A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Toncsi,

jobbulást neked.

Szőlő,

nem vagyok benne biztos, hogy csináltam róla képet. Nem nagyon szoktam. Általában miután elkészülnek még kb. egy-két napot gyönyörködöm bennük, aztán elteszem őket. Addig ugyanis porszívozni sem tudok...

Kép
emi29

Emi, ezt megértem, azért ennek a 25.000 darabosnak már kellett gondolom egy fél szoba :)

Kép Kép
szõlõ

Szőlő,

egy csoki simán belefér. Kell a boldogság hormon. :wink:
Hú a palacsintát viszont ne is említsd, mert abból rengeteget tudok egyszerre felfalni....

Kép
emi29

Ahonnan én rendelek "sajnos" minden napra van másmilyen palacsintájuk és mind megkóstolnám :oops: Ennek ellenére 5 napból 3x a wellness manüből választok, sok zöldséggel meg sovány husival, azok is nagyon finomak. De azért nem palacsinta :roll: :lol:

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok!

itt vagyok ám én is, csak az elmúlt pár napban nem volt időm teljesen még minden hozzászólást sem elolvasni...
Szösszenet!
Nekem a nőgyógyász azt mondta, hogy kell szakvélemény a gerincemről az orthopedián, de most nálunk nincs és Tbányára ne menjek el...ezt mondta . meg az is, hogy ráérek 7 hónapos kor körül is elmenni.... :roll:
Ma pl. nagyon fáj a hátam és most az egész jobb oldalam, de nagyon....plussz a szokásos helyen is... :( az pedig a bal oldal... :(

Hízásról én most igen érdekeset fedeztem fel. Már legutóbb is írtam, hogy fogytam...én 80 kg-ról kezdtem a védőnőnél a súlyomat. két hete 83 voltam, aztán ma mértem magam és most 80 kg. úgyhogy amit felszedtem,most lement....van ilyen??? :roll:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2008.11.21 22:28-kor.

Kép
1bambi

Na tessék!!!
Beszéltek a palacsintáról, most nemsokára megyek haza a melóból és tuti palacsintát fogok sütni estére! :?
Annyira megkívántam..... :lol:

KépKép
kisfruzsi

Sziasztok!

Nuska, az AB0 összeférhetetetlenségről itt olvashatsz : https://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopic.ph ... 27dc4b8002

Lei az Rh összeférhetetlenség nem ugyanaz, ez szerencsére nem olya nsúlyos :)

Nuska, te Szegeden szülsz ugye? Vagy Bajcsy-ba? Lehet hogy keverem. Szegeden rutinból nézik a baba vércsoportját, nekem bele is van írva mindkettő kiskönyvébe.

Én mandarinon élek, azon kívül nem is eszek mást....

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Emi, Szőlő .. és a többiek :)
Én továbbra is rengeteget eszem .. mindent, amit kívánok :)
Palacsinta nálam is favorit, meg mostanában kb. két naponta este tejbegríz :oops: :oops:
De van kedvenc pudingom, imádom az óriás pöttyöst .. szóval édesség és minden finomság-függő vagyok.
Amire még "gerjedek" de nem nasi, az a májkrémes kifli jó sós retekkel ... ha nekiülök, 3 kifli lecsúszik vagy 5 retekkel :oops: :oops:
A zöldségeket nagyon kívánom .. nyers répát rágcsálok .. meg ilyenek :D :D
Viszont a 2,5 kg, ami eddig feljött rám a 20 hét alatt, ha rajtam marad sem érdekel :lol: :lol:

Mary - Én nem várnék az ortopédiával a 7. hónapig :shock:
Meg szerintem neked sem mindegy, hogy lelkileg mennyit készülsz a szülés módjára .. Engem, amikor először tudatosult ez a dolog, nagyon rosszul érintett, megviselt. Idő, míg ráhangolódsz erre vagy arra .. nem hagynám a végére...

Kép
szösszenet

Szösszenet!
Én sem szeretném a végére hagyni, de Tatabányát nem nagyon dícsérik, úgyhogy 1. kérdés, hogy hova menjek. Bár itt nálunk, amikor volt redelés több órát vártam nem egyszer.... :shock:
Pedig már nagyon szeretném tudni, hogy mire készüljek....???? :roll:

Lányok a palacsinta nem is lehet rossz....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mary - Egyszer ki lehet bírni akár a fél nap várakozást is ..
Az ortopédiai szakvélemény annyi, hogy viszed a leleteid, esetleges röntgen leleteid .. és azok alapján mond valamit ..
Mivel baba alatt nem röntgenezhet, ezért a már meglévő dolgokból fog szakvéleményt írni :)
Én végigjárnám az utat .. de te tudod .. lehet ezt húzni sokáig ..
Arról nem is beszélve, hogyha most is fáj a derekad, arra adhatna az ortopéd orvos tornát .. vagy beutalhatna gyógytornára. Nekem is sokat segített, hogy voltam párszor gyógytornásznál, és megmutatta, mit lehet a babával is csinálni. Azóta tünetmentes vagyok! Heti 2-szer itthon tornázom! Emellett meg kismama jógázom és úszom. Nekünk fokozottan figyelnünk kel magunkra.
A dokimeg nem fog semmit sürgetni, mert nem fontos neki.

Kép
szösszenet

Beszéltük most párommal , hogy januárban elmegyünk orthopéd dokihoz...
Van pár leletem, meg kettő röntgen felvételem is van.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

szösszenet: nekem is van derékproblémám,bár korántsem tűnik olyan súlyosnak,és komolynak mint amilyenről,te és Mary is beszéltetek,meg nekem nincsenek is róla leleteim,röntgen felvételem,meg nem is fáj sűrűn,csak vissza vissza térően.Viszont a kismama jógát már ajánlották rá...Te csoportba jársz,vagy videóról/DVD-ről jógázol otthon?Mert ha DVD-ről/videóról esetleg,akkor tudnál nekem ajánlani valami jó jogás anyagot?Mert csoportba nem igazán tudnék járni,így igazából itthon végezhető jóga érdekelne...

Meg végülis bárki aki tud,mondjatok légyszi jó kismama DVD-ket,cím,meg előadó/vagy hogy nevezik aki jógázik :lol: / :) köszi :)

Kép

Kép
mezsó

Mezsó,

címeket nem tudok, de pár héttel ezelőtt a Media Markt-ban láttam kismama jóga DVD-ket. Mivel én tornát kerestem, a jógán átsiklottam.... Végül tornát nem találtam :(

Mary,

jobbulást neked!

Bambi,

ja a Norbi pudingtól még jó, hogy nem hízol. Abból annyit eszel egész nap, amennyit csak akarsz.

Szösszenet,

a májkrémes kifli most nekem is nagyon bejön. Ma is azt vacsiztam :)

Kép
emi29

Mary,

szerintem most még belefér egy-két kiló mínusz. Ügyi vagy, hogy így tudod tartani a súlyodat :) :)

Kép
emi29

[quote="1bambi"]S írta:1bambizőlő,
Honnan rendelsz? Béres Alexandrást?

Nem, Interfoodtól. Nekem nagyon bejött.

Kép Kép
szõlõ

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=blue]Emi, Szőlő .. és a többiek :)[/color]
Én továbbra is rengeteget eszem .. mindent, amit kívánok :)
Palacsinta nálam is favorit, meg mostanában kb. két naponta este tejbegríz :oops: :oops:
De van kedvenc pudingom, imádom az óriás pöttyöst .. szóval édesség és minden finomság-függő vagyok.
Amire még "gerjedek" de nem nasi, az a májkrémes kifli jó sós retekkel ... ha nekiülök, 3 kifli lecsúszik vagy 5 retekkel :oops: :oops:
A zöldségeket nagyon kívánom .. nyers répát rágcsálok .. meg ilyenek :D :D
Viszont a 2,5 kg, ami eddig feljött rám a 20 hét alatt, ha rajtam marad sem érdekel :lol: :lol:

Én a májkrémre olyan 1 hónapja voltam teljesen rácsúszva, helyesebben a majorannás májasra. Egész nap meg bírtam volna enni :lol:

Az óriás pöttyös nálam is favorit, meg imádom a túrót minden formájában. Szoktam olyat csinálni hogy túró, kis tejföl meg porcukor csak úgy magában, (persze palacsintába töltve is isteni :lol: :lol: ), a kőrözöttről nem is beszélve :roll:

Jaj a répa :D Hétvégén pucoltam a levesbe a répát, egy bele, egyet megettem. :lol:

Kép Kép
szõlõ

Majorannás májas ... azaz :D :D én is azt eszem :D
Ilyen zöld felirat van az átlátszó csomagolásán .. nem is tudom milyen márka :D
Most pont vmi pulykapástétomot vettem, hogy ne mindig ugyanazt egyem :lol:

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Annyit írtatok, hogy nem tudom követni. :) Egész nap házidolgozatot írtam :? , úgyhogy nem volt időm olvasgatni.

Csak nagyjából nézegettem vissza...

A toxoplazmát nálunk automatikusan nézik mindenkinél mind a 3 trimeszterben.

Kívánósság: narancs, tejfölös ubisali :D Nem szeretem az édességeket. :) 2 kilót híztam eddig.

Ennyi voltam...sziasztok!

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Sziasztok!

Ma voltunk Uh-n apával, jó sokáig vizsgált az orvos, mindent alaposan megnézett, és minden OK!!!! :D :D :D
Megint felvettük videora, több mint 10 perc lett. Már 24 dkg, és a méretek alapján 18+2 napos, és ugyanúgy április 19 az időpont, ahogy a védőnő is kiszámolta.
Méhlepény jó helyen, magzatvíz is megfelelő!!! :D :D :lol:

Egyenlőre úgy néz ki, hogy kislány, mert semmiféle kukit nem láttunk. :lol: :lol: :lol: Úgyhogy ÖRÜLÜNK!!!! :D :D :D :wink:

Sajna nem bírtam visszaolvasni az elmúlt 3 nap termését. :roll:

Kép
adri0422

Emi29-köszönöm a vigasztalást az igényeimmel kapcsolatban.Ha legalább a fele összejönne,akkor nagyon boldog lennék.

Lányok!Annyit írtatok a palacsintáról,hogy addig evett a fene,hogy este 8 után nekiálltam,és sütöttem pár darabot :oops: De jólesett :D :D

Kép
szibi

Szia Adri,

Gratula a jó eredményekhez. Kislányt szerettetek volna ti is?

Kép
emi29

Sziasztok,
Zsuzsófi, köszönöm a linket, alaposan elolvasom, és rákérdezek majd a dokinál.
Lei,
neked is köszönöm, de az én esetemben az AB0-dologról van szó.
Zsuzsófi,
én bajcsys vagyok, ahogy az előző kettővel is. Itt csak az nem jön be látogatni, aki nem akar...ami főleg a nagyobb gyerek(ek) szempontjából nagyon jó. Engem két éve a nagylányom délelőtt és délután is meglátogatott, mert közel lakunk a kórházhoz, és be tudták hozni. Kézbe vehette a testvérét, hozzámbújhatott, talán így kicsit könnyebb neki. Kétágyas fizetős szobában voltam, ennek ellenére az amúgy nagyon kedves szobatársamat egy nap úgy ellepték a látogatók, hogy mi a babámmal-férjemmelhúgommal a folyosón vártuk, amíg elmennek. Ma már bizony rájuk szólnék... :evil:
A Bajcsy több szempontból hasonlóan bababarát, mint az István, szülés után rögtön rádteszik a babát, fürdés-öltöztetés után az apuka hozza vissza, és két órán át lehet együtt örömködni. Utána pedig csak akkor adod be a csecsemősökhöz, ha akarod. Ha vizet, tápszert kérsz neki, akkor alá kell írnod a gyerek kartonján, hogy a te kérésedre adják, az egyik neonatológus drnő nagyon szoptatáspárti, csak úgy kapkodja a babák kocsijából ki a cumisüvegeket...
A szülés viszont nagyon függ az orvostól, de a szülésznők kedvesek, ügyesek. Egyik alkalommal sem kaptam beöntést, mert nem akartam, megértették. Most, a harmadiknál már "csak" azt kell majd kiharcolnom, hogy mehessek a franciaágyas szobába vajúdni meg szülni.
Szép napot mindnyájatoknak,
Nuska+
nuska1

Adri, gratulálok a jó eredményhez! :wink:

Látom mindenkit teljesen felcsigázott a palacsinta-téma. Épp azt nézem hogy mára én is rendeltem ebédre :lol: :lol:

Kép Kép
szõlõ

Jó reggelt!

Én tegnap este hazamentem és sütöttem 20 db palacsintát! Még mára is maradt, bár frissen az igazi!
Látjátok, szerintem nem attól függ, hogy mennyit hízunk, hogy mit eszünk! Na jó, ha egész nap csak zsírszalonnát ennék édességgel, akkor biztos megindulnának a kilók. De van aki gyümit eszik szinte csak és van aki több nasit és mégis kb. ugyanannyit hízik. Az én megfigyelésem az, hogyha valaki nagyon vékonyan kezdte a terhességet, akkor többet szed fel, mert a szervezet raktároz és evésre sarkallja, nehogy baja legyen a babónak. Aki pedig kicsit több kilóval indult (kis felesleggel esetleg) az kevesebbet fog hízni kg-ra, mert vannak eleve tartalékai. Legalábbis az álatvilágban így van.....én pegig az ő élettanukat ismerem inkább! :lol: :lol: :lol:

KépKép
kisfruzsi

Lányok,

Hogy van ez a videózás dolog az ultrahang közben? A doki csinál felvételt, vagy Ti magatok (mármint apa) visztek kamerát és felveszitek a monitorról?
Mi eddig csak képet kaptunk, de ez érdekelne engem is!

KépKép
kisfruzsi

[quote="kisfruzsi"]H írta:kisfruzsiogy van ez a videózás dolog az ultrahang közben? A doki csinál felvételt, vagy Ti magatok (mármint apa) visztek kamerát és felveszitek a monitorról?
Mi eddig csak képet kaptunk, de ez érdekelne engem is!

Nálunk úgy van, hogy viszünk video-kazit, és a vizsgálat elejétől a végéig rögzítik az egészet :) Mindezt 2000Ft-ért. Úgyhogy mi gyűjtjük az UH-felvételeket :)

Nah, szaladok jógázni - majd jövök :) ;)

Mindenkinek jó palacsintázást mára - én sem hagyom ki :lol:

Kép
szösszenet

Jó reggelt mindenkinek!

Egész éjjel nem tudtam aludni....a derekam bal alsó fele fáj, ugye ott van a baba is....a derekam felső fele jobb oldalt fáj....de az nagyon... :( Ha a jobb kezemben egy 1 l-es üveget kéne megemelni, akkor úgy belenyilal a gerincemnél.... :? Meg egyfolytában fáj... :cry:
Szóval nem tudtam hogy feküdni....aztán tegnap este még a fejem is nagyon el kezdett fájni, egész éjjel fájt az is...
Azért nektek legyenek szebbek a napjaitok, éjszakáitok!!! :wink:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ollem: hát nem irigyellek Téged sem.
Mostanában nekem sem igazán jók az éjszakáim..
Tegnap óta fáj a fejem, de tegnapelőtt is fájt, akkor bevettem egy halvány gyógyit, de tegnap már nem mertem, abban biztam reggelre elmúlik, de nem igazán akar itt hagyni .. Plusz Apus is horkol ezerrel :lol: :lol:
Plusz minden hajnalra eldugul az orrom, és elég rossz így aludnom.. Amúgy is sokat iszok, mint egy kacsa, de ha még a szám is kiszárad, csapra verhetném magam akár éjjelre is :lol: :lol:
Pedig abszolút nem iszok cukros üdcsiket már :D :D
Ezek a fránya hormonok és ezek a frontok :D :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Az orrdugulásra (ha nem az egész fej van bedugulva .. szóval nem vagy beteg :D :D) akkor a STÉRIMAR orrspray (gyógyszertár) nagyon jó! Néha nekem is bedugul és kellemetlen, és ez használ ;)
Babavárás alatt is bátran használható, mert gyakorlatilag nem más, mint fiziológiás sóoldat :lol: Nekem bevált ..
Mondjuk nem olcsó .. 1500Ft, de én amikor beteg voltam (10. hét környéke) vettem, és még mindig van belőle, pedig azért használgatom :)

Kép
szösszenet

A fejfájás az tényleg gyilkos tud lenni! Én is küzdök vele. AMióta van a baba azóta nagyon frontérzékeny vagyok. HA van avalami hidegfront, akkor reggel már fejfájásra ébredek és nem is múlik el egész nap. Még nem vettem be gyógyit, csak az elején kaptam egy magnézium injekciót az ügyeleten. Azt hittem és a doki is, hogy a vérnyomásom miatt van, mert eleinte mindig 140/90-148/90-et mértek, de aztán ez rendeződött. Reméálem!

A gerincfájás borzasztó lehet, mert még mozogni se tudtok szabadon. Nekem csak a farokcsontom szokott fájni, ha sokat ülök, vagy a derekam, ha sokat hajolgatok a takarításnál.

KépKép
kisfruzsi

Szöszi: köszönöm a tippet! :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Adri, én is gratulálok a jó eredményekhez!

De mennék már én is megint orvoshoz, csak hogy tudjam, mi lehet odabenn, de még 2 hét. Elsőre én is jobban szeretnék kislányt, de trenírozom magam a fiúra is, nehogy csalódásként éljem meg. Tulajdonképpen mindkettőt szeretné(n)k, csak hát elsőre én inkább lányt. A férjem eddig azon morfondírozott, mi lehet jobb, egy hiperaktív lány, vagy egy hiperaktív fiú: a 8 és 12 hetes uh-n annyira kis ficánkoló volt, hogy az orvos külön megjegyezte, mennyire sokat mozog, mert állítólag nem szoktak ennyire.
Vendég

Én azért próbálok vigyázni az édességekkel, tudom, hogyha sokat eszem, akkor hízom. Most kb. másfél kilóval több vagyok, mint az elején, és ez azért nem jó tendencia - igaz, hogy vékony voltam, most vagyok 55-56 kiló között. De most nagyon megkívántam azt a palacsintát, annyit írtatok róla :lol:
Vendég

Most kb. másfél kilóval több vagyok, mint az elején, és ez azért nem jó tendencia -

Miért Virág szerinted mi a jó tendencia????????
Szerinted 16 hét alatt (ha jól látom kb. annyi vagy) 1,5 kg az sok??????

KépKép
kisfruzsi

Bocsi most látom, hogy 14 hetesek vagytok :lol:

KépKép
kisfruzsi

Szerintem 1,5 kiló még nem is hízás. Az ember súlya amúgy is ingadozik. Legalábbis nekem 1-2 kiló mindig ingadozott fel le...
Én most is így vagyok, tegnap annyi voltam, mint az első súlyméréskor a védőnőnél...Lehet, hogy mire két hét múlva megyek, akkor már több leszek....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ez a súlymérés egyébként is elég szubjektív. Nekem pl. mindig mást mér a védőnő a rendelőben, mint én otthon, hiába ugyanabba a ruhába+cipőben mérem le magam......Az elején nem mértem le magam, sajnos....de annyira nem is érdekel ez a hízás dolog, persze csak addig amig nem lódulnak meg a kilók! :lol:

KépKép
kisfruzsi

Kisfruzsi!
Barátnőm már 20 kg-ot hízott, de meg sem látszik rajta. Második babája már. Az elsővel 25 kg-ot hízott, és visszafogyta nagyon hamar. 58 kg-val kezdte most a terhességet, még van neki hátra pár hét. Január elejére van kiírva.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Az igen! Nemsokára meg is lesz a babája!

KépKép
kisfruzsi

A súlyingadozás igaz, nálam is előfordul ennyi, csak most nem megy vissza :D

Azért a 20 kg az már szép, annyit azért nem szeretnék. De gyanítom, ezt nem lehet előre kiszámolni.
Vendég

továbbra is kitartóan küzdök a vonalzóval, a negyvenedik hétre meg is lesz
hol van az aláírás helye?
rozsomak

Sziasztok!

Tegnap voltegy kis jelmezes munkám a Művészetek palotájában 4-en voltunk beöltözve 3 fiú meg én és nekem udvarolt az egyik lanttal.A ruhám szép lila színekben pompáztott.
Marha jókat röhögtünk,mint élőkép csak utána 23 -ra értünk haza kocsival :oops: (nem volt fékünk)
Kedves kollégáim 1 rágyujtottak a kocsiban

Kb. 1 -kor aludtam el,így tök fáradt vagyok.

a szemeim enyhén dagadtak :? ,mert mostanában 6-kor pisi és utána nem alszom vissza. ezen jó lenne változtatni :roll:

Kérdésem:Barnító testápolót vettem véletlenül ugye lehet használni?
A golyós dezodorok-rúzsok alumínimutartalma nem káros?

Köszike

Kép
kritta

Profil információ, aláírás...
Vendég

Kritta, állítólag káros. Egyszer olvastam egy cikket arról, hogy a mellrákért is felelőssé teszik a golyós dezodorokat, meg állítólag a tejbe is átmehet. De nem akarlak ijesztgetni. Sok káros dolgot használunk.
Vendég

Ollem! Hát már sokat kerestelek! De örülök, hogy amúgy minden oké. Kivéve a hátfájásodat! Én a helyedben még idén elmennék dokihoz. Hátha tud segíteni, így az ünnepek is szebbek lennének!

Érdekes! Én is frontérzékeny lettem, mióta van a babám!! Hideg - meleg, mindegy, már fejfájással ébredek. Mivel én sem akarok gyógyszert bevenni (bár egyszer-kétszer egy fél Algopyrint muszály volt, de csak a 12. hét után), így mindent kipróbálok. Nekem bejött a jó erős Lipton tea reggel, bőséges reggelivel, utána üldögélek még a fotelban, és így egész jó lesz!!

Én ami a kilókat illeti még mindig mínuszban vagyok a kiinduláshoz képest, bár már jött rám szerencsére 1-2 kg!! (az utóbbi 2 hétben) Ennek örülök!!
Kedvenc kaják: mandarin, kiwi, alma, pannónia sajt, kakaó, édességek

Szösszenet! Holnap szorítok az UH miatt! Mi szombaton megyünk! Remélem minden rendben, már 3 és fél hete nem láttam!!

Kép
gabo001

Kritta,

Szegénykém kemény napod lehetett! Mivel foglalkozol, hogy ilyen jelmezes munkád volt? Színészet?

A cigizés engem is felbosszant, hogyha valaki annyira tahó, hogy mellettem gyújt rá és ott füstölög az orrrom alatt. Mondjuk én szóltam már az illetőnek, igaz szegényke nem tudta akkor még, hogy babát várok. Azelőtt én is cigiztem, bár már nem szívom 1 éve, de eszembe sem jutott, hogy kismama, vagy gyerek mellett cigizzek.

tényleg a golyós dezodor az engem is érint, és néha sminkelek én is, mondjuk ritkán.

KépKép
kisfruzsi

Gabo!
Köszi, hogy gondoltál rám és kerestél!!! :wink: Ez jól esett!!!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

kisfruzsi

Próbáltam magamról képet felrakni ,de nekem azt írja ki,hogy túl nagy.
Ha megnézed a www.kerdezzengem.hu oldalt ott rajta vagyunk v. az iwiw-en Illés Kriszta-ként vagyok

Idegenforgalmi animátorként mi vagyok a város ügyeletes "majmai" akik ,ha bármi van beöltöznek jelmezekbe.
szerencsére most alig kell v.mit dolgozni és én már kivontam magam az alól pl. hogy a várban a hidegben szerepeljek.
Október végén ugyanis párszor jól eláztam.
Nekem van aloe-verás marha nagy dezodorom ami már 1 éve lejárt elvileg,mert 6 hónapig jó,de attól használom.
a rúzs se túl jó csak bizonyos termékek pl ív rosher (nem tudtam leírni) :wink:

Kép
kritta

De jó! Nem is tudtam az az igazság, hogy ilyen létezik: idegenforgalmi animátor. Nagyon jó ötletnek tartom.
A dezodorokkal én úgy vagyok, hogy remélem azért nem túl károsak! Mert nem szeretnék lemondani róluk! :?

KépKép
kisfruzsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: