Aludtam egy jót, most itt vagyok!
Bárány: Nem akarok én ilyen drága kocsit, csak lehet, hogy eddig nem jó helyen néztem (Brendon, KIKA) és persze attól is függ, hogy mit tudnak csak sajna ezzel még nem vagyok tisztában, hogy mire kell odafigyelni, így még teljesen laikusként nézelődök. Tényleg furán hangzik ez a pénzért adok dolog, én csak arra tudok hagyatkozni, ami régen volt a családban vagy a baráti körben, ahol ajándékozták, nagy örömmel a ruhákat. Valószínűleg nálunk is ez lesz majd, csak most még mi vagyunk az elsők és mi fogunk örömet szerezni annak, aki igényt tart rá és elfogadja.
Gigi: Debrecenben én csak a Brendonról tudtam, látszik, hogy eddig nem ilyen témában vásároltam

. Közelebbit tudsz írni (utca), pl: Kengururól, arról jókat hallottam.
Én még a szupermarketek gyerkőc osztályain imádok nézelődni! Egyébként ma vettem egy kismama alsóneműt, nekem ezek is kezdenek szűkek lenni és zavar a pizsi is, mármint a gumis dereka, kellene valami egyszerű hálóing, az kényelmesebb lenne.
Melltartó probléma nálatok van? Nekem a mostani méret már kicsi, de a kismamiknak való még éppen nagy. Várakozok.