Sziasztok!
Most értem haza és anyira izgatottan nyitottam ki a gépet...mi is lehet Nóczival, Beussal, Zsembivel, Mindenkivel...
És hát ennyi jó hírt!!! Ez csodás, fantasztikus!!!!!
Nóczi!!!!! Juhéjjjjjj!!! Éljeeeeeen!!! Óriási gratulaaaaa!!!!Ez anyira fantasztikus, hogy azért minden újabb körben valakinek sikerül!!!! Erőt adó, Neked meg hihetetlen Boldogságot adó!!!!! Jajj, de jóóóóó!!!:D
Beus!
Ez nagyon jó jel, hogy ennyire beindult minden!!! Biztos, hogy Apánk már kifundálta, mi lesz a tuti befutó terv...jajj, Lányok!!
Mennyi Baba lesz itt karácsonyra!!!!
Zsembi!
Csak hinni kell benne, hogy minden rendben lesz!!! Az bejön! Annak idején Csekát is (Yami, én is CSekának hívom...tényleg Csékának kell?

) agyon paráztatta Apánk, emlékszem, milyen kétségbeesve jött vissza mindig, de szentül elhatározta, hogy márpedig ő helyrehozza magát amikorra kell!!! És ott rugdal a Danibaba ezerrel a pocijában!!! Képzeld el, hogy reggelre minden visszahúzódik, helyreáll, és úgy lesz!!!
Andi!
Halálra röhögtem magam a táskás sztoridon...én vizuális tipus vagyok...rögtön elképzeltelek ebben a szituban...és csak kacagtam...kacagtam...
Hanyat!
Köszi a tippet, holnap telózok a BKV-hoz, én még bízom az Emberiségben, hogy talán senki nem húz hasznot pár leletből és méhszonda meg miegyéb nyilatkozatból...bár ugye a milliókat érő aláírásaitok ott vannak rajta!!!
A talira én is nagyon szívesen mennék, de a hétfő nekem is esélyes az inszemre, bár lehet, hogy szerda lesz belőle...szóval, ha nem hétfő, mindenképpen ott leszek!!!
Lassan lecsukkannak a szemeim...elköszönök, jó éjt lányok!!!
Yami! Elalvás előtt én is kipróbálom, hogy mindenkitől elköszönök és jó éjt kívánok!!!
Szederke