A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Veronikusz!
Ha nincsenek kiszáradási jelek, és javul a hányás, meg a hasmenés, nem kell őket vinni sehova. FOLYADÉKPÓTLÁS! Ha kijön, próbáld kiskanalanként. Nekünk is a Normaflore jött be, amikor már nem jött ki semmi. Egy kicsit rendbeszedi a megviselt bélflórát. De én úgy tusom, a smecta is jó, mert folyadékot tart vissza.

Gyógyulgassatok! Még jó, hogy Kata már nem hány, mert egyszerre a kettő... :roll:

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta
Szorítok nagyon, hogy pozitív legyen a tesz! Látod én már is szoldalítok az émelygéssel!!!

Veronikusz
Küldöm a gyógypuszikat, bár lehet, hogy nekem sem ártana egy pár belőlük!!!

Gyuzso
Tutti nyerő csapat! :D
Szeretném nagyon ha nem kellene naponta 2x nyakamba venni a környéket, hogy elaludjon.
De persze csak módjval próbálkozunk: 1x reggel megyünk levegőzni fixen ugyis kell menni vásárolni, posta gyógyszertár, stb. babkocsi vagy autó DU pedig a próba! Már haladunk, pici nyüszi majd 1/2 óra alvás egyből kiságyban :D :D :D

Az igazság az, hogy nyuszi vagyok ha a kislegényről van szó!
Minden pasit megfőztem mindíg, akit akartam, most pedig engem teker az ujjai köré a manócsak!!! :D

Zill
Mi újság Veletek! Zénó nagyon aranyos, neki is jelentkezett az a kis Casanova tokácska, mint Áronnak! :D
Ti hogy alszatok el?

Kép
hanna09

Kriszta!
Hányra mész dokihoz? Értem, hogy nem mered elhinni, de ez azért annyira jóóóó! Jelentkezz, hogy mi újság veletek!!!!!!

Paklincs!
édes jankó a verseléssel tényleg! és ilyen ügyesen beszél?? őrület! a wc papír tényleg jó ötlet!

na megyek martin reggerl óta nem aludt, már nem is fog szerintem. lehet már 5kor aludni fog??? :roll:

eni!
megkaptad?

cukorfalat!
te?

veronikusz!
honnan lehet tudni, hogy ez rota? sok gyógypuszka nektek!!!

hanna!
8óra egybe? anyám! el sem hiszem :roll:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Veronikusz,
mint korábban írtam, nálunk nem hányós a család, de a férjem testvérééknél kórházban kötött ki a kislány a rota miatt(rengeteg folyadékot vesztett). Szóval én mindenképpen megmutatnám a csajszit orvosnak.

Kép
Kép
paklincs

Memme????????????????????????????????????

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Hanna,Gyuzso,
rosszabbak vagytok, mint a gyerekek. Na jó, ha megígéritek, hogy ügyesen szóltok, ha pisi van, küldök Nektek is Smartiest.

Kép
Kép
paklincs

Steffi!
Memme szerintem költözik a Kútvölgyi mellé. Vettek ki albit.

NORMAFLORE:
tényleg! szedtünk már ilyet is. Majd veszek. Dokin meg gondolkodom. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Steffi!
nem tudom hogy rota-e :oops: de a dokit felhívom

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tünde!
hol vagy? Pihizel? :D vagy szakdogát írsz? :?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Bocsánat, előző Smarties felajánlás Borsának és Gyuzsonak szólt(de Hannától sem sajnálom). :wink:

Kép
Kép
paklincs

Paklincs :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Hanna
mi elég jól alszunk, igaz napközben csak keveset (max 30 percet egy-egy etetés között), de ahogy lemegy a nap, Zénónak elkezdődik az éjszaka és tök hosszúakat alszik. 16-17 óra között már megy a kiságyba, amikor látom, hogy kezd hosszúakat pislogni, meg billen a feje, mert alig bírja tartani. ha nem ébresztjük fel 19kor fürdeni, akkor 6 órát alszik egyben, aztán 5-öt és még 4et reggelig. De általában felébresztjük 19kor fürdeni. :)

Reggel 6 körül felkel, unatkozik a kiságyban, olyankor áthozzuk magunkhoz, ott jól érzi magát. simogatjuk meg beszélgünk vele, bóbiskolok én is, ő is, néha visszatolom a cumit a szájába, van, hogy 11ig ágyban vagyok vele. :)

Napközben nem erőltetem az alvást, ha nagyon éber, úgyis csak ordítás lesz belőle, megvárom, amíg elpilled, aztán hasra fordítva szépen elalszik. max 3-5 percet méltatlankodik, hogy nem akar aludni, de aztán becsukódik a szeme. Ja, háton nem tud aludni, meg folyton kalimpál és megbillen, arra meg felriad. Séta közben sem alszik már, csak nézelődik, minden érdekli olyankor.

Ti voltatok már a 2 hónapos szűréseken? koponya ultrahang meg csípőszűrés? mi december közepére kaptunk időpontokat, akkor lesz Zénó 3,5 hónapos. vicces.

Kép

Kép
zill

Sziasztok!!!
Kriszta
YUPPPPPPPPIIIIII(de még csak halkan :lol: )

Gyuzso
Gondoltam ám rátok tegnap :lol: :lol:

Borsa
a tejpépbe lehet valami,tegnap azt kapott este :shock:
Azért adtam neki,mert alig van tejem.......

Veronikusz
gyógypuszi a csajsziknak!Remélem hamar jobban lesztek!

Zill
naddddon szuper az az oldal :lol: :lol:

Tünde?Györgyi?

emano/Andi
KépKép
emano

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.14 10:02-kor.
Vendég

KRISZTAAAAAAAAAA!!! Én annyira, de annyira, DRUKK MEGY!!! Holnap jelentkezz, kérlek. Nagyon nagy a boldogság, már lejtettem egyet Beninek. :D :D :D

Nekünk amúgy ramaty a nap. Iszonyat gáz éjszakák napok óta (6-8 ébredés + egy hosszú, legalább egy órás ordítás éjszaka közepén)... :shock:

Tegnap Zsuzsi beleültem egy kád illóolajos (levendula) vízbe... tök jó lett volna, ha nem hallom meg 2 perc múlva, hogy anyósom harsánykodik férjem kihangosított telefonjából, hogy "Benike, mondd szépen, hogy Zsóka mama..." Semmit nem ért a fürdő. :? :twisted:

Steffike, megírtam, megkaptam, de apa majd csak este hozza fel, amikor jön. :roll:
vbea

Veronikusz, sajnálom. Gyógypuszik a csajoknak, szólj, hogy mi újság... Drukk megy nektek is. :cry:
vbea

Szofi mindent kihágy. Folyton csak inna, viszont ivás után 5 percel már jön is ki. Volt hogy alu-felül egyszerre folyik minden. :oops: Végül a kádban kellett lemosnom. Az a baj, hogy nem érti, hogy hányni nem hagyadt fekve kell. :oops: Már vagy 7-8x átöltöztünk tetőtől talpig. :oops:
Most épp cukros (citrom-mentes) enyhén SÓS teát kap. :o :oops: brrrrrrrr :oops:
Papám megy a dokinkhoz a vényekért. :oops:

Lilluska!
Kata nagyon kis cooperatív ilyen téren. Minden gyógyszert bevesz amit mondok. :D Ő egy igazi kis angyal. De piszkosul meg is dícsérjük ilyenkor. Nála ez működik. :D Szofinál még nem. :cry:

Bocsi, de megyek, mert lassan letelik az 5 perc Szofinál .... :oops: :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lilluska, Hanna!
jobbulást!!! :oops: :oops: sok-sok gyógypuszi! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
atyaég! kemény! milyen receptekért megy a papád?

eni!
jajj ilyen telefon kihangosítós itt-a-nagyi-hát-szia nálunk is van, én ilyenkor elvonulok martin szobájába, de még ott is hallom...bár legszívesebben a világból futnék ki...

Martin megkezdte esti alvását :shock: :lol: igaz reggel 8óta egy percet sem aludt!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Fúúúú Steffi!
mit nem adnék ha már vége lenne a mai napnak!!!! :oops:
Szegényke hogy rosszul érzi magát jön és rám csimpaszkodik. Ez eddig tök jó, mert ölelgethetem, de amikor HALLOM hogy hányni fog és nem tudom a nyakamból lefejeteni, mert úgy kapaszkodik, hogy ... szóval most már ketten öltözünk át. :oops: :oops:
Papám Dedalonetta kúpot + valami HIPP lötyit + B6 vitamint + normaflore-t hoz, én meg Smectát + Bolust Adstringest adok még nekik. Ettől a sok sza...-tól már jól is laknak. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

veronikusz!
elhiszem, hogy gáz! minden együttérzésem a tiéd!!!!! mást nem is tudok mondani :( szegénykék! de hol nyalt be iylet? a bölcsiben vajon? azért biztos sokat kivesz belőle a sok hányás szerintem ők sem lesznek sokáig fent!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Veronikusz,
Szegénykék!!! Tényleg jól laknak annyi mindentől..

Én is már a nap végére hajtok, Miklós csak nyűgösködik, csak ölben alszik...

Lilluska,
pihi, pihi!!! De a közérzeted ugye javult? A vérerdményekhez tényleg idő kell...

Steffi, Eni,
hát igen, amióta mobil van, nincs nyugta az embernek anyós-pajtitól még nyugodt napokon sem.. :cry:
nálunk tegnap mondta, hogy a múlt hét szerdán még náluk volt lepattintva a kisuncsi, de akkor már hányt! a slájmtól, úgyhogy visszaadta az anyjának.. Ezek után jöttek hozzánk látogatóba.. de legalább nem fogdosta és puszilgatta..!

Paklincs,
smartiest behajtom ám!! :wink:

Gabi,
Enci meggyógyult?

Emano,
:lol: :lol:

Zill,
gratula az alvókához!! Nagy kincs ám, én csak tudom/vagyis tudnám.. :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Steffi!
bölcsiben kapták el.
Szofi csoportjában ma csak ő volt és az a gyerek aki ma kezdett. HA EZT MONDJÁK, HOGY ILYEN KÓR VAN NEM VISZEM MA BE ŐKET. ENNYIRE NEM AKAROK EGYEDÜL LENNI. Ma úgyis csak itthon tettem vettem.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz: NE ADJ nekik SMECTÁT - szerintem. Ez vírus, és az ameddig nem ürül ki a szervezetből így marad. A smecta csak megfogja és tovább bentmarad. Remélem nem mondtam hülyeséget, de nekem is ezt mondták. Enni sem kell nekik semmit, főleg ha az innivaló is kijön. És ne engedd, hogy SZofi egy-két kortynál többet igyon, mert több foyladékot veszít ha sokat iszik de kihányja. Ugyanez a kajánál. NAgyon kemény és szívtelen dolog nem enni és csak picit adni, de többet ártasz ha adsz nekik és ztán hánynak. Tudom milyen, a legjobbakat és gyors javulást nektek. Ha holnap is kijön Szofiból a foyladék, irány a doki ........

Heni

Kép

Kép
cancan

Ja, és nekem azt mondta a doki a daedalonetta kúp és az injekció ( mert azt kapott az ügyelettől ) se ér semmit. Nem is ért. Legalábbis ebben az esetben. Azért persze próbáld meg, de ha vírus, semmit nem tudsz tenni, csak kivárni a végét és FOLYAMATOSAN APRÁNKÉNT itatni. Enni se egyen.

KRISZTA DRÁGA! ELőbb lefelejtettelek! MILLIÓGIGADRUKK NEKED!!!!!!! Nálam is ez volt..... úgyhogy.........++++++++++++++++++

Heni

Kép

Kép
cancan

Nekünk nem rotánk volt - "csak egy szimpla" hányós-fosós nyavalya. Az oviban még tart..... remélem vissza már nem kaphatjuk: Épp ma beszéltem egy anyukával , a fia is hazavitte és az egész családon végigment. Veronikusz: Jobb ha apát és magadat is rögtön pálinka-kúrára fogod, hátha megússzátok.
Na, mentem fürdetni úgyis lehalóban van a gépünk, remélem ez még elmegy.......

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok, gyors lszek, köszi, hogy hiányoltok, csak tettünk-vettünk hétvégén, amíg Bene nem volt, aztán vbeel játék, ma meg nem voltunk itthon. Szakdoli nem halad, pedig kb 2 nap kéne neki :(

Veronikusz
, gyógyulgassatok, a smectáról én is azt hallottam, még nem kell adni, mert csak megfogja a vírust, és az jó, ha kihányják... Majd ha fosik már :)

Paklincs
, igen, én nem is aggódok, csak a hülye nagyi... Bocsi! De ez olyan butaság, minden gyerek máshogyan fejlődik, és ez simán beelfér, amiket Bene produkál, kommunikál, rengeteget halandzsázik,é s nem tisztán, de rengeteg szót mond is. Van akinek így fejlődik a beszéde, van aki tisztán kezd el beszélni. de ezt nem lehet befolyásolni. Csak aztán jönnek, hogy xy--- no comment...

Kriszta, téged kellett volna előre vennem! Gratula és drukk is!!!

mtunde

Veronikusz
Szegény kis lurkók engem is nagyon megvisel a dolog hátmég egy ilyen pici szervezetet! :(
Reméljük gyorsan tú lesztek rajta!!!

Paklincs
Nem baj ha nekem nem jut Smarties, nem vagyok igényes a Túró rudit (csak XXL sima étcsokis) is nagyon szeretem!!! :D :D :D

Zill
Ügyik vagytok! Nekünk muszály aludni legalább 4 órát napközben mert különben délután már csak a nyügice megy!
A szűrővizsgálatokat mi már az 5. héten letudtuk! :wink:
Oltás hogy megy Nálatok? Nemsokára itt a második! Hogy nőnek ezek a lurkók!!! Mostanában-félretéve szigorú elveimet- reggelente ha korán kel -5 körül- és nem akar visszaaludni, akkor beveszem magamhoz az ágyikóba. Nagyon édes ilyenkor mocorog gagyarászik, de 1 órácskát még hagy szenderegni, de utánna fel kell kelni és játszani nézelődni és sikongatni azon ahogyan a mama bolondozik :D :D :D
Most mindketten tiszta karmolások vagyunk, mert 3 napja nem tudom levágni a körmét :?
Kajcsi rendben van? Mi már a 4. hónapban elkezdjük a gyümit és zöldséget ,mert vashiányosak vagyunk :D

Már megint émeygek, megyek megpróálok aludni!

Kriszta gondolom nem fogsz tudni aludni az izgalomtól!Szorítunk!

Hanna

Kép
hanna09

SZiasztok!
GYártottam egy jófej vonalzót, mégegyet, mert ugye szüksége van rá.. :)
Voltam a Vidánál, igen kicsi a bébi, még inkább csak érezni lehetett.. de a paca megvan.. :D Jó volt látni a RITÁT is, tök örültem, hogy éppen bent volt.
Tünde! Milyen neveknél tartatok? Mert gondolom nagy a dilemma, ha még nincs a vonalzón.. :)
Veronikusz! Hogy vannak a lányok? Olvasom a betegséget, hát, nem irigyellek.. :( TAláltál már pótnagyit?
Bocs, hogy csak most írok, lassan egy hete voltam dokinál, de valahogy eddig nem ment.
Vidát tök bírtam. Kérdezem, hogy mi lesz a Kútvölgyivel.. Ő a sztoikus nyugalmával, és optimizmusával mondta, hogy úgyis megmarad.. :) Ezt már szeretem.. :) Végülis mindegy nekem.. itt szülök, és kész. Ha idehozzák a lipóti cihiátriai betegeket, akkor majd köztük szülök, oszt kész.. :)
Na, joccaka mindenkinek. Majd visszarázódok. :)

satuk

Satuk, öröm-öröm!!! JAJDEJÓÓÓ! Gratula és az is öröm, hogy Vidadokink a régi. :lol: Ez az, te pszichiátriai betegek között, ha én a nővérpultban... :wink:

Tünde drága, képzeld, bátyám ue, mint Bene. Magyarul nem beszélt, csak halandzsázott, meg ööö-zött. Aztán elkezdett teljesen összefüggően beszélni. "Apa elment pisilni." Ez volt az első mondata. Ma meg orvos, a napokban második szakvizsgázik. :D
vbea

Hé lányok, a férjem a Mikulás bácsi, nem én! :D Jól van Hanna, még a Rudid belefér, de aztán teljesíteni is érte!

Gyuzsó,
úgy látszik, Flórka és Micu nincs egy hullámhosszon. Flórka ma jóformán csak enni kelt fel, hatalmasakat aludt. 1/4 8-kor kelt, evett, aztán 11-kor nem bírtam megetetni, mert annyira fáradt volt, 2-kor kelt megint. Evett, kicsit mókáztunk, aztán aludt fél 6-ig. Evett, megfürdött, még egy kicsit evett, de abba már 1/4 9-kor belealudt. Asszem magamhoz veszek némi koffeint, sztem hosszú lesz az éccaka.

Csajszik, nekem olyan furcsa, hogy Mindenkinek ennyire anyós fóbiája van. Nagyon fogtok utálni érte, de imádom a Nagyjankó szülőket, komolyan mondom, úgy szeretem az anyukáját, mint a sajátomat. Tök jó fej, rengeteget segít, szuper cuccokat vesz a kölköknek(sőt még nekem is időnként)mindkét gyerköc születésekor ő volt itt nekem segíteni,pedig Tiszaújvárosban laknak.Csomót szoktunk trécselni telefonon, nagyon jól bánik a gyerekekkel, szóval tényleg király anyós, bár én sosem hívom így.
Itt építkeznek az utcánkban, majd áprilisban költöznek ide. Én már nagyon várom, mert egyébként úgy vagyok, mint Veronikusz, nem sok segítségem van. Kisjankó születése óta nem voltam pl. moziban, színházban. Na de majd tavasztól... Mindent bepótolok. :twisted:

Veronikusz,
én továbbra is azt javaslom, látogassátok meg az orvost, ha nem javul a helyzet. Jobbulást mégeccer.

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Ancsa! küldtem mail-t .

Paklincs! tényleg irigylésre méltó a jó kapcsolatod anyóssal.
De sztem ha veletek lakna más lenne a véleményed.
Mert ha csak vigyázni szokott a gyerekekre, az nem ugyanaz mintha örökösen ott lenne.Ez az én véleményem.
Mi együtt lakunk, ill. ikerházban (tehát külön),mégis Anyukámékat hívom ha szükségem van segítségre!!!Ne kérdezd miért.

Satuk és Kriszta!!!2 újabb pocakos!!Gratulálok!!!
Majd jövőre csatlakozom.....remélem...
ki tart majd velem??? :D :D Eni?Steffi?Gyuzso?Vica?
Vendég

lelépek mindjárt keresek valami alvósat....
Kép
Vendég

Gabi!
Tök jó, hogy minden este raksz fel alvós képet!
És szívből remélem, hogy veled tartok...!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Megvagyok ám én is, köszi a hiányolást... :lol:

Először is, (halk) gratula Krisztának, kicsit hangosabb Satuknak!!! :lol:

Aztán jobbulást minden betegeskedőnek, főleg Szofinak, no meg Lilluskának!

Annyit írtatok az elmúlt héten, hogy végig olvastam ugyan, de már nem tudok mindenre rendesen reagálni... :oops: Bocs mindenkitől...

Velünk minden oké, átköltöztünk, szerintem elég zökkenőmentesen. A 40 dobozból már csak 4 van, áll minden bútor, a képek meg a függönyök még hiányoznak, de amúgy kész vagyunk. Lénát szerencsére nem viselte meg a dolog, baromira élvezi, hogy látja az ablakból az utcát (otó, vau-vau, baba, (eddig udvari lakásunk volt)), a nagy kádban fürdést (eddig csak zuhanytálca volt, neki kiskád), meg a nagy teret. Szerintem jobban is alszik itt, több volt az átaludt éjszakák száma, mint a nem átaludtaké, de lehet, hogy ez csak véletlen egybeesés. Mára virradóan megdöntötte az eddigi rekordját, 9től aludt reggel fél9ig, közben egyszer felsírt fél8kor, de be sem kellett menni hozzá, aludt tovább... Ne utáljatok érte... :oops:

És a lényeg: ma voltunk délután az állatkertben, mostantól egészen karácsonyig nem zár be 4kor, csak 8kor. Nem látogatható minden, de az akvárium, a pálmaház, a fókák, az állatsimogató igen, még lehet, hogy más is. Az elefántok-orrszarvúk-vizilovak-zsiráfok sajnos nem, ahhoz 4 előtt kell menni. De tényleg vannak gyerekprogramok kint-bent. Van egy baromi jó játszóház (nem az állatkertire gondolok, ez most kifejezetten ennek a programnak a keretében készült, az egyik vetítőteremben), benne van a jegy árában, és tényleg baromi jó játékok vannak. A segítő lányok is tök helyesek, és nyitva van 9től 8ig. A délutáni jegy ára felnőtteknek 1200 Ft, de mi vettünk éves bérletet, így karácsonyig "ingyen" tudunk játszóházazni... Leszünk is ott sokat. Ja, és láttuk a mikulást is. :lol:

Hát ennyi "röviden".

Eni, nincs kedvetek sétálni egyet, amíg még itt laktok?

Cukipofa, asszem te kérdezted, h pontosan hova költöztünk, mert ti innen költöztetek el, ugye? A Csanády-Tátra sarokra... Egyelőre imádom. :lol: Ti miért költöztetek el?

Na, megyek, vár a hátralévő 4 doboz...

Jóéjt mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Kriszta :D :D :D

Hanna kiságy mizéria: gyakorlatilag ugyan úgy, ahogy Zill írja. Akkor tettem be amikor egyébként is álmos volt. Hasra fordítottam és simiztem a hátát ha kellett, vagy csak hagytam, hogy fogja az ujjam. Ha nyüszögni kezdett AZONNAL mentem, nem vártam meg míg sír. Ha sírt, mindíg kivettem-megnyugtattam-visszatettem.
De volt olyan is, amikor tiszta pelus, evett, ivott, dajkálódot, ... és csak ment a műsor, akkor ott álltam és simiztem, de nem vettem ki. Valahogy szerintem tudják, miről szól a buli. Nem hülye, csak kicsi. :D :D :D
Úgyhogy ha TE AKAROD és tutira tudod, hogy nektek ez kell, mert így lesztek kiegyensúlyozottak, akkor hajrá.
Ja, és most már játszani is szeret benne. Csak akkor ellenkező irányba fordítom, nehogy összekeverje a dolgokat. :D

Gyuzso, Borsa BOCSI, BOCSI,... de én arra amit Ti csináltok valószínűleg alkalmatlan lennék. Kristóf ha csak kézben lenne hajlandó aludni, akkor valószínűleg nem aludna... :D :D :D
Egyébként szerintem nincs az a pár hónapos baba, aki 3-4 óra aktív ébrenlét után ne aludna egy jót a maga megszokott, nyugis kis környezetében. Talán még szüksége is van rá. Persze, csak ha hozzászokott. Mit fogtok csinálni 1-1,5 évese, ha egész nap rohangálni kell majd utána? Csodállak benneteket az erőtökért és persze a türelemért. Nekem nincs ennyi.
(+ talán önzőbb is vagyok...) :oops: :oops:

Memme, Tünde kezd izgisen közeledni a nagy találkozás napja!

Lilluska "gyógyi-gyógyi"-t küld fénypost!

Kép A barack a kedvenc. Még szerencse, hogy teli a fagyasztó vele... Kép Az új cumizós technika.

Stefi letöltöttem a zenét! Nagggyon tetszik Kristófnak IS!!!! Köszíííí!

Gabi Ha legközelebb Dunakeszi-Decatlon túra és tudod előre és ráérsz, szívesen látunk egy kávéra!!! :wink:

Kép
vkbrigi

brigi!
nyugodtan csodálj engem is! 14 hónap alatt 5átaludt éjszakát mondhatok a magaménak és okt. óta nem aludtam egybe 1,5 óránál többet! és mindemellet egész nap rohangálok este 11körül fekszem le reggel fél 7ig 7ig vagy 8x kelek... de itt vagyok, csinálom! majd elmúlik ez is. én sokat várok attól, hogy kijönnek a fogai. ja és hozzáteszem 6hónapos koráig, kiságyban, egyedül, altatás nélkül éjjel 2x keléssel szunyokált a ded!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

zsófi!
végreeee!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Kriszta!!!!

De jó, de jó!!! :lol:
Nagyon drukkolunk! És hidd el, mi mind egy emberként Veled örülünk!!!!
Látod, mi megmondtuk? :lol:
és szerintem már TE is elhitted hogy sikerül, és sikerült!!!!
kép? :wink:

PUszi

és holnap is nagyon szorítunk!!! és várjuk a híreket!!!

ancsaboszi

Halihó!

Na úgy látom megint egyedül vagyok! :wink:

Heni,
Annyira szép a Fiad!!!!
Gyönyörű kis pofija van!!!
Szerintem tiszta Anyja! :wink:

Cukipofa
Boldog hófordulót a sztárodnak!

Veronikusz,
Jaj szegény Szofi,
Mielőbbi gyógyulást neki!!
És megy a sok, sok gyógypuszi!!!
Remélem a holnapi nap már jobb lesz!
Tök jó hogy a Papádra így lehet számítani!

Steffi,
Semmi baj, amúgy még nekem kell írnom, de ma sem voltunk itthon.
Holnap megyünk úszni.
de igyekszem, remélem megbocsájt a Hölgy! :wink:

Barbi,
Ti ma voltatok?

Gabbó,
Már olyan rég votlál.
Gyere egy picit ha tudsz. Boldog hófordulót Sárának!!!!

GYuzsó,
Hát nem semmi méretei vannak a Fiatalúrnak.
Végre valaki!
Lara most lesz 10 hónapos, és 10460 g volt tegnap, és mi most kezdjük a 86 ruhákat.
Szóval úgy látom Micu még magasabb lesz!
És mi is C und A sok vagyunk
Az jó, Anyós ilyet hozott, mert az még jó lesz!

Olyan jó lehet az a kendős alvás.
TE meg közben írsz?

Birgi,
Nem jött a hóesés! Pedig olyan jó lenne!
Nagyon édes Kristóf!

Paklincs
Ezt a WC papírt jegyeztem. 
Nagyon édes lehetett, amit elkezdett beszélni!!!

Gabi
Nagyon jó ez a kép!!!
És édes a kötény is!
Nagyon drágák ezek a cicák!
Megkaptam a mailt,
És nincs elfelejtve.
De szerintem tök ügyes vagy!

Hanna,
Ez tök jó hír!! Gratulálok hozzá!
Ügyes nagy Fiad van!
Szegénykém, gyógyulást! És mennek a gyógypuszik!

És mikor kezditek az úszást?
Már csak egy kis idő, és lehet!

Borsa,
Örülök, ha segíthettem, és a házassági évfordulónkra csináltattam bögrét, (igaz hogy akkor nem Lara volt a pocakban,, de azért Ő is rákerült)

Lilluska
Jajj, nagyon sajnálom, és mikor lesz a következő vérvétel?
Vigyázz nagyon magadra, hallgass a dokira!
És megy a sok, sok gyógypuszi!

Eni
Szia!
Ha fürdesz, akkor kapcsolj ki, ha otthon van Apa és vigyázz Benire!!! Relax!!!

Satuk,
Jó hogy itt vagy megint!
Nagyon jó a vonalzód!!!
Akkor bolondos lesz a szülés!

Paklincs
Ezt jó olvasni, hogy ilyen jó az Anyósod!.
És nem hiszem, hogy valaki ezért utálna!
Nekem sincs okom panaszra

Zsófi
De jó, hogy jöttél!
És tök jó hogy ilyen jó hírekkel!
Már csak négy doboz? Az nem semmi, akkor karácsonyra olyan lesz a lakás, mintha mindig is itt laktatok volna. Szuper!
És tök jó, hogy Léna is így élvezi az új helyet!
Majd kérünk képeket Léna birodalmáról, ha odajutsz.

És Léna mit szólt a Mikuláshoz?

Györgyi?

Barbi merre jársz??
Memme, ha tudsz jelentkezz!
Cukorfalat?

ancsaboszi

Steffi,
én csodállak!! :wink: Meg Enit is!! Mi vagyunk a sokat alvók jelenleg, azt hiszem.. :lol:

Veronikusz,
összes gyógypuszit Hozzátok küldjük!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Brigi,
én is bújós vagyok, még nagyobb koromban is a vonaton az Anyukám/később a pasim :lol: ölében aludtam el nyugodtan..
minden gyerek másképp éli meg a napi rutint, minden családban mások a bevált praktikák, nálunk elfogadta a párom, hogy reggel megyek őt ébreszteni :)
már nem is akarok sokat aludni, úgyis lassan fogzik, akkor meg kelünk ezerrel!! :wink:

Paklincs,
kb. 2 héttel ezelőttig Mica híresen jó alvó volt napközben!! aztán rájött, hogy annál izgibb, amikor világos van, minthogy alukáljon.. :lol:
nálunk az Anyós-Após funkciókkal nincs gond, nagyon aranyosak, csak a nagyszülő-szülő kapcsolat problémás: engem önállónak neveltek, megszoktam, hogy felmérek helyzeteket, döntök, ha kell segítséget kérek. Náluk mindketten "alleswisser"-ek/mindenttudóak/, ha kell ha nem tanácsokkal, csak Anyósom a dr. Spock óta semmit nem olvasott a gyereknevelésről, én meg nem aszerint nevelem Miklóst.
Nem hagynám rájuk a gyereket, tudom, hogy nem csinálnák azt, amit kérek, mert ők azt majd tudják.. ez mondjuk fáj nekem, de elfogadtam a helyzetet.

Gabi,
édesek a cirmik!!!!

Ancsa,
hát igen, lara sem kispályás, szerintem 6 éves korukig vegyes pólócsapatot állítunk ki, szeretnénk meghívni erősítésnek!! :wink:
Kendőben van 2 szabad kezem, még főzök is óvatosan! Imádom, bár már nyilván nehéz az ifiúr, de legalább szép nagy hátam lesz.. :lol:

Zsófi,
tök jól haladtok!!! Léna igazi ablakoból kilesős csajszli lesz, annyi a látnivaló!! annyira jó, hogy már tudtok az állatkertbe menni, meg Mikulásozni. Mica talán jövőre tudja majd értékelni :lol:

Satuk,
gratula!!! + boldog másfél évet Olivérnek!!!

heni,
jó hogy gyakrabban tudsz mostmár jönni!!

Hanna,
nálunk csak kicsi túrórudi van, de abból sok :lol:

Orsi,
vovojószággal mi a helyzet??? milyen volt az éccaka??

KépKép
Kép
gyuzso

Nézd, Brigi...
Különbözőek a gyermekeink, mint ahogy különbözőek vagyunk mi, felnőttek is. Mindannyiunkra más hatással vannak a frontok, a levendula, az eső, a hó, a tavasz, dr House, az anyós, a szülés... sorolhatnám; AZ ÉLET.
Sem Gyuzsonak, sem Borsának, sem Steffinek, sem nekem nem türelmünk és erőnk van, hanem gyermekeink, akiknek a sajátos fejlődési ritmusához kénytelenek vagyunk alkalmazkodni, mert az anyjuk vagyunk, és mert szeretjük őket.
Én is olvastam A suttogó titkait, még talán szimpi is volt, de NEM JÖTT BE. Én már sírtam, követelőztem, összeroppantam, könyörögtem, tudod, NINCS üdvözítő módszer. Mert ha lenne, akkor azt hiszem, minden baba aludna, és mosolyogva kelne.
Mint ahogy az sem rajtad múlik, hogy Kristófod kiegyensúlyozott és jól alvó baba, így az sem rajtunk múlik, illetve az sem rajtam múlik, hogy Benedekem olyan, amilyen.
Már sokszor érintettem (én is) a témát, és sajnos azt is tudom, hogy felesleges belefutnom. Csak tudod, nagyon rosszul esik, amikor egy anyuka saját sikerének tudja be, ha rendben a gyerek nagykönyv szerint, hisz én sem vagyok rossz attól, hogy NÁLAM NEM JÖN BE.

Bocsánat.
vbea

Szia, szia Drága Eni!

Látom a TE reggeled sem úgy indult, ahogy a nagy könyvben meg van írva! :wink:
De ne idegeskedj!
Te tudod, én tudom, és még sokan még, hogy jó Anya vagy!!!! :lol:
És szerintem ezt senki nem vonja kétségbe!
Én az első óráktól látalak, hogy bántál a Kisfiaddal, és szeirintem csodálatos volt, és én úgy gondolom, hogy most sem lehet másként!
Úgyhogy ne magyarázz magadnak butaságokat!!! :twisted:
Szerintem Brigi sem akart senkit bántani, csak egyszerűen örült, az alvásnak, és örömét akarta leírni.

Úgyhogy ne hagyd a napod elrontani!
PUszi Nektek!!!!
az imádott BEnőkének is, aki bekerült ám az albumunkba :wink: , mint Lara első Pasija!!!

remélem már jobb egy kicsit!

szép napot!

puszika

Ancsa

ancsaboszi

Sziaszotk Lányok!
rettenetes éjszakánk volt. Szofi 10 percenként hányta ki a gyomornedveit és ezt kb 3-ig csinálta. Kata csatlakozott hozzá még éjfél előtt. :oops: :oops: :oops: :oops: Most tele a kád az összedisznólkodott ruhákkal. Kata már ma is hányt 2x, viszont Szofi most reggel (1 órája) ivott bő 2dl-t és NEM JÖTT KI!!!!! :D :D

bocsi de most ennyire futotta. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Veronikusz
jobbulást a lányoknak,sok-sok gyógypuszi
Satuk,
gratula
boldog másfél évet Olivérnek
Steffi
hát,le a kalappal előtted!!!!!!Nem semmi amit csinálsz!!!!

de hát nekünk mindent bírni kell

Nekem kicsit rossz a kedvem,nem tom mér........majd elmúlik remélem

Balázs kicsit szörcsög,de éccaka jól aludt 1xvolt csak fennt

megyek,nem rontom a levegőt a depis hangulatommal
szép napot

Kriszta majd jelentkezzzzz

emano/Andi
KépKép
emano

Eni,

A gyerekek valóban nem egyformák. Ebben egyet is értünk. De talán van némi közöm ahhoz, hogy Kristóf olyan amilyen. ( Persze a géneken kívül, mert ugye azokat én is kaptam…) .
Tudod én hiszek abban, hogy ha nyugodt, kiegyensúlyozott körülményeket teremtek itthon az hatással van mindnyájunkra. Ha zizi vagyok Ő is az. Sőt jobbat mondok, még Peti is az lesz, Pedig ő nem csecsemő.
Szerintem ebben a korban szükségük van a napi rutinra, az állandóságra. Amibe az is bele tartozik, hogy milyen (alvási, evési,…) szokásokat alakítasz ki TE NEKI!
És azt meg végképp nem értem, hogy mi esik azon rosszul Neked, hogy IGEN én saját sikeremnek IS elkönyvelem, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott a gyerekem és az életünk.
Tudod, az én kisfiam érkezésének hírére fenekestül felfordult a világ. Csomó minden összeomlott, amiért sokat dolgoztam. Mi is albérletben lakunk és bizony nem könnyen élünk. Peti van hogy napokig nem látja Kristófot ébren… És mégis JÓÓÓ így. És bárki bármit mondjon, akkor is rajtam is múlik és ezt légyszi, ne akard megkérdőjelezni.

Azt pedig, hogy jó anya vagy-e szerintem nem feltétlenül azon múlik, hogy hogyan alszik a gyereked... :)

Ugyan ritkán jövök, de eddig tök jó volt, hogy megoszthatom veletek az örömömet és a gondolataimat.
Ezek után csak sírni jöjjek???

Bocsi, nem akartam senkit megbántani, de ez most nekem is sz...ul esett...

Kép
vkbrigi

... és így akartam volna kezdeni:
(én is eltanultam a word-ben írást) :)

Veronikusz gyógyi-gyógyi! Remélem mára már jobb a helyzet!

Zsófi nem semmi csajszi vagy! Kicsi gyerekkel költözni… ráadásul úgy, hogy meg se kottyanjon neki?! Kérünk képeket!!!

Stefi akkor téged is naggggyon csodállak! Már értem, mi a karcsúság titka.

Ancsa, Hanna, Gyuzso nem semmi méretek! Az én kis minikém most nő bele a 68-as rucikba és még mindig nincs 6 kiló.

Gyuzso ez a 86-os méret komoly??? Ne hülyíts!!?

Vali ???

Lányok, Memme nagyon elűnt??!!! Csak nem???

Kép
vkbrigi

Halihó!

Na még egy gyors bejelentkezés, mert aztán megyünk el megint :lol:

Veronikusz,
Jajj ezt szomorúan hallom,
Kata is megint hány? :cry: :cry:
A kis drágák,
Mennek ezerrel a GYÓGYPUSZIK!!!!!!!!!!!!!!!!
Puszilgasd meg őket a nevünkben is!!!!
És gyere ha tudsz, mond hogy vannak.

KRISZTA VÁRUNK!

Gyuzsó,
Hát igen, Lara igazi kis vízilabdás még
:lol:
De mi a szinkron úszásra gondoltunk.
Bár nem fogjuk erőltetni, majd azt csinálni amihez kedve van.
A lényeg hogy élvezze.
De ahogy a labdát megfoja, az fantasztikus.
Nagy hát az jó!
Még akartam valamit, de nem jut eszembe. :oops:

Brigi
A wordben írás az jó!
:lol:
Mi is picink kezdtünk, az első pár hónapban alig híztunk, aztán tessék!
:wink:

Steffi
Ja tényleg? Ez a titkod. :?: :lol:
Hát akkor nem hiába vannak súlypróblémáim. :lol:
hisz mi nem virrasztunk annyit!
Eszed a sok csokit?????
Hogy vagytok ma?
Puszika

SZÉP NAPOT!

ancsaboszi

Azért hogy kisüssön a nap!

Kép

ancsaboszi

Brigi! A leírtakra inkább nem mondok semmit, mert nem akarom azt érezni, hogy provokálnak. Nincs harag.
vbea

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: