ági, lisztérzékenységet kérdezted már, de nem részletezném h miből gondolom

egy barátnőmnél most diagnosztizálták és hát ő mesélt a tünetekről - amik egyébként gyakran nincsenek is. eddig én azt hittem h az gyerekkorban van, aztán ha nincs, akkor megúszta az embör gyereke, ha meg felnőttkorban lesz, akkor kikezelhető. hááát, most úgy hallom, ez nem így van. egyelőre kivizsgáltatom magam, aztán meglátjuk.
meg lehet kérdezni h mit dolgozik, de hát csak azt tudom mondani h annyi mindent h ez a vége - tanít, kutat (piacot), etcetera. meg hát pesten és sokszor estébe nyúlóan, meg koncertezik (ma éppen Tb-n, úgyh leugrottam

, amíg bébi itthon bírta anyuval

) és lusta megtanulni vezetni
remélem, ma vmi front volt, mert én olyan dög fáradt voltam h de. lefeküdtem és aludtam másfél órát

(mialatt mütyürke is ezt tette)
rena, jó h mondod a szőnyeget - eddig nem tűnt fel
zsófinak gratu
ági, jó kis husi Zita!

ezt az ínnyel való harapást nekem elejétől fogva csinálja. de érdekes h a fogaival viszont még nem harapott meg, pedig már eléggé rendesen ki vannak bújva.
evéssel nyűglődők: most olvasott párom (azért ő, mert angolul van és én nem beszélem az említett nyelvet annyira h olvassak is rajta

) egy kölcsön könyvet (esztertől), amiben az evésről írnak és aszongya h felesleges az evésen parázni, mert a gyerek úgyis annyit eszik, amennyi neki kell, evésre kényszeríteni úgysem lehet, abból csak felesleges konfliktus származik. és a lényeg: a növekedés alapvetően genetikai progi, ami mindenképpen lefut, nem a táplálék mennyisége határozza meg (kivétel persze az extrém éhezés esete, de ez ugye nem vonatkozik ránk). ez tök érdekes, mert ezzel ki lehetne lőni egy újabb parázási faktort!
én pont azon agyaltam h mi a túrónak méricskélem h mennyit eszik szilárdból, amikor a szopit sem méricskéltem, tudván h akkor úgyis azon tipródnék. (azért megnéztem h tegnap és tegnapelőtt 10, azaz tíz g-ot evett. igaz, jó szar is volt a kaja, mert üres krumplit kaphatott csak a hányás miatt, rákövetkező napon meg két szem meggyet turmiztam hozzá, ami hát pont ugyanolyan szar ízű, mint ahogy hangzik

de hát sztem a meggyet natúrban még úgy sem ette volna, mert savanyú - nem mertem megpróbizni.) ma már óvatosabb voltam a sütőtökkel, mint a céklával csütörtökön - csak picit adtam belőle. de nem turmiztam, csak kikanalaztam a húsát. kellett volna turmixolni?