2003.07.16 14:10
2003.07.16 20:32
2003.07.16 21:42
2003.07.17 18:42
2003.07.17 21:43
2003.07.17 21:45
2003.07.20 05:15
) Az ízlelőbimbóink azt jelezték, hogy pont olyan ízű mint bármelyik másfajta tök. Ezért ezentúl úgy is kezelem, nem félek tőle. 2003.07.20 10:11
2003.07.20 20:58
2003.07.20 21:14
))))))2003.07.20 21:20
))))
Éjjel meg sötét.
2003.07.21 06:38
2003.07.21 12:03
2003.07.21 21:44

2003.07.22 20:01
2003.07.22 20:13
2003.07.23 06:51
2003.07.23 13:36
2003.07.23 20:29
Legközelebb azért bonyibb dolgot is csinálok belőle, nem csak köretet. 2003.07.23 22:08
. Csak a kókuszra nem hasonlít az íze
2003.07.24 18:18
nem a sütőbe teszem, hanem megpucololm felkockázom és wokban pirítom, és utána turmixolom, még a wokban dobok hozzá hagymát, fokhagymát, néha zöldpaprikát, paradicsomot, aztán olivaolaj+citromlé+mustár, só+bors. Isteni lesz, kicsit kevésbé fűszerezem fokhagymázom, ha a fiamnak is akarok adni belőle. (14 hónapos és imdája ő is a padlizsános pirítóst). 2003.07.26 17:48
2003.07.26 17:51
2003.07.26 17:54
2003.07.27 19:57
2003.07.27 21:58
2003.07.28 21:30
2003.07.29 04:30
2003.07.29 14:25


Hogy bírod a két kicsivel? (tudod egy kicsit én is parázok, milyen lesz egy kicsivel meg egy picivel, szóval rámfér a bíztatás)
A héten irány a padlizsánkrém
2003.07.29 23:01
2003.07.31 11:05
2003.07.31 12:20

