A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Irigykedek a babatalisokra, klasz lehetet.
Mikor láthatunk képeket?

Ma már egy kicsiot gépezek és többet fent vagyok, jobb a közérzetem.

A takonykór kezd elkerülni, még egy kicsit köhögök.

A pocakom fájdogál főleg a baloldali petefészkemnél, doki szerint is az volt a nagyobb, még nem húzodott vissza a hiperstimu óta.

Lassan telnek a napok, pénteken lesz a HCG vérvétel.

Igérm mostanában kicsit aktívabb leszek.

Köszönöm szépen mindenkinek a drukokat, babatapikat és ragacsokat!!!
Nagyon édesek vagytok a férjem minden este felolvast, hogy ki mit üzent.

Pusszancska nektek

bonya

Kép

Kép
bonya

Gabicsibe!
Köszi a bíztató szavaidat. Tudatában vagyok én annak hogy tovább kell élni rendesen az életemet és nem szabad minden hülyeségen aggodalmaskodni. Csak néha az agyam legmélyebb bugyrából felszínre törnek ezek a dolgok. pedig az inszem előtt annyira pozitív voltam és megfogadtam hogy nem fogom hülyeségeken gyötörni magam. de az ember nem tudja önmaghát megtagadni.
Most ami igazán izgat az a torokfájásom. Eszem a mézet és otthon szódabikarbónás vízzel -brrrrrrrr- fogok öblögetni, egy barátnőm szerint ez hatásos. Most minden praktikát kipróbálok, nem veszek be semmilyen gyógyszert. Az elmúlt 2 hónapban nem volt semmi bajom és ugye most leszek beteg, amikor nem kéne.....

Bonya!
Örülök hogy már jobban vagy, most én kezdek beteg lenni. :(
Nekem is baloldalon volt 2 tüszőm és még nekem is feszít, de gondolom neked sokkal jobban fájhatott, nekem csak kellemetlen szinten van ez a húzódás.
Péntek már mindjárt itt van, bár gondolom téged ez nem vígasztal, de nekem meg dec 10-én lesz eredmény.
Mindenestre gondolni fogok rád és szorítok!!!!!
vucuska

Gabi!

Igen sajnos én is érzékeny vagyok rájuk!
Nekem is fájt már tegnap is, és azóta sem múlik! Talán egy kicsit :( enyhült.

Kép
nika28

Annn,
Tényleg egész gyorsan kaptál időpontot! Szerintem elég ha 1-re mentek, mert előbb úgysem foglalkoznak veletek. Az hogy meddig tart, attól függ mikor tud a doki behívni benneteket, Amúgy kb. 10 perc lesz az egész. Egy csomó kérdést fognak feltenni, elkérik a korábbi leleteiteket, ha vannak, és elmondják a továbbiakat, illetve kaptok időpontot az első vizsgálatokra.

Bobcsike, Mofly, Kata
Remélem sikeres volt a mai napotok! :wink:

Vucuska,
Természetes dolog, hogy nem mindig tudunk a jóra gondolni, és megfordulnak „hülyeségek” a fejünkben. Nyugi :!: :!: :!:

Nika,
Remélem már jobban érzed magad!

Bonya,
Mindjárt itt van a péntek, kitartás neked! Drukkolok!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!
Újra itthon!
Isteni, bár fárasztó hétvége volt :lol: A mai nap pedig borzalmasan hosszú így, hogy nem pihentem ki magam :?

Szuper lehetett a találkozó, én is sárgulok az irígységtől :)
Már a fotókat is megkukkantottam a másik topikban :lol:

Elan,
:wink: én is van, hogy elalszom rajta!:) Esélyes, hogy meg kell venni majd az összes évadot:) Most, hogy írtad, hogy egyre jobb egészen türelmetlen lettem! :lol: de így vagyok a maffiózokkal is :wink:

Igaz! Sose tudhatjuk mikor utazunk utoljára gyermek nélkül:)
Nekünk még az álom Ausztrália-Új-Zéland van hátra, de szerintem több okból is a gyermek(ek) kirepülése utánra marad :wink:

Bonya!
Szuper, hogy két pocaklakód van!
Mennek a babatapik!KépKép
Vigyázz magatokra nagyon!
Alig várom a pénteket! :wink:

Vucuska
17 transzferes :shock: 150 ember :shock: Te jóóóóó ég! Nem semmi!
Neked is babaragik, csak hogy ki ne jöjjön/jöjjenek! :wink:
KépKép

Nika
egy kis fejfájásűző :twisted: :twisted: :twisted:

Annn
Tényleg hamar kaptál időpontot!
Tudod már melyik dokihoz mész?

Visszaraktam a cicóóót, mert párom szerint az jobban hasonlít rám :wink: Drága emberKép

Törpe

Kép
törpehzs

Kátya!
Mi volt ma? Hogy van a kis pindur?
Mikor kapod vissza? Szerdán?
:roll:

Zsókuci
nem titok :) Rómában voltunk!
Most ugyan Tivolit néztük meg, de továbbra is rendíthetetlen a szerelmem :wink: :lol:

Vic
:cry:
vizsgaeredmény még bármi lehet! szorítok, hogy "csakazértis" sikerüljön! :wink:

Mofly
remélem jól vagy!
A 7 az bűvös szám :wink:

Kedves Katalinok!
Boldog névnapot így utólag is!

Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Rebe
én is bírtam a menőmanót, de tényleg jobban hasonlítok erre a dögire:)
Nincs még UH képetek?

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok Lányok!

Pénteken megyek HCG vizsg.-ra.

Arra gondoltam ha valakinek lenne szüksége Puregonra oda tudnám adni neki nagyon baráti áron.
Ha érdekel szerintem megtudunk egyezni .
Dec.6-ig jó a szavatossága a felbontástól 28 napig és van még a patronban 175 NE számításaim szerint.
Adnék hozzá tűt is maradt egy dobozzal.

bonya

Kép

Kép
bonya

Amúgy napról napra jobban vagyok, ez számomra biztató.

Köhögés még kínoz, de a pocakom fájdalmaim enyhülnek.

Nagyon lassan telnek a napok.

Eddig elfelejtettem kérdezni, szerintetek a PCO-m miatt szedett Mercformint ugye nyugodtan szedhetem tovább nem árt a pocaklakóknak?
A doki nem mondta , hogy hagyam abba.
Szedem még a Bromocriptint is, de azt tudom miért nem szabad abba hagyni.

Remélem nem csinálok bajt.
Ha van ezzel kapcsolatba tapasztalatotok és infó , légyszike nyugtasatok meg.

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok!

Törpehzs

Még nem tudom melyik dokihoz megyek, erről nem mondtak semmit, én meg nem ismerek onnan senkit. Bízom benne, hogy szimpatikus emberhez kerülünk!

Mióta megtudtam, hogy már a jövő héten mehetünk egyfolytában ez jár az agyamban. Nagyon várom már a vizsgálatokat! Olyan fura, egyszer azt szeretném, hogy találjanak valamit, mert akkor legalább lenne magyarázat a sikertelenségre, és lehetne küzdeni valami ellen, máskor meg reménykedek, hogy semmi baj nincs és csak egy kis türelemre van szükség.
Ma éjszaka is valami összevisszaságot álmodtam a vizsgálatokkal kapcsolatban :?

Bonya,
kitartás péntekig!
Gondolom milyen nehéz ez a pár nap.....
annn

Sziasztok!

Képzeljétek ma reggelre már iszonyatosan bedurrant a torkom, szóval itthon is maradtam. Szerencsére lázam nincs. Iszom a teát, ezsem a mézet, citromot, C-vitamint, propoliszt.
Valakivel volt már hasonló hogy inszem, lombik után közvetlenül beteg lett?
Engem azért aggaszt mert amikor legutóbb kiderült hogy sikeres volt az inszem rögtön utána ugyanígy beteg lettem.
Most mondjuk közvetlenül az inszem után lettem beteg. Nagyon bízom benne hogy ez a baj nem tesz nekem keresztbe.
Most itthon pihizek.
Hihetetlen hogy amikor szuper egészségesnek kellene lennem -aminek érdekében mindent meg is teszek- akkor leszek beteg....

Bonya!
Neked is valamilyen légúti panaszod volt. Te rákérdeztél a dokinál erre?
vucuska

Mindenkinek szép napot!

Vucuska
Ennél többet nem tehetsz,kúráld magad!és hess buta gondolatok!!Tudod ha egy baba szeretne veled maradni bármit csinálhatsz ott is marad!!!Nyugi és jobbulást neked!!!

Ann
Tényleg meglepő,hogy ilyen közeli időpontot kaptál!Meglátod gyorsan telnek majd a napok és csak azt veszed észre,hogy már a beavatkozáson vagy!Bárkihez is kerülsz jó kezekben leszel!

BOnya
Nagyon drukkolok neked és kitartás mindjárt itt a péntek!!!

Nonóka
Lassan remélem jó híreket kapsz,szorítok nagyon!!!!

Lányok!
Ez egy ideiglenes tábla és csak a fele,szerkesztés alatt van.Aki nem találja a nevét igérem rövidessen pótolni fogom!!

Krisztamilli
nem tudom,hogy hol tartotok :oops: segítenél????

Leendő anyukák,kismamák
gabicsibe

Jó Reggelt!

Vucuska,
Nem nevetünk ki, az izgalomtól minden furcsaság eszébe jut ilyenkor az embernek. Amit fölhelyeztek, az biztos hogy nem folyhatott ki. Maximum a körítés lehetett, de az nem számít. Nyugi, minden rendben lesz! :)

Bonya,
Örülök, hogy jobban vagy! Elhiszem, hogy neked most lassan vánszorog az idő.

Törpe,
Ausztráliába én is nagyon szeretnék eljutni! Szerintem jópofa ez az avatar! :wink:

Rebe,
Köszi, sikeres volt a tegnapi nap, megvoltak a tüszőcskéim. :)

Tegnap megvolt a punkció, még hamarabb be is kerültem. 4 petesejtet sikerült nyerni. Kicsit megkínlódtam a tegnapi napot, de ma már jobban vagyok, a hasam sem fáj úgy. Ma a Tanár Úr mondta meg az eredményt. 2 db zigótám lett. Csütörtökön lesz a beültetés. Igazából ennél sokkal jobb eredményt szerettem volna, de azt kell mondjam, így is nagyon boldog vagyok, hogy idáig eljutottam!

Kép
mofly

Jó reggelt!

Bonya,
péntek már mindjárt itt van! :lol:

Ann
szerintem bárkihez kerülsz jól jársz! :wink: Az már ráadás, ha még hyperszimpatikus is:)
Reméljük minden rendben lesz, és akkor csak az időzítésen kell dolgoznotok :wink:

Ha meg valami nem tökéletes, azt is jobb hamarabb tudni! Mi is áldjuk az agyunkat, hogy 3 hónap próbálkozás után "türelmetlenek" lettünk!
Ha kivártuk volna a javasolt 1-2 évet, most még azt sem tudnánk,hogy baj van :evil:

Drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Gabicsibe
micsoda újítások :lol:
Én Estikéig látom a táblát... nem tudok tovább menni. :roll: Vagy csak addig van? :oops: :lol:

Mofly
Gratula a két kis zigótához!:)
Jajj milyen boldog lettem volna én már egyel is múlt hónapban :lol:
Drukk nekik ezerrel!
Szerintem neked is elég lesz 2 gyermek :wink: egyszerre :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Nika!
Ma hogy ébredtél? Remélem már nem gyötör a fejfájás.

Törpe!
Köszi a babatapikat! :D
Remélem tényleg van ott valaki és kapaszkodik!!!

Vic!
Mi van a vizsgáddal?

Nonóka!
Szorítok neked és nagyon várom az eredmény. Remélem minden oké és a fránya vérzés is elmúlt.

Bonya!
Drukkolok péntekre még mindig! Már csak 3-at kell aludni!
Örülök hogy jobban vagy!

Annn!
Én is nagyon vártam már a vizsgálatokat és akkor voltam a legboldogabb mikor elkezdődött a stimulációt. Gondolom te is így leszel majd vele.

Gabi!
Jelentem buta gondolatok elmúltak! Én mindent megteszek a babómért!

Mofly!
Köszi a bíztatást!
Először is gratula a 2 zigótához és drukkolok neked csütörtökre. Úgyis itthon fogom nyomni az ágyat.

Én is láttam a ababatalis fotókat. Jó így a nevekhez már arcokat is rendelni.
vucuska

Sziasztok!

Zsókuci, még a tüdőgyuszi is megtalált?! Nem örülök! :( Mielőbbi jobbulást Neked! Olvastam, hogy bevállaltad a műtétet altatás nélkül........ nagy hős vagy! Volt kolléganők elmesélték a sajátjukat :shock: :shock:
Nekem pár évvel ezelőtt ki akarta venni egy gégész mindenáron, már az 1. "találkozásunk" alkalmával időpontot keresgélt az előjegyzésében, de én mondtam neki, hogy ezt át szeretném gondolni... jön a karácsony, a vizsgaidőszak stb. Se előtte, se utána nem volt gond a mandulámmal... ezért feléje se mentem többet.
Szuper lehetett a tali! A másikon láttam képeket, ha vannak még azokon kívül, akkor kérhetnék emilen? A klippet is megnézném szívesen :D
Nonóka, nagyon várlak! Mi volt ma a vérvételen??????
Elan, szívből ajánlom Neked! Baba előtt vagy után.... olyan mindegy! :wink: :D
Bonya, pihenj sokat! Hamarosan péntek! :D Szorítok nagyon!
Krisztamili, nagyon helyes! Fel az orrot, be a hasat, ki a mellet.... ! :lol: :lol:
Vucuska, ez Rád is vonatkozik! Ne agyalj, próbálj lazítani! Pihenj sokat és kúráld magad! Nagyon drukkolok! :)
150? 17 transzfer? Döbbenet! :shock: A "Sejtjeink" c. filmet megnéztem én is, először azt hittem, hogy káprázik a szemem, amikor láttam, hogy 1. rész..... ha esetleg valaki felveszi mind az 5 részt, átmásolná majd nekem? Mert én persze nem vettem fel, mert úgy voltam vele, hogy a 2. résztől már felesleges :?
Vic, nagyon sajnálom, amiken keresztül mentél! :cry: Ami viszont öröm az ürömben, hogy most a történtek után már elhiszed, hogy anya lehetsz Te is! Sikerülhet az inszem és a továbbiakban ez hatalmas erőt ad majd Neked! Ne hibáztasd magad! Sok puszi és simi Neked!
Vizsga eredményéről tudsz már valamit? Amíg van egy kis remény, én drukkolok!
Vikkata, Mofly, Kátya, utólag is boldog Névnapot kívánok!
Törpehzs, szuper lehetett az utazás! :D Nekem nagyon sok éve már, hogy Új-Zéland a nagy álmom (persze ha ott lennénk, akkor már Ausztráliát is megnéznénk :wink: ), de az árak ismeretében még be sem tudom határolni, hogy mikor esélyes oda eljutnunk :oops:
Iwiw-en fent vagy? Ellenőrizném, hogy mennyire hasonlítasz a cicádra! :lol: :lol: :wink:
Annn, ha elkezdődnek a vizsgálatok, olyan gyorsan peregnek majd az események! Addig nyugodj meg, hamarosan többet tudtok!
Mofly, gratulálok az eredményekhez! Csütörtökre nagyon szorítok!
Bobcsike, Neked is mennek a babatapik!

Kismamik, tessék mesélni! Gabicsibe, Elan, Vikkata, Rebe, ne csak a másikon!(Azt nem is mindig olvasom.... oda írni meg végképp nem szeretnék rendszeresen :oops: Egyelőre.)

A hétvégém az agykontroll jegyében telt, most volt a tanfolyam 2. része, egyben befejezése. Szuper volt!

Látom, sokak érdeklődését felkeltette a biztosító. Igyekszem összeszedni az agysejtjeimet, és pár mondatban leírni a lényeget. :P

Kép

KépKép
anett_1

Vucuska,
Jobbulást!
Valamelyik topikban olvastam, hogy a megfázás jó. Meg is találtam:
[quote]A írta:zért, mert ha gyengébb az immunrendszered, nehezebben ismeri fel a szervezeted a "kis betolakodót". Tudod, a baba olyasféle a szervezetnek, mint valami betegség... igyekszik tenni ellene. De ha van valós betegség, akkor inkább azt gyógyítja és nem veszi észre a picúrkát... Mire észreveszi, addigra meg már úgyis ő az erősebb

Mindig találunk valami magyarázatot mindenre :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe!
Hála neked ezért az idézetért!!!!
Köszi hogy előkutattad nekem! :D
vucuska

Nyugtassatok meg!

Most voltam pisikélni és a délben felhelyezett Utrogestan külső zselés matyija most jött ki , de egy kicsit rózaszínes volt.
Ugye ne akar megjönni a menszeszem?

Most parázhatok ,hogy mi van.

Pedeig sokat pihenek most is babazenét hallgatok.
Annyira szeretnénk a kis pocaklakókat ha jól éreznék magukat és itt maradnának.

Volt valakinek ilyen?

bonya

Kép

Kép
bonya

Vucuska!
:lol: 8) örülök, hogy nyugodtabb lettél:)

Bonya
sajnos nem tudok segíteni :roll: reméljük majd a tapasztaltabbak mondanak neked megnyugtató dolgokat! :)

Anett
priv ment!

Törpe

Kép
törpehzs

Bonya!
Mikor kellene megjönnie?
Az is lehet hogy most ágyazódott be. Most elég sok babás oldalt nézegettem és valahol azt olvastam -kerestem, de nem találtam azt az oldalt- hogy a beágyazódáskor lehet egy kis vérzés.
Szorítok neked nagyon!!!
vucuska

vucuska

Vucuska,
nagyon drága vagy.
Köszike!
Remélem ez történt valóban.

Ne aggódj a nátha miatt én is hallottam, hogy nagyobb az esélyí ha egy kicsit le van gyengülve az immunrendszer.

Pusszikállak

bonya

Kép

Kép
bonya

Biztosításról:
Tavaly kimondottan olyan biztosító után keresgéltem, amelyik kimondottan nőgyógyászati dolgokra (pontosabban szülésre is) fizet. Találtam is, tavaly dec. közepén írtam alá a szerződést. Akkor már tudtunk a férjem eredményéről, folytak a hormonvizsgálatok, de még fel sem merült a lombik, tehát nem azért kötöttem.
Ez egy életbiztosítás, ami kimondottan nőknek ajánlott. Fizet mindenféle nőgyógyászati műtét után, többek között pl. császármetszés, gátmetszés, lapar, eü-i méhkaparás, méhszájplasztika, vizeletinkontenciát megszüntető műtétek, egészen a nagy hasi műtétekig pl. petefészek és/vagy méh eltávolítása, mellműtétek (daganatos betegségek esetén)..... stb. stb. Kórházi ápolás után (min. 3 napos kórházi tartózkodás kell hozzá), napi díjat fizet, szülés, műtétek stb. esetén. A fentiek miatt fiatal családtervező nőknek és érettebb korú hölgyeknek is érdemes fontolóra venniük.
Én olyan konstrukciót választottam, amiben van az alap életbiztosítás, nőgy-i műtét, nőgy-i napi díj, baleseti műtét, baleseti napi díj, kritikus betegség és TB I-II. rokkantság.
Ami ebből Titeket is érdekelhet, az számokra lefordítva a következőket jelenti: halálom esetén 3.000.000 Ft-ot fizet, kisműtét esetén pl. a leszívás is ilyen volt 200.000 Ft-ot, ha eljutok a szülésig, akkor természetes úton történő hüvelyi szülésre (ha lesz gátmetszés, de azt hiszem akkor is fizet, ha repedek és el kell látni, varrni kell) 200.000 Ft-ot és 10.000 Ft/napi díjat (ha bent leszek 3-4 napot, akkor 30.000 vagy 40.000 Ft-ot), ha császármetszésre kerül sor, akkor pedig 400.000 Ft-ot és plusz a 10.000 Ft/napi díjat (5 napra 50.000 Ft-ot) fizet ki a biztosító.

Azt nem tudtam biztosra, hogy a leszívásra is fizet majd, de derengett, hogy az aláíráskor a biztosító képviselője emlegette a lombikot, ezért beadtam a kérelmet. Három hét elteltével jelezetek, hogy az orvosszakértő elbírálta és fizetnek. A férjem nagyon szkeptikus volt, most ő is csak pillogott. :D

Ami fontos: az aláíráskor nem lehet terhes a szerződő fél. Orvosi papírokat, vizsgálatokat nem kérnek...... beteg, műtét előtt álló nő is kötheti, csak figyelembe kell venni, hogy a biztosítási kötvényben fél év türelmi idő van feltüntetve. Tehát olyan esemény után nem fizet (kivétel halál :? :oops: ), ami a szerződés aláírása utáni fél évben következik be. Én pl. azért nem kértem térítést az első leszívásra, mert kb. 2 héttel később telt le a türelmi idő. :?

Ami nekem még fontos volt, hogy bármikor visszamondható legyen a biztosítás... ezt is sikerült úgy intéznem.
Maga a biztosítás nem drága, ráadásul sokféle verzió, díjszabás létezik, mindenki belátása, igényei és a pénztárcája alapján mérlegelhet.

"Dióhéjban" ennyi. Akit érdekel a biztosító és maga az életbizt. neve, priviben szívesen megírom, de itt a topikban nem csinálok nekik ingyen reklámot.

Az egészségpénztárhoz nincs köze, az más kérdés, hogy nekem is milyen jól jött az ott összegyűjtött pénzecske a gyógyszerek megvásárlásakor. De már sajna nincs olyanom, a volt munkahelyemen kaptam. :?
Amik még felmerültek kérdések: nekem fizet, nem a munkahelynek, nem a kórháznak, nem segély, nem támogatás, semmi ilyesmi.

Kép

KépKép
anett_1

Törpehzs, válasz ment.

Kép

KépKép
anett_1

Törpe,
Két gyerkőc pont elég lesz! :wink:
Te holnap kezdesz?

Anett,
Köszi a köszöntést! Engem érdekelne ez a biztosítás, megköszönöm, ha elküldöd!

A torokfájósoknak akartam mondani. Nekem bevált a tengeri sósvízes gargalizálás. Jobb mint akármelyik szopogatós vacak. Az első korty egy kicsit húzós, de aztán meg lehet szokni. :wink:

Most kaptam a hírt, hogy anyukámnak be kellett mennie a kórházba kivizsgálásra a gyomrával. Már nagyon le van gyengülve. :( És maradjak nyugodt! Próbálok, de az anyukája mindenkinek érzékeny pont.

Kép
mofly

Mofly
Remélem nem komoly és minden rendben lesz anyukáddal!!!!Csütörtökön talizunk :D ,megyek cukor vizsgálatra reggel és a délelöttömet ott fogom tölteni.Ja és gratulálok a két picihez,tuti elég lesz a sikerhez!!!

Bonya
Ne izgulj,amíg nem önt el a Niagara nincs nagy gond!!!!Kitartás!!!!

Anett
Törpi csak abban hasonlít a macskájához hogy ugyan olyan aranyos és jó pofa csaj :D
gabicsibe

Csütörtökön megyek énis :)
GAbicsibe, Mofly csak nem Ti is jöttök?
De jó lenne...már most sírhatnékom van ha a BMC-re gondolok, de így talán könnyebba várakozás.
madrin

:lol:
Gabicsibe
aranyos vagy, de még nem láttál reggel kávé előtt :wink: :lol:

Mofly
:( nagyon sajnálom! Remélem nem komoly! Én is kibuknék, ha anyukámról lenne szó:(

Igen, holnap kezdenék, de ez a dög mensi csak kerülget! Így lehet csúszunk:( Estig kiderül!

Ennyit az időzítésről:) :twisted:

Én szívesebben lennék veletek a BMCben csütörtökön, mint itt a munkahelyemen :lol: :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Bonya,
Mástól is hallottam már ilyen rózsaszínezést. Ez nem a mensi jele. Még akár az Utrogestan is okozhatja, felmarhatja a hámréteget.

Gabi,
Jajj, de jó! :)
UH nem lesz, csak cukorvizsgálat?
Remélem, anyunál "csak" makacs gyulladás, vagy vírus áll a háttérben.

Madrin,
Igen, én is csütörtökön megyek. Majd nézlek titeket!

Törpi,
Akkor most kivételesen küldöm hozzád Piroskát, a nyomi kosarával, hogy mielőbb kezdhess!!

Azt szerettem volna még kérdezni, mi az, hogy megvágják a petesejteket? Ez az Asszisztált Hatching, vagy ez más?

Kép
mofly

Mofly
Alig várom :lol:
Már halucinálok is néha annyira akarom :lol:
5 percenként ellenőrizgetem :oops: :lol:

Kátya
Merre vagy?
Mi volt tegnap?

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe,
Köszi kérdésed, pont ma voltunk uh-n. Tettem fel képet a babásba, ha van kedved ott meg tudod nézni! :wink:

Vucuska,
Jobbulást neked! Nyugi, pihenj nagyon sokat, igyad a mézes teát! Én azt hallottam ha van egy kis betegség, az még jó is lehet, mert a szervezet erre figyel, nem a manókra.

Mofly,
Gratula, és tudod, két kis picur is elég akár az ikrekhez is! :D Megy a drukk csütörtökre.
Jaj, nagyon szorítok hogy anyudnak ne legyen semmi komoly baja. Kitartás nektek!

Nonóka,
Mi volt ma?

Anett,
Mesélek egy picit, de nem akarok itt senkit ezzel terhelni. Ma volt uh, és nőnek a pindurok, az egyikük 29, a másikuk 34mm. Két hét múlva megyünk genetikai vérvételre és uh-ra.
Jól hangzik ez a biztosítás!

Bonya,
Nyugi, nekem is volt ilyen, ne idegeskedj! Ráadásul most is sokszor. Tudod, én eredményhirdetés előtti nap már ráadásul elkezdtem picit barnázni is, és mégis. Ez még nem jelent semmit.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Mofly,
Igen, ez az asszisztált hatching. Az embrió egy burokban van, és ebből ki kell bújnia, hogy beágyazódjon a méh nyálkahártyájába. A lombiknál lézerrel bemetszik a burkot, hogy segítsék a kibújást.

Nálunk pl. alkalmazták mind a két beültetett embriónál, mert kemény volt a burok.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe!
Meglestem!
Szuperek! :lol:

Gabicsibe!
Téged is olvastalak!
Fantasztikus lehetett :lol: Kár, hogy nincs kép! A lényeg, hogy Ti láttátok! :wink: :lol:

Jajjajajaja és mennyi új baba!
Benszinek gratula!
Na és persze a többieknek is, így ismeretlenül is!

Törpe

Kép
törpehzs

Anett
írtam privit. Jelezd kérlek, ha megkaptad, mert nekem pl. napok óta nem jön át semmi, amit a lányok küldenek.
Vendég

Sziasztok lányok!

Tegnap eltemettük apósomat. :cry:

Ma 370 lett a hCG-m :!: :!: :!:

Kép mindenkinek, aki kicsit is szorított nekem.

Hétfőn kell mennem UH-ra, akkor derül ki, hogy jó helyen tapadt-e meg a babám. :lol:

Holnap bemegyek a munkahelyemre és elrendezem a dolgaimat. Este Gálaműsorra kell mennem, de ígérem, hogy holnapután mindenről beszámolok. Nem szabadultok meg tőlem 8)

Sajnos, most nincs erőm visszaolvasni, de csütörtökön mindent bepótolok. Addig is mindenkinek, amihez kell:

Kép
Kép

Kép

Nonóka
nonóka

Sziasztok!!

Nonóka, gratulálok a hatalmas hcg-hez!!!!

Anett, elküldenéd nekem is priviben az infót a biztosítóról? Kiváncsi lettem rájuk. :wink:

Bonya, szurkolok péntekre!

Betegeknek jobbulást!!!

Anyósomat pénteken műtötték. Most izgulhatunk, hogy nehogy rossz legyen a szövettani eredménye. Szorítsatok! Pénteken lehet, hogy kiderül.

Ausztráliáról annyit, hogy barátnőmék tegnap repültek. Kiköltöznek...Nagyon kiváncsi vagyok, megtalálják-e a számításaikat.

Pusszantás mindenkinek!
süni76

Nonóka!
Most már ugye lehet gratulálni ehhez a nagyszerű hírhez!!!
Már alig várom hogy mindent részletesen leírj.
Hiába, abban van igaszság hogyha valaki közeli rokont elveszítünk, kapunk helyette egy másikat. Gondolom kettős érzések kavarognak most bennetek.
Mofly!
Remélem Anyukáddal minden rendben lesz!!!

Törpe!
Ajánlom neked az ugrabugrát és a melegvízes fürdőt hogy előcsalogasd a mensi manót.

Én most már kezdek taknyosodni, ami azért jó jel.
vucuska

Vucuska!

Köszi nagyon aranyos vagy, ma már semmi bajom nincs.
Igaz reggel, még egy kicsit nyomi voltam, de a fejfájásnak nyoma sem volt.:)

Kép
nika28

Sziasztok,

Most nincs időm írni, de:

Nonóka,
Gratulálok! :D:D:D:D:D Nagyon szép eredmény! További drukkok és persze babanövesztők mennek:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Mindenkinek ami kell (babatapi, tüszőnövesztő, babanövesztő, drukk):
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++:D

Na megyek, majd holnap jövök, és írok sokat :D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Nonóka!
Kép

Süni!
Szorítok nagyon a jó eredményért!
Barátnődék nagyon bátrak! Én is szeretnék ilyen bátor lenni!

Vucuska!
Megyek és kipróbálom a melegvizes módszert!
Mennyi idő múlva hat?

Told a citrom-méz összeállítást! Nekem bejött!
Esetleg kamillás gőzölés? :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Nonóka!

Kép

Kép
nika28

Süni!
Szorítok hogy anyósoddal minden rendben legyen!!!

Törpe!
Nekem hatott a melegvíz, másnapra meg is jött. Tettem a vízbe egy fél zacskó tengeri sót, az még méregtelenít is és kb 20-30 percig áztattam magam.
Köszi a tanácsot most csipkebogyó-hársfa-kamilla teát iszok propoliszos mézzel, aztán beveszem a C-Vitaminom. Az sokat jelent hogy itthon vagyok és pihizhetek.

Nika!
örülök hogy a mai napod azért kellemesebben indult! :)

Rebe!
Én is megnéztem a manóidat. Nagyon drágák!!!
Mennyi baba született. Hiába, telihold volt a hétvégén. A holdnaptár szerint teliholdkor több baba születik, és ez most beigazolódott. :)
vucuska

Vucuska
Túl a fürcsin :lol:
NEm nagyon bírom a meleget :? de hősiesen kibírtam 20 percet!
A só most kimaradt, de majd legközelebb!
Remélem reggelre meglep piroska :lol:

Nem bízod a véletlenre :wink: Szerintem is a legjobb, hogy otthon vagy és pihensz!

Törpe

Kép
törpehzs

Mofly, szerintem az a két zigóta pont elég lesz egy ikerpárhoz :) Viszont az anyukádat nagyon sajnálom :( Jobbulást kívánok neki!

Ann, szuper, hogy ilyen hamar mehettek! Én annak idején vagy két hónappal későbbre kaptam... Remélem, szimpi dokit kaptok, de ha nem, az sem nagy gáz... még mindig lehet váltani, ha nagyon nem bírjátok elviselni egymást.

Vucuska, nálam nincs nagyobb paragép, ezért megértelek. Mégis azt mondom, ne izgulj, próbálj arra koncentrálni, hogy minden rendben lesz. A jót is be lehet vonzani ;)

Madrin, nagyon örültem, hogy végre élőben is láttalak; pont ilyennek képzeltelek ám! :)

Bonya, ha nem vagy lázas, nem lehet baj (sőt, még akkor sem, csak oda kell figyelni, hogy ne menjen magasra). Szorítok péntekre! Én csak a bromocriptinnel kapcsolatban tudok infót adni, azt szednem kellett a 10. hétig...

Törpe, mi is vágyunk Ausztráliába és Új-Zélandra, de az a világ vége, és hihetetlenül drága odajutni... Nem is érdemes emiatt rövid időre menni, sok ideje meg kinek van? Majd ha nyugdíjas leszek :)

Anett, nem véletlenül nem írok ide babaügyben... mindig arra gondolok, hogy ha csak 1 ember van, akit megbántok vele, már nem éri meg... De a másikon elmesélünk mindent ;)

Nonóka, először is hatalmas gratula!!! Hiperszupermagas HCG, csak nem ikrek? ;)) Apósod miatt :cry:

Süni, bátrak a barátnődék... én nem mernék nekivágni... igaz, fiatalabban bevállalósabb voltam. Most már ülök a fenekemen, az tuti :) Anyósodnak nőgyógyászati műtétje volt? Biztos mondtad, csak nem emlékszem :( Mindenesetre szorítok, hogy minden rendben legyen.

Vic!!! Mizu a vizsgáddal?

Kép
elan

Anett!
Én felvettem Sejtjeink a múltheti részét. És szándékomban áll felvenni a többit is. Én nagyon szívesen átmásolom majd neked.

Elan!
Köszi a bíztatást. Már nem parázok. Most már lehiggadtam. :D

Törpe!
Remélem meg lesz a fürcsi hatása reggelre!
vucuska

Szép jó reggelt mindenkinek!

Reggelre erősödött a vérzésem, még nem menszesz szerű, de jócskán pecsételő.

Lehetne már ma is péntek ,hogy megnyugodjak.

Nem tudom mit kellene még tennem ,hogy jól érezzék magukat odabent.?

Na mindegy nem megpróbálok nem aggódni, mert még az is lehet, hogy valóban teljesgőzzel most fészkelődnek és azért vérezgetek.

Vagy valóban egy kicsit az Utrogestan felmart.

Mostmár akárhogy is , de kibírom péntekig.

Nagyon édesek vagytok a sok válaszért ,azért megtudjátok nyugtatni az embert és ezért jó ez a kis csapat.

Pusszantalak benneteket és további szép napot mindenkinek!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok!

Teszteltem ma, és úgy néz ki, hogy a 2. inszem sem sikerült... :cry: Megyek pénteken a BMC-be, és remélhetőleg kezdhetjük rögtön a harmadikat!
Hány órára kell menni, hogy ne kint a hideben kelljen sorbanállni? Két hete odamentünk 7-re, és még így is kiszorultunk, és sajnos baromira fázós vagyok, most meg nagyon hidegek vannak...

Bonya! Sajnálom, hogy vérezgetsz, remélem semmi baj nincs...

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

NONÓKA

HURRÁÁÁÁÁ

Kép
annn

Nemone!

Sajnálom....... :( Kép

Bízzunk a következőben! Ebből Karácsonyra még kisülhet egy szép ajándék!
Kép
annn

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: