Veronikusz, jaj de jó, hogy jól vannak a lányok! Sokszor eszembe jutnak!

Hajrá!
Eni, jujjj ez borzasztó! Benikéd nem adja fel egykönnyen!
Mi "csak" 3-szor keltünk, de gyorsan visszaaludt Sárikám.
Ja! Mire vagyok én fogékony?

Jól van na, szőke vagyok, nem értem.
Gyuzso, örülök, hogy így gondolod. Én nagyon sokat szorongtam azon, mit nem csinálok jól Zsombival, mert annyi ismerős és rokon ontotta rám, hogy ez rossz meg az rossz, és így kellene úgy kellene, hogy elegem lett. Ha valaki a saját élményét, tapasztalatát megosztja velem, azt elfogadom, alapjáraton én egy nagyon empatikus ember vagyok, de ha utasítgatnak szinte, meg kérdőre vonnak a saját gyerekemmel kapcsolatban, akkor azt már nem hagyom. Sokféle irodalmat olvasok gyereknevelésről, illetve arról, milyenek a gyerekek. Hogy kicsit az ő fejükkel tudjak gondolkodni, megérteni, mit miért tesznek. Vannak persze kemény helyzetek így is, de már szorongás nélkül sikerül megoldásokat találni.
...És az ilyen 'aprócska' örömök, mint a fog! De jóóóóó! Örülök!
Vali, micsoda gének! Én ilyet még nem is hallottam, de ezek szerint nem kell, hogy izgulj Ákosnál emiatt, mert nem igazán jelent semmit. Majd lesz (egy-két)

csontfoga is egyszer!
Mi sulink is nagyon közel van, ha kinézek az ablakon, látom, ahogy Zsombi rendetlenkedik az udvaron.

Én még nem mertem egyedül átengedni. Lehet, hogymár lehetne...mindenesetre amíg ez magától nem jut eszébe, én nem mondom neki, az biztos.
Ne szerénykedj! A mákos sütidből kiindulva a torta is isteni lehetett! Na és a rumli...őszinte részvétem. Ilyen képet én is tudnék csinálni minden második nap...
Gabi, hotdog nagyon tetszik! Az anyósos ajándékoktól én is kivagyok. Nálunk azt a francos pókembert erőlteti évek óta, hiába mondtuk ezerszer, hogy Zsombi nem szereti. Mindegy. Rákölt pókemberes ketyerékre több 10ezer forintot, aztán meg kérdőre vonja Zsombit, mié' nem játszik vele...istenem, hihetetlen. Most is itt volt hétvégén, és meséli férjemnek, hogy látott vmi pókemberes lópikulát, megvenné karácsonyra. Férjem szinte leüvöltötte a fejét, hogy eszébe ne jusson...de nem csodálkoznék, ha mégis megvenné.
Manóka, gratulálni szeretnék én is! Hurrá!
Barbi, Dani már kész férfi!