Hali!
Egcsi: tegnap rajta voltam a projekten, próbáltam megtalálni azt a fotót amin Bors olyan mint Bence...majdcsak meglesz
Tücsi: o.k. holnap lefotózom a vegaszi zsákost!
Szarvasbori: Örülök, hogy hallottam Rólatok. Már ilyenkor bandáznak???

Te jó ég, akkor hamar véget ér a nevelés. Igaz az elvem, miszerint az első három év a nevelés a többi pedig szinte a szerencsén múlik??? (itt a társaságra, tanárokra ilyesmi befolyásolásokra gondolok)
Babdorka: valahogy úgy tippeltem én is, bár bevallom elsőre a kép korát próbáltam megállapítani
Kinderandi: off: én egyszer a villanyszámlával maradtam el, kikapcsoltak, másnap befizettem az 3000 ft plussz a büntit asszem 2000 lehetett, majd következő hónapban jött a levél, hogy 5000 ft túlfizetésünk van

persze felhívtam az ügyfélszolit aztán anyáztam... úgyis szeretek ilyesmit csinálni....on
Rólunk: Kísérleteztünk: nálunk napközben 21-22 fok van, éjjelre is úgy hagytuk eddig, de azt figyeltem meg, hogy Bors mindig akkor kel éjjel, amikor bekapcsol a fűtés. Hangja pediglen annak nincs, ezért arra jutottam, hogy a melegre ébred. tegnap max. 20 lehetett éjjel és csak 2szer kelt enni!!! Ma sem lesz melegebb hátha bejön (azért el kell áruljam, hogy nekem viszont ettől befagyott a befagyókám)
Megfordulás pedig szünetel: mikor megvettük a járókát volt 2szer, azóta nuku....

, mindegy, próbálgatása, erőlködése viszont jót tesz az emésztésének.
Ma boxot nézek, szurkolok Balzsaynak. Bors volt egyedüli fiú a gyerekágyas szobában, és az Ő lánya is benne volt a háremében...ezek után legalább a szurkolásom kijár a családnak
Az azért jó, hogy azért maradok fent sokáig, mert van nézni valóm és nem azért mert nem tudok aludni. Remélem nem tér vissza az álmatlanság, mint ami volt pár hete.
Móni: és nálad mizujs? tudsz már aludni, ill. tudnál aludni ha nem kéne tanulnod? Rájöttél az álmatlanság okára? (én nem)
Na, készítem a pisztáciát a meccsre! pussz