Sziasztok!
ÚÚÚ, én ittam a Laktoherb teát a kórházban, de a kutya nem szólt, hogy ne tegyem... Most mindig nagyon teli érzem a cicimet, de kifejni nem mindig tudom.. (Aventos gépi mellszívót használok, de egy-egy szopi után 10-20 ml-nél több nem jön. Az nem kevés?
MOndjuk Benő 40-90 gr közötti adagokat szopizik.
De a fő problémám az, hogy csak napi 5-6 alkalommal mindössze . A többi alvás... Még mindig sárga.. HA felkeltem, akkor meg annyira sértődött, alig eszik (csak 50 körül) cumizik a cicin, aztán két óra nyűglődés, mire újra elalszik... s máris kelthetném újra...
Úgyhogy a keltegetésnek semmi értelme...
NEm mintha bánnám, hogy 11 naposan már harmadszorra átaludta az éjszakát, csak félek, hogy a sárgaság meg kevés szopi veszélyes lehet. A vizet meg nem kéri
Én nem iszom már semmi teát meg tejképzőt.. sok vizet , leveseket meg kevés gyümilevet.
Kutyfül, nem akarlak a kórháztól eltántorítani... a személyzet (szülészek, orvosok, anesztesek) - nagyon profik, biztonságban leszel... A gyermekágyas rész már kevésbé szuper...
Szólsz egyik nap, hogy átmennél baba-mama szobába, mondják, aznap nem lehet, majd másnap. Másnap megint szólsz, közlik, ők nem tudták, tegnap nem ők voltak, de az aznapi felszabadulókat már szétosztották... Köszi.
Csecsemősök, általában rendesek, lehet velük beszélni (némelyikkel) , de olyan is volt, hogy kérdés nélkül benyomták a gyerekem szájába a barna szétrágott öreg cumit,merthogy sírt....
Kérdezze meg, hogy akarom-e, éés ha igen kérdezze meg, hogy hoztam-e sajátot... Merthogy vittem... De senki semmit nem kérdezettt, csak észrevetem, amikor bementem egyszer a csecsemőszobába... MAjd közölték, hogy ne reklamáljak, mert felesleges...
(mondjuk ez egy bizonyos csaj volt.. de nekem elég volt a kiakadáshoz) Egyébként olyan szájpenésszel jöttünk haza, h Benőnek az egész kis szája csupa fehér volt.... no comment)
A kórházközönség meg egyszerűen fenomenális... Kevés normális kivétellel.... román (magyarul nem beszélő!)nagy szoknyás 17 év körüli csaj, (büdös volt, olvasni sem tudott - egyszer engem kért meg, hogy tárcsázzak fel neki egy számot a telefonon, m nem tud olvasni....) - idejött szülni (mint álítólag skan mások) és le szoktak lépni fizetés nélkül mikor kihozzák a babát (nekik ugye nincs itt TB-jk) aztán ment a balhé, mert elvették az útlevelét stb...
A zuhanyzóban (1 db van az egész folyosóra) soha szinte senkivel nem találkoztam... Én pedig mentem mindenféle napszakban, mert úgy éreztem..... de sehol senki.
A lázmérő olyan büdös, mintha hypoban ázott volna.... a székletre meg inkább aztmondtam van, mert ha nem volt nyomattak vmi szirupot, ami úgy megtekerte a szobatársamat, majd belehalt, így én inkább nem próbáltam be....
05:30-kor ébresztő (néha 4:30-kor, ha úgy jött ki...)
Aztán Benőnek súlyos sárgasága volt, de senki semmit nem mondott... A dokinéni oda nem jött volna elmondani, mi a pálya, hány nap kékfény, milyen bilirubin szint, mi a terápia, meddig... semmi... Én értem, hogy ez nekik rutin, de nekem életem legfontosabb dolga... Aztán a dokim odaszólt és mindjárt mindenki jött és beszámolt...

de ehhez ki kellett buknom... nem természetes...
Csak ilyenek... De lehet, hogy nekem voltak magasak az elvárásaim..
(mivel Benő kék fény alatt volt úgy kellett könyörögnöm, hogy hadd kaphassam meg éjszaka is szopzni, mert szüksége van rá. Aztán kihozták 2 alkalommal is)
NA, nem akarok kiakasztani senkit. Alapjában véve a körülmények voltak gázok a személyzet csak 1-2 esetben..és ezen is lehetett kardoskodni, erőszakoskodni..
No megyek! Mindenkinek szép estét!
NAdimo, jövő héten, lehet, hogy felkereslek, ha Benő nem sárgul ki.. szopi, keltés, alvás ügyben!
Sziasztok!
Puszi,Bea