Utálom ezt a pénz kérdést! Én megmondom őszintén nem adnék pénzt.... De persze ha a gyerek biztonságát így éreznémmegoldottnak akkro is max 10 ezret adnék.... és azt is megmondom őszintén, hogy én nagyon nem tartom etikusnak a gyerekorvosok hálapénz elfogadását... amúgy igazából semelyiknek sem. De persze vannak esetek, amiko rtényleg szívességet tesz, pl háziorvos táppénzre vesz , akkor is ha nem vag épp beteg... vagy hasplasztikai műtéted van, de sérvnek számolja el, hogy ne kelljen plasztikai díjat kifizetni...ez persze megintmás. De az hogy valaki egészségügyi problémájával orvoshoz fordul, aminek az a megoldása, hogy munkaidőben szabályosan meggyógyítsák...azért nem kéne elfogadni.... De biztos én vagyok nagyon fafejű ebben.
Lorci merre vagy???
Karácsony az nekünk idén kicsit bajos lesz. 20-án megyünk nyíregyre és nem jövünk csak 25-én, előtte nem akarok fát díszíteni, max úgy hogy kölyköket átvisszük az este anyuékhoz... és onnan indulunk, de hát azért ez macerás. Lehet az lesz, hogy itt hagyjuk anyuéknak a díszeket, ők átjönnek és díszítenek nekünk, hogy mire hazajövünk itt leygen a fa.
Gergővel való rossz tapasztalatok miatt nálunk az elkövetkező 4 évben mézeskalács és szalma díszek lesznek a fán illetve másnyik.

Gergő éveken keresztül 24-én délben leborította a fát, én éveken keresztül kirohantam 24-én az azúrba, ahol addigra már leértékelték a díszeket és vettem féláron két szatyornyi díszt....csapó kettő.
Ajándékozás, az úgy néz ki, hogy vagyunk mi is egy páran... de nálunk sem a pénz a lényeg hanem az érték.... Pl naptár ha a copy generálban akjuk kinyomtatni egy naptár 13 ezerbe kerül... sztem ez kicsit túlzás 13 oldal papírért... szal megoldjuk máshogy. Az vuram lopva kinyomtatja a munkahelyén szép színes lézer nyomival. Remélem jók lesznek... ezen máris spóroltunk 40-et. Gergő nőveremtől star wars legot kap, aputól ben 10 órát, anyuéktól társast, tőleünk mobilt

ne kérdezzétek miért!!!! meg persze valami játékot valszeg legot. Teszveszen illetve vaterán szoktam neki legot venni. Nagy jók vannak bontatlanul régi ufóst is így kapott.
A nővérem tuppert kap,mivelmegállapodtunk, hogy csak hasznost veszünk egymásnak 5000 a keret... most vett lakást, így nem tud most vásárolni tupperes dolgokat. Veszek neki desszertgyűrűt, szereti a pudingos túros stb édességeket...arra pont jó, és panaszkodott a kaja hordására, tehát kapnak két kaja hordos edényt a pasijával. Ezekhez szépen nyomtatok egy receptgyűjtemény valami karácsonyis papírra....
Apu szintén kenyértartóra áhított, de mikor megrendelte volna már elfogyott, nagyon szomorú volt, de tegnap barteloztam egyet!

Örülni fog neki.
Jah persze anaptár az alap. Az anyosomék, kapnak kúltúra jegyet, amit a férjem kapott cafetériában. Mondták , hogy szeretnének eljutni a nemzetibe, jegyet nemmerünk venni, ezt betesszük valami dobzoba és megkapják 7000 e, abból kitellik kétjegy. Kap még anyós egy sajt kést, meg egy fürdő szobai tartót, meg naptárt persze. Huhh de sokat írtam.... Érdekel ez valakit egyaltalán????
Nah mert még hátra van após, sógór ilyesmi... részletezhetem azt is!