A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Zsembi :lol:
andi67

Egy üvöltő gyerekekkel teli mikrobusz átmegy a zebrán, és majdnem elüt egy férfit. A férfi felháborodva kiáltja a női vezetőnek:
- Hé, hölgyem, nem tud vigyázni?
A nő megállítja a kocsit, letekeri az ablakot és visszakiabál:
- Miből gondolja, hogy mind az enyém?

Andi
zsembi

Hogy hívják a nőstény zebrát?
- ???
- Csíkló.

Andi
zsembi

Jajjjj, HONNAN szedtek ennyi őrületes baromságot.

Katócka, egyszerre a kettő Apával meghaladja ám az ő energiáját. Képzeld el ha megszólal közben a szent telefonja!

Igen sikjtva rohannék el néha. Pontosabban szeretnék most 48 órát tök egyedül lenni.

Hozzám is gyertek takarítenai, rendet rakni, kupleráj van, kosz van!

bea
öreganyu

Hova lettetek?Kép

Andi
zsembi

Álmodós lettem kicikét. Megyek zuhanyolni, és hajcsikálni.
Pusszantás mindenkinek nagyon Szépséges Álmokat!
andi67

Vidd magaddal a telefonjait! :lol: :lol:
katóc

Namivanamivan?

Fellőtték a pizsiket csajok???? :D
katóc

katóc :D

Na én is megyek zuhizni szép álmokat csajocskák.
Kép

Andi
zsembi

Neeee mááááá!

Ma nem bulizunk? :(

Hun vagytok Többiek?
katóc

Katócocska!
Én teregetek:D.
Jó ötlet, hogy Öreganyu vigye magával az összes kb.telefont!!!:lol:
De komolyan! Én is ki tudok akadni az ilyen dolgoktól!

Kép
bodza2005

Kezdem szégyenleni magamat. Én csak tévét nézek meg topikolok, és nem csinálok semmi hasznosat. :oops:
katóc

Na, nehogymá'!! Jár Neked ez Bébi!!!!!!!!:D:D:D

Zel nagyon eteti a Férjecskéjét husival, mert teljesen eltűnt!:D:D

Jó éjt Andikák!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Kép
bodza2005

Pussssssssssssszantás Neked is Katócom!
Jó tvzést és lustizást, mert hétvége van és miért ne tennéd!!!!!!!!!!!!:D

Kép
bodza2005

Zel így hívja? Husietetés? Hmmmm... :lol: :lol: :lol:
katóc

Hát jó! :(

Akkor jó éjszakát és szép álmokat Mindenkinek! :)
katóc

:lol::lol::lol:

Kép
bodza2005

Jó estét, csajocskák...

...lehet, hogy hétfőn még sem tudok menni a talira, mert sajna elég szarul vagyok. Remélem csak megfáztam és egy-két nap alatt kifekszem a dolgot :( Remélem, Ti vigyáztok magatokra és nem betegeskedtek.

Millió puszit küldök mindenkinek és azért lélekben ott leszek ám Veletek!

Kép
cseka

Katóc!
Neeeeem, én úgy hívom, kacér mosollyal ajkaimon: Gyere Drága, küldetésed van!

Halat kapott a kincsem. Én meg megettem Zsembike másik féldisznóját. Előtte meg egy fél csirkét is. Panasz nem lehet a mai adag húsra.

Szaaaal én is néztem a vinnyogós műsort. Meg ettünk. A kajálás kb úgy zajlott, hogy én: Egér, nem szabad, mássz le az ölemből, Egér ne vidd el a papucsom, Egér ezt ne, azt ne. Párocskám közben szálkázta a halacskáját evett. Egyszer csak megcsóválta a fejét, és szemrehányón ennyit fűzött hozzá: Van amit nem fogsz annak a kiskutyának megtiltani?!
Na ez a kiskutya most kb 14 kiló és a praclijait simán felteszi az asztalra. Közéjük fektetve szép buksiját. De a nyelve az simán beleérne a tányérba is!
Ja és ezt az egészet megfejelte Sanyikánk beszédes kedve, Így a zenei aláfestés Piiiiittttttyyuuuu volt, némi telefonfedélhanggal és egyéb füttyögetéssel tarkítva. Bolondokháza. Jó itthon.

Anyáááám, öreganyu! Nem semmi lehetett a napod. Bár én is szívesen kipróbálnám már az ilyen kavarcot is!

Zsembi! Ezek a viccek?!?! Betojok.

És gondolom, mert még nem mentem aludni, mindenki más igen......

Azéééé még visszanézek....

Kép
Kép
Kép
zel

Szép jó estét kedves DRK!
Van itt még valaki???
hanyatka

Én pont itt vagyok Hanyatocska!!:D

Kép
bodza2005

Látom, Te már nem:lol:.

Akkor nagyon szép álmokat kicsi Csajocskák!!!:D:D:D

Kép
bodza2005

Kedves Kagyló!
Nekem volt hsc-m (méhtükrözés), de nem a harmadik után, hanem a negyedik után. (Vass doki Szt. Imre kórház) Az volt vele a gond, hogy ha találnak valamit akkor tolódik a következő lombik, mert op. HSC kell, azután pedig ha jól emlékszem 3 hónap szünet van.
Ez nekem fontos szempont volt, mert akkor még nem tudtam, hogy az UH-n normálisnak látszó méhemben vannak gondok, melyeket az OP. HSC-vel korrigáltak. Maga a méhtükrözés pár perc volt, bódítás volt alatta, kicsit hasonló, de enyhébb, mint a punkciókor. Talán a méhszondázáshoz hasonlított, csak itt bódult voltam. Viszont hasznos volt, ha újrakezdeném, megcsináltatnám az első adandó alkalommal.

Kedves Cseka!
Gyógyulj meg mihamarabb!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Hát már nem vagytok :(
Na jó szomorú lettem :(

Úgy sajnálom,hogy nem tudtam jönni,jó kis traccsparti vót má megint :)
Elmentünk késői ebédelni egy jó kis Erdélyi étterembe,majd a barinőmékhez 3 hetes baba látogatóba.Annyira édes...amikor megérkeztünk annyira sírt,olyan cuki volt,kapott cicit és olyan kis mohón evett,hogy utánna jó sokat visszabüfizett :)

Jaj csajocskák,kívánom,hogy mielőbb mi is átélhessük a cicivel játszós,sírós,hisztizős élményeket.

Öreganyu!ha már nagyon elmenekülnél kicsit,csak szólj nekünk és mi beugrunk pár órára :)

Andikám!Köszi a zebrás storyt,nagyon ari ez a mi Zelünk! :)

Zsembike!Tojjad a husit vazze!Sokat gondolok rád és drukkolok nagyon!Tudom,hogy hétfőn minden rendben lesz és visszakapod a babókat!!!

Hétfői akciózoknak megy a drukk!!!

Babásodóknak!++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tüszőnöveszgetőknek!+++++++++++++++++++++++++++++

Kismamiknak pocaksimik!!!!

Öreganyunak!Nyugisugik!!!

Yamikának,Tatusnak!Pihisugik!!!!

Katócnak,Manókának!Lazító,feltöltődő sugik!!!

Mindenkinek hatalmas ölelés és pusszancs!!!!

Holnap is gyertek sokan!!!

Gyönyörű álmokat!!!!
hanyatka

Itt vagyok,csak gépeltem Bodzus!!! :(
hanyatka

Cseka!Sajnálom,hogy nem jössz hétfőn!Jobbulást!!!
hanyatka

Juj,már csak 2t kell aludni és traccspartizhatunk élőben :lol: :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Csak jó éjt akartam kívánni....

Jó éjt! Szép álmokat!

Kép
Kép
Kép
zel

Hééééé!!!!!

Jó reggelt!!!!!!

Kép
Kép
Kép
zel

Szia Zelecs!:D:D

Kép
bodza2005

Nézd, bedilizett a vonalzóm. Most próbáltam átírni, de a holnapi dátumig meg 2 napot számol. Na ilyenkor mi van?!

Kép
Kép
Kép
zel

Csináltam karácsonyost......

Kép
Kép
Kép
zel

Nagyon szép a vonalzócskád Zelecske!!:-)

Kép
bodza2005

Nyomtad a mai Gonal- Merionalt Bébi?

Kép
bodza2005

Nyomtam. Bébi! Csak nekem Gonal-Menopur a koktélom. Olyan már a pockom, mint a szita......

Ja és husikát reggeliztem, savanyú ubival.... Csak így. No kenyér.

Kéne valamit csinálni, de olyan lusta vagyok. Főznöm nem kell, ebédmeghívásunk van. Csomagolni jó lenne, de nedvesek a ruhák..

Kép
Kép
Kép
zel

Ma először én is alig tudtam már lenyelni a húst, pedig 10órakor kezdtem csak. Bevallom, nem is sikerült, csak két falatot...
Mi is vendégeskedni megyünk a Zurammal.:D
Szerinted Neked szerdán lesz punkci? Úgy vélem, igen. Nekem pedig pénteken. Nem?

Kép
bodza2005

Szép vasárnapot kedves DRK!!! :D :D :D

Kép
bodza2005

Sziasztok DRK tagok!

Arik vagytok, h este hiányoltatok, itt voltam, má írtam vagy fél oldalt mikor pattant egy villanykörte és kivágódott a biztosíték az egész házban :shock:

Zel: megható lehetett az öcsikéd, hát igen csak az tudja, h mit érzünk aki hasonló cipőben van, még a közeli rokonok sem mindig.
Tali miatt nem izgulj, olyan lesz mintha 1000 éve ismernénk egymást, ugye csajok?

Boáááá, Ti húsreggelizők, nem irigylem a szurizásokat, én is úúúúgy úúúútáltam. Bodzi nálam is volt olyan, h nem akart bemenni a bőr alá a tű, már aszittem, h tompa a vége.

Öreganyu: remélem viszonylag nyugodt éjszakád volt, sztem mindnyájan irigylünk a gyerkőcökért, bár lehet, ha majd ott fogunk majd tartani mi is vágyunk majd 2 nyugodt napra.
Adtál a koleszterinednek-:)) (6 tojássárgájával), de finom is az :D

Cseka: jobbulást, feküdj és kúráld magadat.....és várunk azért a talin.......ki fog megfertőzni így babavírussal?

Cseka, Katóc, K.Kati: :P :P Nagyon sok boldog névnapot kívánok, Cseka neked könnyű szülést, másik 2 Katinknak meg mielőbbi babásodást!!!!!!! :P :P :P :P :P :P

Szép vasárnapot!!!! már amennyire lehet ebben a xar időben

Anikó
tatulány

Kata,Katóc,K.Kati!Nagyon Nagyon Boldog Névnapot kívánok Nektek!!!
hanyatka

BOLDOG NÉVNAPOT KATÓKÁK!!!!!!!!

Tudom. Irigyeltek. Én se tudtam elképzelni amíg nem volt, hogy majd még egyszer ráüvöltök a gyerekemre, csak legyen már!!! Meg hogy nem fog érdekelni ha végigbőgi az éccakát, csak legyen már!! Ismerem az érzést, azér merem megosztani Veletek, hogy igenis ráüvöltöttem, és vágtam a fejéhez olyanokat, hogy nacsak!!!! Ti is fogtok. De persze ez nem ok arra hogy ne legyen ÉS NEKTEK IS OTT FOG BŐGNI!!!!! Akkor majd én vihogok, mert az enyimek már nagyok lesznek és akkor meg azért vigasztallak Benneteket, jó!?

Bodzus, ha péntek punkció, akkor no Árkádozás?

bea
öreganyu

BOLDOG NÉVNAPOT KATÓKÁK!!!!!!!!

Tudom. Irigyeltek. Én se tudtam elképzelni amíg nem volt, hogy majd még egyszer ráüvöltök a gyerekemre, csak legyen már!!! Meg hogy nem fog érdekelni ha végigbőgi az éccakát, csak legyen már!! Ismerem az érzést, azér merem megosztani Veletek, hogy igenis ráüvöltöttem, és vágtam a fejéhez olyanokat, hogy nacsak!!!! Ti is fogtok. De persze ez nem ok arra hogy ne legyen ÉS NEKTEK IS OTT FOG BŐGNI!!!!! Akkor majd én vihogok, mert az enyimek már nagyok lesznek és akkor meg azért vigasztallak Benneteket, jó!?

Bodzus, ha péntek punkció, akkor no Árkádozás?

bea
öreganyu

Bocs, dupláztam egyet.

bea
öreganyu

KATÁINKNAK: :D Kép

Kép
bodza2005

Öreganyu!
Attól, hogy irigyek vagyunk, persze megértjük ám!!:D
Ez esetben nem leszek. Kár, hogy van, aki hétfőn nem tud jönni!!!!!!!!! :( :( :cry: :cry:

Kép
bodza2005

Indulunk barátkozni:-)! Pussszantás Mindenkinek!!!!:D
Szép napot Bébikéim!!!:D

Kép
bodza2005

De szép vonalzók vannak már-:))

Öreganyu: megértelek, egy gyerkőc nem csak abból áll, h szépen gügyög, mosolyog és eljátszik magában és persze végigalussza az éjszakát.....néha van olyan bűnös gondolatom, (ha majd lesz gyerkőc) oda ne vágja neki az ember, h nem elég, h évekig szenvedtünk érte(d), most illlllyen vagy? :roll:

Dehát a türelmünk jócskán kifejlődik addigra

Elállt az eső, megyek szellőzök egyet :oops:

Anikó
tatulány

Sziasztok DRK-sok!!!!!!

Boldog névnapot minden Katának, Katónak, Katalinnak!!!!

Holnap hajnai műszakba ki jön?

Bodzi, küldtem mail-t.

Mindenkinek pocisimi, az illetékeseknek ragacs tonna számra, a hancúrozoknak pedig: ne kíméljétek egymást:-)

sok puszi: Plümek
plümõ

Sziasztok aranyos csajocskák!

Köszönöm szépen mindenkinek a névnapos kivánságokat és a jobbulást hozó üdvözleteket. Szerencsére csak megfáztam, de erre nem szeretnék még egy jó bkv-zás alkalmával pakolni egy kis influenzát is, mert az már gázos lehet a babának, úgyhogy inkább itthon kúrálgatom magam.

A többi névrokonnak én is nagyon boldog névnapot kivánok!

És azért majd irjátok meg, hogy mi volt a talin, oké?

Megvettem a sisakot a D-tervhez, komoly 69 Ft volt a Tescoban. Arról esetleg lehet valami továbbit tudni? 4-én lesz, ugye? Bodzusom, irsz róla nekem egy privit, mert kicsit le vagyok maradva úgy látom.

Mindenkit puszilok nagyon sokszor!

Kép
cseka

Sziasztok Lányok!

Cseka gyógyulj meg,

Cseka,Katóc,K.kati Boldog Névnapot kivánok nektek.
Kép

Andi
zsembi

Sziasztok kedves kis Csajok!

Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat!
És persze minden druszának boldog névnapot! :D

Ollllan szép orchideát kaptam a Zuramtól, majd egy méteres. Remélem, hogy nem fog elpusztulni. Szerintem egy vagyon lehetett, úgy látszik, érek ennyit az én drágámnak. Hát nem egy tündér? :D
katóc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: