Jó régen nem írtam, de most van egy kis időm, és igyekeztem visszaolvasni...
Madrin, Rómába és Firenzébe egyszer én is szeretnék eljutni... Izlandra mi is úgy mentünk, hogy most kell, mert az nem egy bababarát hely, és lőn csoda

Jó lenne, ha Nálatok is így lenne!
Gabicsibe, nagyon klassz Tőled, hogy ennyire követed a dolgokat, és mindenkihez van 1-2 jó szavad; várom, hogy holnap végre személyesen is megismerjelek.
Süni, én hiányoltalak, ha nem is írtam. Jó, hogy megint itt vagy! Remélem, a görcsök azóta elmúltak...
Rebe, nem hajszolom

Otthol bepótolok mindent, éjjel 9-10 órákat alszom, igazi mormota lettem.
Vucuska, minden rendben ment ma? Megy a randi ezerrel?
Kátya, mi volt ma az UH-n?
Anett, én is készültem anygkontroll tanfolyamra, de aztán elmaradt; nem volt rá energiám a sok meló meg egyéb elfoglaltságaim mellett. De belevettem az ötéves tervbe, hogy elvégezzem, és gyakoroljam is. De azért nem semmi, hogy nálad ez milyen jól működik! Szuper! És ez a sok lóvé

Sikerszériában vagy, tényleg lottóznod kéne
Vicky79, szia itt!
Törpe, nekem a menőmanó is tetszik

Én is odavagyok House-ért, de nem bírnám ilyen későn nézni. Mi letöltö... szóval megszerezzük

, már bőven a 4 évadban járok. Isteni. Azt gondolná az ember, hogy kezd kimerülni, de egyre jobb és jobb.
Lexi, sajnos én sem tudok segíteni CD-ügyben
Mofly, Te is ma voltál ugye? Mi volt, ugye nem repedtek meg idő előtt?
Nonóka, gratulálok a párod új diplomájához! Ez nagyon nagy dolog. Apósod miatt részvétem....

Viszont az jó, nagyon jó, hogy pozitív lett a teszt! Szorítok, hogy az aggasztó kezdés ellenére minden rendben legyen.
Zsókuci, a másik topicban már írtam, de itt is jobbulást kívánok a gyulából. Én is elhordtam lábon 1-2-őt és most jó heges a tüdőm, szerencse, hogy nálad észrevették!
Bobcsike, szorítok hétfőre, a remélhetőleg utolsó inszemedhez
Krisztamili77, én is agyalós vagyok :/ Szóval ebben nem tudok segíteni, az embernek önmaga a legnagyobb ellensége, sajnos, ezt tapasztalom nap mint nap. Annak viszont örülök, hogy kezdtek, tessék az összes pozitív gondolatmennyiségedet mozgósítani! Rajtunk nem fog múlni, itt mindenki ezerrel szurkolni fog Neked, az tuti
Drága Vic, merre jársz??? Szorítok a holnapi vizsgához, ugye utána elmeséled, hogy vagy, hogy ment, és hova tüntél?