A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Akkor csokizó,szupi.Juj de várom már :wink:
hanyatka

HANYATKAAAA!!!
Nagyon-nagyon drukkolok ma Neked! Olyan jó szériában vagy!!! És Apánk milyen rendes!!!!

Majd jelentkezz, hogy milyen volt...gyereket csinálni.. :D :D :D
szederinda04

Kedves Zsembi!
A 12 gyönyörű szám. :wink: Gratula!

Kedves Ági!
Örülök, hogy nincs baj, a vérezgetés meg csak elmúlik valamikor. Az indexes fórumon ikrekkel Gaspi nevű csajszi vérezgetett sokáig.

Kedves Hanyatka!
Drukk a ma esti akcióhoz!

Kedves Szeder, Bodza, Zel, Plümő, Andi67! Ügyesen növesztgessétek a "tojásokat"! :wink:

Régi lányok, merre jártok? Mi van Veletek? Kispinty, Pandika, I.Andi, Gizmix, Grillázs és a többiek! Láttátok, hogy van még 5 hely?

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Kedves jelenlegi és jővőbeni :wink: Kismamák!

Nagyon jó és olcsó üzletet talált a férjecském a neten, ágynemű garnitúrákra és egyebekre. Íme:
http://www.szopiparna.hu/index.html

Másik olcsó üzlet, bár nem annyira olcsó, mint az előző, de a Brendonnál olcsóbb és nagy a választék:
http://babyoutlet.hu
Pl. Römer Baby Safe Plus autósülés a Brendonban 35 000 Ft, itt 25 000Ft.

A kismamák hányós fogmosásaihoz, egy nagyon kedves fogtechnikus ajánlása: "kisebb fejű fogkefét kell használni." Nekem nagyon bevált.

Remélem mielőbb hasznát veszi mindenki ezeknek az infóknak. :wink:

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Albi!Nagyon köszönjük :)
A drukkokat is :)

Bodzika,ez neked!!!!!(egy régi hsz,a kislány nevet figyeld!)

beeb
Kezdõ felhasználó
Üzenetek: 56
Elküldve: 2006 Szeptember 01 Péntek - 11:29
-------------------------------------------------------------------------------
Sziasztok lányok!

Azért jöttem, hogy elbüszkélkedjek, hogy megszülettek az ikreink!
Anna Bodza aug 17-én 10.50-kor, Eszter Lea pedig 10.53-kor.
Természetes úton születtek a Dévainál, mindenkinek csak ajánlani tudom az " öreget". El sem mozdult mellőlem, miután erősödni kezdtek a fájások és nagyon rendes volt. Én csak jót tudok róla mondani . A szülés előtt 4 héttel be kellett feküdnöm a kórházba, így volt időm megismerni a helyettesét a Molnár doktort is. Ő is nagyon rendes, mondjuk várható volt, hogy nem dolgozik akárkivel a Dévai. Ha a kórházról vagy bármiről kérdésetek van szívesen válaszolok.
Mindenkinek sok sikert
Üdv
egy boldog anyuka
Beeb
hanyatka

Sziasztok Lányok!

Sajnos nagyon régen nem tudtam jönni hozzátok, igy abszolút nem vagyok képben, kivel mi a szitu, ezért ezer bocs!

Csak azt látom, hogy hétfői találkát emlegettek. Szabad érdeklődni, hogy zártkörű a buli vagy esetleg betolakodhatok én is??? Merre tervezitek?

Megpróbálok visszaolvasni, bár ahogy néztem, elég brutál a termésetek szerencsére :lol:

Ezermillió puszit küldök addig is mindenkinek!!!

CseKa

Kép
cseka

Hanyatocskám! Hajrá!!!!!! EZ A NYERŐ SZÉRIA Nektek, érzem!!!!!!!!!!!!!!!!! és tudod, én boszi vagyok!! :lol: :lol: :lol:

Nyírő, a szokásos vérkép a stimu alatt Tatusom!:D
Zelecske is gyütt. :-)

Szederke! Olyan nagyon kedves mailt írtál, még 1x köszönöm szépen!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Örülök Neked!:D

Yami! Jó volt beszélni, köszi, cukor vagy!!!!!!!! Pussssssssszanat!!!!!!:D

Nálam rendben találta Apánk a dolgokat, remélem, így folytatódik.:D
Ennek érdekében emelt is az adagokon, hogy megmaradjanak szépen, mivel nem túl sok tüsző van sajna, de azok szépek, csak maradjanak is azok. :oops: :oops:

Képzeljétek, van új Tibi.:lol: Zsembikétől kaptam reggel, na, milyen??????? Hát bodzás... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andikám! Olyan jó volt látni ma Téged meg a drága Emberedet!!!!:D:D

Plümek, halálos egy nőci vagy!!! Jó volt találkozni!!!!!!!!!!!:D:D

Most rohanok, de este még jövök!
Pussszanat!!!!!!!! :D :D

Kép
bodza2005

Sziasztok csajok!

Olyan édessek voltatok mind ma. Köszönöm a gratulációkat mind a 12 megtermékenyült :) Viszont eléggé fáj a hasam Apánk mondta is hogy feküdjek be a Jánosba éjszakára de én mondtam hogy nem.
Pénteken megyek uh-ra és akkor döl el mi lessz kérdezte hogy legyen e D+.
Szerintetek? Pénteken már a 23-dik napon leszek ha elhuzzunk hétföig az már 26 rá 2 napra meg megjön? Segitsetek mit csináljak?

Megyek lefekszem mert görcsölök.

Hanyatkám ez szupi drukkokok.

Andi
zsembi

Bodzim milyen volt a Bodzis Tibi?

Andi
zsembi

na, szépen vagyunk!!!!
amikor este 10-ig dolgozom megy a traccsparti ezerrel, és olvashatok vissza órákat, most hogy itt rohadok a gép előtt csend és lapulás van!! :D
Mit műveltek csajocskák??
én lesütöttem vagy 30 palacsintát és csorgó nyállal várom haza a férjemet... :lol:
yamita

Hazaértem....megkaptam a fiúkákat :)
Remélem hamarosan randiznak:)

Yamika!Palacsinta....mmm....imádom,a férjecském még jobban :)
Ügyike vagyol :)
hanyatka

Hun vagytok????Ma nincs sorozat :) :wink:
hanyatka

A palacsinta illatára idejöttem :D
Nyam-nyam, de jó. Yamikám, te kis szorgos asszonka.

Hanyatkám: De van sorozat House és Szökés.

Egy kicsit házimunka lemaradásom volt, én azért nem nyüziztem naon.

Zsembi-baby pihenj ,alukálj kíméld magad. Rendben lesz minden.
12 peti az megviseli az embert. :)

Bodzi állati jó volt végre ma látni. :D Most még jobban imádlak. :D

Tatukám :D persze személyesen, az ÉLŐ nálam szakmai zsargon :lol:

Jó éjt csajocskák én pattanok lasagnázni a édes férjecskémmel és huncutkodunk Dr.Hanyatka javaslatára. :lol:
andi67

Andikám!Puszi és szép álmokat,de előtte...hm :) :oops:
hanyatka

:oops: milyen titkokat árulok el én itten :oops:

Hanyatkám milyen volt "romantika" Apánknál. Szerintem tuti jól sikerült ,randisugi++++++++++++++++++++++++++++++++
ezerrel megyen
andi67

Drágáim! Anikám és Hanyatom!
Csak ezerrel a huncutkodást!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsembibaba!
Fini a velem töltött Tibi, köszike!!! :lol: :lol:
Pihenj sokat és edd a husit, idd a vizet nagyon!!!!!!!
Ez szenzációs, mind embrike lett!!!! Gratula!!! Párodnak is!!!;-)
Hát, D+ felé hajlok, de az idő szoros, Apácskánk mit mondott/sugallt????
Neki szuperjó hetedik és nyolcadik érzéke van!!:D

Kép
bodza2005

Lányok! :-)

Végre én is befutottam!!!!!

Annyira jó volt a reggel, teljesen bearanyoztátok a napom, egész nap csak vigyorogtam, pedig bent fontos és stresszes ülésem volt, de abszólúte nem foglalkoztatott. Csak bárgyún mosolyogtam egész nap:-)))))

Zembikém, ilyen jó hírt, de jó és most már tudom is archoz kapcsolni!!!!! Örülök neki nagyon!!!!

Hagyat, nagyon belehúztatok!!! Küldjük a gólyákat!!!!

Bodzikám: imádlak, annyira édes voltál a nyakbaugrással:-))))))

Árkádos tali továbbra is él, 30-án 4-től. Hétőire is igyekszem odaérni, nem szeretnék egyetlen alkalmat sem kihagyni!!! :-))))
plümõ

Hanyaték!:D:D:D:D
Kép

HAJRÁ!!!!!!!!!!!

Kép
bodza2005

Drága Plümekem!
Egy cukor vagy!!!:D:D
Tök jó volt, igen!! Én is egész nap vigyorgok, amikor eszembe jut egy- egy helyzet, duma!!!:D:D

Én nem gólyásat küldtem Nekik... :oops: :oops:

Kép
bodza2005

Andi, akkor lehet, hogy ygszerre lesz inszemünk? Ámbár én nem merek reménykedni az összesen 9 napos szuriban :-(
plümõ

Bodzi, Te jobbat és szemléletesebbet küldtél:-)
plümõ

Bodziii, ez a 'rajzfilm' nagggggyon jóóó! Honnan szeditek ezeket??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
katóc

Látod, hogy pislog, szemérmesen a petécske??? :lol: :lol: :lol:

Te csak hidd el!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Kép
bodza2005

Senki, aki ma utánam volt, jöjjön, ha olvas!!!
plümõ

Szia Katócocska!!!!!
Hétfőőőőőő!!!!!!!!!!!!:D:D:D
Hihi! Teccik? Aranyosak, ahogy kergetik!! :lol: :lol:

Kép
bodza2005

Most eltűnök egy időre, megyek Feleségeket lesni, a legújabb részt :-)

puszi addig is
plümõ

Hali,
én 7-ig órán voltam, most meg itt volt a barátnőm, jól megtömött :D
Zsembi ez fantörpikus!!!!!
Bodzika te csak növesztgess! Meg a többiek is. +++++++++++

Nekem mennem kell az ágyikóba, mert fájógat a pocim.
Plümő+én pénteken. Ki még????

Puszi
Kriszta
dobsakriszta

Jaj, Lányok, olyan boldog vagyok!!! Az egyik kedves barátnőm indulhat MOST január helyett, mivel megmaradt ez az 5 pont!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Úgy örülök!!!!!! Most hívott a barinőm és annyira, de annyira nagyon boldog volt a hangja!!!!!!!!:D:D:D:D:D Tatus, Beus, Ti ismeritek Őt, a teázásunkor összefutottunk, emlékeztek, Vele taliztam!!:-)

Beusom!
Hogy vagy drága????????????????????????????

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem tudtam jönni tegnap, és napközben ma sem, de sok a munkám! Azért gyorsan végigolvastalak benneteket!

Először is, Zsembikém, hatalmas gratula 12 petikéhet, ráadásul mind megtermékenyült! Látod milyen jó, hogy nem hagytad leállítani a stimut! Ügyi voltál nagyon, pihizz és nyomasd a husit ezerrel és a sok folyadékot!!!

Ági, örülök, hogy jól vagy és a babák is! Pihizz Te is sokat!!!

Kriszta, nagyon sajnálom a hasbarúgást! Szegény, annyira megijedtem amikor olvastam! El tudom képzelni mit éreztél! Csak nem lesz baja a babának! Stramm kölyök, nem adja magát olyan könnyen!

Bodzikám, Te kérted a 10/15-ös (vagy 15*10-es) :oops: :oops: logót?? Persze, kinyomtatom Neked úgy is!!!!

A hétfői tali nekem is jó, az időpont is. Ahogy kivettem a hsz-ekből, már 5-től kezdtek szállingózni? 1/4 6 körül én is oda tudok már érni! Váron nagyon! A kitűzőket viszem! Legalábbis remélem nem hagyon itthon!

Hanyatka, mennek a randisugik!!!!!!!

És küldök mindenkinek tüszőnövesztőt, babaragit, randisugit, pocaksimit, nyugisugit, és ölelést!

Bea
beus77

Plümek!
De disznó vagy!!!;-) Én is akarom!!!!!:D:D
Jó mozizást drága!!!!!!!!!! Pusza!!!

Krisztám!
OK!:D
Megvan, amit kértél, hát nem volt egyszerű..., majd mesélek!
A lényeg, hogy sikerült, postán van!:-)

Kép
bodza2005

Akkor most nekem senki sem válaszol? :cry: Hát ez is egy válasz :(

Kép
cseka

De szupppppi, HÉTFŐ Beusom!!!!!!!:D:D:D
Köszönjük szépen!!!!!!!!!!!!!!! Igen, én kértem! Köszike!!! :lol:

Kép
bodza2005

Bodzikám, köszönöm jól vagyok! A barátnődre emlékszem! :D Megy a drukk Neki is!
Húúúú, csajok ez nagyon izgi!!! Mennyi pozitív teszt lesz itt karácsonyra!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++

Bea
beus77

Kedves Cseka!
Ha észre teccett venni, én soxor írtam, hogy ugye, jössz?!!!!!!!!!!!!!!!!!
Még szép, hogy NAGYON várunk és ott a helyed amúgy is, ez hogy lehet kérdés???? :D :D :D :D
Danipuszik!!:D

Kép
bodza2005

Cseka drága!!!! Dehogynem válaszolunk!!! Természetes, hogy Te is jöhetsz a talira!!!!!!!!! Sőt, szeretnék ha jönnél!!!!!! Elvégre Te is DRK tag vagy!!!!!

Bea
beus77

itten vagyon-:))

Yamita: dobhatnál egy kis palacsintát, hmmmmmm..

.....meg egy kis bodzás csokit.......van valami nyereményjátéka a tibicsokinak, hírdetik...még nem olvastam el asszem www.tibicsoki.hu

Zsembi: Te voltál ma a főszereplő, ügyesek voltatok, Apánk biztos a legjobbat fogja tenni, hiába a 26. napot ülteti vissza a porontyokat, de beágyazódnak és nem fog megjönni!!!! Mikre gondolsz, Te lyány???

Cseka: de, zártkörű lesz a buli, de Te is csapattag vagy, ott a helyed mindenképp, és megfertőzhetnél már babavírussal....

szal...hétfő 17 órától, Mammut I. 3. emelet Csokizó

Részemről OK a pénteki tali is, legalább mindenkit megismerhetek személyesen-:))

Hanyatka: hajrá a fiúknak!!!!!!

Anikó
tatulány

Sziasztok!

Jaj de jó lehetett Nektek ott bulizni!!!!! Egyszer elmék mán én is, a kiccsajt még úgy se látta Apánk, nem mintha hozzá sok köze lenne

Katócocska jól vagy?

Kérek palacsintát!!!!

Nekünk ma 15. házassági évfordulónk van, erre mit eszünk? Kolbászos pirítóst, ja meg sajtos párizsisat, mert a fiam azt szereti erre vettem egy vagonnal. Jó kis ünneplés, de hát ha hiszitek ha nem mire ide jutunk már jártányi energiánk sincs semmire.

bea
öreganyu

Bodza: örülök a barátnődnek, de nem úgy volt, h mégcsak konzultációra fog menni? de jó nekik!!!!!
váááááárjuk ááááám a képeket a wellnessről

Nézzétek mit találtam:
www.dijazorvosokert.hu
Ez is jó lenne nem? Közösen terjesztenénk elő, mindenki ír pár sort magáról és a többi meg Apánkról szólna.

tegnap igértem: Mennyei csemege recije:

Összekeverni:
kockára vágott piskóta,
apróra vágott dió
rumba átatott mazsola
zselécukor v. kandírozott gyömölcs apróra vágva
étcsoki apróra vágva

rumos csokikrémmel összekeverni, fél napig állni hagyni
1/4 l tejszínt felverni, belekeverni, bomba alakban tálra tenni, bevonni a másik 1/4 l tejszínnel, olvasztott csokit rácsurgatni

Nem valami diétás, de issssteni finom :oops:

Anikó
tatulány

Na ,eltünök 5 percre és már jár a kezetek :)

Cseka!!!Persze,hogy jöhecc,ne viccelj.

Andikám!!!!Szép estét :) :wink:

Bodzi!Naon ari a video,amit küldtél :)
Megkaptad a hszt,amit bemásoltam régről,a lánynévvel????
hanyatka

Öreganyu!Gartula az évfordulóhoz!!!
hanyatka

Öreganyu: még sok-sok boldog 15 évet kívánok Nektek!!!!

Jó a menü :lol: :lol: :lol:

Anikó
tatulány

Gratula!!!bocsi
hanyatka

Halihalihóóóóó!!!!!!

Zsembikém! Gratula a 12 embrikéhez! Simááááán focicsapat.

Plümő! Mi is találkoztunk ma?

Tisztára zsong a fejem, ha visszagondolok. Csak vihogtunk, meg zsezsegtünk....
Apukám sem tért sokáig magához. Főleg a vérvétel után, Ott ismét taliztunk Bodzával és asszem Senki-vel, és az emelet ismét velünk volt tele. Apa meg csak nevetett hazafelé, hogy milyen arik vagyunk, meg hogy szeretjük egymást. És hogy milyen jó nekünk.... Hogy barátok vagyunk.

Jaaa, 9 tüszőm növöget. egy picurka 5-ös, a többi együtt 8-10mm-es. meg a nyh is 8-as. ÚÚÚÚÚÚgy örülök, mint az állat. Apánk is azt mondta, hogy csak így tovább....

Cseka! Végül is zártkörű a tali nem? Dévais topiclakók talija.... TE is az vagy!!! Ott a helyed.

Tényleg csajok, ha a talira a barátnőmet is elcsalnám, nem sértődnétek meg ugye??????

Olyan jó volta nap! Jaj, nem térek magamhoz.. Annyian összejöttünk....

puszika:

Kép
Kép
Kép
zel

na, halálra palacsintáztuk magunka.. juuuuuuj... :D:D:D:D
mi az hogy nincs sorozat???? ma van A SOROZAT..
én Gregory függő vagyok..
megyek is tusolni és néééézni :D

bodzi, szuper hír, hogy örülhetnek, de jó nekik!! :)

jóéjt csajszik! :)
yamita

Jó éjt Yamica!!!
hanyatka

Tatus!
Ma beszéltük a csajokkal, hogy annyira jó lett volna, ha Te is indulsz velünk... :cry: :cry: :cry: Úgy lett volna az igazi!!

Kép
bodza2005

Zel, ln voltam az első ma és mire jöttél, már el kellett rohannom, de legközelebb bepótoljuk!

Bodzikám, Te is mozizhatsz majd, megbeszéljük a részleteket!!!!:-)

Sok puszi, ma korán megyek csicsózni:-)
plümõ

Hú Plümi, már egész megijedtem, hogy nem emlékszem rád.

Hosszú napom volt, álmon halok.
bocsika. de téllllleg :

Jó éjt mindenkinek!!!! Puszka:

Kép
Kép
Kép
zel

Öreganyu!
Kép

Kép
bodza2005

jó estét lányok, elég hanyagul olvastam vissza, sorry.

Hanyatka , Zsembi - nagyon-nagyon ügyesek vagytok!!! csak így tovább!!

Öreganyu - gratula az évfordulóhoz! gondolj arra, hányan szeretnének meghitt családi körben párizsit majszolni!

Zel - hol laktok végül?
szépen indulsz!

Bodza - mikor lesz a leszívás?

A talira nemtom, hogy odaérek-e, az az igazság, hogy holnap lelépek a barátosnőmékhez Angliába és csak hétfőn este jövök haza. neki is van két szép babája, 3 és 1 éves - lesz alkalmam gyakorolni!! nem tudom, hogy tudok-e jönni közétek addig, de az bizti, hogy hiányozni fogtok!! addig is nagyon ügyesek legyetek!!

Cseka - ne viccelj már, én is és mindenki nagyon örült a múltkori jelenlétednek. nagyon jó érzés volt, hogy pocakos is volt az asztalnál!!!
szépem

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: