ÓÓÓÓÓÓ drága lányok, mennyire kedvesek vagytok. Nagyon köszönöm a sok +++ és ránk gondolást és mindent. Nagyon nagyon jól esik és sokat segít nekünk a gyógyulásban.
A többi betegecskének is jobbulást kívánunk, mert az nem járja, hogy én csak bezsebelem és nem viszonzom.
Sajnos még pár napig esetleg egy hétig még élveznünk kell a Jánoska vendégszeretetét. Ami éjszaka történt, az már le sem merem írni, mert az már börleszkbe illik, deeee azért elmondom, hogy röhögjetek, mert már nem lehet mást. Szóval éjszakára kaptam egy széket, melyen nem tudtam aludni, mondam ide vele egy kemping ágy, ami ott van nekik... oda is adták, majdnem elaludtam, sőt már szeritnem bóbiskoltam, amikor is leszakadt alattam, fej bever, én kapni enyhe agyrászkódást... viszont ennek hatására, mert látták, hogy komoly a dolog, kaptunk egy szobát, mely nálunk lehet egy ideig, remélem sokáig.

Szóval én már ezen csak röhögni tudok, azon már kevésbbé, hogy a csatazajra Fanni felriadt és onnan már nem tudott aludni a fájdalomtól.

De legalább összebújhattam vele, és ez annyira jó volt, hogy csak na.
Összefoglalva, doki ránézett, nem mondott semmi, én kérdeztem majd mondták, hogy majd ha van valami Anyuka, akkor azt majd közlik.... gondoltam oké, aztán eljöttem és anyukám maradt vele. Én itthon zuhanyzom, eszem, wczek ott ilyen kunsztokat nem merek végrehajtani. boááááá kb ennyi a véleményem a kórházról.
Szegénykém nagyon fájlalja a lábát, és berobbant a vénája is igy szerenyére kiszedték a cuccot és már nem vénásan kapja az antibigyót.
Lindi: akkor neked is ismerős a hely, nem túl szimpi, de remélem hamarosan jöhetünk haza.
Mása: gyermekeid ténlyeg gyönyörűek, gratulálok hozzájuk és persze a helyezéshez is.
Pocak: Nagy lányodnak Boldogot kívánunk. Milyenek a szerek, beválltak?
Votiv: nektek is bulást. Köszönöm kedves szavaitokat és tök jó lenne ha majd jönnétek. Készülni biztosan nem tudok majd, de szuper lenne ha jönnétek és feldobnátok a csajomat.

Drukk, hogy Lili ne kapja el.
Vica: bocsi, hogy nem válaszoltam az smsre, de nincs egységem, nagoyn köszönjük Neked is a drukkokat.
Ancsi: sajnos a nyílt törés az nehezebben gyógyul, de majd nadizunk, homeozunk, cseppezünk és főleg összebújunk és tuti hamar megdódul, ahogy Ő mondaná.
Szép napot mindenkinek és jelentkezem amint tudok, most a várva várt fürdés és aztán vissza a kis Drágámhoz. Csinálok majd megint képet, mert ma tök vidám vóóóóóóóót.