A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Hello Lányok,

Vadvirág, de jó, hogy bejelentkeztél! Nagyon tüncik a csajok!

Marica, nálunk is ez a program pár napja! :shock: Délután/este full nyügi, sehogy sem jó, csak sír, mintha fáradt lenne, de nem hajlandó aludni. Nem kaja, nem pocifájás, nem pelus gond. Én is totál tanácstalan vagyok! :cry: És ez akár másfél óráig is eltart. Mi is variáltunk a sétával/fürcsivel, de nem használt.
Mi lehet ez?

Pelenka: hát, én ahol eddig néztem (cora, dm) a pampers drágább volt mint a libero. Benéztem volna??? :shock: Nagyon bejött, úgyhogy maradok ennél. A dm-ben szoktam venni. Mikor betellik a kuponfüzet, akkor betárazok pelusból, múltkor is kifosztottam az egyik dm teljes mini készletét (2 jumbo pack) :lol: Ha jól emléxem, 3400 körül volt -15%, és 90 db van benne. Olcsóbb lenne, mint a tesco-s, vagy ennyire benéztem???? :shock:

Jaj, lányok, a pénteki napot bejegyeztem a babanaplóba... Akkor kapott Lizi utoljára anyatejet. :cry: Pár napja már nem volt hajlandó cicizni, de azt a 15 gr-ot, amit 1 nap alatt összegyűjtöttem neki, azért odaadtam. De tegnap óta már az sem kell neki… :cry: Annyira magam alatt vagyok, hogy csak eddig tudott szopizni. Már totál önmarcangolásba kezdtem, hogy mit kellett volna máshogy tennem, hogy ne így legyen. Ha hamarabb odahozták volna a kórházban (és nem szülés után 30 órával), vagy, ha szülés előtt már elkezdtem volna UU-t szedni…Nagyon megvisel a dolog, tiszta depis vagyok miatta… :cry:

silka
silka

Bfagi, nem semmi a kábszeres ürge!!! :evil: De ezek a pelenkázós helyiségek nincsenek zárva? Vagy boldog-boldogtalannak odaadják a kulcsot, még akkor is, ha nincs nála baba??? :shock: Ezek után rossz belegondolni is, mi minden történhetett még ezekben a helyiségekben...

silka
silka

Timi26, abban szeretnék Tőled tanácsot kérni, hogy van egy keresztlányom, aki nagyjából Rebeka korú (februárban lesz 5 éves), és valami hasznos dolgot szeretnék neki karira, de nem igazán vagyok képben, hogy minek örülnek leginkább az ekkora lánykák.
Tudnál segíteni?

Előre is köszi! :wink:

silka
silka

Silka! Ne marcangold Magad!!!! Nincsen "mi lett volna ha"! Nem azon múlt, hogy nem időben vitték oda Hozzád, és nem azon, hogy nem szedtél mindenféle bogyókat.
Erről nem tehetsz. Sokan mondják, hogy a szoptatás fejben dől el. Ez természetesen részben igaz, de azért itt vannak testi adottságok, feltételek, amik ha nem klappolnak, akkor az anyuka csak kevés ideig vagy egyáltalán nem tud szoptatni.
Nem Te vagy a hibás, itt egyáltalán nincs hibás!
Mindent a lehető legjobban csináltál, és le a kalappal, hogy vetted a fáradságot, hogy egy nap alatt 15 milit kiszenvedjél a cicikből. Te a végsőkig "küzdöttél", de úgy látszik eddig tartott.
Nincs semmi baj, nyugodj meg, hamikázz egy kis szénhidrátot, és puszilgasd meg Lizi bébit! :D
Legalább a fejéssel nem kell szenvedned! :wink:
Tudom, az is rossz, hogy nem cicizik már, de egy összebújással talán az is pótolható.
Fel a fejjel, nagyszerű anyuka vagy, és én őszintén csodállak, hogy nem adtad fel a szoptatást ilyen kevés tejci mellett.

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese irtad pár napja, hogy este pótlást kellett adnod Zsófi babának, nálam is ez lesz ma, csak azt nem tudom hány ml t adjak, mert az én fiam nem tudja hol a határ, aztán egész éjjel nyögni fog.

Heni
KépKép
heni81

silka: nekunk 15.-e ez a datum - sztem orokke fogom tudni. nagyon nagyon rossz erzes, neked kell rajta tullenni! nyilvan tudod, h jo minoseguek a tapik es az, h egyaltalan kapott anyatejet milyen fontos. de pl motiot irta talan, h naluk nem tulajdonitanak ilyen nagy jelentoseget a szoptatasnak, hiszen 6 het utan mennek vissza dolgozni. ez a nagy szoptatasi laz mai trendi ... mind1, en meg ma is sokat gondolok ra, es meg mindig nem mesztettem meg, h nem szopizik - dehat annyit kuzdottem! en parszor kisirtam magam es talan jobban viselem mar :?

k.titmi: es mi a amsik tapi , amivel keveritek a N. bebe ha ar-t?

Kép

Kép
mmarica

Anya! Ha még egyet vakuzol, behúzok neked egyet!
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni! Tegnap Zsófi baba 30 mili után bealudt. Szerintem valahogy így adj neki.

Kép
Kép
Kép
gremese

KTimi: nagyon édik vagytok! Dehogy mondtam a doktornőnek a hozzátáplálást, agyon is ütne!!! :evil:
Egyébként elfogyott a sütőtök, lereszeltem neki majdnem egy egész almát, abból akartam egy kicsit adni neki. Amikor úgy gondoltam, hogy na most már elég, akkora hisztit csapott, így bekanalazta az egészet! :shock:
Persze utána a tápire rá se nézett!

Gremese: úgy gondoltam, hogy fordítva, mert ti azt mondtátok hogy mintha többet kérnének enni a babák, Viktorka meg kevesebbet eszik mint szokott. Pár hete még adagonként evett 210 milli, most már csak reggel eszi meg.

Silka: ne keseredj el, mindent jól csináltál! Én is így voltam amikor Rebekánál elfogyott a tejem, most tényleg mindent bevetettem, hogy legyen, mégsem volt! Mi ilyenek vagyunk, ezt el kell fogadni, és inkább legyen tápis a baba, mint az anyukája depis!!!

Rebeka extrém eset, de megpróbálok segíteni! Ugyanis ő most trambulint, gördeszkát, elektromos fogkefét és kisvasutat kért karira! :shock:
De nagyon szereti a hercegnős DVD-ket, a puzzle-kat, a társasjátékot, esetleg ha érdekli a lányzót logikai játék, vagy lehet kapni mágnestáblát, amihez különböző formák és számok, betűk vannak. Rebeka mindenféle tájképet ki tud rakni vele, és a számokat, számokat, betűket is felismeri már.
Majd még gondolkodom, ha eszembe jut valami leírom!

Kép
Kép
timi26

Timi26! Ja, igen. Vagyis inkább többször kér enni. Úgy látom, ugyan annyikat eszik, de nagyon nehezen húzzuk ki a 3 órát. Sokszor már két óra múlva éhes.
Néha kivárom a három óra hosszát, addig játszunk, lefoglalom. De oda kell figyelni, mert ömlik a nyála, az ökle a szájában, és ilyenkor ugye nem éhes.

Ami a fotót illeti - még mielőtt nekem szegeznétek a kérdést-, nem, nincs nálunk ilyen meleg, csak Zsófi baba ruhaátáztató bökéket nyomott, és gyorsan lekaptam róla a ruhát. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

látom még jó hogy a pénzeket nekem a cégem intézi.....remélem mindenki hamar megkapja

elolvastam a születéstörténeteket végre gmail-en :) nagyon jók voltak. Nosztalgiáztam egy kicsit :)
Sajna granda a majomkodós viedót még nem sikerült megnéznem, mert most nincs időm updatelgetni a lejátszónkat, de az is meglesz :)

Mi is voltunk pénteken sokat kint olyan jó volt. Elmentem a kolleganőmhöz, barátnőmhöz és egy nagyot sétálltunk. Neki is pici babója van 2 hét van Lili meg közte

Tali nekem az az ötletem van, hogy ha még nem írtam, amit egy másik topikkal csinálunk :) a Váci úton van egy Brendon és annak a játszóházában szoktunk összefutni ott sok mama és baba elfér :)

Heni
Babe koszmó elleni sampon
na már jött válasz

timi
főleg a gödröcskék ellenálhatatlanok :)

irina
te jóóó ég. és mi mindent mondtak...:( ti meg szenvedtetek....szorítok nektek.
tudni mitől???

ancsi
molli nagyon édes :)

hörcsög gratula a 3. hónaphoz :)

Miléna
jajj én is utálok egyedül lenni, kitartás..

Vadvirág
jó hogy jelentkeztél igazán nagyon édesek. Ha nem is tudsz írni, amit megértek, dobj néha képet a csajokról :)

Voltam fodrásznál végre!!!!:)
Dögös lett.
majd teszek képet

KépKép
KépKép
fleur

noelt is megnéztem ő is nagyoon édike

KépKép
KépKép
fleur

Marica : Beba Ha Start Aktív + Beba HA/AR. Nálunk ezt eszi felesbe. Ez bevált. Szerintem próbáljátok ki.

Emese : édi pofa Zsófi. Kis hurkás.

Valaki írta, hogy rendelt az árzuhanásról. Mennyi idő alatt jött meg a csomag ?
Nekem pénteken írták, hogy holnap postázzák azaz szombaton. Kiváncsi leszek, hogy holnap megérkezik-e.

Ja és elvileg holnap kapok választ a hintára, hogy mikor tudják szállítani.
Jó lenne már ha itt lenne mert van, hogy a pihenőszékébe hintáztatjuk mert van két akasztója és azzal hintáztatjuk csak kb 2 perc után leszakad a kezem.

Most fürcsi után mázsáltuk a drágámat és 5350g.
Híztunk egy hét alatt 250g-ot.

Na lépek mindenkinek kellemes estét és éjszakát.
20200310173350

Anitja! De próbáltam a Youtube-ot, de nem sikerült, pedig direkt regisztráltam. :evil: 99,8 mega, úgyhogy elvileg sikerülnie kellene. Megpróbálom újra.

Nektarin! Muszáj megetetned éjjel? Szerencsére Szelinek nem kell éjjel szívni az orrát, ma is csak egy órával kelt emiatt hamarabb, aztán annyival többet aludt délelőtt.
Szegényke! Biztos azért köhög, mert tele van az orra, és irritálja. Jobbulást!!!

K.Timi! Nagyon édes Ádám!!! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Emese!
Nagyon tündér Zsófka.

K.Timi!

Szépek vagytok Ádival.

Fleur!
Köszönjük.
Várjuk a fotót.

Silka!
Nem szabad önmarcangolni magad,
mindenki változó.
Én a nagyfiam 5 és fél a kisfiam 15 hónapig szoptattam.
Bár lehetne szabályozni de jó is lenne.
Fel a fejjel de Lizi ott van neked.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Lányok!
Sikerült feltennem a gmail-re a Rebekás videót!!!
Jó szórakozást!

Regi: a férjem a pörkölt.com-ra regisztrált oda tette fel a videót.

Kép
Kép
timi26

Timi26!!!!!!!!! Rebus nagyon komoooooooly! :lol: Én akkorát nevettem!!!!! :lol: :lol: Meg Apa is! :lol:
Ahogy áthelyezi magát és kaszál a kezeivel.... :lol: És még a hűtőmágnesnek is odavert! CSÚCS!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Fleur! Várjuk a dögös friszkó képet!

Jövő héten már én is elmegyek, hozza rendbe ezt a botrányt a fejemen. :oops:

Lépek aludni az én kis Csücsöriborsómmal (ahogy a 2 éves unaköccse mondaná: Jejebojsóóóóóó :lol: ).

Pusszantás!

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese: KÖSZI!!! :D :D
De Csücsöriborsónak nem unokabátyja van???

Jó éjt!

Kép
Kép
timi26

Timi26! De...... :oops: (Csak hozzám viszonyítva olyan kicsi :roll: .

Kép
Kép
Kép
gremese

Szép jó reggelt mindenkinek !

Nálunk már megvolt az első kaja most meg durmol tovább a kisember mint aki jól végezte dolgát.

Nincs valami szép idő elég borús itt felénk így nem tudom mi lesz a mai sétánkkal.

Este még tisztába raktam a drágámat és elég csúnyácska volt a feneke de most reggelre sokkal szebb.

Szerintetek a gombát az hintőporozhatom azzal a hintőporral amit a köldökére szórtam ?

Bár többen mondták, hogy kenjem be Canastennel de félek az nagyon erős az ő pici testének.

Ja és most reggel nem 120-at adtam neki enni hanem 140-et és simán megette és most meg jóízűen alszik.

[/b]Timi : édes volt a videó megnéztem. Jót kacagtam.

Lépek én is pihizek kicsit még.
20200310173350

KTimi! A köldökére hexíchlorophen-es hintőport kellett használni. A gyerekorvosunk azt mondta, hogy az tulajdonképpen egy méreg, ezért kell nagyon vékonyan (fátyolszerűen) rászórni és elkenni a baba köldökén.
Én szerintem ne használd a popsijára, mert az nem gombaölő. Nyugodtan használd a Canestent, ha még a pirosságban vannak fehér pöttyök. Ha nincsenek, akkor melegvizes lemosás és Bepanthen.

Kép
Kép
Kép
gremese

KTimi! Zsófikánál nagyon bevált, gyönyörű lett a popója. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese : ok köszi az infót. Akkor kipróbálom.
20200310173350

Sziasztok!

Unatkotam és ezt találtam:
www.origo.hu/utonevtar/index.html?id=1780
Le van írva benne sok név és a jelentése.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!! :D

Tegnap voltunk 3 honaposak, ugy szalad az ido!!!! :?
ES....a hetvegen megbeszeltuk apaval, hogy amint lehet, johet a kisteso!! :D
Hurraaaaaaaaaa!!!! :D

Hetvegen sokat csavarogtunk, olyan jo erzes, hogy mindenki megcsodalja Raniat, csak ugy dagad a mellunk a buszkesegtol!! Valamelyik nap egy kavezoban ultem, Rania aludt a babakocsiban, majd mikor felkelt kivettem, dumaltam neki, es mikor felneztem, csak azt vettem eszre, hogy az egesz kavezo ot nezi, es mindenkinek fulig er a szaja! :D

Lanyok, itt hihetetlen, hogy milyen cuccokat lehet kapni, haaat...hetvegen koltottem egy kicsit, de egyszeruen csucs-szuper rucik vannak, nem tudtam visszafogni magam!

Hetfon megint megyunk haza, kettesben babukaval, meglatogatjuk a mamat, papat, nagyon varjuk mar. Most meg naprol napra valtozik, es szeretnem, ha a szuleim minel tobbet latnak.

Mmarica! ne aggodj, ez a fejlodesi ugras szerintem. Mi ugyanigy voltunk, aztan par nap utan visszaallt a rend.

Kesobb megprobalom feltenni a szerzemenyeimet, es par kepet a tunderkemrol. :)

Ja, es lanyok, egy kerdes: ti honnan kolcsonoztetek babamerleget?

Sok puszi:
Niki es Rania baba
Vendég

Sziasztok, Lányok!

Timi26: remélem, nem aggódsz, amiért Viktorka kicsit visszavett a tempóból! A gy. dokink szerint ez normális ekkora babáknál, rengeteg tartalékuk van; nálunk is ez a helyzet, most kezdett el Ádi ismét nagyobbakat enni.

Silka: ne vádold magad a szoptatással kapcsolatban! Nálunk a családból eddig senki sem tudott szoptatni, nekem most megy, pedig az elmúlt hónapokat végigidegeskedtem. Szóval nem tudom, min múlik, nem is érdekel, örülök, amíg van, ha nincs, megpróbálom elfogadni. De teljesen megértelek, hogy elszomorít a dolog. Csak épp nincs köze hozzád.

Még mindig szenvedgetünk, na nem a füllel, a pukizással. Ádi éjjel beverte a kezét, annyira ficergett (ez megy csaknem egy hete), próbált álmában pukizni és kakilni, majd sírva fakadt (fájt neki, hogy a rács megütötte -- nincs fent a fejvédő rész, mert nem passzol az ágyba, majd átalakítom). Akkora erővel tud szegénykém hadonászni. Majd ez többször megismétlődött, úgyhogy elkezdtük az Infacolt ismét. Viszont a papaverint már csaknem egy hete nem adom neki. És közben várjuk, hogy valami jó időszak kezdődik az életünkben végre... tegnap pl. 20-szor próbált napközben elaludni, de a pukigörcsök miatt nem tudott. :-(

Kép
Kép
irina

Irina! Nemsokara ti is betoltitek a 3 honapot, es hidd el, hogy sokkal jobb lesz! Igaz, nekunk nem voltak nagy gondjaink, megis eszreveszem, hogy Rania mennyivel nyugodtabb szopi utan, nem ficereg, joval kevesebbet is bukik. Szoval, ezek szerint a fulecskeje gyogyulgat. Szegeny kicsi Adika, mennyit kellett szenvednie, mire rajottek.. :? De most mar minden ok lesz! :)
Vendég

Kép Kie ez a kezecske? Kép gondorodik a hajacskam!!! Kép ez a legszebb uj ruham! Kép ez is csinos!
Vendég

Timi26! Köszi! :) Megpróbálom ott is (ha végre eljutok odáig :shock: ).

Niki! Mi egy magánszemélytől béreltük a mérleget (havi 1800 Ft-ért). Gondolom vettek egy párat, és azokat kikölcsönzik. Egyébként a védőnőknél is van, de ott pont elfogyott, mikor kellett volna. :roll:
Kérünk képeket!!! :D

Irina! :( És hogy van a füle Ádinak???

Ma fél 3-ra megyünk babamasszázsra! :D Kíváncsi vagyok, milyen lesz!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Jaj, közben megjöttek Niki képei! :D De tündéri Rania!!! Micsoda fürtök oldalt!!! Nagyon aranyos!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Niki!
Édespofa Rania,és mennyit változott.
És az a sok haj aranyos.
Szupik a ruhácskák tényleg.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok Lányok!

Niki Nagyon aranyos Rania, és azok a ruhák :lol: :lol:
A mérleget egy gyerekbolttól béreljük, 1800 ft 1 hóra és 5000 ft kauciót kértek. azt visszakapjuk ha visszavisszük a gépet.

Vadvirág Nagyon szépek a lányok!

Minden baba gyönyörűséges. Nem is tudom mind felsorolni :lol:

Nem tudom mi van az én kis drágaságommal :cry: Az éjjel 5 alkalommal felébredt, pedig 1 hetes kora óta minden éjszakát átaludt. Ma ráadásul 2 óránként kéri a cicit :shock: Ha így fojtatja nem marad tejem estére. Nem bírják a cicik termelni ezt a mennyiséget így hirtelen. Már 3 hete csak 5 alkalommal evett egy nap.Most még csak dél van de háromszor már lakmározott. Most édesen alszik :lol: Én meg vedelem a csipkebogyóteámat, hogy mire felébred legyen valami kaja :roll:

Silka Már így is nagyon ügyes vagy, hogy ennyi ideig szoptattad. Ne rágd magad azon, hogy már nincs tejed. Van aki egy csepp tejet sem tud kisajtolni, de te mindent megtettél, hogy amig van azt mind megkapja. Nagyon ügyes vagy
:lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vadvirág, Niki
De jó, hogy újra itt vagytok!
Mindkettőtökre sokat gondoltam.... Nyilván megcsodálják a babáitokat :)

Niki
Teljesen egyezik az ízlésünk ruha terén, nagyon odavagyok a rucitokért :)

Mi meg ezt kaptuk a sógornőmtől:

Kép Kép

Kép
granda

Sziasztok!!!!

Hááát mi sem vagyunk a toppon!!!! :(
Már vagy 1 hete Molli 2-szer is felkelt éjszaka enni,a mai éjszaka meg brutál volt!!Fél9-től aludt fél1-ig és onnantól kb.másfél óránként kelt!! :shock: :(
Napközben is sajnos kaja után elvan egy darabig,aztán jön a sirás.(hiszti??)
Egyre jobban parázok,hogy kevés neki a tejem... :(
Most kénytelen leszek kicsit gyakrabban mérni.
11-kor evett,megmértem...60ml!!!! :shock: :( nagggyon kevés.Utánna próbáltam visszatenni cicire,de nem kellett neki. :(
Aztán fél óra múlva bekapta,de 2 perc múlva aludt is!! :(
Fogalmam sincs mit csináljak....pedig úgy örültem,hogy jól alvó-evő babám van!! :roll:

Nagyon cuki képeket tettetek fel!!!

Megyek kicsit pihizek mig lehet!!

ancsi26

Lányok avatal képet hol tudok feltölteni.
Nem találom sehol.

Köszi
20200310173350

JOBBULÁST MINDEN NÁTHÁS BABÁCSKÁNAK!!!

Zsófika és Rania nagyon cuki! ;-)

Regi, köszi szépen, a fülecske már jobban van, "csak" a pocakkal szenvedünk, ahogy fentebb is írtam, de amilyen jó idegállapotban vagyok (még mindig) most az is elég... Ti hogy vagytok???

Kép
Kép
irina

Gyerekek, hidegfront van, attól is szenvedhetnek a babák!

Vadvirág, de jó, hogy írtál, gyönyörűek az ikrek! ;--)

Kép
Kép
irina

Ja,és nálunk napközben szinte minden kaja után kaki van!!
Akkor ez most gond lehet???
És mikor éjszaka sir és megyek be hozzá akkor is icereg-ficereg,pukizik...eddig nem volt hasfájós...akkor most mi lehet a baj????

ancsi26

Timi! Profilban kicsit lejjeb van olyan, hogy Avatar beallitas.

Koszi lanyok a merleg-infot.

Granda! A ti ruhacskatok se semmi! Lindus gyonyoru lesz benne! :wink:
Az a "baj", hogy raadasul itt eleg jo arban is vannak a szebbnel szebb rucik, ahhoz kepest, hogy amugy milyen dragasag van, a gyerekruha a fizeteshez viszonyitva nagyon olcso. A zold ruci (egyebkent kordbarsonybol van) atszamitva kb. 3800 ft, hat szerintem Magyarorszagon sem lehetne olcsobban megkapni, a fizetesek viszont ott joval alacsonyabbak.

Lanyok, szerintem senki ne aggodjon, higgyjetek el, ez minden babanal bekovetkezik, par napig tart, nagyobbak, tobbet kivan a szervezetuk, es az anyuka testenek venni kell az adast. Szukseg van par napra, mire tobb tejcsi termelodik.
Ket hete volt pontosan nalunk is ez a problema, delutan 2-kor mar lottyedtek a cickok az uressegtol. Aztan, mivel allandoan szopizott Rania, ehes volt, plusz joval tobbett ittam, ettem, par napra ra mar joval tobb tejcsi volt, es azota sincs gond.
Vendég

SZiasztok !

Sikerült avatar képet beillesztenem.
Most tök ügyinek érzem magam.

Levél írás közbe elkellet szaladja tisztába tenni a kicsi fiam mert egy akkorát rottyantot, hogy azt hittem minden a peluson kívül van.
Most meg fekszik az ágyba és kacarászik a körforgójának.
20200310173350

Sziasztok!

Ma mi is betöltöttük a 3. hónapot! :D

Niki, Granda: olyan édesek a ruhácskák!!! Rebekát én is nagyon szerettem öltöztetni!!!
Sajna a fiúknak nincs olyan eget rengető választék, mint a lánykáknál! :(

KTimi: jó lett az avatarod!

Gremese: mostanában sokmindent félreírsz! Csak nem vagy szerelmetes??? A lánykádba???

Kép
Kép
timi26

Hello Lányok,

köszönöm a bíztatást, olyan aranyosak vagytok!!!! :lol: Csak egy kicsit nehéz elfogadni, hogy lezárult egy időszak, ami már nem jön vissza. :cry: De most már sokkal jobban vagyok, hála Nektek! :lol:

Timi26, köszönöm az ötleteket, hamarosan belevetem magam egy játékboltba :wink: Ez a mágneses dolog elég jól hangzik, úgyis mindig olyasmit próbálok venni, amivel tud tanulni.
Most már értem Rebeka hercegnős vonalzóját :lol:

Mérleg: mi egy bölcsi mellett működő kölcsönzőből hoztuk 1500 pénzért :lol: Pedig majdnem az utca végében működő bababoltból hoztuk, mert hogy az közelebb van. Ott havi 5000-ért adják :twisted: Ugye, ha az ember kényi-bényi és nem jár utána??? :lol:

Granda: mi is ugyanilyen c&a-s ruckót kaptunk ajándékba, majd egy harisnyát meg cipőcskét akarok hozzá vadászni, és ez lesz a karácsonyi rucija, addigra pont jó lesz a 68-as :wink:

silka
silka

Timi26!

Mi februárban vittünk kisfiúnak ajándékba ruhácskát. Hát én majd besz.rtam a választékon, annyira dögös kispasis ruhácskák lógtak a fogason (C&A). Egy 3 részes garnitúrát választottunk: gatyesz, kapucnis puli és mellényke. Olyan vagány volt!!! Szerintem nézz ott körbe, az ára sem volt vészes.
(Ja, és akkor már ugye dolgoztak bennem a terhességi hormonok, és úgy meghatódtam, hogy nekiálltam sírni a babaruhák között, hogy nemsokára nekünk is kisbabánk lesz :lol: )

silka
silka

Képzeljétek, ma "mintamamik" voltunk a szomszéd kismamival. Fújt a szél, nem igazán tudtam, hogy kimenjünk-e sétálni, de aztán felhívott a lány, hogy mi legyen és végül kimerészkedtünk.(hétvégén nem voltunk kint) Mondjuk a mózesnek van egy felhajtható része, így totál szélvédetté tudom tenni a kocsit. Tologatjuk a babákat, és amikor a legmesszebb voltunk, egyszer csak elkezdett ömleni a hó. Na, esővédők föl és rongyoltunk haza. Az emberek meg csak nézték, hogy két őrült nő ilyen időben babát sétáltat :lol: De a babákat nem láthatóan nem zavarta az idő, remekül szundítottak a kocsiban :wink:

silka
silka

Háj Evribádi! :D

Nem semmi visszaolvasni, amit a 7végén termeltetek. :shock: Azt hiszem, mindjárt mehetek Mátéhoz szopiztatni, így csak egy gyors reagálás:
Emese: a Tescós pelus csisszre pont olyan mint a Pempi, csak van a derekánál hátul gumírozás. És jóval olcsóbb. Mi most kezdtük használni és nagyon tuti!!!! :wink: 8) Csak vigyázz, 2féle tescós pelus van. A lila zacskós a jó, a másik pocsék, az tök műanyag (viszont nem jönnek ki a szagok! Nem utolsó szempont. :lol: Volt ilyenünk is.)
Timi26: jó angol kispasis cuccokat sok helyütt találsz a neten! Általában egész jó árban (az itthoni új rucik fele-negyede, ha ügyes vagy). Én már szinte csak így vásárolok Máténak.
Irina: Jobbulást Nektek!
Mi is beálltunk a takonykórosok sorába. :( Tegnap este óta folyamatosan porszívózunk, éjjel is ment az öklendezés-köhögés. Kaptunk orrcseppet, remélem, hamar hatni fog.
Közben vissza-visszatér a hasfájás is, mi még ezzel küzdünk. De azért már nem olyan rossz, mint egy hónapja. :(

Minden Baba gyönyörűséges, alig várom, hogy legyen találkozó tavasszal!!!!

A hétvégénk különben remek volt :D (szüleimnél voltunk, mert Nagypapám 80 éves szülinapját ünnepeltük), bár elég zsúfolt (Regi, ezért is nem javasoltam a találkát). Máté végig Kisangyal volt, minenkire szélesen mosolygott, és az étteremben is jól körülnézett, aztán bevágta a szunyát.

Este próbálok feldobni néhány képet! :wink:

Addig is pusszancs Mindenkinek!

Detti
KépKép
kiskolbi

nem láthatóan nem = láthatóan nem :lol:
silka

Csajok! Nagyon jó volt a babamasszázs!!! :lol: Szeli is nagyon élvezte. 6 baba (mind kislány) volt összesen, pont jó volt a létszám! Szeli végig szemezett az egyik babával :wink:. Aranyosak voltak! Még 3 alkalom lesz hétfőnként.
Kiskolbi! Irina! és a többi hasfájós baba anyuka! Mutattak pocakfájásra való masszírozást is!

Kép

Kép
regcsiken14

KépKép
viranka

Regina! Le tudnád írni, hogyan kell a pocimasszázst csinálni? :?: Szoktam masszírozni meg tornáztatni, de csak laikusként. Kipróbálnám szívesen, amit hallottál. Én egyébként most kezdek belelendülni a babamasszázs-könyvbe, nem ugyanaz, mint "élőben", de talán lesz valami haszna. Biztos élvezne Máté egy kiadósabb masszírozást, mert nagyon bújós. :) Nem csak egyszerűen ölben szeret lenni, hanem határozottan bújik. (Olyan ééééédeeeees...! :oops: :D )

Detti
KépKép
kiskolbi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: