Tök jók ezek az összehasonlítgatós képek! Kérjük a többi többgyerekes anyukát, hogy rakjanak fel ilyen képeket!!!
Móni, bocsi, hogy beleszólok, de hogy szoktad felvinni a
lépcsőn a babakocsit az óviban? Csak azért kérdezem, mert nekünk is 10 lépcsőnk van itthon, és egy nagy batár babakocsink van, és soha nem okozott problémát. Felvinni úgz szoktam, hogy háttal állok a lépcsőnek, és egyenként a lépcsőkre felgurítom a hátsó kerekeket, miközben úgy egyensúlyozom, hogy az elsők vízszintesben álljanak a levegőben. Lefele ugyanez a technika, csak akkor ugye előrefele állunk, tolom-tolom, az első kerekek a levegőben, és a hátsókat szépen lépcsőnként gurítom. A deréknak kicsit megterhelő, de nem annyira, mint kézben gyerekestül felvinni. Amúgy a mi babakocsink nem könnyű, viszont jó nagy kerekei vannak (tegnap a Duna-parton nagyon jó volt, amikor a sárban toltam.

), most mélykocsi, később sportkocsivá alakítható, mindkét irányból lehet tolni, abszolút védett benne a Kölök a szél ellen, és imádom. MOndjuk nehéz és nagy, de tekintve, hogy kertvárosban lakom, lényegében csak ezzel az itthoni 10 lépcsővel kell megküzdenem. Aki hasonló környezetben lakik, annak melegem tudom ajánlani. Azt hiszem, Remus a neve, lengyel gyártmányú, és a Brendonban 28000 volt.
Na pusszancs, megyek babamasszázsra, amihez kmost semmi kedvem, de mivel összesen 4 óra, ráadásul csak ketten vagyunk anyukák, eléggé káros és feltúnő lenne, ha hiányoznék. Ja, merthogy újra indult 2 napja a félóránként-óránként
szopi éjszaka. Hogy fogzás-e, vagy front, vagy közelgő telihold, nem tudom, de eléggé ki vagyok purcanva. És csak bízom benne, hogy semmi komoly baja nincs.