A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

böngésztem 1-2képet aneten , csakhogy jó kedvünk legyen :D

Anyuci pici kölyke
Kép

Jógapisi

Kép
Vendég

csoportos garázdaság

Kép

problémás helyzet

Kép
Vendég

Veronikusz!
Már megint? azt hittem, végre abbamaradt :cry: Hát, nálunk kb. 1 nap volt. Péntek du. kezdődött, és szombaton du. hányt utoljára. de utána még kb. 4 napig alig evett valamit.

Kép
Kép
kriszta36

Azt a kutyamindenit! :shock: Vagy macskamindenit? :D

Veronikusz, az elszállt irományomban voltál benne, de most olvasom, hogy javultok. :)

Borsa, igen, ez a "sírni hagyom" dolog is. Hogy meddig, milyen esetben, miért... Volt, amikor az éjjel-a kiságyba nem-akarok-visszafeküdni dolgot egy-két nap alatt ki tudtuk purgálni Melindából, pedig akkor karban is sírt éjjel. Most karban nem sír és visszaalszik, de csak velünk (ez többnyire hajnal felé van, amikor felkel, iszik). Próbáltuk visszatenni, de nem aludt bele a sírásba és a férjem is azt mondta, hogy most ne hagyjuk, mert nagyobb bajt csinálunk vele. És neki nagyon jól működnek a Melindával kapcsolatos megérzései. Pedig fáj a feje, ha nem alussza ki magát rendesen, és látom rajta a kimerültséget, mert Melinda az ő görbéjébe szeret behúzódni, és amíg az apja fel nem kel, ott lébecol, de most így vagyunk.
És én szinte biztos vagyok benne, hogy ez azzal is összefüggésben van, hogy én nem tudok mostanában annyit és úgy törődni vele, mint ahogy kéne. Imád nappal is velem együtt aludni az ágyon. De legalább ott már alszik és nem csak a babakocsiban hajlandó. Én meg már nem akarok aggódni, hogy "jaj mi lesz, ha itt lesz az Eszter, és a Melinda nincs bombabiztosan beállítva alvásilag".

Kép

Kép

Kép
memme

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1195568582.1329.jpg[/img]
Egy gyereknek mindig egy másik gyerek a legjobb játszótársa.[/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Lányok!
ez lázzal is jár??? Szofi most aludt egy órát a fotelben. Mint kiderült meleg a feje. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Sajnos láz is lehet! :( szegénykéim....

Memme!
de cukik :D
Nálatok is nagy bújás van reggel igaz :D

Gabi!
Holnap teszek fel képet :D

Steffi!
Úgy sajnálom az alvást, de csak visszaálltok! puszi Martinnak

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Veronikusz
csak nem érnek oda a gyógypuszik... :cry:
jobbulást

Borsa
nem semmi Emmus méretei :lol: :lol:

Memme
nagyon édi a csajszi

emano/Andi
KépKép
emano

Balázsnak megint folyik az orra :cry:

emano/Andi
KépKép
emano

Emano!
Balázsnak mennek a gyógypuszik!

Orsi

borsa

Óh, édes gyermekek, gyógyulgassatok mindannyian!!!
vbea

Köszönjük a gyógypuszikat!
Ki vagyok akadva, nézgetem az etető székeket :shock:
miért van az hogy ami dönthető az marha drága...

emano/Andi
KépKép
emano

Emano!
Mert mindenki a kisgyerekeseket akarja lehúzni... :D

Orsi

borsa

ez sajna így van
csak kéne venni már etetőszéket, mert az ölembe etetem és nem eccccerrrrűűűűű :?
de ugye mivel még nem ül csak olyat vehetek, ami dönthető...

emano/Andi
KépKép
emano

én a hordozóban etetem felteszem az asztal tetejére, hal kap etetőszéket... mondjuk nálunk van a családban...

Orsi

borsa

Hali!

Memme, végre, látom, már te sem nagyon bírod.

Múzsűlkat küldhettek még, semmit nem haladok szakdoga ügyében :evil:

Steffi, sajnos hallottam már ilyet, hogy 1 éves kor felett már nappal nem akar aludni. Remélem, legalább az éjszakák jobbak lesznek ezáltal, ha ez tényleg így van nálatok is. :(

mtunde

Steffi: Megkaptam!!!! :lol: :lol: Nagyon köszönöm.. Márcsak a progit kell letöltenem és mehet a mozizás!!

Gyuzso: és az újját sem akarta szopizni? Mert én mikor nem adtam cumit neki, akkor az újját akarta szopni.

Borsa: Szép nagylány Emma!

Veronikusz, Emano: Mennek a gyógypuszik!

Memme: Jó, hogy újra itt vagy! Mikor költöztök Pestre?

KépKép

KépKép
cukorfalat

emano!
a babyplanetben most a chicco happy sncak (nekünk olyan van)18.000! dönthető 3fokozatba, játéktartó zsák, ilyesmit tud.
http://www.recontra.hu/index.php?pg=mar ... 0506065610
majd még jövök!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

tünde!
1kor beájult másfél órára! meg én is :roll: :lol:

cukorfalat!
örülök! martin sem kapott cumit! és elég jól el van nélküle! én is inkább cicit adtam neki! néha manapság viccből benyomom a szájába, de nem igazán tudja mi az! vicces szokott lenni!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi
köszi,tök szuper!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Emano: Nekünk is ilyen székünk van. bár mi még nem próbáltuk ki.

Nálunk megvotl az első baleset. Petya itt volt a kezemben. Pont flejeb akartam emelni, mikor ő "előrebukott" és bevágta a fejét a számítógépasztalba :cry: :cry: :cry: Teljesen kész vagyok. Ő már megnyugodott, de én nem. Én be akartam vele rohanni a kórházba, de a férjem azt mondta, hogy felesleges, ettől még nagyobb balesetek is lesznek :(

Steffi: Vicces lehet, ahogy próbál cumizni... Mi nem bírnánk cumi nélkül...

KépKép

KépKép
cukorfalat

Steffi téged is vastaggal akartalak írni......

KépKép

KépKép
cukorfalat

LÁnyok!
az etetőszék tálcája levehető????? (az Uram kérdezi)

emano/Andi
KépKép
emano

igen,levehető.

KépKép

KépKép
cukorfalat

nagyon köszönöm :lol:
akkor megrendeljük :lol: :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

nagyon szívesen :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
cukorfalat

Cukorfalat,
nem tudja mi az, nem hiányzik neki :lol: időnként nyammoogja akezét, de nem köti le :lol:
Happy snackhez gratula!

Nektek is Emano!!

Steffi,
egy kis közös szunyinál kevés jobb dolog van!! :lol:

Tünde,
mentek a múzsák!!

Veronikusz,
gyógypuszik ezerrel!!!

Meggyógyították a kocsit, elmentünk a falu másik végére Paklincs-Flóra-KisJankó látogatásra, nagyon arik voltak!! kaptam KisJankól Smartiest is!!

KépKép
Kép
gyuzso

Hé Gyuzso,
Kisjanko egy szem Smarties-a többet jelentett Neked, mint az én kávé-kakaó-ásványvíz kombinációm? Na szép, mondhatom...

Cukorfalat,
írom a privit, Kisjankó fürdik, remélem sikerül elküldenem!

Kép
Kép
paklincs

Hali!

Köszi a múzsákat, végre 1 cikket még sikerült feldolgoznom.Már csak 4 van, (nem mára :)), és aztán már "csak" beleírni ezeket is...
Ténlyeg csak két nap lenne, és mégis...

Olyan rossz ez a hihetetlen fáradtság. Pedig tudom, ha most nem írom meg, szülés után nem fogom :)

mtunde

Sziasztok Lányok!

Micsoda vihar kavarodott itt alvástémában :D
Zill! Zénó még csak 2,5 hónapos, ilyenkor még könnyű rávenni őket az alvásra :D
Majd 2-3 hónap múlva lesz "ne mulass" :D :D :D :D :wink:

Alvásilag most én is ki vagyok akadva...
Volt pár dolgom a napokban és anyukám vigyázott többnyire a gyerkőcökre...persze ő elringatta Danit ha álmos volt...én volt, hogy csak szoptatásra szaladtam haza...na mindegy ennek meg is van az utóhatása, mert persze azóta nem akar elaludni ha leteszem, hanem ringatni kell(enne), de én szőrösszívű vagyok és következetes...bár tudom, hogy most gonosznak fogtok tartani, de én csak azért sem esek ugyanabba a hibába, mint Orsinál...a mai napig lefáraszta az alvási mizériája, kettővel nem is bírnám idegileg.
Remélem visszazökken hamarosan.

Veronikusz!
++++++++++++ a csajoknak...
Adjál nekik ice teát...nekünk is ezt javasolták, mert ilyenkor cukor kell nekik. Ilyen betegséggel kapott Orsi elösször nyalókát :? Mondta a doki, ha nem akarunk korházba kerűlni akkor pár napig adjunk jó sok egészségtelen cukrot...
Mondjuk Orsinak már acetonos volt a lehelete a sok hányástól :(

emano!
Nekünk is ilyen etetőszékünk van...Orsinak megvettük, mert ugye még nem tudott űlni, de nem szerette egy idő után és 7 hónapos korában megvettük azt ami fa és szétszedhető kisasztallá és kisszékké...a mai napig azt használja...imádja.
Daninak is olyan van...és simán bele lehet már ültetni szűkitővel...
Ja és nagyon nagy helyet foglal...és amiatt sem szerettem, mert ugye nem túl nagy a lakás...remélem több szerencsétek lesz vele :D

Na megyek vacsizni...szép estét mindenkinek....

Kép

Kép
cukipofa

Steffi! Mondtam,hogy elájul majd.... :D :D örülök neki,
remélem te is pihiztél....

Gyuzso! Ti ott nagyon 1 helyen laktok....Borsa,Paklincs,Brigi
ugye?
Vendég

Ancsa te merre csavarogsz???

GAbbóka! Örülök,hogy hallok rólatok is! Képeket tegyél majd fel, már elfelejtjük,hogy néztek ki :D :D

Kriszta
! mostmár minden rendben lesz, és ne stresszelj, és vegyél vissza a munkából is. Pihenj,mert jön az émelygős-hányós :D időszak!!

most korán lelépek....jönnek a filmjeim :D

jó éccakát
Kép
Vendég

Jesszus csajok, mennyit írtatok! Van amit részletesen olvastam, van amit csak átfutottam....

Veronikusz:
annyira jó volt olvasni , hogy jobban vannak a lányok, de látom jött egy kis visszaesés. Nálam is lázas volt mindkettő 1-1 napot. Szandi Szombat éjjeltől hétfő estig hányt, kedd-szerda oké és ital + pici falatkák is bent maradtak, de csüt. este megint hányt. Mondjuk szerintem az a stressz miatt volt, a kórházban töltött napok, meg hergeltük ha nem iszik vissza kel mennünk stb. Beni csüt. -ön hányt délelőtt és este és pénteken lázas volt és EGÉSZ NAP CSAK IVOTT, este picit öklendezett, de nem jött semmi ki - gondolom ezerrel hasznosította a szervezete. Bocs, hogy ilyen részletes voltam. AZ a lényeg, hogy igyanak - akkor nem kell kórház. DE! Ne sokat egyszerre, csak folyamatosan és jó hideg vizet kortyonként, vagy akár jégkockát is lehet szopogatni - tudom kicsik, de a jó hideg nyugtatja a gyomrot és jobb eséllyel bent marad. Gyógypuszik hada nektek, förtelem amin keresztülmentek! Dokival nem is beszéltél?

Kriszta: akkor mostmár lehet gratulálni egy picikét? Vida mit mondott a vérezgetésre? Nem kaptál rá semmit? ( bár tudom, ő nem nagy híve a beavatkozásoknak)

Eni: látom nosztalgiáztok? :lol: Hogy áll al lakás- project?

gyerkők: én azt mondom, számít az, hogy mi milyen körülményeket alakítunk ki nekik és számítanak ők. Pont. Vagy mázlink van, vagy csak kevésbé. Amikor Beni megszületett és utána is - mindenki azt mondta , milyen kiegyensúlyozott ez a gyerek. Hát persze , hisz én is ez vagyok. Mondták mások. Fogalmuk sem volt, milyen 9 hónapom volt ( terhesség ) és utána jött a java. Romokban volt az életem, de a gyerekem egy angyal volt. Én akkor úgy fogtam fel, ezt kapom cserébe. És ha ő nem lett volna akkor, nem tudom hogy vészelem át. Mostmár minden oké, és Benus is maradt egy angyal. Persze nekünk is vannak nehezebb napjaink.

Gabbó: de hogy hogy hallunk rólatok is.......

És akkor végül, de nem utolsó sorban, HÍREK DURCÁTÓL:

Jól esik,hogy érdeklődsz,meg hogy a lányok is..
most épp jól vagyunk..Borcsa már 5200 gramm:-),ami nála nagy szó,tán lassan a fejlődés útjára léptünk,homeopátiázunk,meg a nyomjuk a vitaminokat ezerrel.Járunk korai fejlesztőbe,meg Dévényes masszázsra,igyekszünk mindent megtenni.Nagyon édi egy csaj,igazi gyöngyszem,imádjuk és örülünk mindennek,amit épp csinál.Kezd erősödni és remélem karácsonyra meglep minket azzal,hogy tudja tartani a fejét és átfordul a hasára..
Üdvözlök mindenkit,csók,szilvi

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Bocsánat, de egész nap nem voltunk itthon aztán este jött az esti rutin, aztán meg takarítottam, most fejeztem be! :lol:
És gondoltam benézek, mert nem tudtam volna alduni ha nem tudom a híreket!

Kriszta,
Nagyon örülök Nektek!
És ez természetes, hogy nem mondom Anyósnak, én örülök, hogy itt lehetek, és ebben előbb volt részem, mert megosztottad velünk, de nem mondanám el senkinek! Hisz ebben TE vagy az illetékes! :wink:
Puszika

Veronikusz,
hogy vagytok????
Remélem a terroristák már jobban vannak!!!!
sok puszi Nekik.

Gabi,
édes vagy!
megkaptad a maileket?

Heniannyira jó hogy hírt adtál Durcáról.
teljesen megkönnyeztem a sorait!
Nagyon, nagyon sok puszi Nekik!!!

Remélem mindenki alszik és jól!

Bocsi de most ennyi telt! :oops:
Holnapra kedves vendégeket várunk Larával!
:lol:

ancsaboszi

Gabi
Elküldenéd nekem a patchwork oldalt, amit már egyszer feltettél!
Köszönöm!
Hanna

Kép
hanna09

Jó reggelt!
Balázsnak olyannyira folyik/folyt az orra,hogy 3,5 órát bírtunk aludni.
Kicsit hulla vagyok!!!
Most hogy ilyen taknyos,adhatok neki ebédre főzeléket vagy csak cicizzen???

Veronikusz
csajszik hogy vannak????

Etetőszék
megrendeltünk házhozszállítással csak azt nem írták meg mikor hozzák :shock:

szép napot

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Mi elég ramatyul aludtunk óránként keltünk most kómázom....

Veronikusz!
Remélem ma már minden jó lesz nálatok!

Emano!
Hogy van Balázs? Te hogyan készíted neki a céklát?

Gabi!
Olyan jók ezek a képek, így jobban kezdődik a nap! :D Köszönöm!

Kati!
Remélem hamar visszazökkentek az alvásba, bár amilyen jó alvó volt eddig is Dani, biztosan nem lesz probléma!

Steffi!
Jó hogy Martin tegnap mégis az alvást választotta!

Heni!
Köszönjük hogy tolmácsoltad Durcáék üzenetét! Könnyezem... ilyenkor jön rá az ember hogy mekkora kincs a gyermekeink egészsége.

Tünde!
Látod halad ez a dolog, csak így tovább :D +++++++++++++++

Orsi

borsa

Paklincs!
Akkor mi nem is kapunk smartiest? :(

Zsu!
Emma azért Micán tartja a szemét! :D

Orsi

borsa

Jó reggelt!

egész jól aludtunk. Kata csak este hányt (tegnap összesen 11X), éjjel már nem és csak a cumit kellett párszor beadni neki. Szofi 3X ébredet, ebből kétszer teázott és végül 7.30-kor kelt. Kata nem tudom mikor, mert csöndben volt. Ő a nappaliban aludt a férjemmel, míg el nem ment.
Szofi ébredés óta nyöszörgött, a lázmérő szerint nem volt láza, de a keze sütött mikor rámtette. Adtam neki pici Panadolt. A nyüglődés csak nem akart múlni, így picit később adtam neki 2 részletben tápszert ... remegett mikor meglátta és köpte ki rögtön a cumit, dobta el a rongyát :D bő 180ml-t evett. (Ő tegnap reggel hányt utoljára 1x) Kata ma már 2X hányt. :oops: :oops: :oops:

Cancan!
természetesen beszéltem a dokival aki írt fel gyógyszereket. Már 2 napja szedjük őket. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Szegénykém! ++++++++++++++++++++++++ a mai napra!

Orsi

borsa

Veronikusz,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
édes lehetett, amint a tápszerre szegeződött!!! Gyógypuszkákat elküldtük!!!!!!!!!
remélem jobban indul a mai napotok!!

Emano,
szegénykék!! Nektek is gyógypuszik mennek!! Szopcsi biztos jól jön a takonypóc Ifiúrnak!!
nekünk sem volt erős az éjszakánk és még csak most jön a telihold... :shock:

Gabi,
mi itt kisci a rakást játszunk :lol: , Paklincs konkrétan a falu másik végén lakik, úgy volt először, hogy lesétálunk, de aztán beugrottunk a verdáért :lol:
Orsi és brigi meg Dunakeszin, az ide negyed óra kb.
ezek a jószágos fotók olyan édik!!!

Heni,
Durcáéknak nagy pusssssssssssssssszt küldünk!! Olyan jó, hogy hozol híreket Felőlük!!

Ancsa,
csak nem Martinék mennek...??? :wink: fotókat kérünk ám!!!! :lol:

Orsi,
:lol: :lol: :lol: :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Borsa, csak miattad ma még egy cikket elolvasok :)

Heni, olyan jó, hogy hoztál hírt Durcáról IS!

Emano, ha bír enni főzeléket, adj neki nyugodtan, ha nem kéri, akkor elég a szopi is. Ilyenkor nem biztos hogy olyan jó az étvágyuk.

mtunde

Köszi a gyógypuszikat! :D

Emano!
mi is küldünk nektek gyógypuszikat! Jobbulást!!!

Szofi jelentem 180ml tápszer után eldőlt a fotelban. Bevittem az ágyába és már vagy 2 órája alszik. Nem jött vissza a kaja. :-)
Kata 2X hányt ma, majd adtam neki Dedalonetta kúpot. Együtt sírtunk mikor megkapta. Végül ő vígasztalt, hogy ne sírjak, meg kérdezte mért sírok. Kis Tündérkém!!!!
Vártam kúp után egy kicsit és kapott B6 vitamint + egy fél Normaforet. Majd mikor ez se jött ki, most evett ici-pici kekszet, mert éhes volt és ha jól láttam vizet is ivott. Teát most nem kért. Most szépen gyurmázik. :-))))))) Nem mondok inkább semmit! nem akarom elkiabálni. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz :wink:

Durci haver, jó volt hallani felőletek. :roll:

Emano, ha nem kér Balázs mást, bőven elég a cici is.

Csajok, nem csinálunk pizsipartit??? Én is kb 3 órát aludtam, Bene úgyszintén, apja úgyszintén, aki ma dolgozik persze. :shock:

Ma itt volt a védőnéni. Nem először elmesélte, hogy nincs mit tenni, neki sem aludt a középső. Most 18 éves, mai napig nem alszik, csak most már tud olvasni, és nem sír. :lol:
vbea

Eni,
szép kilátások!!! :lol: :wink:

pizsipartiban benne vagyunk főleg, mert lusti voltam még ledobni (most jöttem a konyhából, főzök épp, de hosszúra hagyta az emberem a pórázt, elér a számítógépig.. :lol: :lol: )

Veronikusz,
de jól hangzik!!!

Megnéztem a zoo oldalát, kedvet kaptam kimenni, főleg ha lesz még ilyen szép napos idő valamelyik hétvégén!!
Orsi,
lesz Gryllus-koncert is 16.-án! :wink: szólj a tesódéknak, első sorban a helyük!!!

Tünde,
ma tevékeny napod van, esetleg még egy cikk..? :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Üdvözlet!

Teljesen elfelejtettem, hogy mit akartam még írni tegnap, sok volt és elszállt.

Nagyon örülöka Durca-híreknek! :)

Veronikusz, hát ez már haladás. :)

Tünde, igen, kezdek már nagyon kiakadni, és még legalább öt hét. :roll: A reggelek a legrosszabbak, amíg beágyazok (mi a "nappali"nak nevezett nagyszobában alszunk, muszáj elpakolnom), amíg elmegyek vagy mennék WC-re ha hagyná, amíg mecsinálom a teát és a reggelit, bapakoloma mosnivalót stb. A szakdogám fejben nagyjából megvan végre, csak álmodozok róla, hogy valaha le tudok ülni írni, már ennyitől kifáradok, hogy ide válaszolok nektek.
Alig várom a dec. 17-ét, hogy felköltözzünk. Apának fárasztó lesznagyon, mert én akkor már tényleg nam fogom Melindát emelgetni, hátha ki tudom húzni dec. 24 utánig, bár jó lenne az egész ünnepet.

120 cm a hastérfogatom, 2500 grammot nyom Eszter lányom én nem is mondom mennyit.

Ja, a táblazatban Tünde aszülésznő rovatba Zachár Erikát írd be légyszíves. Mostmár biztos, hog yvele szülök, nem Ágival. Egyik szemem sír, másik nevet, szeretem mindkettejüket, Erikával már elkezdtünk egy szülést, most be is fejezünk egyet. :)

Képzeljétek,
dec. másodikán fellépünk Melindával az együttes évi műsorában. Csinálunk egy Babázó koreográfiát, mert annyi két éven aluli baba van most az együttesben, hogy ezt nem lehet kihagyni. Lássák az emberek, hogy mért zömmel a fiatalok vették át a stafétát. Persze addig találni kell rám viseletet, valami dél-dunántúli lesz, az olyan mamás, beleférünk mind a ketten. Jó buli lesz, 7-8 baba-mama párod fenn a színpadon, ebből van, aki ikrekkel, én szintén két gyerekkel. :)
Melinda most amúgy is "táncol", ha kell ha nem: a zenebölcsiben csak ciróka-marókáztunk először, ő már rögtön rázta magát, mindenki rajta derült.

Lányok! Ajándék-ügyben valami tipp? Az osztálynak. Legalább egy cserép virágot mindenképp fogok vinni a topic nevében, mert úgyis gyakran meg fogok fordulni ott karácsony környékén. De esetleg valami ötlet. Hm?

No megyek, pihenek, Melindáék sétálnak.

Kép

Kép

Kép
memme

Memme! Itt lesz Eszter nemsokára. Ez a 12.02 nagyon jól hangzik. :wink: Mármint biztos emlékezetes lesz.

Szerintem a tabló nem rossz ötlet, annak ellenére, hogy tavaly is volt... gondold el / gondoljátok el, amikor majd ott sorakozik 10 év "termése". Persze meg lehet oldani más köntösben, más formában. Elvégre bővült is a csapat tavaly óta, magyarul szerintem jöhet tabló megint. :D
vbea

Sziasztok!

Krszta
Gratulálunk! Emlékszem mi mennyire vártuk, hogy a doki is megerősítse a tesztet! Szinte alig voltam magamnál. Izgultam közben meg fülig ért a szám!!! :D

Mindjárt leragadnak a szemeim olyan álmos vagyok, persze esélyem sincs arra, hogy aludjak...
Rettenetesen fáj a hátam éjszaka 2-től nem aludtam semmit :cry:
Hónapok óta nem éreztem ilyen rosszul magam, de hétvégén jön anyukám ez éltet!

Veronikusz
Szegény kis csajszik biztosan megterheli a kis szervezetüket ez a fránya kór. Gyógypuszik mennek!!!

Memme
Nagyon aranyosak lehettek a műsorral kár, hogy mi nem fogjuk látni! Melinda képe nagyon édes. :D Olyan kis puszilgatnivaló kiscsajszi! :wink:

Borsa
Ilyen méretekkel a pólócsapatunkban a helyetek, mit szólsz Gyuzso vegyescsapat?

Hanna

Kép
hanna09

Hanna,
mindenképp vegyescsapat, Larának is van fenntartva egy hely! :wink: meg persze Emmusnak!! :wink:
Kitartás estig, forró fürdőt tudnék javasolni!! :lol::lol:

Memme,
írni akartam, hogy Melinda tényleg olyan ölelgetnivaló csajszli a képeken, mindig gurulós kacajjal, ééédeees!!
Már csak 41 napot ír a vonalzód!!
Biztos szuper lesz a babás fellépés! Kecskeméten lesz?

Bármilyen ajcsiban benne vagyunk!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

tegnap nézte valaki Grace Klinikát? Sírtam rajta :cry:

Ancsa! megkaptam köszi, az oldalakat mármegnéztem,csak még időm nem volt letöltögetni, de aranyos vagy nagyon!!!

Veronikusz!lányoknak jobbulást! nagyon szorítok hogy már kiheverjék ezt a fránya kórságot!

Vali! Kis-nagyfiad hogy van? javul a bőre?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: