A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Köszi a nevében is, én is átadtam :lol: :lol: :lol:

Kép
cseka

Zsembike, én ma kifejezetten depressziós vagyok. Olyan 'kicsivagyokkövérvagyokcsúnyavagyoköregvagyok' hangulatom van. :?
katóc

Cseka Dani mindjárt előbujik hogy megy az idő. Nem félsz a szüléstöl?

Andi
zsembi

Katóckám egyem a szivecskéd ez nem igy van, meg nem mondtam volna hogy hány éves vagy és csinos is vagy.

Mitöl van ilyen kedved?

Andi
zsembi

Zsembike, miért nézi a petefészket? Nehogy túlstimus legyen? :shock:

Katócom, én is itt vagyok. Miért vagy ennyire magad alatt? Tudod, hogy mennek a virtuális popsinrugdosások, ha lógatod az orrodat! És nem vagy se kicsi, se kövér, se csúnya, öreg meg aztán pláne nem. Egy baromi erős csaj vagy, úgyhogy le a kalappal előtted! És mi nagyon is szeretünk és melletted vagyunk bármiben, kivéve persze a szomorkodást...jajjjjj, tudom már mi a baj: hiányzik a csoki és a csodálatos társaságunk élőben, ugyeugye????Na de majd hétfőn... :lol: :lol: :lol:

Kép
cseka

Nemtom. :?
A Zuram is későn jön ma, mert sokáig dolgozik.
Már arra is gondoltam, hogy nem lehetséges-e, hogy a szuritól vagyok ilyen. Bár lehet, hogy ez még korai lenne. Már nem emlékszem, hogy milyen hagulatváltásaim voltak a mesterséges klimax alatt.
katóc

Csekám már leszivásnál tulstimus voltam én válaltam a leszivást is.

Andi
zsembi

Csoki és társaság! Ez az! Fincsi gyógyszer lenne. :D
Na máris jobb egy kicsit. :D
katóc

Zsembike, velem akartál belépni, ez vicces :lol: és egyben megtisztelő :wink: Egyelőre nem félek a szüléstől, majd elég lesz akkor, ha ott leszek. Végülis már 3 éve várunk erre a babára, azt hiszem ez a várakozás és az öröm sokkal erősebb bennem, mint a félelem. A végeredmény megéri a fájdalmat... :wink:

Kép
cseka

Sziasztok!
Zsembike! Most gartulálok az eddigi teljesítményedhez, nem semmi!
Holnap fogod tudni, ha minden info birtokában leszel, hogy mi lesz az embrikékkel . Hogy vagy , hasid nem fáj?

Katócka! Nem bírtam megállni, hogy ne írjak be a topicra mikor elolvastam az önmagadról szóló negatív kritikádat! Basszus! Te egy jó nő vagy, ne szomorkodj, mi itt vagyunk neked és felvidítunk :D
Az én párom lehet egy óra múlva hazajön, tanulnom kellene de inkább veletek vagyok.
Szóval szerintem Katócka, az időjárás teszi ezt a hangulatváltozást.
Tényleg belevaló csaj vagy és kész!!!
Cseka! Hogy érzed magad?

manoka
manoka71

Katóc, a hülye hormonok azok csinálnak ilyet az bizti. Nincs otthon egy kis csokid addig is, amig láthatsz minket ?:lol:

Zsembike, no para a túlstimu miatt, én mindháromszor túlstimus voltam és azzal fenyegetett apánk, hogy tuti a műtétig sem jutok el, ahogy állnak a dolgok...és nézd meg, itt van ez a Maci, aki nemsokára megláthat Titeket személyesen is. :lol:

Kép
cseka

Cseka! Most látom a vonalzódat , 2 hónap múlva születik meg Dani baba! Amindenit, hogy megy az idő, még csak most lettél terhes, pár hete :D

manoka
manoka71

Cseka ez igaz örömködni fogsz a fájdalomban is.

Katóc várj keresek csokit neked :D

Manókám köszi még fájogat a pocim pedig már annyit ittam meg husit is ettem.

Andi
zsembi

Sziasztok drágáim!

Katócka!Ejnye bejnye,miket írogacc te itten.Tessék felvidulni,hisz mi itt vagyunk neked és szeretünk és hétfőn talizunk :)
hanyatka

Szia Manoka :lol:

Nagyon jól, köszi. Az idő télleg undi, olyan jó lenne, ha esne a hó, nem? Az mindig feldob :lol: Te jössz hétfőn Manoka?

Kép
cseka

Zsembikém!Virtuális pocaksimit küldök!!!
Megy a drukk holnapra,hogy visszakaphasd a babókat!!!

Manóka!Úgy örülök,hogy mostanság olyan jó hangulatban ,sűrűn írogacc nekünk.Mindha kicseréltek volna és ez annyira sokkal jobb.Pusszantás!!!
hanyatka

Jaj, köszi Csajok, olyan aranyosak vagytok! :D
Asszem van itthon egy kis bocicsoki, ha a Zuram nem falta fel tegnap. Na meg is nézem. :P

Fúúú, ezt a fos időt egyszerűen nem bírom. Ráadásul még rosszabb lesz a hétvégétől. Legalábbis ezt hazudták a tévében.

Vejőfényes napsütés akajok!!! :D
katóc

Szia Hanyatka!

Neked nem máshol kellene most lenned? :wink:
Elmúlt a kis barna szmötyi már? :shock:

Kép
cseka

Na elballagok ,megejtek egy lightos porszívózást.Már áthúztam az ágyneműt.Jövök még.Puszikák
hanyatka

Szijja Cseka!Elmúlt vagyis nem volt folyamatosan,egész nap 2x,eccer délelőtt,majd du.án.Remélem már nem lesz.
Hol kéne lennem???
hanyatka

Háááááááá, teletömtem a képes felemet B vitaminnal. :lol: :lol:
Fogyókúrának annyi, pedig ma olyan rendes voltam, csupa diétásat eszegettem. Eddig. :D
katóc

Jaaaa,Apa dolgozik még :( ,majd később huncutkodunk :)
hanyatka

Jaj bocsi, 1 óra múlva jövök, ha akkor még vagytok. Addig is puszi mindenkinek...

Kép
cseka

Én kakaós kalácsot faltam és sült almát.Az este úgy megkivántam,hogy 11kor nekifogtam almát sütni :)
hanyatka

Én leszek majd Cseka!
hanyatka

Katóckának. :D

Kép

Andi
zsembi

Szia kis hanyatom! Igen tényleg felszabadult vagyok és látom az alagút végét. Hanytkám mindent bele, tudod mire gondolok?
Cseka, lehet, hogy elmegyek hétfőn, egy a problémám, hogy egy továbbképzésen leszek és 3 körül vége van utána mit csináljak, mert ha haza megyek én a meleg kckóból már nem mozdulok ki. A tali meg 3 órával később lesz 6-kor így nem tudom mi legyen. Annyira hiányoztok Nekem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja jövő héten lehet, hogy teljesül a vágyad, mert esni fog a hó. Én is szeretem a szép hóesést.

manoka
manoka71

Na lépek,már ugrál a porszívó :)
Jövök....
hanyatka

Zsembibaba!MIlyen ari vagy!!!
Katócka!Teccik???
hanyatka

Hanyatkám áruld már el milyen ellemel müködsz?

Fu de megkivántam a csokit. Egy nyamvadt kis mikulás van elöttem de ez nem megy be mert utálom a mikulás csokikat olyan nem jók. :?

Andi
zsembi

Manókám addig shoppingolj. :)

Andi
zsembi

Manóka!Csak így tovább!!!
Ami a talit illeti,már 5körül elkezdünk szállingózni :)Helyileg hol leszel,közel a Mammuthoz???
hanyatka

Ahogy látom, a férjek nálatok is sztahanovisták. :D

Sült alma, mmmmm...... :D
katóc

Hu csajok hogy mennyi finomság van a csokoládé.lap.hu-n.

Andi
zsembi

Energájzerrr!!!
hanyatka

Andi
zsembi

Katóc! Azok,legalábbis az enyém :(

Zsembi!Nekem van kekszes milkám!Gyere nyomjuk be vazze!!!
hanyatka

Hanyatkám jöhetsz hozzánk is ha már otthon nincs mit csinálni. :D

Andi
zsembi

Hu de benyomnám wazze.

Azt hittem az uram tévézik erre hátra nézek és ugy szundit mint állat. :D

Andi
zsembi

Itt mindig van mit csinálni,vagyis én találok:)
Na télleg megyek,Apa már sóhajtozik,hogy megint 11kor fogok porszívózni :)
hanyatka

Kép

Csoki estét tartunk csajok jó.

Andi
zsembi

Zsembike ez nem rossz ötlet, csak akkor kifosztanám a Mammutot nem tudom a párom mennyire örülne neki?
Én nem csokit, hanem mogyorókrémet eszem, naponta 2 kiskanállal, vagy többel :D inkább az utóbbi, egyszerűen annyira finom, hogy nem tudom abbahagyni.
jaj de jó, nemsokára hazajön a párom, utállok egyedül lenni, különösen éjjel, akkor rám jön a frász.
Hanyatom, tényleg energizerrel működsz? Honnan van ennyi energiád?
Én ma szellemileg nagyon lefáradtam, már buszon ásítottam. Lehet, hogy ma koráűn fekvés lesz!!!!

manoka
manoka71

Ne feküggyetek korán!!!

Bodzi,Yami,Andi,Beus,Kriszta,Tatu ...merre vagytok????
hanyatka

Kösziiiiiii Zsembibaba! :lol:

Manóka, öttől már szállingózunk. Ha kész lesz a leletem hétfőre, akkor lehet, hogy én is korábban fogok érkezni. :D

Hanyatom! Hogy benned mennyi force van!! :D

Most esik le, hogy Cseka már mennyire közel van a legszebb pillanathoz! :D Hiába, öregszenek a gyerekek. :D
katóc

Zuglóban leszek, a Mogyoródin úgyhogy asszem stadiontól megyek a talira!
Én szertem a finom étcsokit, szertem a finom tejcsokit és minden olyan csokit amiben van kakaó. Azokat a mikulásokat nem szertem amelyek ilyan növényi akármiből készülnek fújjjjjj, Miku napjára csak rendes csokit veszek nemcsak magam számára hanem a családtagok számára is. Legalább jót együnk!!!!

manoka
manoka71

Manóka azt én a palacsintába szeretem.

Andi
zsembi

Most néztem meg a Tibi csokikat és a Bodzás nincs is az oldalon.

Andi
zsembi

Katóc az jó lenne, mert akkor nem unnám szét a fejem,
Yamita tudom, hogy sokáig dolgozik napközben elolvastam az irományokat.
Bodzácska, lehet hogy dolgozik vagy Apánknál van. A többikről nemtudok semmit.
hahó hol vagytok csajok?

manoka
manoka71

Én nagyon szeretem a z egyszerű túrós pali, a baracklekváros palit és a többit is :D
Jaj de jó, a párom munkaideje letelt, perceken belül haza jön a Bubukával :)

manoka
manoka71

Manóka, csoki és palacsinta ügyben teljes mértékben egyetértünk. :D

Hazajött a Zuram! Éljen! :D
katóc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: