A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

köszi lányok a névnapi köszöntést! Igazság szerint áprilisban is van Emma nap, és azt fogjuk majd tartani, és akkor nem lesz ilyen közel minden, szülinap, névnap, miki, karácsony, és a családban sincs másnak ünnepelni valója áprilisban, de a november az elég zsúfolt!

Mégegyszer köszi!

Emmácska egyébként jobban van. Voltunk dokinál, kapott C vitamit, nasivint, kálciumot ( azt nem értem mire) szívjuk ezerrel az orrát, mert nem kap levegőt a drága. elég jól viseli. alszik is nagyokat. Remélem hamarosan jobban lesz!

Regi: hogy tudod szemcseppentőbe varázsolni a tengervizet?
Irina: jobbulást Ádinak. +++++++++++++++++

KépKép
kaqk
Debrecen

Drága Lányok,
MINDENKINEK nagyon köszönjük, hatottak a gyógypuszik, Ádi ma már sokkal jobban van (bár az éjszakája nehéz volt, sokszor felébredt...), ma még nem is kellett fájdalomcsillapítanunk! :)

Remélem, senki babájának nem lesz fülgyulladása, de azt muszáj leírnom vele kapcsolatban, hogy teljesen igaza van a gy.dokinknak, aki azt mondta, hogy ez egy nagyon alattomos betegség. Hát annál alattomosabb mi lehet, aminek szinte semmi tünete nincs a síráson kívül?! Semmilyen klasszikus tünet nem jelentkezett nálunk: Ádi nem volt lázas, nem volt náthás (!), most porszívóztam ki az orrát, és NINCS BENNE SEMMI. Szóval egy rejtély, de van ilyen lefolyású is.
Fülhözkapkodás: így utólag már persze rémlik, hogy mintha néha odakapott volna a bal füléhez, de hát mindig is szerette fogdosni a fejét, a haját, az arcát (a fogzás miatt is folyton piszkálta magát), ezért nem tűnt fel... Szóval ha erősen sír egy baba, és láthatóan nem a hasa fáj, nem a foga (mert mondjuk lekentük, de semmi hatása nem volt), akkor nagyon kell gyanakodni a fülre.
Sok Puszi Nektek!

Kép
Kép
irina

Kaqk, gyors gyógyulást Emmácskának, és
ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG!
(Nagyon szép neve van, ha egyszer lesz lányom, komolyan fontolgatom az Emma nevet... ;-)).

Kép
Kép
irina

Kaqk! A kálcium gyulladáscsökkentő, én is adtam Szelinek, de sajna nem hatott. :evil: (Viszont én is szoktam inni, ha meg vagyok fázva, és jót tesz!)
Szeli szerencsére annyira nem beteg, csak kicsit taknyos. Mindig porszívózom az orrát.
A tengervizet kispriccelem egy kis tálkába, és abból szívom fel a szemcseppentőbe. Te se akarod belespriccelni az orrába, igaz? :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Banita 2in1 deluxe pihenőszék

Kép
hajagosné szabó éva

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást! :(

Csak bekukk,de mostantól majd jövök megint.

Párom ma hajnalban elutazott közel egy hónapra Texasba. :( Teljes depi voltam ma,ilyen még nem volt....Nem nagyon bírom az egyedüllétet,szerencsére manóm itt van velem.

Szóval ma még kidepizem magam,aztán talpraállok mint erős hun nő és jövök hozzátok!

Puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Üdv Miléna! Miért pont Texas???
Dobj képet Zétiről!!! Olyan szép baba!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Irina: Köszi aranyos vagy, örülök ha Ádi jobban van reméljük az éjszaka is jól fog telni. Nekem a nagymamámat hívták Emmának, de nem ezért választottuk. csak úgy megtetszett. Egyébként már sokkal jobban van, az orcsepp segít, meg az orr szívás. szerencsére a gyógyszereket is ügyesen beveszi. Csak azt nem mondta a doki hogy a c-vitamint, kálciumot meddig adjam neki. az orcsepp az ok, amikor már nem szörcsög, nem taknyos akkor abba lehet hagyni, de a többit??

Regi: köszi, mindig tanul az ember, énis így gondoltam, már csak egy szemcseppentő kellene:-)Na majd vmit kitalálunk!

Milénamóni: sitty-sutty eltelikaz az egy hónap, te meg erős csaj vagy és a babó segíteni fog kibírni. Én is utálok egyedül lenni. Mármint napközben ok, de éjszakára, :-(((((( De mindent kibír az ember lánya!!! Kitartás. Minden nap közelebb kerülsz ahhoz hogy itthon legyen újra!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Emmácskának és Ádinak repülnek a gyógypuszik.

Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Emmácska, Szeli, Ádik jobbulást!!!!!!

Én nem értem ma mi van Zsófi babával. Fél 7-kor fürödtünk, n8-f8 felé letettem. Ilyenkor alszik reggelig. Azóta kétszer kelt fel, :shock: , mind a kétszer szopizott. Sőt, a kutacsa eléggé be volt esve. Adtam neki vizet (nem nagyon tetszett neki, de azért egy picit ivott), majd másodszorra pici cici után az éjjel lefejt anyatejet, (aminek jó, ha a felét megitta). Estére már úgy kell imádkoznom, hogy legyen tejcsi. Tényleg kevesebb termelődik ilyenkor.

Most jönne el a 3 hónapos mennyiségi ugrás? Vagy csak szomjas volt? Ha jobban belegondolok, velem is megesik, hogy egész nap ellennék 1 pohár vízzel (persze a szoptatás miatt ez lehetetlen), és van úgy, hogy az éjszaka közepén szomjan akarok halni.
Most nézem, kb. 30 milit evett a cumisüvegből.
Nem tudom mire vélni, talán csak szomjas volt!?

Miléna! Csak eljött ez az idő, hogy a Zurad elutazik. Tényleg hamar el fog repünlni ez az idő Zétivel, és Karira már itthon is lesz. :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese én tegnap jártam igy. Éjjel 12 kor felkelt a fiam, mi is igen meglepődtünk, először azt hittük cumi hiányzik neki, majd hogy szomjas, adtunk teát neki, de nem nyert mert nem aludt vissza, csak miután szopizott.

Ma voltunk bevásárolni, 4 órát voltunk el itthonról és a fiam végig aludt. Szereti ha zajlik körülötte az élet ő meg közben szunyál:-)

Heni
KépKép
heni81

Miléna hát nem irigyellek, nekem apa 1 éjszakát nem volt eddig csak itthon, de nagyon fura volt, de a fiam segitett nekem és úgy gondolom Zéti kemény férfi, majd ő vigyáz rád!

A kis betegeknek jobbulást! Én is beteg voltam, de szerencsére Petyka nem kapta el, erős gyerek :-)

Heni
KépKép
heni81

tábla:
Kép

Kép
Kép
h@jni

Kaqk! A szemcseppentőt gyógyszertárban lehet kapni (bár most hétvége van :? ). A kálciumra nekem 5 napot mondott a védőnő, ha addig nem használ, akkor már nem is fog.

Emese! Hát lehet, hogy valóban mennyiségi ugrás. :roll:

Szeli is egyik éjjel ébren volt 1 óra és 4 óra körül. Mivel nem sírt, így nem keltem fel hozzá, csak láttam, hogy forgatja a fejét. Így tegnap több kaját kapott, most simán benyakalja a 150-eket reggel, délben és este, a másik két kajánál 120-at kap. Egy hét múlva azokat a kajcsikat is növelni fogom, ha elfogadja. És csak egyszer bukott egy nagyon picit.
Egybként olvastam is (a Suttogóban), hogy ha éjjel felkel a baba - mikor már átalussza az éjszakát - akkor az jelentheti, hogy több kajára van szüksége. 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Regi! Gyanús nekem a dolog, mert hajnali 5-kor is felkelt, szopizni. Hetek óta nem volt ilyen. És este sem 7-kor aludt, hanem 9 után tettem le....
Reggel meg 7-kor kelt. De nem ettünk rögtön, mert nem akartam, hogy két órán belül egyen. Így pakoltam a szobában, közben bezsélgettünk nagyokat, majd 8-kor szopi. "Savanyú" 170 g-ot evett. :roll: (Napközben amúgy max. 140 g körül eszi. A reggeli első evés szokott durva lenni, 240-250 g körül).

Egyébként úgy kezdtem a hsz-emet, hogy: Szeli! :D

Mi ma megyünk Tahiba a hugomékhoz, szülinapozni. A társaságot nagyon szereti, olyankor tökre elvan kézben, és csak figyeli, mi zajlik körülötte. Ezek után meg jó nagy alvások szoktak jönni.

Kép
Kép
Kép
gremese

Jaj, én ilyenekkel találkozom mostanában: Összeakadok olyan emberekkel, akik még nem láttak. (Pl. tegnap felismertem egy kutyust a futtatóról, de nem a gazdija, hanem a gazdi anyukája sétáltatta. Mi még életünkben nem találkoztunk).
És mit mond? Végignéz, majd: Hát semmi nem maradt rajtad! :shock:
Én meg csak mosolygok, és mondom, hogy deee.....
Honnan tudja megállapítani, hogy van vagy nincs súlyfölöslegem, ha még nem is látott? :lol:
Olyan aranyosak, ilyenkor jót mosolygok. És ez nem az első eset. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese! :lol:
Szeli is imádja, ha nyüzsi van! Ma 2-kor jönnek is babanézőbe. Most egyébként durmol. Szegénykém 5-kor kelt, mert alig kapott levegőt... egyébként 6-7 óra körül szokott (este fél 8 - 8 körül fekszik). Ki kellett szívni az orrát, utána meg már nem tudott visszaaludni. Fél 8-kor viszont kidőlt.

Kép

Kép
regcsiken14

Emese! Azért az látszik ám, ha nincs súlyfelesleg. :wink: (még akkor is, ha valaki még sose látott). Vagy lehet, hogy ő már látott Téged, csak Te nem vetted észre. Nekem szokott olyan lenni. Hogy azt se tudom, ki az illető, ő meg egy csomó mindent tud rólam. Pl. szegény szomszédasszonyom: fél év után derült ki, hogy egy helyre járunk aerobicra... :oops: De az is úgy, hogy a lépcsőházban megkérdezte, hogy oda indulok-e... Én meg csak lestem, hogy ezt honnan tudja, erre ott meglátom... De ciki!!! :oops: :oops:
Rajtam sajna maradt 10 kiló... :cry:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi! Rajtam 7 kiló van még mindig.... :?
Nadrág-gondban vagyok, azok nem jönnek fel rám. A felsőkkel nem lenne gond, de mivel nőtt a cicim :D , azokból is nagyobb méret kell.
Most éppen ruhatár-lecserélésen vagyok.

Tegnap ráadtam Zsófira egy Pampers 4-es pelenkát - volt itthon egy mintadarab (7-18 kg) -, és nem volt kicsi. :shock:
A Libero 5-8 kg most kezdi szorítani a combiját.
Lehet, hogy váltok Pampers-re, mert az occsóbb és van 3-4 db 500 Ft-os kuponom hozzá. Azért nem mindegy....

Kép
Kép
Kép
gremese

Akarom mondani nem volt nagy. :oops:

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese! Jaaa! Pedig én is úgy láttam a fényképen, hogy nem maradt rajtad semmi! :D Persze én sem láttalak terhesség előtt...

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok, Lányok!

Regi, hogy van Szelina? Gondoltam Rátok...

Örülök, mert eddig a mai napunk már emlékeztet a korábbiakra (a nov. előttiekre), Ádi kétszer evett, játszottunk, elaludt. Na, az utóbbi hiányzott az utóbbi hetekben, szinte semmit nem aludt napközben (semmi = max. 2 óra külön vagy egyben). Nem tudom, a Ti babáitokkal hogy van, de Ádi max. 15 percig van el egyedül magában, igényli a társaságot, ha nem, sírással jelzi, hogy ez így nem oké. Amit meg is tudok érteni, csak a napközbeni nem alvások miatt már eljutottunk egy olyan szintre, hogy délután ebédeltem, a ház szaladt, a főzésről ne is beszéljünk... meg a férjemmel való foglalkozásról... jó lenne, ha visszaállna minden a régi kerékvágásba.

Gremese, pelusok: 7-18 kg-ig való pelus Zsófikának, mi!? :lol: Ezt nevezem!
A Pampers nekünk azóta válik be, hogy Ádi nem kakil annyit (nem jár minden nappali pelusba egy nagy adag kaki), hanem napi 2-3-szor. Eddig ugyanis mindig kitrottyant belőle valami, a Liberóból nem, de az tényleg drága, csak alkalomszerűen veszünk.

Kép
Kép
irina

Kicsi angyal mosolyog:
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Irina! Köszi a kérdést! Sajna még mindig taknyos... :( De szerencsére nincs rosszabbul se!

Szelinél 30 perc, amíg egyedül elvan... :roll: Ezt az időt kellene valahogy kitolni, de nem siettetem.

Kép

Kép
regcsiken14

Én jobban szeretem a Pamperst, mint a Liberot. Tök jó vékony, mikor "becsomagolom" vele Szelit, aztán jól felduzzad, mikor tele van pisivel. :wink: A kaki talán egyszer jött csak ki az oldalánál, de akkor rosszul pelenkáztam be, túl laza lett. Még még a 2-eset használjuk! :D De lassan kell az eggyel nagyobb!

Kép

Kép
regcsiken14

Nem akarom elkiabálni, de tegnap is és ma is úgy kakilt Szeli, hogy nem sírt, csak nyögött!!! :D (kopp-kopp-kopp)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Irina!
Ez jó hír,mostmár csak minden oké lesz.

Regi!
Mennek a gyógypuszik Szelinek is.
De csinike és az a aranyos mosoly!

Emese!
Szépen halad Zsófka.

Sajnos reggelre kisfiam is taknyos lett de semmi komoly
láz szerencsére nincs.
Mostanában lányom se alszik valami jól éjjel,
eddig este 10-körül aludt két napja 11-12 között.
Tegnap fél 5-kor keltett ma 3/4 4-kor hát nem vagyok valami kipihent.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Köszi Lányok a pelenka-infókat. Engem az aggaszt, hogy a Pampers hátulján nincs gumirozás, a Liberon van, és az tök jól megfogja a kakit. De ha ennyire dicséritek, szerintem váltok.

Fordulat: Képzeljétek, mióta Zsófikám megszületett, ez volt az első éjszaka, hogy NEM KELLETT FEJNEM... :shock: (Egyelőre nem tudom, hogy ennek örüljek-e? :roll: ). De ha nem 5-kor, hanem 7-kor kelt volna, akkor szerintem kellett volna. De ez kezd kitolódni a reggeli órák felé. (Mármint ha fejni kell).

Mi most elmegyünk, késő du. leszek.
Jók legyetek!!!

Éljen a sírásmentes rottyantás és a szopi utáni alvás!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok! :):)

Timi (26)!
Megkaptam az IWIW-üzit, köszönöm szépen hogy gondoltál ránk, igazán jó érzés. :):)

Egyelőre még mindig nem jutottam el odáig hogy az itteni napi termést végigolvassam - de majd egyszercsak... :):)

Viszont amikor erre járok, mindig gyorsan átnézem legalább az új gyönyörűséges fotókat a babákról és szuper jó látni milyen szépen növekszenek, nagyon édes mindegyik csöppség. :):)

Remélem mindenki rengeteg képet tesz fel folyamatosan a jövőben is... :):)

Nálunk is minden OK, a csajszikák este 20 óra körül esznek utoljára és legközelebb már csak reggel 5-6 felé. :):)

Szeretnek nagyokat sétálni a friss levegőn (legutóbb pl. a vácrátóti arborétumban), hatalmas nagyokat kacagnak mindenfélén, komolyan "beszélgetnek" és persze érdeklődve szemlélik a nagyvilágot, egyszerűen imádnivalóak!!! Igazán szerencsések vagyunk velük (is) :):)

Legfrissebb fotóink a leányzókról:

Kép
Pálma Tűzvirág 2 hónapos 2 hetes és 2 napos

Kép
Lara Napsugár 2 hónapos 2 hetes és 2 napos

Szép hétvégét mindenkinek!

Vadvirág
Vendég

Vadvirág!

De jó ,hogy írtál.
Nagyon szépek a lányok.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

teljes ketsegbeesesben vagyok! tudom, h van 3 honapos kora korul egy valtozas, de ekkora??? pl. lehet h mostanto kezdett el fajni a hasa?????????? vagy jon a foga?????? de mi lehet azoka, h nagyon almos es nem tud elaludni,???? mert ha csak neha fordulna elo, akkor lehetne mondani, h tulsagosan faradt, de mostanaban minden delutan! es minden esete furdes utan kb 5-10 perc siras, bmit csinalunk. mar a fudes idejet is elorebb hoztuk akkor is! tudtok segiteni?

SOS tapis babak anyukaitol kerdezem: mit csinaltok, ha 2 napja nem kakilt???????

HOLNAP JON AZ ORVOS, MERT atvaltottunk ar-es tapira es azt is bukja! ug sajnalom, olyan rossz kedvem van tole!

Kép

Kép
mmarica

Sziasztok!

Vadvirág: örülök, hogy írtál, nagyon szépek a kiscsajok!!! :D :D

Irina: de jó, hogy kiderült a baj! Hát tényleg megértem szegény Ádit, hogy ennyit sikított. Nagyon rossz, ha egy baba füle fáj! Remélem már jobbyn vagytok!!! :D

Gremese: mi is a múlt héten váltottunk MAXI pelusra, én is csodálkoztam, hogy nem nagy!

Jobbulást a kis betegeknek!!!
Nálunk is még tart a nátha, de szerencsére enyhének tűnik. Csak az orruk folyik még mindig... :(

Sikerült digitalizáltatnunk Rebeka videóját, volt benne olyan rész, amit még nem is láttunk. Hát sírtunk a nevetéstől mind a hárman. Főleg Rebekának tetszett nagyon!
Lányok ha tehetitek mindent kamerázzatok, annyira jó később visszanézni!!!
A gmailra nem sikerült, megpróbálom ide feltenni az egyik táncosat Rebeka 1 éves korából:

Nem sikreült! :(
Na majd ha apa hazajött!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok Mammik!
Marica! A tápszerváltástól is lehet, hogy nem kakil, meg fájhat a hasa. Mi is váltottunk (rostdúsabbra) és fájt a pocija és nem tudott kakilni, aztán hígabban adtam neki és úgy jobb lett. Ne a dobozon lévő adagolást vedd először, csak fokozatosan. Én adnék neki gyenge édesköményes kamillateát cukorral ha nem kakilna 2 napig. (a cukor és a kamilla enyhe hashajtó, az édeskömény emésztést segítő, puffadást megelőző hatású)

Regi! Youtube-ot nem próbálod meg? Mármint a videót. Olyan kiváncsi lennék :lol: (regisztrálni kell, de utána könnyen megy a feltöltés, és 100mb-ig lehet videót feltölteni)

Vadvirág! Gyönyörűek a Lányok!!! Jó, hogy írtál :lol: :lol:

Puszi!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Timi! Youtube!!!

Ja és én is beleszerettem a nöivonalos vonalzókba... :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Jaj de édesen alszanak az ikrek! Az én nagyfiam is alszik éppen a teraszon, bár nem valami jó az idő, nem is akartam kivinni, de kénytelen voltam, nem ment neki a benti alvás:-(

Pelenka: Nekünk negyon nem vált be a pampers, főleg a hátó hiányzó gumirozás miatt. Állandóan kakis volt a fiam egész háta:-( Van is itthon egy egész csomag, de nem merem ráadni sem. Tegnap voltunk a Tescoban és a sógornőm nagyon dicsérte a tescos lila csomagolású ( szines termék) pelenkát. Még nem próbáltuk ki, de nagyon jól néz kis, nagyon szép mintás és hátsó gumirozása is van, ugyan olyan kiképzés mint a Liberó. Nem a legolcsóbb, de olcsóbb mint a Liberó, az ára 62 darab 2700 ft.

Szelikének , Ádikának jobbulást!!!!

Marica nálunk is van olyan, hogy annyira kifárad, hogy nem tud elaludni, pl. ma is. Nálunk a friss levegő szokott beválni csak. Volt már olyan is, hogy este ugye nem vihtem ki, hát jól bebugyoláltam a szomában a babakocsiban és rányitottam az ablakot és láss csodát elaludt.

Heni
KépKép
heni81

Anitja az én fiamnak sem megy a kaki, hiába iszik meg egy nap egy csésze édeskömény+kamillateát:-( Még Emese tanácsára egy kis reszelt alma levét is kapott, de semmi:-( Csak ingerre kakil, és megfigyeltem a kakika eleje eléggé sűrű, lehet egyszerűen nem birja kinyomni.
Van amúgy székletrekedésre homeós bogyó, holnap hozatok apával és majd beszámolok a hatásáról.
Már mi is próbálkozunk mindennel, még szilvát is eszek minden nap, hátha anyatejen keresztül lazitja egy kicsit Péterkém székletét.

Heni
KépKép
heni81

Anitja: szerinted tudok én angolul? :(
Nemsokára jön apa és akkor csinál vele valamit, hogy fel tudjam tölteni.

Kép
Kép
timi26

anitja: milyen tapit hasznaltok, mi a neve?

Kép

Kép
mmarica

Mmarica: nálunk is fordult elő már, hogy nem kakilt, de csak 1 napig.
Másnap 3 pelust is telerakott, de a pocija nem fájt.
A sírás okát nem tudom. Mindenesetre én Panadolt szoktam neki adni, ha nagyon nyügi.

Regi, Gremese: nálunk meg pont fordítva van. Viktorka úgy néz ki, diétába fogott. Reggel benyalja a 210 millit, de napközben meg 120-150-eket eszik. Tegnap este pl.100 millivel aludt el, és reggelig bírta... :shock:

Kép
Kép
timi26

Sziasztok,

Nálunk is reggel szokott többet enni Robesz 200-250 ml, és aztán csak 100-150 ml körülieket, mármint ha mérem.
Már nem vagyok annyira őrült.
Viszont tegnap reggelre totál betaknyosodott, éjjel is 2x ment az orrszívó, hihetetlen milyen dzsumpikat szippantunk ki, vettünk orrspray-t, azzal egész jól kijön, szegénykém köhög is, úgyhogy holnap kihívom a doktornőt, és persze ha már éjjel felkel eszünk is, pedig már több mint egy hónapja végigalussza az éjszakát. Olyan rossz hallgatni a szörcsögését, mintha egyáltalán nem kapna levegőt, de aztán probálkozik az alvással. Most is itt alszik, illetve szenved, keze a szájában, és szörcsög:(
Remélem a gyerekorovos holnap megnyugat.
Ezzel a köhögésével kissé megijeszt, ő előtte is ha sírt néha sírva köhögött, az is ijesztő, azt hiszem kérek beutalót.
No fel is ébredt, bocs,hogy csak magunkró írtam, de kicsit aggódom, alig kap levegőt szegénykém.
Szép estét Nektek!

Ja még egy kérdés, ti változtatjátok a szopizáshoz a testhelyzeteket? Mi fekve szopizunk az a legkényelmesebb, Anyósom kicsit furcsálta, szerinte úgy kényelmetlen, mondam neki, hogy nekünk így szuper azt kész.

Kép
Kép
nektarin

sziasztok,

nálunk is sz'tem növ-i ugrás lehet, mert az utóbbi 1-1,5 hétben össze-vissza, sokkal sűrűbben szopizott Timi baba, szinte 2 óránként enni kért, cicik már löttyedtek lettek estére, de talán mostmár beáll a rend.
Képzeljétek pénteken voltunk Pesten, és nagyon jól bírta a kiscsaj.
Én vizsgáztam délelőtt, így apája tologatta kb 9-12 -ig. Utána beültünk kajálni, akkor kezdett ébredezni. Gügyörészés, mosolygás, majd megéhezett. A pizzériában, ahol voltunk, megkérdeztük van-e olyan hely, ahol tudnék szoptatni. Nagyon rendesek voltak, a személyzeti öltözőt felajánlották :lol: így ott megszoptattam, addik a párom evett a barátjával, majd mikor kijöttünk hozták nekem a kaját :lol: babuka meg elaludt újra.

Délután a Dunaplázában szoptattam meg, a pelenkázóban :lol: úgyhogy az is megvolt oldva.
Este értünk haza, nagyrészt aludt, néha nézelődött, vagy játszott kicsit az autóban, amíg várni kellett apájára, mert neki volt még vmi dolga.

És képzeljétek, a Duna plázában mikor a pelenkázóba akartam bemenni, mondta egy nő, aki épp a WC-ről jött ki, hogy egy pasi ment be :shock: nem tudja mit csinálhat, mert gyerek nem volt vele :shock: bekopogtam, és pár perc múlva valóban egy fiatal férfi jött ki :shock: :shock: :shock:
aztán később, szerencsére már megvolt minden, szépen bepelenkázva a bébi, mikor kopogtak, és a biztonsági őr volt :shock: mondta egy férfit keresnek, aki a pelenkázóban kábítószerezik :shock: :shock: mondtam hogy előttem volt benn egy pasi, gyerek nélkül :shock:
szóval nem semmi :shock: :shock: :shock:

Kép
bfagi

egyébként nálunk is jön a nyál ezerrel, és a kis öklét, néha mindkettőt :shock: próbálja begyömöszölni a szájába

És egyre ügyesebben próbál fogni!!! :lol: :lol:

Kép
bfagi

Kedves mamák-papák és babák

Eladó Baboo babahordozó!

Olyan mint a Baby Bag.
Hasonlít a kendőre csak korlátozottabbak a hordozási lehetőségek, ellenben egyszerűbb a használata és nem kell a rengeteg anyaggal bajlódni, ha éppen nem használjuk, ráakasztva a babakocsi tolókarjára pakolóterületet nyerünk.

Nagyon jó minőségű, vidám színes pamutból.

Két pozicióban, újszülöttkortól hordozható. Eleinte fekve később ha már a baba ülni tud csípőhordozásban.

Honlapomon többet is megtudhat a hordozóról.

http://www.gportal.hu/portal/babooo

Mi nagyon szerettük, kisfiamat kb másfél éves koráig hordoztam.

Ára 8500 Ft

Képek és információk a hordozóról:

https://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... 14&start=0
http://www.gportal.hu/portal/babooo/

A képen látható babák életkora:
első baba 3 második 5 harmadik 20 hónapos.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok !

Hát lányok egyre rosszabb a helyzet.
Nem elég, hogy Ádám popsija piros ami már kezd helyre állni most a zacsijánál a pirosság egyre csúnyább és pici fehér pöttyök is vannak ami szerintem gomba.
Most semmi popsi törlőt nem használunk hanem csináltam neki egy műanyag edénybe Neomagnolt feloldottam és abba bele mártok vatta korongot és azzal a vizes vatta korongal törlöm le a popsiját.
De az tutti holnap felhívom a doki nénit és rákérdezek, hogy kenhetem-e neki Canastennel.

Egyébként én úgy vettem észre őt nem zavarja mert jó nagyokat alszik.

Marica : mi is esszük az AR-es tápszert de felesbe a simával. Nekünk a doki néni azt mondta, hogy ha simán csak azt adnám neki akkor nagyon eltömítené a gyomrát inkább keverve adjam. Ja és mi Beba-t eszünk.

Most holnap én is kipróbálom , hogy reggel kicsit többet adok neki enni. Reggel a 130-at tök gyorsan beszippantja napközbe meg már 100-nál abba hagyja és kicsi szünettel kb 10 perc elteltével megeszi.

Timi : te mondtad a doki néninek, hogy elkezded a hozzátáplálást ?
Nekem azt mondta, hogy 3 hósan elkezdhetem de apránként.
És én úgy gondolom, hogy valóban elkezdem majd adni neki a gyümölcsöket. Ja meg lehet kapni édesburgonyát szerintem azt is fogok neki adni.

Lányok akinek van hordozó kendője légyszi dobjatok egy képet, hogy ti, hogy rakjátok bele a gyereket.
Most kaptam kölcsön egyet és szeretném is majd használni.

Milyen furi, hogy nincs Emese.

Olyan marha csúnya idő volt ma így egésznap itthon voltunk.
Azaz én reggel elugrottam az Árkádba nézelődni.
Na persze vettem is egy két rucit törpének.
Voltam a H&m-be és itt is van olyan mikulás ruci mint amit a tesóm hozott Béscből.
És lányos anyukák van lányoknak való is. Nagyon cukik és az ára 3490,- volt.

Most lépek mindenkinek kellemes estét !!!

Kép ez vagyok én anyukámmal akit nagyon szeretek !
20200310173350

Marica! Milupa Milumil HA - eddig ugyanebből a startot használtuk, ez most az 1-es ami 2 hós kortól javasolt, és tényleg az anyatejhez hasonlóan kicsi rostok vannak benne, ki kellett cserélni a cuclit is.

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

KTimi! Az gomba!!! Zsófinak is volt, védőnő a Canesten-t mondott rá. Az szépen elmulasztotta, majd maradt a pirosság, sőt, terjedt is. Ekkor kezdtem használni a melegvizesvatta-lemosást, és a Bepanthent. Szépen meggyógyultunk. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Most látom. KTimi! De édi vagy! :D Most már itten vagyok. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

KTimi! Annyira édes a baba-mama fotótok! Látszik, hogy sugárzol a boldogságtól! :D (És még mindig jó a hajad! :wink: ).

Timi26! Nem tudom miért írtad hogy nálatok pont fordítva van. Nálunk is így van! Reggel 200 g felett eszik, majd napközben 140 körülieket.
Ha fel van öltöztetve (két réteg, plusz pelus), és teleette magát, akkor már 7-essel kezdődő számot ír ki a mérleg... :shock: :lol: ("Üresen" és pucéran most hagytuk el a 6,5 kilót).
Holnap megyünk gyerekdokihoz oltásra, plusz a rotarixet is beadják neki. Kíváncsi vagyok hány centi.

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese : kösz a dícséretet. Igen most, hogy éjszaka alszik én is pihentebb vagyok.

Majd meg is kérem Maricát, hogy cserélje az iwiw-en a képünket. AZ is aranyos ami fent van de ez most jobban tetszik.

Na most lépek megyek fürdetni.
20200310173350

Nektarin! Hú, én már régen szopiztattam fekve. Nálunk ezerrel megy a szopipárna, vagy a töröküléses karban fogós. A szopipárnán kétoldalról (kartartás és hónaljtartás) szoptatok. Muszáj változtatni a testhelyzetet, hogy a baba mindenhonnan kiürítse a cicit. Ha olvastál minket, biztos emlékszel a melgyulladásos-sebészetrejárós kálváriámra. Én emiatt is jobban odafigylek arra, hogy változtassam a testhelyzeteket.

Bfagi!
Pelenkázóban kábszerezett az ürge? Nem semmi! :shock:

Vadvirág! Tündériek a Lányok, és nagyon jó, hogy jelentkeztél! Gyere sűrűbben, ha tudsz!

Mmarica! Nem lehet, hogy túlpörög, sok inger éri és azért alszik el nehezen? Vagy nincs valami szokatlan a kiságyában - vagy ott, ahol elalszik -, ami nem tetszik neki?

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: