őszinteség: végülis summa sumárum ugyanoda jutottatok mint én. csak olykor másként fogalmazzátok

.
volt egy könyv ahol azt olvastam, hogy jó lenne, ha mindig mindenki megmondaná a véleményét, mert ugye mindenki "okosabb és bölcsebb" más bajában. bevallom, ha így működne a világ nekem könnyebb dógom lenne
Én őszintének tartom magam, de mindent nem szabad/lehet kimondani. Én is inkább a magambantartom típus vagyok, csak az a "gond", hogy minden a képemre van írva. Erre ugyan figyelek, de tudom, hogy ettől függetlenül mások látják, hogy más a véleményem, s nem mondom.
Önmagammal szemben mazoista vagyok, de ahogy Tinu is írta van hogy fejletlenségből hazudok önmagamnak.
Szrek felelősségvállalás = őszinteség meghatározása tetszik. Csak annyiban "kötnék" bele, hogy tartalmazhatja egyik a másikat, de nem feltétlenül.
Leni! szerintem a manókreálás nem hazugság. Persze van aki hívhatja annak, de ez hozzáállás kérdése. szerintem aranyos amit csinálsz

!
Marcangoló! nálam is a gyerkőc sok változást hozott e téren is. Pl.: sokkal empatikusabb lettem. Az ismerősnek elmondani megcsalás tényleg nehéz helyzet...
S igenis tudni kell nemet mondani! Szóval hajrá!
Indi! szerintem ha kérdik a véleményed, akkor is fontos, hogy empatikusan, tudatosan és szeretettel tegyük.
Akata! aztat talit mindenképp összehozzuk!!! S azt hiszem még egy közös vonást találtam: Én olyan
is vagyok belül amit te leírtál magadról.
S nagyon igazad van, hogy a szomszédnénire őszintétlenül dobott mosoly fikarcot sem ér.
Leni! tényleg jól hangzanak ezek a könyvek
Rylie! érdekes amit írtál, hogy egy csomó rendezvényt szerveztél oszt mégsem megy leírni. de szerintem nagyon emberi. még nem gondolkoztam el azon ez miért lehet, de lehet hogy Tinu mindjárt kisegít.
szójaczar: csak nem lehet olyan rossz ha megitta!

ma Vicát megitattam egy karobitallal, s evett a szójatejes palacsintimből is, s túlélte
ja és mondtam már rajtad minden ruha jól áll!
s ha már baba-mamatali: mi lenne ha csak simán egy sajátszervezésű talit vizsgálnál meg? mindenfajta készülődéssel, érzéssel, utórezégsekkel?
vagy a babanet világát kielemezni?
Macs! olyan szívszorító, de édes amit írtál Füli "utolsó" hónapjáról.
Ríd! éljen a jófej dokinéni, s gratula az ügyes anyucinak!
taliképek szuperek! Isti mennyit változott?! vagy csak én láttam régen? Józsi pedig aaaaaaaaaannyira emlékeztet vkire, de nem jövök rá...
DeniBálintja pedig már milyen rutinus kisgyerekkel foglalkozó lett
Deni! írtam régebben, hogy itten a helyi waldorfosok csinálnak egy ismerkedős talit minden hétfőn fél4-fél6-ig 1évesnél idősebb, de még nem ovis gyerekeknek.
csőlátás: az egyik ovinénit megkérdeztem vmiről, s 10percig kellett bizonygatnom, hogy nem támadok hanem kérdezek. gondolom éri őket elég vád, s ezért alakult ez ki. s valami konkrét: hogy pl.: furcsán néznek azokra akik alapból nem tisztelik az évszakasztalt (azt hiszem így hívják). amíg nem világosítottak fel mi az, s mit szolgál addig nekem is csak egy díszítésnek tűnt.
Zsugyu! ++++++++ s gyere amikor csak tudsz, mert nagyon szeretem az írásaid

.
Curse! tetszik amit tudok a waldorfról, s ezért kaptam az alkalmon hogy bekukkanthatunk a világukba.
ja és nekünk van egy babatekénk (kaptuk, de megkérdezhetem hol vették), s mindig ti juttok eszembe róla

.
Ancsi! örülök, hogy jobban. vigyázz magatokra!!!
S éljen hogy Dominó is jobban!
Angi másfél napja nem evett tétát!!!

persze mást igen

. ma itt voltak Vicék, s Mátét kérem mindennap hozzánk, mert Angi szinte mindent evett amit ő. S aaaaaaaannyira édes fijjjú!

nagyon nyitott legényke! s olyan finoman, ügyesen tud simizni! anyukája pedig teljesen elvarázsoltam az én nemrohanokodamindenkihez lyánykámat. alig akarta elengedni a kezét

.