Ne reszeld le az ujjad!!!!!!
Anikó! Apa nálunk is wow-ozik. Nekem laptopom van, és rooterünk.
Kicsit már megint panaszkodok.
Délután babuka elaludt, mondtam Apának, lelépek boltba, gyogyótárba, DM-be. Ezek szerencsére egy helyen vannak.
Végeztem, ülök be a kocsiba. A gyerekorvosunk két percre volt onnan. Felhívtam, mondtam, hogy Zsófi szeme megint nem százas. Ő azt mondta, valószínűleg nem működik jól a könnycsatornája, szemésztre kell vinni. (

). Azt mondta, menjek el a beutalókért. Mondtam oké, most tudok menni, két percre vagyok.
Odaértem. Folyt a rendelés. Negyed óra múlva kijön egy asszisztens, azt mondtam, beszéltem a doktornővel, kellene nekem beutaló szemésztre, ill. koponya- és hasi UH-ra. Más nem kell. Ő vigyorgott egyet (olyan szájhúzósat), és elment.
Fél óra (!) múlva felhívtam Apát, kérdeztem mizu Babával. 20 perce üvölt.

Oké, sietek.
Megy fel bennem a pumpa...
Felhívom a doktornőt, az asszisztens vette fel. Mondom neki, hogy megkaphatom a két beutalót? Mert otthon üvölt a három hónapos gyerekem. A doktornő mondta, hogy jöjjek.
Odajön hozzám, és mondja, hogy ezt neki kell megírnia, a doktornő meg aláírja.
"Nagyon szépen" néztem rá, az arcomra volt írva, hogy: és ezzel mi a gond?
Elment, hogy megírja. Ja, azt még mondta, hogy várjak 5 percet. Jó.
20 perc múlva (!) hívom Apát, mi van? Gyerek torkaszakadtából üvölt, éhes, le van izzadva teljesen.
Na, akkor már teljesen kész voltam. Újabb telefon be: Megkapom a papírokat?????
Erre: Most írja a doktornő, csak még valamit meg akart nézni, de most vannak nála.
Én: na jó, holnap visszajövök.
A p.csába! háromnegyed órát vártam két tetves beutalóra, amit elméletileg az asszisztensek írnak (mindenhol). Itt meg a doktornő... És eljöttem a rohadt papírok nélkül.
Mi a sz.rt csinálnak ezek? Mikor a doktornő vizsgál, és nem kell adminisztrálni, segédkezni akkor kitölthetné azt a két papírt. Mindenhol így működik, és soron kívül odaadják.
A dokinő mondta, hogy menjek be. Legalább tette volna hozzá, hogy Anyuka, készüljön fel, hogy egy órát kell várnia.
No mondtam a magamét, és padlógázzal téptem haza.
A gyerek már teljesen kész volt, sírni sem volt ereje. Gyorsan cicire tettem.
Borzalmas, ami az egészségügyben zajlik!