A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

vERONIKUSZ!!! Pihenjél! és sok erőt kívánok!!! meg minél előbb gyógyuljon meg Szofika!!

Kati! megnéztem a padamedet, rendel ott a Dr.Sényi, csak pénteken :cry: nekünk lehet,hogy előbb kell menni :cry:
bár remélem hogy meggyógyul Encikém!!!!!!!!!és nem kell újra lefogni :cry: de azért köszi...de az is lehet megyünk a Margithoz...felhívom majd őt is-mit mond....
Vendég

Veronikusz
kitartás most már minden oké lesz.....Szegény picilány és persze Ti is!!!
Szofi,ügyes nagylány legyél és igyál sokat
gyógypuszi++++++++++++++++++++++++++++++
pihizzél picit!!!

Gabi
Szegény Enci...
gyógypuszika neki is

emano/Andi
KépKép
emano

Steffi!

benét a 37 hét utolsó napján vették ki 3000 gr 53 cm. Szóval ha kihordom végig, nem lett volna kicsi :)

mtunde

Veronikusz, jobbulást, jobbulást, sok isziiszit... :) :roll:

Tünde, énBene 3100 g és 53 cm. Még nem is beszéltünk erről. :roll:

Gabbóka, na ezért (is) imádlak. A józanságért, és az ösztönös fogékonyságért. :D
vbea

Délután megyek Encivel Margithoz.....remélem jobban lesz :D
szóval ez a szemcsepp az én meglátásom szerint nem használt, hanem ártott.mert emiatt egész délelőtt dörzsölte a szemét... :shock: dehát a doki csak jót akart.
csak az a baj,hogy ugye Enci még nem tudja elmondani mit érez....nekem kell tudnom dönteni :oops:
na megyek...jobbulást minden betegeskedőnek!!!!!
Vendég

Kati,
boldog boldogot Neked!!!!!!!!!!!

Veronikusz,
küldünk isziiszi-manókat a gyógypuszikkal Szofinak!!!!!!!! Rengeteget gondolunk Rátok!!

Gabi,
Encinek is gyógypuszik a szemére!!

Eni,
elképzeltem, amint leordítod a fejét annak az alkesznak :lol:
Nem szabad hétvégén menni az ikeába.. szívesen elviszünk egy hétköznap, kombi kocsi, megpakolhatod.. :wink:

Steffi,
Atyagatya, Martini Apát mondott!!!!! én itt behaltam itt rajta.. :lol:

Gabbó,
jó volt olvasni, megerősített engem is, hogy ha az ösztöneimre hallgatok és nem nyomom el őket a társadalmi elvárások miatt, akkor jót teszek Micával és magammal is.. Köszönöm Neked!!

Tünde,
pihi, pihi 8)

Lilluska,
veszem észre, gyakori fórumozó lettél :lol:

Orsi,
mi volt az ajcsi Emmusnak névnapjára? :lol:
Volvi hogy áll?

Mi Debreceneztünk, ma jöttünk vissza, Mica remekül viselte a kocsit, hála hála..
Megnyílt a shop stop vagy mi, akkora tömeget.. gyorsan vettem ocsóért fisher pricet Micunak névnapjára, aztán irány haza..horror volt, nincs is kész teljesen, ordított valami kitelepült rádió, persze a gyerkőc aludt volna :twisted:
itthon meg béke, néhány napig főzni se kell :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Paklincs,
KisJankó hogy van? gyógypuszik Hozzátok is mennek!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Eni!
nem mondod! Ezt tényleg nem egyeztettük még össze!

Gabi, mi volt a dokinőnél?

mtunde

Sziasztok!
Gyuzso,
köszi az érdeklődést, este még nagyon lázas volt. Olyan aranyos volt, rühelli, ha piszkálom a popit, de most ő kért kúpot, azt mondta nekem: anya, hűtsél le! Éjszaka végül is a kúp levittea lázát, azóta nem érzem melegnek. A hangja viszont olyan, mint Rod Stewartnak.

Ezúton jobbulást minden gyengélkedőnek.

Tünde,
annyira érdekes, ahogy olvaslak, mintha magamról olvasnék pár hónappal ezelőtt. Már alig bírtam fordulni a pocaktól, mégis mindig bebújtam Jankó mellé az ágyba este. Én is úgy gondoltam, hogy majd Flórit átpasszolom, én meg kényeztetem Jankót, de nem lett belőle semmi. Nagyon vágytam Flórkát is dajkálgatni, úgyhogy előbb elrendeztem őt, aztán Jankót. Rendkivül látványos volt, amikor éppen egyszerre ment az altatás(pl. ebéd után), én meg szaladgáltam a két szoba között.Most már beállt a "napirend", előbb fürdik Flórka, aztán Jankó, és rendszerint Flóri már horpaszt, mire Janki ágyba megy.

Cukorfalat,
köszi a receptet, kipróbáljuk, majd jelentek.

Flórka mai napon hátáról a hasára fordult, egy vérnyúl váltotta ki belőle a reakciót, teszek fel bizonyítékot is. Meg megmutatom a jövő tróger csávóját(beszédesen hátulnézetből). Ja Kisjankó legújabb aranyköpése, miután összeszereltem az autópályáját: Anya, nagyon meg vagyok veled elégedve.
Kép
Kép

Kép
Kép
paklincs

Kedves mamák-papák és babák

Eladó Baboo babahordozó!

Olyan mint a Baby Bag.
Hasonlít a kendőre csak korlátozottabbak a hordozási lehetőségek, ellenben egyszerűbb a használata és nem kell a rengeteg anyaggal bajlódni, ha éppen nem használjuk, ráakasztva a babakocsi tolókarjára pakolóterületet nyerünk.

Nagyon jó minőségű, vidám színes pamutból.

Két pozicióban, újszülöttkortól hordozható. Eleinte fekve később ha már a baba ülni tud csípőhordozásban.

Honlapomon többet is megtudhat a hordozóról.

http://www.gportal.hu/portal/babooo

Mi nagyon szerettük, kisfiamat kb másfél éves koráig hordoztam.

Ára 8500 Ft

Képek és információk a hordozóról:

https://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... 14&start=0
http://www.gportal.hu/portal/babooo/

A képen látható babák életkora:
első baba 3 második 5 harmadik 20 hónapos.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!
Csak gyorsan....
Ma óriási átjáróház volt Emma napozás :D

Veronikusz!
Mihamarabbi gyógyulást a kis Szofinak, nagyon sajnálom, remélem gyorsan túllesztek rajta! Nagyon szorítunk!

Gabi!
Remélem nem lesz Encivel semmi gond, ne izgulj kicsit próbálj megnyugodni!

Kati!
Boldog névnepot neketk!

Köszönjük a köszöntéseket! :D

Gyuzsó!
Egy szintit kapott Emmus és imádja, dár a habitusából ítélbe lehet hogy jobb lett volna egy dobkészlet! Volvi még beteg :(

Barbi!
várjuk a szülcsinapi beszámolót :D

Paklincs!
Sajnálom hogy Kisjankó is beteg Jobbulást!

Tünde!
Jóslófájások, de izgi, nemsokára neked is leszu egy játékbabád :D

Memme?

Steffi!
Írtam privit de elszállt a net holnap megpróbálom újra!

Éjjel extra front lehetett alig aludtunk de majd ma... legalábbis remélem!

Brigi!
Akihez házhoz jönnek... :D nekem a smink készült otthon :D

Eni!
Kár hogy nem gyepáltad meg! :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Paklincs!
Édik a képek gratula a forgáshoz :D

Orsi

borsa

Sziaszok!
Mi sem aludtunk az éjjel és én még mindíg beteg vagyok! :(

Hanna

Kép
hanna09

Sziasztok, sziasztok!

Most csak egy gyors bekukk, h bezsebeljük a szülinapi jókívánságokat! Mindenkinek nagyon köszönjük, de tényleg, aranyosak vagytok nagyon! Dani egész nap csuklott, megállás nélkül! :wink:

Meg hogy szegény Veronikuszéknak sok kitartást kívnájunk, drukkolunk, h igyon a leányzó, jaj, tiszegények, gondolunk Rátok!!

Többi betegeskedőnek is mennek a gyógypuszik!

Majd holnap jövünk a képekkel, Daninak a gyümis rizstorta nem annyira jött be, de másnapa barátnőim által sütött répatorta annál inkább! :lol: Kapott jó sok Fisher price játékot, kedvence a repülő, majd felteszek róla képet, ahogy játszik vele!

Na, akkor holnap majd jövök bővebben, jó éjt mindenkinek!

KépKép
barimami

Ja, Katinak boldog névnapot kívánok!!!

KépKép
barimami

Sziasztok!

Gyors bekukk, hogy van-e valami hír Szofiról...

Köszönöm a köszöntéseket, nagyon figyelmesek vagytok :D

Emma tegnap tartotta????? Nem máskor van Emmanap????

Na, de akkor utólag is BOLDOG NÉVNAPOT EMMA

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Daninak én is boldog szülinapot kívánok, mindig lemaradt :oops:

Képzeljétek, úgy néz ki, hogy a MÁV szülészetet is lassan átadják (dec 15-20 között) Ami azért is jó lenne, mert ha már a bizonytalanság miatt váltottam, jó lenne ott szülni, és nem a lepukkant, mindjárt lebontásra kerülő Szabolcsban :( ott még mindig van olyan szoba, ahol nem lehet veled a gyerkőc, és szigorúan 3 óránként hozzák ki 10 percre szopni. Persze nem minden szoba ilyen, de hát akkor is. Ha már eljöttem a Kútvölgyiből, akkor legalább legyen szép, meg rendezett, és hasonló színvonalú az a hely, ahol szülök.

Ma nem fájtam :)

Hanna
, sajnálom, hogy még mindig benne vagy a kórságban :( Emlékszem, amikor Bene kb 5 hónapos volt, én is kaptam egy csúnya hányásos-hasmenéses vírust. Apján átviharzott, Benének semmi baja nem volt, bezzeg én majdnem 1 hétig szó szerint nyomtam az ágyat. WC-re alig volt erőm kimenni. Sajnos a terhesség sokat kivesz az immunrendszerünkből, de ez helyreáll lassan!

Ancsa, elutaztatok?

mtunde

Sziasztok,
nem volt gépünk, ezért nem jelentkeztem.
de a lényeg!

Veronikusz ezt az smst küldte pár perce:

"Lászlóban korházban vagyunk. Tegnap DU 2től nincs infuzión. 2,2 l ment le. Ödémás lett a lába de már elmúlt.Ese már túl jól is volt. A szomszéd 3 kisfiút stirölte az ablakból. Mindenkivel kikezdett, szobában rohangált. A vacsit MÁR MÓHOSÁGA MIATT hányta ki. DE talán kiderült mikor mehentünk haza.Puszi V"

na megyek aludni, csak gondoltam ezt a hírt megosztom Veletek, azért továbbra is szorítunk.
és reméljük, hogy ma már otthon alszanak!!

puszi

ancsaboszi

Ancsa,
köszi, hogy megosztottad velünk a privi sms-edet!!! Annyira jó volt olvasni, hogy a huncutsága max.-on pörög!!
Mit csinálsz te ilyen hajnalban..? :wink:

Tünde,
örülünk ám Veled, hogy alakul az új szülőkucok helyzete! tessék pocakfotót felrakni!! :lol:

Memme,
merre vagytok? Pocakfotó..? :lol:

Hanna,
gyógypuszik mennek!! Remélem mostmár elindul a gyógyulás!

Barbi,
várjuk a fotókat!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Orsi,
szerintem a szintit is lehet rombolni..!! :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Ancsa! Köszi a hírt!

Gyuzsó! Hát én is örülök. :) Nincs újabb pocakfotó. Mjad csinálok megint fejnélkülit a tükörből :)

mtunde

Sziasztok,
rég jártam itt, és visszaolvasni sincs időm, de

BOLDOG SZÜLINAPOT DANINAK!!!!!!

SZOFINAK JOBBULÁST!!!!!!!!!!!!

és egy kérdés: 12. héten milyen vizsgálatokat végeznek a Kútvölgyiben? (legutóbb még akkor nem voltam itt)

Kép
Kép
Kép
manóka28

Manóka!
nagy-nagy gartula!!!

Ancsa!
Köszi a híreket. A jó híreket.

Kati!
Utólag is boldog névnapot kívánok!

És persze a pici Emmának is!!!

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Ancsa, jó, h írtál nekünk Veronikuszékról, szupi, h már jobban van Szofi!! De te meg mit csinálsz ilyen későn még fent?? Lara hánykor kel, h te ilyen sokáig fent tudsz maradni? Vagy napközben ledőlsz néha? Még mindig 3x alszik Lara?

Tünde, reménykedjünk, h a MÁV felújítása begyorsul és köszi az utólagos köszöntést!! :)

Paklincs, képek nagyon édesek, Jankó már most követi a deszkás trendet, nekik lóg ki állandóan a fenekük/alsógatyájuk :lol:

Memme, Tünde, kérünk pocakfotót!!

Gyuzsó, te már ilyen korán?? Ejha...Micu hogy alszik mostanság?

Steffi, gratula a kis csevegő tipegőhoz! :wink:

Györgyi?

Na, és akkor pár kép a családi ünneplésről, meg a barátnőimmel, sajna rólunk nincs közös szülinapi, pedig akartam, h apukám csináljon, csak elfelejtettem :( de mind1, Daniról van és ez a lényeg :D

Kép a legkedvesebb játékkal

Kép gyertyafújás

Kép közben az ablakot is letisztítottam

Kép ezt majd 18 évesen kapom meg

Kép mellényt is kötöttek nekem

KépKép
barimami

Ancsa!
Köszönjük a híreket!

Barbi!
Milyen édes :D hihetetlen hogy már 1 éves :D

Kati!
Ez a névnap távolabb van a szülinapjától ezért tartjuk most.

További köszöntéseket köszönjük! :D

Tegnap úgy lefáradt Emma hogy 1x kelt éjjel enni aztán 8ig aludt este 3/4 8 óta :D szupi volt! :D

Orsi

borsa

MANÓKA!!! HATALMAS GRATULA. :D :D :D
vbea

MAnóka! Gratulálok!!! :D 12.héten lesz a nyakiredő-szűrés...nem? Nem is mondtad,hogy már készültök a harmadik kistesóra :D :D :D de nagyon örülök! :D

BArbi! Nagyon jók a képek!!!!!Ilyen ablaktisztítás nálunk is mindig van :D :D Milyen tortája volt??? nagyon cuki a mellénye is!

Úgy néz ki, Enci is javul :D :D már nem dörgöli a szemét :D

Veronikusz!! ill. Ancsa köszönjük a híreket!!!örülök hogy Szofika is jobban van.
Vendég

Gabi, szuper, h Eni jobban van!

Manóka, nagy-nagy gratula nektek!!!!!!! Gabival kell egyetértenem, kakor van a nyaki redő, dem ár nem emléxem túlzottan...

Borsa, miis, miis, Boldog Névnapot Emmának!!!! Egyébként az Emma nálunk nagyon dívik most, több barátnőm is ezt szeretné majd adni a babájának, ha lány lesz!! :wink:

KépKép
barimami

Sziasztok!

Most egy kicsit lemaradtunk, de így utólag is boldog névnapot Emmusnak, Katinak és nagyon Boldog szülinapot Daninak! Nagyon szép kislegény! :wink:

Láz és hasmenés még mindíg nem jobb, ha így marad el kell mennem az orvoshoz, mert a gyógyszer sem marad most bent :? és akkor jön a szuri :(
Köszönjük a gyógypuszikat, de valószínűleg ők is kerülővel jönnek, mint az álommanók! :D
Reggelre Áron is belázasodott, de csak egy picit. Nem náthás, remélem gyorsan átmegy rajta ez a nyavaja.
Anyu volt a hétvégén :D és Áron teljesen elvarázsolta annyit aranyoskodott neki.
Egyébként is jó hétvégéje volt az összes nagyi itt tobzódott körülötte és kényeztették :D

Veronikusz
Remélem már otthon és sokkal jobban vagytok!

Gyuzso
Az éjszakáink szörnyűek már egy pár napja, most pedig nagyon jó lenne pihenni egyy picit! Ti jól alszatok?

Steffi
Gondolom apa most olvadozik :wink: Jól vagytok?

Borsa
Nicsak nicsak kilógunk a sorból...?1x kelünk???
Ügyik vagytok!Emmusnak kell is a nyugtató alvás, hogy kipihenten fogadhassa a lovagokat :wink:

Gabi
Remélem már Ti is jobban vagytok!
Ha még szükség van rá nekünk van egy nagyon jó szemészorvosunk, de remélem már nem fáj a szemecskéje a pici lánynak!

Barbi
Pedig nagyon jól nézett ki az a rizstorta! :wink: Miért nem ízlett Daninak?

Hanna

Kép
hanna09

Barbi,
nagyon komoly legény Dani-boy!!! Büszke, büszke lehetsz!!!
Mellény naggyon komoly :lol:
repülő mit tud?

Manóka,
gratulaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! 3 poronty! :lol: :lol: Tök jó!!
12. héten csak uh van, annyival másabb, hogy méricskélnek, nyaki redőt is, ahogy a többiek írták :wink:

Gabi,
de jó, hogy javul Enci szeme!!

Én úgy érzem, karácsonyra 2 fogacskával leszünk gazdagabbak :lol: , a jobb 1-es recéje már szépen kint van, de a balt is érezni.. Bevesztek a fogtündis klubba minket is..?
Ezért vagy nem, továbbra is csúcsdöntő alvásunk van, sok keléssel és persze 6.18.-kor végleg kidob az ágy :lol:
Tegnaptól őszibarack-szilva kúrán vagyunk, hajtunk a kakira :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Ancsa,
Larának boldog hófordulót!!

Eni,
Benőnek is boldog boldogot kívánunk!!

Hanna,
tudnánk mesélni a teliholdas éjszakáinkról :lol: :lol: , de sírás nincs, bebújunk közös takaró alá, jobban mondva ő az enyémbe én meg szereztem másikat :lol: , pedig nem fázik, így viszont kizárt, hogy nincs melege, de Mica tudja.. :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

lemaradt:
Hanna, gyógypuszik elindultak, pontos címre küldtük, csak nem tévednek mostmár el!! gyógyuljatok minél hamarabb!!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Repülő gurul, olyankor a benne ülő 3 figura mozog, plusz ha lenyomod a pilótát, zenél a repcsi, meg világít, néha a hajtómű indul be, ill. olyan hangot ad ki! :D Dani imádja ki-bepakolni a figurákat, később pedig tök jó lesz, van lehajtható ajtaja a repcsinak, amikor már tényleg bábozni fog velük...

Hanna, rizstorta nagyon fini és nincs benne se tej, se tojás, csak mindenféle gyümi, de Daninak nem jön be az állaga, mert se nem szilárd, amit kézzel tudna enni, se nem kanalazós, kicsit undorkodva evett belőle pár falatot, aztán kész :D Remélem álom- és gyógymanók mst már betáplálják a címeteket a regiszterükbe!

Hú, szerencsém van, h Daninak nincs baj az emésztésével, ő minden nap kakil, többször is, mindegy, h mit eszik...

És Gyuzso, hadd üdvözöljelek elsőként a fogklubban! :lol: neked nem volt fura a helye, ahol kinő a fog? én valamiért azt hittem, h az íny csúcsán nő ki, közben meg sokkal feljebb, nem?

KépKép
barimami

Sziasztok!

Dani, nagyon-nsgyon boldog szülinapot, kívánjuk, hogy még sok-sok ilyen boldog szülinapod legyen szeretteid körében!

Emmusnak és Katinak is boldog névnapot kívánunk!

Veronikuszék remélem hamarosan itthon, a hírek mindenesetre bíztatóak!

Hanna, küldjük a gyógyenergiát, remélem nem kerülővel érkezik!

Manóka de jó, de jó, gratulálok! UH-ra emlékszem én is, azok mindig olyan izgalmasak. :-)

Gabbo, nagyon örülök, hogy Zsombinak is jól kezdődött a suli, remélem a kezdeti lelkesedésük megmarad sokáig. :-)
Ákost én már el sem kísérhetem, egy osztálytársával mennek, kb 500 m a suli, s nem kell átmenni csak egy utcán, de forgalmas úton nem. Ez mondjuk Ádámmal kényelemesebb sokkal, mert nem kell korán felkelteni, szoptatni indulás előtt. Október közepéig ezt csináltuk, de azóta ell kell engednem. Azt azért kiharcoltam, hogy délben értemegyek, azt még nem engedem egyedül, csak ritkán.

Nálunk a hétvégén szülinapi bulik voltak (előre ünnepeltünk a közeli mikulásprogramok miatt). Szombaton 5 fiú osztálytárs jött Ákoshoz, és hát mit ne mondjak egyik sem az a sarokba ülős típus. Háromra ésrkeztek, az utolsó gyereket 3/4 8-kor vittük haza. Jól sikerült a party, de amit műveltek... le a kalappal ismét a pedagógusok előtt! :-)
Vasárnap családi banzáj volt, azért az nyugisabbra sikerült sokkal.
Mindjárt nézek képeket...

hali, vali

Kép
Kép
Kép
v30

Ja, és persze Gyuzso, Micu olyan gyorsan fejlődik, gratulálunk a fogacskákhoz! Hogy viseli?

Érdekes a világ, előszőr azt várjuk, hogy kibujjanak a fogacskák, én meg most azt várom Ákosnál, hogy elkezdjenek kiesni... Kicsit későnek tartom, hogy még mindig bent van mindegyik tejfoga, bár az biztos, hogy irigylésre méltóan gyönyörűek!

Kép
Kép
Kép
v30

Szerencsés voltam nálunk 2 esküvő volt :wink:
Kép

Nagyon jó fej papunk volt igazi hippi és imádta a vörösbort!!! :D

Kép

Kép
hanna09

Kép

Kép azért volt, hogy sikerült őket fél órákra lefoglalni...

Kép tájkép csata után

Kép a családdal is volt egy torta, bár ennek a minőségéről nem nyilatkoznék... :oops:

Kép
Kép
Kép
v30

Gyuzso, meg sem köszöntem az ikeába való kíséret felajánlását. Hát köszi. Tényleg megható, bár a gyerekülés miatt nem tudom, tudunk-e együtt menni. Ha veletek megyünk, biztos uralkodok (majd) magamon, nem fogok verekedni. GRATULA A FOGACSKÁKHOZ!!! Szupi.Bencinek 27 hetes korában jött ki első fogacska, két hét múlva már 3 volt! :wink:
vbea

Vali! Tényleg jó lehetett a buli!!! látszik a képeken!! és az is,hogy volt mit takarítani utána.. :D :D

Hajni! nagyon szépek vagytok ti is az esküvői képeken!!!

mindenkinél ilyen bolond szél fúj???
pedig süt a nap, akartam menni sétálni Encivel, de ebben az időben inkább nem kockáztatom...még húzatot kap a szeme nekem, aztán tényleg padlót fogok :shock:
Vendég

Kati! te ajánlottad a kiskonyhát ugy emléxem....
na vettem Encinek Karira. Meg egy Thomast is. mert imádjA :D
minimaxon ha meghallja a Thomast, már rohan és kiabál TASZ...neki az a Thomas.Anyósom tudjátok mit vett neki? párom elárulta :dob-felszerelést. :evil: most komolyan...szerintetek? eleve 4 éves kortól ajánlott,-hiába játék. És sztem egyáltalán nem tudja majd mire való.....majd jól szétüti (besegítek)és megy a kukába :wink: na jó most megyek.......
Szóval ez megint egy példa arra, hogy nem kell megkérdezni anyukát- mi kellene a gyereknek...
Vendég

Benőnek nagyon boldog hófordulót kívánunk!!!!!

Kép
Kép
Kép
v30

Nos és csatlakozva az esküvői fotókhoz, bár a minőség nem a legjobb, mert az első digitális gépek egyikével készült... hiába, ennek már több, mint 8 éve... :D

Kép

Kép
a Gyermekvasúton volt a lagzi, még vonatoztunk is.

Kép
menyasszonytánc után, már menyecskeként... :)

És egy sztori... A menyasszonytánc után, amikor a férjem felkapott, hogy most elrabol a pénzzel, olyan bénán fogtam a vajlingot, hogy szegénykémnek kivertem az első fogából egy darabot... jól kezdődött a házasságunk. :)

Kép
Kép
Kép
v30

Eni,
dehogy uralkodunk magunkon!! kölcsönkérjük Orsi betétes bakiját és megvédjük az érdekeinket! :wink:

Gabi,
ne máááááán dobfelszerelést..!! :twisted: azt nem lehet, hogy otthagyjátok náluk és ha odamegy Enci, akkor "játszik" rajta..

Vali,
micsoda buli volt ez a 7. előszülinap!! szépek Voltatok a Nagy Napon!!
hát igen, Mica IS nő mint a gomba :)
Ádám annyira értelmesen néz!!

Barbi,
köszöni a klubban köszöntést! :wink: én is a peremen vártam a fogacskát.. :lol: :lol:

Ancsa,
lemázsáltuk tegnap 8,81 kg.. írtad, hogy Larababa 6 hósan 8,8 kg volt!! Nem volt pehelysúlyú a Tündérkétek!! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Hanna,
Ti is szépek, szépek!!

eldugultam mostmár, megyünk ágyban!!! csicsikálni :wink: én is odabújok mellé pihizni..

KépKép
Kép
gyuzso

köszi mindenkinek a gratulációt. az igazat megvallva nem volt betervezve a 3., de kijátszotta a védelmet. :)

köszi a válaszokat mindenkinek. azért kérdeztem többek között, mert gondolkodom azon, hogy elmegyek egy genetikai kockázatbecslésre, csak a saját megnyugtatásom végett, és hát ott is van UH, nem akarok duplázni, ha nem muszály. meg hát a kettő másikat sem olyan egyszerű lepasszolni ezekre az időkre.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Zsuzsi :D inkább mi is megyünk és felveszem a bakit is :D akkor aztán jaj mindenkinek! :D Hajrá fogacskák, de azért remélem Micának nem lesz harapós kedve tőle :D

Manóka!
gratulálunk már megint bababumm van! :D

Barbi, Eni, Steffi!
Hajrá Emmák :D

Vali!
Aranyos történet és milyen szépek a képek, én csak majdnem elestem a mennyasszony tánc közben mert úgy bepörgettek hogy azt sem tudtam hol vagyok :D

Hanna!
Sajnálom az alvást, mi kicsit csaltunk tegnap a tesóm fiaival zuztunk egész délután és Emma nagyon elfáradt tőle... :D

Benének, Larának boldog hófordulót!

Orsi

borsa

Gabi!
Dobszerkó.... szupi Emma félévesen névnapjára egy héliumos lufit kapott :D de legalább a tesóm gyerekeinek volt mivel zuzni tegnap...

Hanna!
Ti is nagyon szépek voltatok :D

Orsi

borsa

Kép

Kép

A tegnapi uncsitesós zuzós party :D

Orsi

borsa

Eltünt amit írtam :evil:
Vendég

Gyuzso! jó ötlet. de így is én leszek a gonosz,meg rossz -akinek anyósfóbiája van, mert megfogom mondani hogy milyen hülye ajándék. azért mert 1.korai 2.a dobverőkkel hadonászás közben is baleset érheti. 3. értelmes és veszélytelen ajándékot szeretnék a gyereknek. Ami egy 2 éves kislánynak való. de ebből az egészből megint az fog lejönni,hogy nekem soha nem jó semmi amit anyós vesz. :evil: ( elküldömmert megint eltünik amit írtam)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: