A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Süni76

én endós vagyok :( vagyis remélem csak voltam...
Sztem ez nem endo vmi más miatt görcsölsz.
Nekem a tüneteim olyanok voltak: hogy már mesi előtt fájt mindenem mint állat, majd amikor megjött mozdulni nem tudtam a fájdalomtól, de ez tényleg így volt 3-4-5 szem Cataflam se segítetett ( errre mondta egy nőgyógyász hogy ne legyek hisztis vannak nők akiknek egy kicsit jobban fáj, hát k...a-ját :( , már bocsánat)
MAjd iszonyatosan erős vérzés követte, mely sokszor csomós volt bocs hogyha gusztustalan lennék.
Póbáld őket 2 után hívni akkor talán kevesebben vannak már.

NEkem is mennem kéne, mert a mostani mensim hasonlított a régi időre és totál beparáztam:(
madrin

Madrin, köszi a választ!!! A mennyiség és az állag is stimmel - sajnos - :( Azért remélem, hogy nem az! Annyira fájt este, hogy nem bírtam kiegyenesedni. A férjem már a János kh-al fenyegetőzött. Jól megijesztettem őt is.
Téged műtöttek? Reméljük, nem az van ismét Neked!!
süni76

Törpe,
Remélem már teljesen rendbe jöttél!

Vucuska,
A mai uh-hoz megy a drukk!

Bonya drága,
Ma van a nagy nap, nagyon-nagyon szorítok! Remélem jobban voltál mára! Kép

Vic,
Remélem most már gyorsan túlleszel a vizsgán! És utána megnyugszol kicsit!
A hasfájással mi a helyzet? Remélem minden okés.

Bobcsike,
Neked is sok sikert az inszemhez! Ja és utólag is boldog névnapot neked!
Kép
Hű jó sok embernél van most beavatkozás!

Madrin,
Biztos nagyon jó volt nektek! Ott még én sem voltam, egyszer szívesen elmennék! :wink:
És ha aggaszt, mindenképpen menj be és nézesd meg magad!

Mofly,
Biztos lesznek tüszők, amiket le lehet szívni, nyugi!

Elan,
Hű de jók a fotók, pedig én nem vagyok oda az autókért, de ez fantasztikus! És ne hajszold túl magad!

Krisztamilli,
Én nem tudok semmit az IR-ről! Hallottam már róla, de én nem foglalkoztam vele.

Süni,
Jaj de jó, hogy írtál! Én pont tegnap gondoltam rád, hogy mi lehet veled. Csak akkor nem írtam a fórumra. Remélem semmi gond nincs!

Szép napot mindenkinek!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Hát Süni akkor nem tudom, reméljük nem az lesz a bajod, hanem vmi egészen más, ha eddig nem találtak ilyen nálad, kicsi az esélye hogy egy hónap alatt egy ilyen kialakuljon. Nem tudom mi miatt kellett Neked lombik, de gondolom nem endo miatt.
Szóval nyugi, reméljük nincs nagy baj.
Igen engem műtöttek a Jánosban és totál lecsonkolták a bal petefészkemet...
Ami most beindult, amin a tanárúr is csodálkozott, vhogy meg olyan fura hogy augusztus óta ( akkor volt a sikertelen lombik:( ) ez az első mensim ami ennyire fájt:(

Egyébként meg ha nem éred el őket sztem menj be nyugodtan nem fognak elzavarni, mert azért ez nem annyira elhanyagolható dolog.
madrin

Süni

Azért mert nem írtuk le attól még nagyon hiányoztál!!!!!Örülök,hogy lelkileg jobban vagy!!Igaza van Madrinnak 2 után próbáld,de szerda lévén akkor sem biztos,hogy sikerrel jársz.Nem akarsz inkább bemenni és akkor megvizsgálnának és konkrétat is tudnának mondani!
gabicsibe

Rebe köszi be fogok menni, de már megvárom hogy elmúljon, úgyis el kell kezdeni a lombik előti kivizsgálásokat.

Tényleg Lányok ezt mennyivel előtte kell elkezdeni?
Januárt beszéltük meg de nem konkrét időpontot.
madrin

Madrin
Párodnak biztosan lesz sperma vizsgálat,azt már decemberben intézzétek el.Neked szerintem csak egy uh-lesz amikor kezditek a stimut.
gabicsibe

Értem, nekem mondták hogy lesz vérvizsgálat is.
madrin

Helló!

Megjöttem. Bal oldalon van 2 20-as és ha jól emléxem a mnyh 12. Mindenestre azt mondta Dokibácsi hogy minden nagyon szuper. :D
Péntek inszem, ahogy gondoltam. Gabicsibe ha írsz a táblába ezt is módosíthatod.
Bonyával találkoztam. Szegénynek nagyon fájt a hasa és kinnt kellett üllnie, pedig ő inkább lefeküdt volna. Nem volt szabad ágy.
Bonya! Szorítunk!!!
vucuska

Gabicsibe!
Most látom hogy már be is írtad.
Köszi!
vucuska

Köszi a segítséget!!
Szerintetek az nem baj, ha nem a ciklus elején megyek, hanem a 4. napon? Talán pénteken reggel eljutok...

Gabicsibém, hogy vagy? Tünetek még mindig elkerülnek?
süni76

Süni!
2 és 3 között hívjad a BMC-t. Én ma voltam és azt mondták hogy mostanában csak ketten vannak a recin és nem tudják máskor felvenni a telefonokat.
Remélem minden rendben lesz veled!

Madrin!
Spermavizsgálatra minél előbb jelentkezzetek be, mert előttem volt egy férfi és neki dec 7-re tudtak leghamarabb időpontot adni.

Rebe!
Köszi a drukkot. Hatásos volt! :D

Gabicsibe!
Ugye amit te leírsz az megvalósul? :D
Úgy legyen!
vucuska

Rebe

Köszönöm a köszöntést! Aranyos vagy....

Vucuska nagyon örülök neked :D és a petikéknek....
Pénteken gondolok rád és nagyon drukkolok!!!!

Kép
bobcsike

Törpe,
Remélem kidugult tőle az orrod! :lol:

Zsókuci,
Fogyni szeretnél? Egy pár kilót én is. De nem olyan könnyű. Műtét után úgy sem lesz kedved enni egy darabig. :? Nekem még gyerekkororomban vették ki, de még emlékszem rá. A vesémre kezdett húzódni. Utána meg is szüntek a panaszok.

Vucuska,
Köszönöm, az tényleg szép ajándék lenne! :)
A 12-es mnyh az nagyon szép, és a tüszők is jó nagyok! Sose volt ilyen vastag mnyh-ám, most is csak 8 mm. Drukkolok péntekre!

Gabicsibe,
Hát nem foglak beelőzni a ciklusnapokkal, örülök ha 16. cn-en meglesz a leszívás. :?

Maximum 7 tüszőm lesz, ma 15 mm körüliek voltak. Nem nőttek túl nagyot. Azt mondta a doki, hogy jól állok. Valahogy én mégsem vagyok maradéktalanul boldog. A progi szintem is kezd emelkedni, ezért este is be kell adnom a Decapeptylt. :? Pénteken ismét megyek, és ha minden okés, akkor hétfőn lesz leszívás. És mi van ha nincs is mindegyikben érett petesejt, és még ki tudja hány termékenyül meg? Kicsit izgulok, hogy legalább hármat vissza tudjanak ültetni. A fagyasztóba meg talán nem is marad. :(
Na, most megyek egy kicsit megnyugszom. Átmegyek pozitív tüszőnövelőbe. Majd mondogatom, hogy minden rendben lesz, minden rendben lesz.... :lol:

Kép
mofly

Bobcsike, Mofly!
Köszi! :D

Mofly!
Én drukkolok hogy minden rendben legyen, de nem szabad agyalnod. Tudom hogy ezt könnyű mondani.
Szoktál relaxálni, meditálni?
Tegyél be valami kellemes meditációs zenét hunyd le a szemed, lazulj el és próbáld elmerülni a méhedben, petefészkedben és szeretgesd meg őket, mond el mit szeretnél és mit fogsz tenni, mi fog történni. beszélgessetek. Töltsd fel azt a részt pozitív energiával!
Ezután te is jobban fogod magad érezni!
vucuska

Sziasztok !

Tegnap megvolt az UH , nem valami bizalomgerjesztő,de úgy döntöttem végig kell csinálni :lol:
Összesen 1 db 15-ös tüszőcském van a jobb oldalon a méhnyálkahártya 8-as.
Tovább szúrom magam az eddigi adaggal és majd pénteken megyek megint UH-ra és most vérvétel is lesz.
Sajnos nem volt Szűcs doki , Zeke "foglalkozott" velem, ha nem szólok, hogy már nincs semmilyen szurim akkor hazaküldött volna a nélkül, így nagy kegyesen felírt annyit hogy péntekig kitartsak.
( nem volt valami szimpi, bár lehet, hogy csak azért volt ilyen mert Szűcs betegei is hozzá kerültek ) :?

Kata
kata0411

Sziasztok!

Jezsoerika, köszi szépen! :) De jó Neked, holnap láthatod a picúrodat!
Bonya, mennek a babatapik!
Kriszti, nagyon sajnálom, hogy ennyi volt. :cry: Hiányozni fogsz a topikból.
Nonóka, hajrá;)
Nyunyi, várlak vissza!
Vucuska, péntekre drukkolok!
Sünike, végre itt :D MSN-en hiába keresgéllek :? Sikerült beszélned a BMC-vel? Mit mondtak? Nagyon remélem, hogy nincs gond! Nekem tegnap jött meg, hasonló módon..... olyan mennyiségben, mint aki elvérzik :? Az első lombik után is ez volt. Hasam is fájt előtte 2 napig.
Madrin, ez milyen szép meglepetés :lol: Római kirándulás... hmm, nagyon klassz lehetett! Fotók?
Azért nem láthattál rajtam semmit, mert nem vagyok az a látványosan kiborulós, nyafogós fajta.... de azért pár napig volt min gondolkodnunk.
Vic, kérlek, jelentkezz!!! Olvastam, hogy mennyi minden összejött Neked, sajnálom!!! :cry: Nagyon rád jár a rúd! :( Mi volt a dokinál? Aggódom!!!
Bobcsike, Neked is boldog Névnapot kívánok!
Krisztamili, ezt verd ki a fejedből! Ne is gondolj ilyesmire!
Zsókuci, jól tartanak a barátok is! :wink: Én is elmennék a Daubnerhez "előkóstoló" emberkének..... pár hét után biztos szó szerint hazagurulnék :lol: A csokorból én is a babát hangsúlyoztam! :wink:
Sajnálom a kezeddel történteket és a mandulaműtétet! Nem irigyellek érte, de ha kell, akkor kell! Jobb lesz utána!
Törpehzs, örülök, hogy már jobban vagy!
Mofly, ne aggódj, minden rendben lesz! Vicuskának igaza van!
Rebe, Te kiscsillag!;) Jó lehetett a koncert, szerintem ő a legjobb hangú énekesnő az országban.
Az agykontroll egyszerűen szuper! Múlt hétvégén volt az első két nap. Már az 1. napon tanult technikával sikerült megoldanom a hónapok óta tartó nagyon komoly alvászavaromat :lol: :lol: :lol: Feldobott ez a sikerélmény! Nagyon régen hallottam először az agykontrollról, még 1990-ben olvastam az 1. kiadását a könyvnek, így utólag már csak azt bánom, hogy nem végeztem el korábban a tanfolyamot. Sok klassz és hasznos dolgot tanultam már most a két nap alatt, oldalakon át tudnék mesélni. Alig várom a következő hétvégét (4 napos a tanfolyam). Addig is naponta 2x20 percet relaxálok, közben megy a programozás. Nagyon jó!
Az is jó, hogy ma reggel felhívtak, hogy megnyertem egy pályázatot, ami konkrétan pénzt jelent.:)
Az is jó, hogy tegnap a drágám 2 jeggyel állított haza, a The Harlem gospel singers & band koncertjére :D Három éve már volt szerencsénk őket élőben is meghallgatni, hatalmas élmény volt! Sok koncerten, sok műfajban jártam már ........ karácsony előtt ez szuper program lesz.

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok!

Én a pcos-s topicba szoktam írni és úgy néz ki, hogy inszemre lehet szükségünk.

Szeretném tudni, hogy a BMC-be mehet-e olyan is, aki nem a Szent János Kórházhoz tartozik? Én oda tartozom, de a sógornőméknél lombik lenne és ők nem pestiek. Másik kérdésem az lenne, hogy Wiegandt dokihoz mennyivel előtte kell bejelentkezni? Jobban mondva mennyivel később lehet hozzá menni. Minden vizsgálatom megvan és a páromnak is. Mennyi időbe telik nekikezdeni egy inszemnek?

Bocs a sok kérdésért. Előre is köszönöm a válaszokat.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok,

Vic,
Atyaég, te még mindig nem jelentkeztél??? :shock: Most már nagyon izgulok, hogy mi van veled :roll: Amint tudsz, írj!!!

Krisztamili,
Remélem nem bántottalak meg a tegnapi „letolással”. Igazából csak attól félek, hogy saját magad gátolod a félelmeiddel a sikert. Próbálj kicsit kikapcsolni, és ne görcsölj azon, hogy mi jöhet még közbe. Én nagyon hiszek a (jó) gondolat teremtő erejében, úgyhogy higgy a sikerben, és sikerülni fog! :D

Vucuska,
Ha ilyen hatásos, akkor küldök még párat : ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:
Örülök, hogy minden jó volt az UH-n! Mindjárt péntek :wink:

Madrin,
Akkor az tényleg jó kis városnéző-hőmérséklet volt, kár, hogy esett… Az „utolsó utazással” mi is így vagyunk…mindig mondjuk, hogy „na legközelebb már gyerekkel jövünk” :? :roll: Remélem, egyszer már tényleg eljön a családi-nyaralós időszak, mert már nagyon várom.

Sünciiii,
De jó, hogy jelentkeztél! Nagyon örülök Neked! :D:D:D Méghogy senki nem hiányolt… teeee, ne is gondolj ilyen butaságot… igenis hiányoztál!
Sajnálom a görcsöt, remélem már jobban vagy!

Bonya drága,
Mennek a babatapik! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D Remélem, már jobban vagy!

Mofly,
Hát igen, muszáj lenne fogynom :oops: Nagyon nagy vagyok, és ez így nem jó. (a honlapomon megnézhetsz, ha gondolod :roll: ) Mire kezdünk jó lenne minél többet fogyni, legalább 10-15 kg-t, de még akkor is rengeteg lenne a fölös kilóm :oops: :oops:
Küldök neked is petikenövesztőket: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D Ne aggódj, bőven lesz annyi petike, hogy sikerüljön anyucivá tenni téged :wink:

Kátya,
Meglátod elég lesz a sikerhez az az egy petike is! Drukkolok nagyon! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Anett,
Örülök, hogy jót tett az agykontroll. Gratulálok a pályázat megnyeréséhez! :D:D:D:D Csupa jó dolgok történnek Veled, ez jó jel :wink:

Vicky,
Üdv itt! Én úgy tudom, hogy ha nem oda tartozol, akkor is lehet menni, de ha jól emlékszem, talán beutaló kell hozzá. Minden leletet vigyetek magatokkal, ha majd mentek. Nem tudom, hogy most mennyi idővel előtte kell bejelentkezni, talán a többiek tudnak segíteni.
Mielőbbi babásodást kívánok Neked és a sógornődéknek is!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

zsókuci: Nagyon köszönöm. Szoktalak titeket olvasgatni és nagyon tetszik az avatarod. El is döntöttem, hogy egyszer ez a figura lesz a babaszobánk falán.

Nálunk még annyira nem sürgős a dolog, mert még csak most vagyok a második clostys ciklusomban, de nem tudom, hogy az elsőben volt-e pé, mert 65 napos lett és a 47.cn-re rakott a ferty pé-t. :? A sógornőéknél egy kicsit egyértelműbb a dolog, mert el vannak záródva a petevezetékei, endója van (nem műthető helyen- ezt annyira nem értem, nálatok volt már ilyen?) és cisztásak a petefészkei. Szerintem ezek a clostys kúrák miatt vannak, amit szedett.

Mennyiből jön ki egy lombik, ha jól reagál valaki a clostyra?
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
Igen, szerintem is tök jó ez az avatar :D :oops:
Hát sajnos, illetve szerencsére az endóban nem vagyok jártas, de hátha a BMC-ben mást mondanak a sógornődnek a műtétet illetően.

A lombik ára nagyon sok mindentől függ, nekem anno antagonista protokoll volt, és mindennel együtt olyan 160-200 ezer Ft-ba került.
Az hogy milyen protokoll lesz neki, azt az eredményeiből fogják tudni megállapítani.

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Hát, nem sikerült elérnem ma a BMC-t :( Azért már jobban vagyok, de még nem az igazi.

Anett, mindig figyellek msn-en, de én sajnos csak este tudok felmenni, mert a melóhelyen azt nem lehet. Örülök, hogy ennyire tetszik az agykontroll. Legalább eltereled egy picit a figyelmedet :wink: A pályázati győzelemhez pedig gratulálok!!!! :D
süni76

Lexi, Madrin!
Angyalok vagytok!
Sajnos egyik sem jó :cry: Fogasztás szociológia témában kell írnom:(
Azért köszönöm a felajánlásokat!
Szívesen elolvasnám mindkettőt! Már ha nem baj! :wink:

Süni
Csatlakoznék a többiekhez!
Mindenki hiányolt, csak szerintem ilyenkor mindenki kivárja,hogy újra kedved legyen írni!
Örülök, hogy helyre rázódtál! :wink: :lol: már lelkileg!
Sajnálom,hogy fizikailag nem vagy jól! Szerintem is szaladj be, ha tudsz, mert képtelenség telefonálni :(

Rebe!
Köszönöm!
Szuper a vonalzód!
Hol lehet ilyet "kapni"? :wink: :wink: remélem jövőre nekem is lesz ilyen :lol:

Vucuska!
Gyönyörű eredmény!
Hajrá péntek

Mofly
alakul :lol:
Te pedig nehogy elkeseredj!
Ez szuper eredmény! Lesz ott még fagyis is!! :wink:
Kép

Kata!
Egy tüsző is tüsző!!
Gondolom egy gyermek is elég egyszerre! :lol:
Megy a drukk a tüszőnek!
Köszönöm még1x a szurikat! :)
Nyálkahártya vastagságra tökéletes a méhpempő! én non-stop 10 felett vagyok! :wink:

Anett!
Szuper hírek! Szuper hét! :lol: :lol:

Vicky!
Sajnos nem tudok segíteni:(

Bonya
Mennek a babatapik:
KépKép

Törpe

Kép
törpehzs

Madrin,
Igen, azt hiszem én is, ha régi az előző vérvizsgálatod, akkor lesz az is!

Vucuska,
Szuper eredmény! Csak így tovább! :D

Mofly,
Tényleg csak pozitívan, bízz azokban a tüszőkben! Amit írt Vucuska, az nagyon jó ötlet, én is csináltam.

Kata,
Kitartás, remélem minden jól fog alakulni!

Anett,
Ez az agykontroll dolog tényleg szupernek hangzik. És hogy már az alvászavarodat is sikerüld megoldanod! Pfűűű de jó! A koncert pedig biztos fantasztikus lesz!

Vicky,
Üdv itt! Mielőbbi babásodást neked!
Persze, hogy mehetsz akkor is ha nem oda tartozol, csak beutalót kell vinned magaddal a körzetitől vagy a nőgyógyidtól. Én amikor februárban jelentkeztem be, akkor 2 hónapra adtak időpontot, szerintem ez most is valami hasonló. De Wiegand dokinak van magánja is, úgy előbb bejutsz, csak akkor gondolom fizetned kell. Az inszem kérdésben nem tudok segíteni, mi lombikoztunk. De vidd az eddigi összes leletedet, mert az alapján mondják el mit kell esetleg még megcsinálni. A lombik pedig igen változó, hogy mennyiből jön ki. Függ az egyéntől, a protokolltól. Nekem most volt szeptemberben antagonista, nem egészen 130.000 Ft. És szerintem semmi összefüggés nincs a lombik ára, és a closty között, mert azt nem használnak a lombiknál.

Törpe,
Neked is lesz ilyen vonalzód, az tuti! :wink:

Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Elnézést, hogy ezzel zaklatlak Benneteket, de nagy bajban vagyok. :oops: Nem tud valaki az elfekvő készleteiből egy Ridisc (kék) dvd-t eladni, küldeni stb nekem? 8* dvd-r, 4,7 GB. Nagyon fontos lenne, sajnos már nem lehet kapni. Lécccccccccccciiiiiii
Vendég

Lexi,
Megnéztem, de nekünk nincs ilyen otthon. :(
Lehet, hogy hülyeség, csak egy ötlet: :oops:
http://www.teszvesz.hu/item272395273_ri ... sobb_.html

Kép
rebe
Dunaharaszti

Lányok!

Nem vette fel valaki a Sejtjeink első részét a RTL Klubbon, ez a hosszú változat, az 5 részes sorozat, ma éjjel lesz a 2. része!

2007. november 22. csütörtök 01.45
torolve_20130114141731

Jóóóóó reggelt mindenkinek!
Én alig látok ki a szememen!
Megnéztem este a House-t, még mindig imádom :lol:
Viszont így nem aludtam el túl korán:(
Megyek döntök még egy kávét magamba:) Kép

Lexi,
sajnos nekünk sincs ilyen :(

Vikkata
én nem, sajnos! Pedig érdekelne nagyon!
miért teszik ilyen későre? :shock:

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!

Vikkata, basszus én erről nem tudtam:(
EZ hosszabb mint a film? Más sztorik is vannak benne,vagy csak részletesebb az egész?
Egyébként a kereskedelmi adók egy-két nézhető műsora az 11 után kezdődik, azt hiszik mindenki olyan sutyi hogy Győzike show-t néz :x ( bár bocsánat ha valaki szereti :oops: :oops: )
Bár mostanában örülök a House dokit végig bírom nézni és nem alszom be :)
madrin

Vucuska,
Köszi, aranyos vagy! Mióta elkezdődött a lombik, tényleg próbálkozom ezzel a módszerrel, hátha segít.

Anett,
Csupa jó dolgok történnek Veled! :) Remélem, beválik az agykontroll! Egyik barátnőm is járt, segített neki a relaxálás.

Zsókuci,
Megnéztem. Tetszenek a Horvátországos képek. Délen még nem jártam, csak északon.
Hú, hát ha tényleg ilyen sokat akarsz lefogyni, jó kis kitartás kell hozzá! Ami nálam hosszú távon nem nagyon működik.
Azt hiszem múlt héten láttalak a sorban! :wink: No, majd legközelebb már felismerlek.

Törpe,
Ez nagyon aranyos, jót mosolyogtam, köszi! :D

Ezt a filmet én is szívesen megnézném. De már félig a Houson is bealudtunk.

Most már nem akarok nyavalyogni, de csak titeket tudlak megkérdezni. Reggel óta elég fájdalmasan nyilallik a jobb oldalam. Szerintetek ez még normális? Remélem nem azért, mert megrepednek. Nekem ilyenkor már tüszőrepedésem szokott lenni. Tegnap láttam is a nyákon a változást, és a vérvétel is kimutatta a progeszteron emelkedést. Viszont este is és reggel is beadtam a Decát. Holnap úgy is megyek, addig ki kell bírnom.

Kép
mofly

Sziasztok!

Zsókuci, Törpehzs, Rebe, Mofly, köszi szépen! :D

Sünike, így érthető, hogy miért nem futunk össze. Marad a jó kis telefon :wink:
Köszi szépen! Aranyos vagy, de figyelemelterelőre igazán nincs nagy szükségem, mert az elmúlt hetekben megcsináltuk a saját céget, lakásfelújításban vagyunk, készülünk a karácsonyra, az ünnepekre.... mindezek mellett a napi feladatok, programok stb. :D :D Nem unatkozom így sem! :wink:
Te jobban vagy már?

Vikkata, én sem vettem fel, egy kicsit már bánom. A múlt héten szerdán hajnali 02:25-kor kezdődött!!!! :shock: :shock: :shock: Ébren voltam még, de úgy voltam vele, hogy 5 héten át nem szeretnék hajnalban tévézni! :?

Mofly, tegnap azt ígérted, hogy átmégy pozitív tüszőnövelőbe..... :wink: Ne aggódj, egy kis fájdogálás bőven belefér, holnap meg már többet tudsz. Kitartás erre a kis időre! :)

Madrin, nagyon igazad van! Sajnos ez van! :roll:

Kép

KépKép
anett_1

A vonalzóm persze ismét önálló életet él.......... :roll:

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok!

Bonya!
Mi újság van veled? Hogy vagy?

Vic!
Mi van veled??? :roll:

Nyunyi!
Azt hittem sűrűbben fel fogsz bukkani! Várom a jelentkezésedet!

Kata!
A múltkor együtt voltam inszemen egy lánnyal, bal oldalon volt egy tüszője és a bal oldali petefészkével volt is valami probléma és sikerült neki!!! A lényeg hogy van valami.
Neked iszemed lesz vagy lombik?

Zsókuci, Rebe, Törpe!
Köszi a bíztató szavakat. Nagyon jól esnek! :D

Anett!
Neked is köszi!
Mennyi jó dolog történik veled!
Gratulálok hogy megnyerted a pályázatot! :D

Vicky!
Előttem már mindent elmondtak.
Neked és a sógornődéknek is mielőbbi babásodást kívánok!
Az inszemmel kapcsolatban annyi, hogy ha mindent rendben találtak akkor a menstruáci 2. napján kell menned uh-ra és 7 napig kell magad szúrni hasba, én Puregont használtam, majd kb a 9. napig vissza uh-ra, ott megnézik a tüszőid méretét, méhnyálkahártya vastagságot és megmondják mikor lesz inszem. Nekem most pénteken lesz a 12. napon.
Ha van még kérdésed, nyugodtan tedd fel!

Mofly!
Nekem is tegnap óta tojásfehérje folyik és érzem a feszülést enyhén. De nem izgatom magam, mert tegnap látott a doki.
Biztos minden rendben lesz veled! Ne izgulj. Holnap meg ha mész BMC-be beszéld meg a dokiddal és mondd el az aggodakmaidat.
Én nyugodtan nyavalyoghatsz! :D Meghalgatunk és megpróbálunk segíteni!
vucuska

Anett, Vucuska :)
Oké, akkor ezt a kis időt már fél lábon is kibírom! :)

Vucuska, akkor holnap te is jössz?! Majd gondolok rád kintről!
Dokinak már nem is mondok semmit. Most mintha nem lenne olyan jó hangulatában. Lehet, hogy van neki valami a háttérben, talán azért nem volt kedden sem.

Madrin :)
Igen, ezt már én is megfigyeltem. Amit megnéznék, az nagyon későn kezdődik. Addigra elalszunk.

Rebe :)
Neked jól bevált a pozitív gondolat. :) Két babát szerettél volna?

Kép
mofly

Sziasztok Lányok!

Mofly
Ne izgulj azért fáj,mert már elég nagyok!Nem fog megrepedni,gátolja a Deca!
Nekem is 7-et tudtak leszívni amiből 5 volt érett,de másnapra az a kettő is megérett és meg is termékenyült mind!!Szóval nyugi ez egy ideális eredmény!!

Anett
Gratulálok a siker széria kezdetéhez,reméljük marad továbbra is :D

SÜni
Jobban vagy már?
Nekem tényleg semmi tünet,néha egy kis gyomorégés.

Kátya
Babónak az az egy is elég lesz :D Drukkolok,hogy ne legyen vele semmi gond!!!

Nonóka
Merre vagy?Ma voltál teszten,mi lett a az eredmény????????????

Vucuska
Nagy kalappal holnapra!!!
gabicsibe

gabicsibe

Vucuska !

Nekem lombik lesz(van) . Úgy dömtöttem, hogy ha már magamba szúrtam több tízezer forintot, akkor annak az egy pindurnak megadom az esélyt , végig viszem a programot

Köszönöm mindenkinek a szurkolást
Holnap ismét okosabb leszek
Lesz UH és vérvétel is, majd jelentkezem.

Kata
kata0411

Kata0411!
Tutti minden renben lesz! Hanyadik stimu napon vagy?
Kb mikor lesz a leszívás?

Törpe

Kép
törpehzs

Kata,
Azt hittem inszeminációd lesz. Igazad van, most már mindenképpen vidd végig! Májusban miért kellett leállítani, akkor mi történt? Milyen protokolon vagy?

Gabi,
Köszi, akkor jó. Csak nagyon izgulok! 8)

Kép
mofly

Törpehzs!

ma van a 8. nap , holnap megnéz a doki és szerintem vasárnap vagy hétfőn lesz a leszívás. Nem tudom, hogy hétvégén foglalkoznak-e ilyesmivel.
Gondolom én naivan , majd szombaton kell beadni a tüszőrepesztőt és hétfőn pedig menni... :roll:

Kata
kata0411

Mofly !

Májusban szintén csak egy tüsző indult el , doki úgy gondolta hátha másik módszerrel több tüsző indol el, de hát ez van , ezt kell szeretni... Akkor antagonista volt , most short .

Kata
kata0411

Kátya
Én úgy tudom, hogy igen a hétvégén is foglalkoznak ilyesmivel, de szerintem!
Mondjuk valószínűbb a szombat tüszőrepesztő, és hétfőn leszívás!
Holnap kiderül!
Ez ebben a legörjítőbb, hogy nem tudod, mikor mi van:)

Mofly
jó hogy izgulsz! Állandóan paramókus voltam a múltkor, hogy most ez miért fáj, az miért szúr, most miért nem érzek semmit :lol: :oops: és ilyenkor még a holnap is idegesítően messze van!:)
Viszont az orvosok profik! Szóval tessék bízni! :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Kátya,
és miért állították le? Akkor miért nem próbálta meg az egy kis árvával?

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe,
Ugye? :) Akkor nem csak én vagyok ilyen?

Kata,
Ezért nem értem, miért nem a longot választotta, mint nekem. Akkor lehidaltam amikor mondta, de így hogy végigkínlódtam, már nem bánom, és igaza lett. Idáig nekem is csak 1-2 nagyobb tüszőm volt. Persze biztos úgy gondolta, hogy a Deca miatt több tüsződ lesz. Nem baj, ne keseredj el, ha már így alakult, ebből lesz baba, és kész!
Holnap vörös hajba és hosszú fehér pulcsiba leszek. Ha van kedved, gyere majd oda. Lehet, hogy egyszerre megyünk punkcióra!

Kép
mofly

Sziasztok lányok!

Mostanában sok minden történt velem, úgyhogy Esti mese:

Kedden emberem megvédte, így megkapta az egyetemi másoddiplomáját. Rettenetesen büszke vagyok rá :!:

Délután tudtuk meg, hogy apósom örökre elaludt hajnalban, de nem hívták, mert tudták, hogy milyen napja van.

Szerdán volt emberem szülinapja és mellesleg nekem megérkezett a mensim.

Ma mentem a BMC-be tesztre. Jól indult a nap, mert még a kartonomat sem találták. Az esélytelenek nyugalmával várakoztam, erre közölte orvosom, hogy pozitív lett a teszt. :shock: Én meg megkérdeztem, hogy kié? :oops: Addig nem hittem el, hogy az enyém, amíg az asszisztensnő be nem hozta a tesztcsíkot és a papíromat.
Erre elküldött vérvételre.

Lányok segítsetek, mert megőrülök!

Ti hallottatok már olyat, hogy rendesen megjön és utána a vérvétel 80,6-os hcg-t mutat :shock: :?: :?: :?:

Dokim azt mondta, hogy még ne örüljek, mert ez a semmihez sok, a méhenkívülihez pont jó, a babához talán elég.

Szóval most vérzek, utrót szedek szájon át, esténként szúrom magam Agolutinnal.
Kedden kell visszamennem vérvételre.

Kérlek benneteket, hogy ne gratuláljatok, ne sajnáljatok, "CSAK SZORÍTSATOK :!: :!: :!: és adjatok tanácsot, hogy hogy ne csavarodjak be.

Kira mit szólsz :?:

Kép

Nonóka
nonóka

Nonóka,
Csuriba van kezünk, lábunk! Hát bizony ilyet már hallottunk, hogy valakinek babásan is hónapokig megjön. A 80 nekem nem tűnik kevésnek.

Kép
mofly

Nonóka, mozgalmas napjaid vannak..... nagyon szorítok!! Pihenj sokat, vigyázz magadra! Én is ismerek olyat, aki babásan még mensizett. Reménykedjünk!!

Isten éltesse a párod, és gratulálok a diplomához!

Apósodat sajnálom, fogadd részvétem! :(

Kép

KépKép
anett_1

Vucuska, Mofly, holnapra sok sikert! ++++++++++++++++++

Gabicsibe, szeretnék én is ilyen tünet- és problémamentes kismami lenni, mint Te! :D
(Most láttam, hogy a mai táblában az én sorom egy kicsit összekuszálódott. 1. stimuból sikertelen volt júniusban, 2. stimuból sikertelen volt októberben, és a 3. beültetésem lesz januárban fagyasztottból. Megtennéd, hogy javítod? Köszönöm szépen előre is!)

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok!

Most már egy kicsit lehiggadtam és rájöttem, hogy milyen figyelmetlen vagyok:

Vucuska!

A holnapi inszemhez: Kép

Lippa!

A holnapi beültihez: Kép

Kata0411, Mofly!

A holnapi uh-hoz: Kép

Mofly, Anett!

Kép

Jerika???

Kép

Nonóka
nonóka

Sziasztok!

Nonóka, háát, tényleg mozgalmas napok állnak mögötted. Nagyon szorítok!!! Szerintem se kevés a 80-as hcg. Párodnak gratulálok a diplomavédéshez. Le a kalappal a család előtt is, hogy ennyire tapintatosak voltak. Sajnálom, ami apósoddal történt. Az élet néha nagyon furcsákat produkál. Rebe is tudna mesélni...

Én már jól vagyok, köszönöm. Ma sikerült elérnem a BMC-t. Sz dokit nem tudták kapcsolni, de a recepción valaki tolmácsolta problémámat Tanárúrnak, aki közölte, hogy ez a fájdalom teljesen normális, vegyek be fájdalomcsillapítót...

Továbbra is drukkolok mindenkiért!!!

puszi
süni76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: