Emi: nem láttam a mozgásokat,de lehet hogy csak azért volt így,mert éppen felébredtem,és nem azzal voltam elfoglalva,hogy nézzem,hogy látszik-e,hanem hogy gyorsan odategyem a kezem,hogy érezhessem őt.

És sikerült megérezni.Merthogy eddig alig alig éreztem bármit is,és most egyre sűrűbben,és talán egyre erősebben jönnek azok a mozgások...

Volt hogy 2-3 napig én sem éreztem semmit,aztán mindig csak talán kategóriába sorolható mozgások voltak,de ezek már félreérthetetlenek.

kb.fél hete én még csak éreztem,hogy helyezkedik a kis drága,és szóltam a páromnak tegye oda a kezét.Feláldoztam az első élményemet a picúrral,mert kb.5 perces feszült figyelem után akkorát boxolt/vagy rúgott a párom tenyerébe,hogy felemelte az egyik ujját.

Nem győztem pislogni.

Úgyhogy páromnak volt az első élménye a picúrral pocakon kívül.

én ma tapasztaltam őt először.
Akartam már nektek többször is mondani,hogy ha szeretnétek egy zárt fórumba írogatni,ami idegen emberek számára nem elérhető,és csak a fórumtagok látják egymás hozzászólásait,lépjetek be a
www.anyatanya.hu oldalra,regisztráljátok magatokat,és keressetek rá a topikok közül a 2008.áprilisi babavárók topikra,és jelentkezzetek.

A topikot én hoztam létre,így ha lesz érdeklődés innen a babanetről akkor átírom áprilisi-májusi babavárókra.

Remélem lesztek páran akik jönni fogtok.Már vagyunk páran,de ők nagyon passzívak,és jó volna ha kicsit fellendülne az élet arrafelé,és szerintem mindenképp előnye,hogy zárt a topik,így nem jöhetnek idegen emberek csak olvasni...