Sziasztok Lányok!
Csak nagyon röviden jövök, azt hiszem, el fogok dőlni hamarosan...csak kifáradtam basszus az izgalomba...
Andi!
Még mindig nem tértem magamhoz,hogy mennyire nagyon-nagyon kedvesek és aranyosak voltatok az Uraddal együtt!!! Teljesen meg voltam hatódva!!! Én is körberaktam magam a kabalákkal (Mofli lett a neve..

)) és szintén az Angyalkákkal próbálok kapcsolatba lépni!
Kértem ám az Égiek segítségét Nektek is és az egész Csapatnak!!!!
De egy biztos, hogy egymásnak a legjobban segítünk, a pozitív energiák csak egymást stimulálják..

)))
Voltam a mappát megtaláló Lányoknál,vittem nekik két óriási nagyon finom csokit:) Szabadkoztak, hogy igazán nem ezért küldték el a mappát és el is mesélték, hogy tanakodtak, hogy mivel tehetnek a legjobbat...és aztán igazán nagyon örültek a csokiknak is...és adtam Nekik két nagy puszit, mert a szívembe zártam Őket...is...

Jó érzés volt...vadidegenek vagyunk, és mégis meg kellett puszilnom őket...emiatt a kis "baleset" miatt...most látszik csak, mennyire nem baleset volt..
Zsembike!
De jó, hogy megkaptad a Gyermeket, Ő nagyon erős, örizzed szépen!
Hanyatom!
De jó volt olvasni, legyen is egy gyönyörű Királylányod 9 hónap múlva!!!El is képzeltem, milyen lesz!!! GYÖNYÖRŰŰŰŰ!!!
Bodzika, Zelecske és Plümek!!
Éljen a szerda, nagyon drukkolok majd!!!!Meg addig is!!! Hajrá!!!
Bodzi! Igazi HŐS vagy, hogy vállalod így a punkciót, de tényleg az a jó, hogy Apánkban teljesen meg lehet bízni!
Csajooook! Én is mennék pénteken a találkára és erősen csábítom Csekát is,ha jobban lesz, szerintem el fog jönni Ő is, de majd Ő nyilatkozik..
Most megyek Lányok, ne haragudjatok, tényleg úgy érzem, hogy pihennem kell...de holnap reggel már felpörgök, ígérem!
Puszi Nektek!
Szederke