Sziasztok!
Nagyon szép göndör fürcsi után Ranianak a haja.

Igazán irigylésre méltó..
Annyira szépek a kislány rucik..

...
De ma találtam nagyon édi és vagány kisfiús rucikat a vaterán és a tesz-veszen.Majd meglátjuk mit sikerül megnyerni...
Egy-kettőtöket bejelöltem iwiw-en,ha nem gond..
Irina: micsoda kálvária..szegénykéd mit szenvedett!..de most már rendben is lesz..viszont látod megmutatkozott az anyai ösztönöd,tudtad,hogy valami nincs rendben..

..mostmár bízz magadban..

.....
Ezt gyorsan leírom még.:
Elmentünk sétálni.
Alsó uton mondván, itt még annyi autó sincs , mint a másikon(ott is elvétve 1-2 autó),itt meg nuku...
Ahogy jöttünk visszafele féluton,hallom jön egy autó,lehúzodok .A babakocsi jobb oldala már teljesen lent volt a csatorna pereménél, mire az autós fékezés nélkül elhajt mellettem úgy,hogy a középen levő tócsát megcélozva középen áthajtott rajta.!!!:evil: Teljesen beterített gatyától- válig engem, és a babakocsit sáros trutyival,még a belseje is koszos lett!:evil:

Még jó,hogy a gyerekem nem lett olyan!!! Se lassítás semmi...! Én meg integetek,.......... ordítok szép szavakat használva ,de semmi reagálás...!!Tiszta ideg lettem..Mint a rakéta vágtázhattam haza,hogy ne fázzak meg,de mondanom sem kell, szétfagytam mire haza értem..
Ennyit az emberekről...
Amúgy jó hír voltunk csípő uh-án, és minden oké..

..Bár nyersek voltak, mint mindíg az egészségügyben,de ezt már fel sem veszi az ember..Alig fértünk bele abba a kipárnázott micsodába..

:D:D:D...
Nem hiábba növesztjük a sonkákat...
Most lépek pihizni..