NOéim, köszi a kiegészitést. Tényleg a leglényegesebbet elfelejtettem leirni,hogy a gázok utána feszitenek. Köszi
Sajnálom a méhen kivüli terhességedet... Erazmusz
Köszönjük a hozzászólást
Pusz: Doris
2003.07.14 10:01
Pedig úúgy drukkoltam. De majd legközelebb fent is marad! Ez csak bemelegítés volt! 2003.07.14 10:10
,Zsuzsu
2003.07.14 11:03
2003.07.14 11:48

2003.07.14 11:59
Igaz, hogy lombikkal de elsőre sikerült a babó

2003.07.14 12:28
. Napi 3X2 Utro mellett iszonyatosan alacsony volt a progim, a tesztelés előtt 2 nappal elkezdődött a barnázás. Meg sem akartam csinálni a tesztet, aztán mégis megcsináltam és nem hittem a szememnek, hogy két csíkot láttam. Sajnos nem sokáig örülhettem. Nem lehet tudni mitől esett így le a Progim, de az orvosom azt mondta, hogy ez gyakori, de nem ismétlődő. Ő nagyon optimista velünk kapcsolatban és azt szeretné, ha mi is azok lennénk. Így most azok vagyunk
. Szeptemberben mehet a következő lombik.Addig próbálkozunk.... 2003.07.14 12:31
Kínunkban már csak röhögtünk, tényleg olyan hülyén hangzik ugye? Aztán Robi azt álmodta, hogy ő Isten, mert ő is csak egy egyszerű ember, Krisztus is ács fia volt, aztán mondam neki, hogy valamit nagyon rosszul csinál és szedje össze magát, ha mégis ő az.
Aztán, hogy menjünk-e el ilyen boszorkányhoz vagy ilyen rontáslevevőhöz, ennyire nem voltunk mi rosszak egész életünkben, hogy ezt érdemeljük, ez már a vég ilyen hülye gondolatokkal, mindegy már nekünk csak eredménye legyen. Egyáltalán meddig vagyunk képesek elmenni egy gyerekért, ez valami teszt? Kavarognak a gondolatok a fejemben, és persez a cinizmus- ami humorba csap át, azt hiszem átlendít a nehézségeken. Legalábbis remélem. És afelől nincs kétségem, hogy a következőnél minden sikerül, de valahogy sajnálom az időt és a ráfordított energiát, a pénzt és a lelki megpróbáltatást és úgy örültem, hogy megszabadultam végre a mindennapos szuritól a hátsómba.
Szóval azt hiszem máris jobb, és csak jobb lesz minden. És nevetgélni is van kedvem, és jókedvűnek is tudok lenni, (nekem is furcsa) és szeretnék is, és nem dőlt össze a világ, és sikerülni fog legközelebb, és fogom én még azokat a tüneteket érezni. Azt hiszem kimerítően leírtam mindent, tán hosszúra is sikerültem, és még mindig azt mondom nem adjuk fel, és mindenkinek lesz kisbabája. Egyébként gondolom ezt azért is, mert már teljesen kimerítettük a ygerektelenség mibenlétét, amit csak lehetett: párom hibája, én hibám, clostis ciklus, inszem és lombik, majd egy vetélés, elfogyott már minden lehetséges nemsikerülési faktor, mostmár nincs más hátra, nincs a babukának több haladék, mostmáraztán ide nekünk azt a babát ! Sziasztok, és legyetek vidámak és ne sajnálkozzunk a múlton, csak a sikeres jövőre gondoljunk! Puszika Hurki2003.07.14 12:45
Ennek lehet valami jelentősége? 2003.07.14 13:27

ami Veletek történt és kívánom, hogy mihamarabb új baba költözzön a pocakotokba.
2003.07.14 14:06
Mitől lehetett ez a hirtelen progi esés ? Kaptál az Utron kívül szurit is a lombik után ? Én is ettől rettegek, hogy nehogy progi gond legyen, mert én is barnázom a mensi előtt, tehát tuti alacsony a progim a ciklus 2. felében. Az ürömben az öröm, hogy mind a két lombikodnál babás maradtál, tehát a megtapadással nincs gond. A következő tuti sikerül.
De igazad van, hogy nem szabad a múlton rágódni, mindig előre kell koncentrálni. Ez bennünk is sokszor megfordult, hogy meddig megy el az ember egy babáért. Abban állapodtunk meg a párommal, hogy addig amíg úgy érezzük, hogy harmóniában élünk egymással, és kézenfogva vesszük az akadályokat. De amikor bármelyikünk azt érzi, hogy lelkileg megbillent, és időre van szüksége akkor leállunk. Sajnos meg kellett tanulnunk gyermektelenül is élvezni az életet, de remélem nem sokáig. Mindenkinek sikerülni fog, kinek előbb, kinek később. 2003.07.14 15:21
2003.07.14 16:14

Tudod, nekem kettő is volt, mert nem vetéltem el magamtól ezért műszeres befejezést végeztek, de a szövettan mérgezést mutatott ezét két hét múlva megismételték és látod...nem akarom elkiabálni, de most ketten kuporognak odabenn és nagyon figyelik, hogy ne könnyezzek
Neked meséltem, hogy a lombik beültetésem elötti napon részt vettem karmaoldáson... Én is úgy éreztem, hogy ebben az életemben nem követhettem el ekkora bűnöket és valóban nem most vétkeztem, hanem korábban... Megértem a kavargó gondolataidat és csak sok-sok erőt, meg kitartást tudok kivánni Nektek
Fel a fejjel a folytatáshoz
Kitartás Lányok
Rám orvosilag utólag azt mondták, hogy ilyen progi szintel, vérezgetéssel és nyálkahártyával nem biztak a sikerünkben én viszont nagyon-nagyon biztam
2003.07.14 19:42
), de nagyon nehéz bízni, úgy hogy ne jöjjenek a negatív gondolatok közben.
2003.07.14 20:06
Nem tudom, hogy irtam-e (ha már igen akkor bocsánat), hogy a lombik elött két hónappal elkezdtem egy un.pránanadi módszerrel "gyógyitó" lányhoz járni
NO nem kell ám megijedni, nem ment el az eszem. Úgy történt, hogy a nővérem barátnője ez a lány és hallotta, hogy milyen megpróbáltatás elött állok. Felhivott, hogy nincs-e kedvem elmenni Hozzá, ő szivesen adna nekem energiát ami jól jöhet. Soha életemben elötte nem voltam még ilyen szituban, de mivel rengeteg nógyógyászati műtéten, hormonkezelésen...stb. részt vettem már melyek többsége azért nem volt kellemes, indőnként fájdalmasnak is mondható, úgy voltam vele, ugyan miért ne próbálnám meg? Hisz nincs veszteni valóm, és igy gyorsabban elszalad a várakozás ideje
Most nagy dolgokat kéne irnom a kezelésekről, de igazán nem éreztem semmit csak nagy-nagy lelki nyugalmat, hogy teszek valamit az ügy érdekében és jókat relaxáltam az egy órás kezelések ideje alatt
Aztán eljött a várva várt stimulálás időszaka, sejtosztódás remekül ment de az a fránya vérzés mindent keresztül akart húzni.... Amikor leszivták a kis petesejteket és kiderült, hogy a vérezgetésem miatt (inkább barnásozásnak mondanám) meghiusulhat minden kicsit letörtem. A Pránanadival tartottuk a kapcsolatot, hisz Ő is nagyon izgult értünk
Elsirtam Neki telefonba, hogy ott vannak a kis petesejtecskék, szépen osztódnak és pusztán az én hibámból lehet, hogy nem is kerülhetnek visszaültetésre... Ez a lány mindvégig csak azt mondogatta, hogy bármit mond az orvos, bármilyen negativ gondolat terjengene a fejemben azonnal vessem el és csak pozitiv dolgokra gondoljak
Persze a távolból Ő is minden követ megmozgatott és igy jutottam el egy karmaoldó hölgyhöz Tatabányára. (a karmák azok a negativ dolgok, melyeket az előző életünkből hozunk magunkal. ezt persze én is csak a kezelések alatt tudtam meg és valahogy el is hittem, hisz jelen életemben nem éreztem és érzem magam annyira bűnösnek, hogy ezt érdemelném...) Ez a bizonyos hölgy vad-idegenként hivott engem fel, semmi érdeke nem fűződött ahhoz, hogy segitsen rajtam. Én meg úgy voltam, hogy szombat van, másnap ha még mindig barnázom nem kapom vissza a babákat ezért a lehetőséget sem kapják meg, hogy velem maradhassanak igy aznap délután két Utro közt irány tatabánya. Nem éreztem ott sem semmit, de azt tudom, hogy én úgy jöttem ki a rendelőből, hogy lelkileg nyugodt voltam és azt tudtam mondani magamnak "amit ember megtehet azt én megtettem"
Akkor még barnáztam erősen és láss csodát, másnap reggelre elmúlt a vérzés... Nem állitom, hogy kizárólag ettől, lehet, hogy a hormonok összjátéka is, hogy épp vasárnap reggel 8 órára mint amit elvágtak, nyoma sem volt, de hiszem, hogy a lelki dolgok igen erősen játszottak közre a sikerben
Egyszóval soha semmi negativ dolog ne tántoritson el a céltól, mer a lelki tényezők sokkal fontosabbak, mint azt gondolnánk
Nem azt akarom mondani,hogy mindenki szaladjon gyorsan pránanadihoz vagy karmaoldásra. A lényeg,hogy a hitünk erősebb legyen mint a félelmeink
Amikor a 7.heti UH-on az orvos azt mondta, hogy "Tudja, hogy a maga sikerében nem igazán biztam, de hála a hozzáállásuknak, mégsem úgy történt ahogy gondoltam..." mit mondjak, nagyon boldog voltam hogy az orvosi "szabványoknak" ellentétet tudtunk mutatni

2003.07.14 20:15
Orsi
Drukk a következő lombikhoz, reméljük a következő baba már 9 hónapot marad a pocakodban!
Nem is tudom mit írjak. Haragudj nyugodtan Istenre vagy az ördögre teljesen érthető. Neked is csak azt tudom kívánni, amit Lujzának, sikeres lombikot legközelebb is, amit egy egészséges babóca koronáz meg 9 hónap múlva! 2003.07.15 06:44
brrr.
Sok-sok tejcsit kívánok a babóknak, nektek meg nyugis, hosszú éjszakákat!
Remélem, már jobban érzed magad!
Köszi! Én is gondoltam, hogy csak a modora ilyen, mert mindenki csodákat zeng róla.
Még aznap leléptél? Bátor vagy! Én nem mernék frissen műtötten elmenni, főleg, hogy nekem 70 km-t kell utaznom hazáig.
A beöntést is túl fogom élni valahogy. A katétert meg majd meglátom.
Kitartás, biztosan sikerülni fog!
Én nem biztos, hogy így tudtam volna bízni a helyedben!
Mondjuk, kicsit nehezebb a tényállás, mivel elmenni még mindig nem akar, de anyagot ad. Nagyon féltem, hogy az andrológus elhajt, de nem! Azt mondta vihetem nyugodtan az anyagot!
Annyira jó, hogy már előrébb vagyunk. A probléma csak annyi, hogy nálunk egy héten egyszer van rendelés, akkor is csak 2 órán keresztül és olyankor még dolgozik a párom. Plus, pontosan a rendelés közepén kell odaérnem az anyaggal. Hogy fogom én rávenni, hogy ezért vegyen ki egy szabit és még pont akkor akarja is amikor kell? Az odaérkezéssel nincs gondom, mert gyalog is 10 perc a kórház. 2003.07.15 07:55
2003.07.15 09:27
Fogd fel úgy, hogy ezt szükséges ahhoz, hogy gyereketek legyen. Én úgy mentem laparra, hogy alig tudtam valamit róla, és állítom jobb így menni. Nagyon tudják a dokik mit kell csinálni, és minden rendben lesz, erre gondolj! Egyébként a fájdalmak a műtét után, meg a katéter is mindenkinél más érzés. Én rosszul viselek mindenféle kábítást, Virággal ellentétben én fel sem bírtam kelni az altatás utáni napon, és nem is éreztem a katétert és szinte végigaludtam az egész napot. CSak másnap vették ki, és egészébe véve semmilyen érzés volt kicsit nyom és nem fekhetsz akárhogy. Egy pillanatnyi feszítés és kész, mondani fogjaák mikor vegyél nagy levegőt és sity-suty kihúzza, utána meg nincs rossz érzés. És érdekeseket fogsz majd tapasztalni utána, többek között lesz peteérésed, tüszőrepid, kevesebbet pisilsz, lesz szomjúságérzésed, a pulzusod csökken, és tudsz fogyni ami előtte lehetetlennek tűnik. Így se könnyű de legalább lehetséges. Utána valóban gurulásznak a gázok, hát az nem túl jó, feküdj pár napot és hátha most nem szorul be. De nekem nem volt ilyen -minden tagom fáj- érzésem, és a tubust sem éreztem hogy egyáltalán volt. Ja és a külsőségek miatt ne aggódj. A borotválást én is megcsináltam otthon, de ezek millió egy nőt láttak alulról, én sem voltam valami különlegesen új a számukra
a beöntésnél meg alkudoztama nőcivel, hogy na mostmár ez fáj, (rosszul tűröm a fájdalmat) elég legyen, én attól féltem, hogy majd szerencsétlen nőnek a nyakába fogom zúdítani
de utána simán felkelsz járkálsz kicsit a budi közelében, mert egyszercsak rohanni kell és telerondítassz mindent brrrrr bocs unguszti vagyok. VIgyél egy halom budipapírt, és ne dőlj be hogy végeztél, mert lehet, hogy szaladsz újra!
Jaj lányok ezen röhögnöm kellett nekem is. NA és akkor a következő félelem, hogy le kell meztelenedni, mi a fenének nem elég csak felhúzni a hálóinget
és akkor adnak valamim "koktél"-t valami bogyó amitől olyan minden mindegy hangulatod lesz, levetkőztem, jött értem a nem tudom ki átmászok totál pucéran és rohadtul nem érdekel ki néz, betolnak a műtőbe, ott szétteregetnek kikötöznek becsomizták a kezem-lábam és nulla szégyenkezésérzésem volt, jó az a koktél, aztán jön a gáz és a szunya.
Tényleg nem kell félni, hatalmas lépést teszel igen csekély áron, hidd el a lelki fájdalom sokkal keményebb volt eddig mint ez a kis fizikai fájdalom. Én úgy hogy nyamvadt vagyok 3 napig voltam bent, bementem vasárnap este éhgyomorra, első nap műtét és utána aludtam, másodion már járkáltam a harmadik reggelén meg hazamentem és kapaszkodtam mint az állat mert az utazás bizony nem kellemes. varratszedés meg tényleg semmilyne érzés. NA remélem megnyugodtál! 2003.07.15 09:38

hát feláldoztuk magunkat 
bocs remélem senki nem lett rosszul!
Egyébként meglepően jól vagyok, én is csodálokozm rajta, csak ne kérdezze meg senki hogy vagtyok, mert újra elkezdem sajnálni magam és sírok. Vagy nem nem tudom de olyan elég volt már a sírásból nem reckírozom meg. Ugye mind jól vagytok? Fel a fejjel lányok, annyi szörnyűséget éltünk már meg, hogy kiürült a rossz zsák és már csak jó történhet velünk!
Szép napot mindenkinek! Optimacska (Hurki)2003.07.15 10:05
Jól van nem sajnálkoztam rajta amit láttam, furcsa volt, de ami volt elmúlt. 2003.07.15 13:10
Ne félj a beöntéstől, egyáltalán nem fáj. A ici-picit kellemetlen de ennyi. A katéter sem vészes ám, nyugi
Drukkolok nagyon

És ez a lelketeknek is jót tesz majd
Lényeg a hit az pedig belülről fakad
2003.07.15 14:00
Jó fej csajok vannak ám itt csak néha túl sokat sopánkodunk 
csütörtök reggel mehetek, szorítsatok hogy mindent rendben lásson, meg hogy ne bőgjek majd ott.
pápá Hurki2003.07.15 15:22
, az jót tesz a lelkecskéteknek is
2003.07.15 15:33
Ti hol tartotok? 2003.07.15 16:20

Olyan erős vagy, én tudom hogy erős vagy, és habár úgy érzed kitolás ez a meddőség, de nyugi ne hergeld magad, nem ragadtunk ide!
Csak arra gondolj, hogy a lombik ősszel segíteni fog, és nagyon de nagyon boldog leszel! Kitartás, tudod kiürül a rossz zsák és már csak jó marad.
2003.07.15 16:37
2003.07.15 17:35
2003.07.15 18:13
2003.07.15 19:33

2003.07.15 19:48
Ha kérdésed, kételyed van ird meg bátran
Bocsi, de nem vagyok orvos csak már átestem ezen a műtéten igy közérthetően igy tudtam leirni a lényegét
A Kaáliban egyébként kifejezetten javasolnak napi egy pohárka vörösbort
2003.07.16 06:41