A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » János Kórházas Anyukák topicja

Bogi, Fatima! bejelöltelek titeket iwiwen.

Teri

KépKépKép
pruci

teri engem is! póka zsófi
kerekpocak

Ediske:
BOLDOG MÁSODIK HÓFORDULÓT LUCA BABÁNAK !!!
Kép
Hogy vagytok? Mi újság?

Panni: Barnaszemű Márk nagyon szép!!!!

Kép
viky30

Csatlakozom Fatimához! Nagyon régen jelentkezett pár nagyon régi fórum tag. :cry: :cry: :cry: :cry:

Edu: Mi van veletek? Hogy vagy? És a fiúk??
S/Niki: Ugye minden rendben?
Reni: Pocak, Niki és te?

Hmmmmmmmm, legalább egy gyors életjel mint amit Szilvi küldött!
:roll:

Fatima: Picit most nyugodj meg!!! Fog enni Tarek!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Almán kívül már kóstoltatok valami mást is? Tudom hogy 6 hónapig nem kell, de azért hátha van valami amit imád és akkor azt kaphatna már. Beninek az alma és a körte a favorit, abból bármennyit képes befalni.

Kép
viky30

fatima: tápszeres babák jóval előbb kezd(het)ik a hozzátápit. samu az almát sose szerette. én a hipp őszibarack almával kezdtem(tük) próbálkozz meg tareknál, hátha bejön neki!
kerekpocak

Kép Kép Kép Kép

egy előnytelen, ámde vicces... marháskodtunk

Kép
kerekpocak

az orra sebes szegénynek, mert elesett...
kerekpocak

Zsófi, nagyon szép család vagytok.
Te, mindig figyelem milyen szépen öltözteted Samut, komolyan! Tetszik a stílus.

Kép
niki30

Nagyon röviden...

Alma lé és répa lé már játszik egy pár hete, de csak minden héten 1-et ebből, 1-et abból. Már kapott egyszer sütőtököt is (sütve és lepürésítve). Ma adtam neki almapürét, utána meg almalevet. Úgy tűnik szereti ezeket, de sajnos még nagyon az elején vagyunk, így hát ezek nem pótolhatják a tápszert.

Most váltottam ki a HUMANA-t. Azt fogja most este kapni. Hátha valami csoda folytán azt megeszi majd!

Drukkoljatok!

Kérdés: ti milyen tempóban adtatok gyümiket és zöldségeket??? Mennyit egyszerre stb????

Bocsi, hogy most csak ennyi! :(
Ha jobb kedvű leszek jövök ám majd! :wink:

fatima

hellobello :)

egy gyors:
Zsófi, és chamomillából milyen ch és mennyit és hogy kell kapnia Samunak??????????

thanks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pussz

ui.: nagyon nagyfiú lett a kis szöszke :)
lmkata

Fatima, remélem ha kedden találkozunk, jobb kedvre tudunk deríteni Andival.
Nem vagyok a helyedben, szal, nem tudom min mész keresztül, de majd jól elbeszélgetek a kicsi fiaddal is meg veled is! :D

Drukk! Váljon be a Humana!

Kép
niki30

hát ez sztem attól függöt mindenkinél, h mennyire nagy könyv szerint csinálták e a dolgot. én nem vagyok nagykönyves, így kb fél üveg hippel kezdtük :oops: :oops: :oops: :oops: és vagy 1 hónapig kb ennyi is maradt az adag. aztán inkább fruttapurát kapott és csak jóval később evett meg egy teljes üveg főzeléket pl. akkor már én is kedvet kaptam és nekibátorodtam főzni. az elején hipp volt, mert tudtam, h azzal nem ronthatok.
kerekpocak

kata: chamommilla vulgaris 15 ch 2x 5 bogyesz (de én csak éjjelre adok 1x5 darabot), pici vízben feloldva.
kerekpocak

Zsófi, én is uaezt adom Emmának. Reggel 5 golyót és este 5-öt.

Kép
niki30

Fatima: Hát én szívesen leírom hogy mi hogyan csináltuk, de én meg pont akartam írni hogy attól félek túletetem Benedeket!!
5 hósan kezdtünk kóstolgatni gyümölcsöket minden nap dél körül szopi után. Annyira ízlett hogy kb. 2 hét múlva már fél gyümit megevett és 6 hósan pedig egy egészet tízóraira. A többi kaját sütőtök, krumpli, spenót, répa 6 hósan kezdtük és ebédre adtam naponta új kajákat. Most ott tartunk hogy az ebédet 2 vagy 3 összetevőböl csinálom pl. teszek bele kukoricapelyhet vagy kölest, rízst is, meg azért mert pl. a répát magában nem eszi meg, így belecsempészem.

Összegezve most már így állunk:
1. Hajnal 1-2 körül ébredés: anyatej
2. Hajnal 6: anyatej
3. Délelőtt 10: 1 egész gyümölcs + anyatej (inni muszáj ha nem is éhes már)
4. Délután 2: naponta váltakozva husi vagy zöldség + 1 v. 2 összetevő + anyatej szomjoltónak
5. Délután 6: gyümölcs + 1 összetevő ami nem husi
6. Este 9: anyatej (fürdés után, aztán alvás)

Anyatej mennyisége nem tudom mennyi lehet, de a kajákból 160- 180 grammot eszik. Félek dagi lesz!!! Vagy nem?
Mit szóltok ehez??? Bukni nem bukik semmit, viszont a délutáni kaját pár napja kezdtem el, mert úgy tűnt nagyon éhes és hát ma is benyomott 180 g alma+rízst. Azóta szépen játszik, néha én is odamegyek pár percre, most kezd nyűgös lenni, megyek is.

Lécci adjatok tanácsot!!!

Kép
viky30

Ja és nem mindig én csinálom, üveges bébiételt is adok, mikor hogy van időm kedvem.... Hipp, Univer, Nestlé
viky30

viki: sztem nem sok. és minden baba más mennyiséget eszik. + a gyümitől nem lehet elhízni.
kerekpocak

niki: KÖSZI!!!!!!!!!!!!!NAAAAAAAAGYON JÓL ESETT!!!!
kerekpocak

Zsófi: Köszi!!!! Akkor megpróbálok nem ezen gondolkodni.

Sebes bibis orrocskával nagyon édes Samu!!!!! Igazi kiskatona sérülés. Azért remélem nagyobb nem lesz! Ruhája tényleg mindig annyira vagány! Meg nagyon helyes mindkét pasid, látszik hogy apa is mennyire imádja és gondoskodik róla!!! Ilyen apuka a nyerő!! :wink: Persze anya se semmi, de néha apát is meg kell dícsérni...!!!! Egymást megenni tényleg jó móka lehetett! :-)

Jó éjt mindenkinek, vár egy túlpörgött éhező baba!

Kép
viky30

Sziasztok!

Fatima! Pénteken (akkor megyek haza és otthon van) elküldöm amit a védőnő adott hozzátáplálás ügyben egy 2 oldalas nyomtatványt. Én úgy adtam: alma, őszilé, banán, szőlő, répa, körte. Általában 3 nap múlva az újat. A legmenőbb nálunk a répás alma :roll:
Kicsinek én is baromi rossz evő voltam, a doki állandóan lecseszte anyut, h koplaltat, de nem tudott mit csinálni, m,ár az egész utca nálunk evett, hátha... Egyedül a sütőtökfőzeléket voltam hajlandó megenni, de volt nap h csak egy pohár teát ittam. Aztán 3 évesen ki kellett venni a mandulámat, m már veszélyes volt, és attól kezdve elkezdtem enni. Hát nem látszik rajtam... Vissza is sírom a mandulámat.

Zsófi! Nagyon szép kis család vagytok! Gyógypuszi Samu nózijára!

Kata! Lizus annyira szép kislány! A rókától én is betojnék.

Evu! Nem is hiszem el, h nemrég szültél, olyan kisimult és kipihent vagy :wink:

Viki! Ez a mennyiség szerintem nem sok. Ha beni igényli, akkor tuti nem eteted túl. Akkor lenne gáz, ha ő nem kérné és te meg csak tömnéd belé, h igenis megeszed. A nagyobbik unokahúgom volt egy haspók. De annyira, h állandóan cicin lógott, belakott, de 4 hónaposan mellé kellett táplálni, simán bevágott egyszerre egy üveges kaját, aztán most meg olyan sovány m egy giliszta. Hát nem az én alkatomat örökölte az tuti. :oops: :oops: :oops:

Az iwiwen Bánovics Teréz néven vagyok jelen

Teri

KépKépKép
pruci

sziasztok!!!
gyors életjelet adok :)
jól vagyunk! növögetnek Bende fogai és közben nagyon csibész!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Panni, Márk nagyon szépséges!!!!!!!!!!!!!!! kitartás Nektek is a fogacskákhoz, nálunk is hasonló a helyzet...

Kata, Lizum nagyon szépséges és hát a róka :D :? :wink:
én a chamommillát úgy adom, hogy este 10 golyócskát.

Viki!!! nagyon kedves vagy!!! köszönöm szépen!!! Majd a Beni képeire én is nagyon kiváncsi lennék! :wink: :wink: Viki, nálunk uzsira inkább csak anyatej van és cak ritkán +valami, de valahogy nem is kell több Bendének, de valóban minden baba más.

Andi,
gratulálok a szépséges királylánykának az első fogacskához! Hogy vagytok? Hol vagytok?

Zsófi, nagyon édes Samu, szegény orrocskája, mi történt? :) :)

mindenkinek puszi!!!
mangó

ja még annyi, hogy szopi alatt én sem fogytam, hanem híztam :)
mangó

Sziasztok Lanyok!

Jar(t) v.ki a Janosban Molnar dr-hoz?
A masik topicban isk érdeztem ,de senki nem reagalt.
Aki szült nala, leírna a tapsztalatat?

Köszi :lol:

Kép;

Kép
angyalka1

angyalka én sajnos nem ismerem.
kerekpocak

Fatima: nekem a múltkor azt mondta a védőnő, hogy ha a gyerek nem akar enni, nem szabad eröltetni (még egy "kanállal" Anya kedvéért stb.) mert meg fogja utálni az evést, és nagyon rossz evő lesz!

Nelly

Kép
breeki

sziasztok lányok,
rövid életjel.
Zsombor kb 2-3 napja már tünetmentes, azaz elmúlt az a csúnya köhögése.
mellette Milos is szörcsi lett, így szívom az orrát.

Bocsi, h nem jelentkeztem, de nagyon sűrűk lettek a napjaink, ill 2 beteg kistökim lett, és voltak napok, amikor netünk sem volt. (amitől korábban megőrültem volna, most meg fel sem tűnt. :oops: 8) )

Akinek még lógok válasszal, BOCSI!!!!!!! ígérem, amint több időm lesz, írok!

Pusszok Minden mamának, Babának!!!!!!!!

Zsófi, Samu nagyon édes!!!!!!!!!!!!

Angyalak, bár én nem molnár dokinál szültem, de 2.-3. szülöttemnél is ott volt, ő volt az egyik csekkoló, és nagyon szimpatikus, ill akivel találkoztam a kórházban, és nála szült, nagyon meg voltak vele elégedve.
Én eddig csak jókat hallottam róla, és a saját tapasztalatom is az volt!!!!!!!

na most lépek, mert megyek dolgozni az oviba (parents rota).

Vigyázzatok magatokra! Ahogy tudok, jövök!
Fatima, nektek nagyon sok drukk, és kitartás!
Fognövesztő kismackóknak is sok sok enegry+kitartást!!!!!!!!!

Pusszok:e+4t

ui: bocsi, h külön nem reagálok, de annyi a termés, h nem bírom követni :oops: 8)
mazsolák

Mazsolak!

Köszi azért az infót! Én is így ismertem meg! :lol:

Kép;

Kép
angyalka1

köszi a chamomilllás dolgot mindenkinek!!!

igazából csak kiakadtam picit hogy minek hagytam ott a homeos főorvosnál 20 ezret a múltkor amikor Lizit elvittem az epi miatt főleg.
és chamomillát kapott c30-ast de nem golyókat kell ennie hanem egy ún. 5 pohár módszerrel, 1 golyót feloldva - ebből a lötyiből minden nap egy kiskanállal.
szal mi nem tünetileg alkalmazzuk hanem hosszútávon és nagyon speckón.

DE EZT NEHOGY CSINÁLJA VALAKI MERT EZ KVA MAGAS POTENCIÁL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

azért voltam kíváncsi hogy alapból mit mondanak a patikában, hoyg kell szedni.
mert akkor kiborultam volna ha ugyanúgy ahogy mi és mindezt megtudtuk egy vödör pénzért :?

de nem!
azóta már körbejártam a témát és minden tiszta, nem volt felesleges nyílván a dokihoz elmennem....
hosszú, bonyi, nem részletezem. :)

amúgy én 1 nap elfelejtettem beadni Lizinek a szert és aznap éjjel nem aludtunk........................

úgyhogy nekünk nagyon bevált.
görcsik terén még nem tudom, de azt mondják az okosok, hogy nem ripszropsz változtat, hanem idő.
ahogy mi szedjük az ráadásul nem fizikai síkon hat....

mondom én hogy bonyi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

puszi mindenkinek, most megint rohanásban, mert HOLNAP REGGEL UTAZUNK CESKY KRUMLOVBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
YESSSSSSSSSSS :lol: :lol: :lol: :lol:
lmkata

Angyalka!

Molnár doki volt az ügyeletesünk, amikor Bala született. Nagyon rendes, lelkiismeretes és tapintatos doki. Ő mondta ki az áment, hogy akkor futás a műtő, még mielőtt a saját dokim is beért volna hozzánk, mert valami visszafogja a babát, s nincs elég oxigénje. Úgyhogy a műtétnél is jelen volt, s ketten a dokimmal nagyon jó hangulatot varázsoltak a műtét idejére, annak ellenére, hogy renesen be voltam tojva.
Úgyhogy szerintem jó választás, ha mellette döntötök.

További jó pocakosodást!

Timi

Kép

Kép
timtom

jo reggelt csajok

szoval tegnap nagy para-napunk volt..Vancsi ugyanis egesz nap bukott!!!cici, aztan probaltam kinomban a tapszert, teat, babavizet..mindent sugarban hanyt a ruhamra, többször öltözködtünk mindketten :cry:
a taplaleksüritö neve NUTRITON,ezt itak fel,egy sz_rt sem er!!1800 ft, amit ujra kidobtunk az ablakon.. vagy gel formajaban cicizes elött kell a babanak adni(kanallal pl..na ez eleg nehez mutatvany, ez egy eleg köver gel), vagy a tapszerbe belekeverni..en mind2 variaciot kiprobaltam..
eredmeny, amire jutottam:
1. soha többe nem adok a gyerekemnek Nestle Beba H.A. tapszert
2. soha többe nem adok neki Nutritont

szoval erdekes volt a tegnapi nap, apaval csak figyeltük Vanit, es gondolkodtunk a megoldason..lazmeröztünk-nincs laz, cicire raktam a nagy hanyasakcio utan-be sem kapta, nem akart szopizni, egesz delutan aludt, delben voltunk setalni, na atol teljesen beajult..mondjuk a tegnap delelöttöt vegig hisztizte a levegö viszont nagyon jot tett neki
szoval fürcsi elött sikerült beleszonokolnom egy pici babateat, es fürcsi utan szepen szopizott es nem is bukott :lol: na ennek nagyon örültünk!!22 orakor aludt el, 3kor kelt, akkor cicire raktam es sikerült büfizni is utana
ma reggel 8kor keltünk, cici, szepen evett, büfi, nagyon pici jött vissza

es meg egy nyügünk volt:a kaka..csajok, akkora kö esett le a szivemröl a ma reggeli etetes utan! ugyanis sikerült kakilni vegre, es mennyit, wow :lol: se tegnap, se tegnapelött nem volt kaki..erre vettem neki Espumisan L cseppet, etetes elött kell a babanak adni 1 kaveskanalnyit(25 csepp)es ez a szer aranyat er!!lett töle puki es hamarosan kaki is!!!

jelenleg probal elaludni a kincsem, nezegeti a cumijat(nekünk kifejezetten ajanlottak a cumit, mert Vaninal annyira kialakult a szopoösztön, hogy allandoan cicin logna es ez nem lehetseges, erre jo a cumi, ami megnyugtatja es kielegiti a szopoizmait-igy magyaraztak), Mozartot hallgatunk(tuti tipp, imadja, mindig megnyugtatja, jol elalszik ra!!!)

minden kep nagyon szep lanyok, Zsófi nagyon helyesek vagytok!!Lizubaba is!!! :lol:
egyetertek, hogy a kajat nem szabad eröltetni, mert ez nagyon komoly lelki valsagot okozhat a babaknal!!
Fatima, hogy vagytok?
Bogi, hogy birod a gyürödest? :wink:

teregetek..en mindig teregetek :shock: :lol:

pusszancs

Kép
Vendég

Na sziasztok csajok!

Tegnap délután manóka megint nem aludt 15 órától 21 óráig egyáltalán - illetve ez nem igaz, aludt egyszer fél órát, de azt is végig nyöszörögte! Pedig szerintem nincs semmi baja, mert amikor fáj a hasa nem ilyen! :roll: :roll: :shock: :shock:
Aztán lefürdettük, szopi közben bealudt és én azonnal ágyba is dugtam...szerencsére csak hajnal 2-kor ébredt! Legalább az éjszakák kezdenek beállni 3-4 óránkénti ébredés/evésre. Ennek azért nagyon örülök, de a nappalok néha rémálom számba mennek!

Tegnap először adtam Bazsinak cumit délután, feladva elveimet, s megkűzdve saját magam harcát...de kicsi cumizás után mindig kiesik a szájából és még ingerültebb lesz, mint azelőtt volt. Talán nagy a műanyag izé rajta, ma vesz a párom egy "kecsesebbet" a végszükség esetére...hátha még szükség lesz rá én meg talán kezdek megbarátkozni a gondolattal! :oops:

Ma 9-kor a szopi és büfiztetés után letettem a kiságyba és "kegyetlen módon kísérleteztem", hogy se cumi, se én ha sír. Mi lesz? Meddig bírja? És meddig bírom én? :roll:
Hát 40 perc váltakozó csendes nézelődés és torka szakadtából való kiabálás után csak elaludt a drágám! Nagyon kemény volt az a 40 perc, de talán megérte mert máskor ilyenkor órák hosszat nem alszik. Nem tudom, nem is ismerek magamra, hogy voltam képes erre..máskor pár perc után rohanok és felveszem...edződöm? :oops:
Persze nagyon el kellett foglalnom magam(mellszívás - ami szintén nem megy nagyon jól, de majd csak jobb lesz! 40 perc alatt 40 ml-t bírtam lefejni a medela kölcsönzött elektromos szívóval...nem is értem manóka hogy képes 20-30 perc alatt 70 gr-ot szopni?! Mi a fenét csinálok rosszul? Az meg nem lehet, hogy nincs elég tejem, mindig tud szopizni és gyarapszik is. Lassan eléri a születési súlyát - 4400gr most)...........

Angyalka:
Molnár dokival én csak futólag találkoztam egy-egy vizsgálat alkalmával, de nagyon szimpatikus, korrekt volt. Csak ajánlani tudom....
....meg persze Bakó Claudia dr.nőt ajánlom végképp bárkinek nagyon jó szívvel, ő volt az ügyeletes orvos, akinél szültem, s végig mellettem volt, bátorított, nagyon profi! S míg a kórházban ott volzunk addig is rengeteget rámnézett, ápolt. Örökké hálás leszek neki a szülésért!!!! :wink:

Kép
bogen

evu, gyorsan mert dolgozom:

A BABÁK BUKNAK AKÁR IDŐNKÉNTR NAGYON SOKAT ÉS EZ NEM GÁZ!!! EZ TELJESEN TERMÉSZETES!!! EGYÁLTALÁN NEM PARA!!!!

SAMU 6 HÓS KORÁIG, NAPI 5-6-7X NAGYON SOKAT BUKOTT!!! EZ TELJESEN NORMÁLIS!!!!!

+ ANYATEJES BABÁKNÁL NAPI 7 ÉS 7 NAPIG 1 X IS NORMÁLIS KAKI!!!!!!

NE PARÁZZ EZEN!!!!!!!

remélem megnyugtattalak. furcsálom, h a védőnő ezeket nem mondta el!
kerekpocak

Evu: Csatlakozom Kerekpocakhoz, nekem is azt mondta a védőnő, hogy kaki ügyben ne izgassam magam, nem a hányszor a lényeg, mert valóban napi 4-5 is tök normális, meg heti 1-2 is. Főleg az elején, amikor a babáknak még alakul, fejlődik az emésztőrendszerük. A tápszeres babáknál kicsit sűrűbben kell, hogy legyen kaki azt hiszem, de arról nem beszéltünk, mert egyenlőre csak anyatejet eszik Bazsi. A kakinak a színe a lényeges, hogy szép aranysárga legyen!!!
A bukás is normális, Bazsi is bukogat, ez ugyancsak a kialakulatlan gyomor és egyéb miatt van, a lényeg, hogy ne hányás legyen!!!!
Szóval tényleg NO PARA!!!

Kép
bogen

Viszont kezdek bepánikolni, lehet, hogy rohadt kevés a tejem, mióta volt az a lázas, mellbegyulladásos izém hétfőn, s azóta nyűgösebb a kisfiam is, lehet, hogy mert éhes marad!!!! Én meg csak 3 nap után jövök erre rá! Rohadt gáz vagyok!!!!
Szóval ma minden kajcsizás után mértem manót, 30-40 gr-okat szopizott csak. Kétszer fejtem is utána ezzel a medelával, s 40 ml-t sikerült csak nagy nehezen. Azt ha szopi után odaadom kisbékának, akkor már egész nyugodtan alszik!!!! Nem értem, hogy csappanhatott meg a tejem így egyik napról a másikra!!! Előtte meg simán 70-100gr-ot szopizott... Mit tegyek?
Fejem minden kajcsi után amikor módomban van, meg iszok tejelválasztás serkentő teát, de még milyen ötletetek van?!
És persze fáj a cicim a fejéstől rendesen, de nagyon jó lenne ha lenne tejem, hisz Bazsikám jóformán még 3 hetes sincs!!!!! Aggódom!

Totál hülyének gondolhattok, minden nap bejelentkezem s aggódok, parázok, problémázok valamin! Remélem hamarosan túl leszek ezeken a kezdeti nehézségeken és nem csak állandóan a saját problémáimmal terhellek titeket is!
Köszönöm a türelmeteket és segítségeteket.... :oops: :oops:

Kép
bogen

Egy igazi kismanó:
Kép

Még egy kedvenc fotóm:
Kép

Alvás helyett:
Kép

Kép
bogen

bogi: milyen gyakran szoptatsz? mert ha pl óránként, akkor ez a tej mennyiség okés.

a mérleg sokszor mér ám rosszul!

amúgy meg keress rá a more milk gyógynövényes cuccra, csodákat mesélnek róla!!!!
kerekpocak

VANÓ ÉS BAZSI NAGYON ÉDESEK!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak

kerekpocak: sajnos nem óránként szoptatok, inkább 2-3 óránként napközben, éjszaka pedig 4-4,5 óránként!
Én is hallottam erről a more milk kapszuláról, ha a héten nem áll vissza a tejem máshogy, mert ez tutira a hétfői magas lázas mizériám óta van, most elővettem a jegyzeteimet, akkor jövőhéten veszek:)

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
bogen

bogi: maradjunk a zsófinál?? :) :) :) tudod az aláírásomnál is ott van :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
kerekpocak

Köszi lanyok az infókat!

Ti szülés utan hany nappal vittétek ki a gyerkőcöt a levegőre?
Mindenhol azt hallom, hogy 2-3 hétig nem szabad.
Ti betartottatok? Még akkor is be kell tartani, ha csak az udvarra rakom ki aludni?

Kép;

Kép
angyalka1

Zsófi: Rendben, nem Kerekpocak hanem Zsófi :lol:

Angyalka1: Én pár napja levegőztetem Bazsikát az ablaknál, s holnap, azaz 3 hetes korában fogunk először kimenni "igazából" sétálni, 5-10 percre, aztán naponta emelem 5-5 perccel a dolgot - ezt javasolta a védőnő!
Bár hétfőn jön a hidegfront meg a gány idő úgy hallottam, szóval majd ahogy alakul!

Kép
bogen

Szuper éjszakánk volt!!!! Manókát 20.30-kor fektettem fürcsi után, s csak 2.30-kor ébredt!!!!! 6 órát végig aludt! Ilyen még sohasem volt!!!
Aztán reggel 6.30-kor ébred, azóta persze nem alszik - megyek is hozzá, mert már 10 perce zokog az ágyikójában és én ezt nem bírom, hiába próbálom elvonni a figyelmemet Veletek!
Sziasztok!

Kép
bogen

Evu: Olyan érdeklődve és értelmesen nézelődik minden képen a picuri kis Vanó! :-) Igazán szép kisbaba!
Nem értem miért kellett rögtön ilyen tápláléksűrítőt felírni. Ha nő a súlya akkor szerintem ráérsz bármilyen mesterséges dolgot adni neki, még tápszert is. Van olyan baba aki nagyon sokat szopizik, hiszen ha jön rendesen akkor nem fogja kiköpni a cicit, mert finom és még esetleg azt érzi hogy éhes. Aztán ha mégis túl sok ment a pocakjába akkor egész egyszerűen kibukja a felesleget. Beni is nemrég, azaz 1 hónapja hagyta abba a bukást, mióta rendes kaját is eszik. Ne aggódj ez teljesen normális tünet. Lehet, hogy most lett több a tejed és ő is többet nyelt!!! Kaki miatt sem kell félni, mert az anyatej teljes mértékben megemészhető ezért van úgy hogy nem jön ki semmi akár egy hétig is. Tény hogy nehéz, hiszen a szemmel látható produktum megnyugtatja az anyukákat, de próbálj meg türelmesen várni arra a kakira! :wink: Mozart nekünk is bejött! Ajánlom még Raimond Lap Babazene CD-it. (4 van már)

Bogi: ManóBazsi igazáz édes!! Tök ari a sok kis hajával!!
Drukkolok hogy legyen újra sok tejed! ++++++ Tejserkentő teán és fejésen kívül még vannak homeos bogyók is, de én azokat nem ismerem. Ami fontos hogy igyál sokat, nyugodj meg és PIHENJ!! Akkor lesz tejed újra, ha elmúlt az amitől lázas voltál. Tényleg fontos hogy arra gondolj hogy lesz és nem arra hogy nem lesz!!!!
Bazsi akkor sem fog éhezni, adhatsz neki pótlásként tápszert és majd később abbahagyod ha beindul a tejed. Amúgy bocsi de én sokszor mosolygok a kérdéseiden mert ezeken a kezdeti nehézségeken én is ugyanígy estem át és nagyon paráztam, aggódtam, most meg már olyan mintha ezer éve lett volna és csak magamon is mosolygok, mert végül minden szépen megoldódott, elmúlt. Szerencsére sok jó tanácsot kaptam itt a babaneten is!!! Gyere csak és ossz meg te is velünk mindent!!!! Azért van a topic!!!!

Kata: JÓ UTAT NEKTEK UTÓLAG!!!! Majd gyere és mesélj! Remélem Lizuhiány nem lesz túl hatalmas...

Kép
viky30

MILYEN NAP VAN MA???????
EMMÁCSKA, azaz bocsánat, EMMA BABA, sőt NAGYLÁNY
MA FÉL ÉVES!!!
ÉLJEN! ÉLJEN!
SZIVBŐL GRATULÁLUNK!

Kép
Viki és Beni
viky30

ÉS MÉG MILYEN NAP VAN MA?
ZSOMBI NAGYFIÚ KÉT ÉVES LETT!!!!
ÉLJEN! ÉLJEN!
SZIVBŐL GRATULÁLUNK!

Kép

Viki és Beni
viky30

Viki: A BABAZENE valóban szuper, nagyon kedveljük mi is! Nekünk ugyan nincs meg még mind a 4, de beszerzés alatt!!!
Ami a kérdéseimet illeti, sokszor én is tudom, hogy nagyon kezdő, nagyon hülye kérdések - olyan jó, hogy itt választ kapok rá, s ez megnyugtat!
Ami a tejemet illeti, nem akarom elkiabálni a dolgot, de ma reggel manóka már 70 gr-o szopott a tegnapi 30-40-ekhez képest és én ettől olyan, de olyan boldog voltam! Lesz ez még jobb is! :wink: :wink: :wink: :wink:
Most is szopizik, nagy kíváncsisággal várom az eredményt! És végre nem alszik be olyan hamar közben!!!!!!!!!!!!!! :lol: Csak megáll néha pihenni! :P :P :P

Kép
bogen

KEDVES ZSOMBI! NAGYON BOLDOG 2. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK NEKED SOK SZERETETTEL: Zsóka néni, Laci bácsi, Borcsi, Marcipán :D
Kép

KépKép
logi

Emmának boldog felediket!! Kép

KépKép
logi

KEDVES ZSOMB NAGYON NAYGON BOLDOG 2. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK NEKED!!!!!!!!

DRÁGA EMMA BABA!!!!!!!!!! FÉL ÉVES SZÜLINAPODHOZ GRATULÁLUNK!!!!!!!!!!!!!!!!

samu csabi, zsófi
kerekpocak

ez is piros akart lenni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

DRÁGA EMMA BABA!!!!!!!!!! FÉL ÉVES SZÜLINAPODHOZ GRATULÁLUNK!!!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: