Jócskán le vagyok maradva, nem ígérek részletes elolvasást.
Édesek vagytok, hogy aggódtatok értem. Nem súlyos depi volt és megtaláltuk az orvoslás módját is. Először is nem olvasni Tündi blogját, mert bár nagyon
együtt érzek vele, ő most írja ki magából a fájdalmát és ha elolvasom teljesen beleélem magam én is és akkor vége.
Sok csoki

(szerencsére eddig nem híztam, de nem is fogytam, szval most már le kell állnom) és vaterázás. Tőlem már hülyét is kapott a postásunk, de nem tudom mit van annyira felháborodva, nehezére esik feljönni a 4.-re.
Erre ma beadta a csomagokat egy idős bácsihoz meg nénihez és az idős néni mászott fel
Inkább dobná be a cetlit.
Minden babó csuda szép, olyan szépen fejlődik mindenki, Zsófka hurkicáit nem is említve
Üdv az újonnan érkezetteknek
Irina
igen az az nsts kép a vajúdáskor készült, közvetlenül az elején
nekünk itt miklóson a helyi szakrendelésre kell menni, de a héten megyünk újra. az oltás miatt eltoltuk egy héttel.

Szegénykém..biztos, hogy minden rendben van!!!
Oltás
Mi az oltást nagyon jól viseltük. Csak akkor volt nagy sírás, mikor bele szúrta a dokinéni, de aztán anya ölébe gyorsan vigasztalódott

gyorsan le is pisilt.
De úgy, hogy a mellemtől a gatyámig tartott a pisi vonulat

hogy fér el ennyi egy ilyen pici gyerkőcben
Mi a legutóbbi mázsálás szerint lassítottunk a növekedési tempón

már csak 50 dkg-t hízott. De nagyon is jók vagyunk, mert már 5 kg felett van és még közel sem vagyunk a fél
évhez

elvileg addigra kell dupláznia, de ő sem olvassa a szakirodalmakat

Különösebben nem izgat szép egészséges kiscsaj.
Granda
Akkor a születéstörténet fent van gmail-en? Szeretném én is elolvasni küldesz jelszót?
Minket is utolért a koszmó és kezdődő szájpenész is. A dokinéni amúgy csúnya volt, mert kicsit rosszallóan nézett rám, hogy feltételezni mertem esetleg a foga??? Mert csak egyetlen egy ponton van a szájában az ínyén és nem a szájpadlásán.
A Babe samponja koszmó ellen amúgy télleg tök jó. Nekünk már nagyon szép.
Babamasszázs
Valaki azt hiszem írta szeretné csinálni. Mi tegnap voltunk 2. alkalommal. Lillus nagyon élvezi a masszázst is meg a többi baba társaságát is.
Pl. tegnap előtte tök nyűgi volt, de ahogy letettem a szőnyegre és meglátta a többi babát már vigyorgott is.

persze pasizott

ja és olyan dumálásban állandóan, hogy csak na.
Ő a legfiatalabb, de ő a legnagyobb hangadó mindig
Mi hidegben is megyünk sétálni. Szélben is kimegyünk, de akkor inkább csak a boltig, mert kinek van kedve szélben sétálgatni. Védőnőt is megkérdeztem ő is azt mondta ki lehet vinni szélben is, védve van a kocsiban.
Motiot
férjed, hogy van??
bfagi
gááz a védőnő
Ide kapcsolódóan a mi védőnőnk nagyon rendes, 4 gyereke van, de még így sem hagyom hogy csak az befolyásoljon, amit ő mond. Ahány ember annyi féle.
De azért neki már van nem kevés tapasztalata. Szerinte lehet teáztatni a picit, én ennek nem vagyok híve, csak a poci miatt adtam neki..már nem adom neki a teát amúgy kb másfél hete.
Meg annak sem, hogy cukor kerüljön a teába. Az öcsém pl. a játszócumit nem fogadta el és két és fél évesen még a nagy cumi lógott a szájából teával persze. Naponta nem tudom hány liter cukros lötyit benyakalt.
Mondanom sem kell, hogy 3 évesen tiszta feketék lettek a fogai

((( na én ezért nem.
Viszont pl én nem akartam nagyon nyugi cumit sem adni Lillának, de ő igényli nagyon. (inkább az mint az újja

ha nem adom neki oda a cumit már egész ügyesen megtalálja az újjait
Arról talán könnyebb lebeszélni. Viszont a védőnő szerint 4 hónapos korában vegyük el tőle
Háát az érdekes lesz..nagyon cumis...nektek mi a véleményetek erről??
Viranka
wow már 3 évesen lehet néptáncolni?? És mit szól hozzá Míra?
Gremese
Pont ma vagytok 3 hónaposak!! Gratula

Azaz voltatok tegnap csak nem sikerült a hsz-t elküldeni.
Becka
ez vicces, nekünk is ezt csinálja a kazánnal és már én is befeküdtem alá, hogy mifene szórakoztató lehet rajta
Marica
Hogy vagy? Kiderült valami?
Angol nyelv
Na itten jól összegyűltünk nyelvészek meg miegymás, én meg eredetileg angol tanár vagyok

azaz angol közgáz. Szóval a témában Irinával és Grandával értek egyet.
Ha valaki nem anyanyelvi szinten tanult egy nyelvet, sohasem lesz képes úgy kifejezni magát mint a saját anyanyelvén. Tehát az, hogy az egyik szülő magyarul a másik meg angolul (hangsúlyozom tanult nyelv)
beszéljen hozzá a kezdetektől nem túl jó ötlet.
A Helen Doron amúgy engem is érdekel, de csak szakmailag, hogy végül is mit is takar. Természetesen Lilivel én szeretnék foglalkozni, ha majd nagyobb lesz és csak meghatározott időben foglalkoznánk az angollal.
Heni a ti esetetek más mert te 2 nyelvet beszélsz anyanyelvi szinten, ha jól értem

.
Császár
Na szerintem meg pont az a hős aki császárral szül. Nekem egyik barátném is mindkét fiát császárral kellett, hogy megszülje. A második programozott volt és
utolóag gyerek születés nélkül végigélte a szülési fájdalmakat. Na meg ott van az a hasi seb is, ami szerintem tovább is okozhat gondot mint a gátseb. Legalábbis a problémák felmerülésének
rizikója azért jóval nagyobb. Nem is értem miért van az, hogy valaki úgy gondolja a császár könnyebb....az még biztosan nem próbálta..
Era
azé nem semmi én nem is tudtam, h. van 40-es, meg ilyenek..
Sense
Velem van a lányom is így nincs olyan érzés, hogy otthagyom meg ilyesmi
Én nagyon benne vagyok babás taliban...legyen mááááá
Na most mááá azért is elküldöm majd írok még, ha eszembe jut valami