A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Hűűűűűűűűűűűűűűű, de komoly!!!!!!!!!!!!!!!! Tudtuk, éreztük!!!!!!!!!!!!!!!! ÉLJEN, ÉLJEN, ÉLJEN, ÉLJEN, ÉLJEN, ÉLJEN, ÉLJEN, ÉLJEN, ÉLJEN, ÉLJEN, ÉLJEN, ÉLJEN, ÉLJEN, ÉLJEN, ÉLJEN, ÉLJEN, ÉLJEN, ÉLJEN, ÉLJEN, ÉLJEN, ÉLJEN, ÉLJEN, ÉLJEN, ÉLJEN!!!!!
Istenem, de jóóóóóóóóóóóóóóó! Nóczikánk!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
bodza2005

Nóczika! De jó, gartulálok.
Zsembike! szurkolok Neked és csatlakozom az előttem szólókhoz: víz és husi.
Beus ! Te leszel a következő! és Andi, Hanyatka, Szederke, Zsembi, majd Zel és Bodza és Tatu és Kagyló és Katóc , Cyprus, és Finch és Yamita
Remélem nem hagytam ki senkit :)

manoka
manoka71

Halihóóóóóóóóóóóó!

Na most értem haza, és már vetettem is rá magam a gépre, és nem olvastam semmit, csak pörgettem az oldalakat, hol látom Noczi avatarját! És IGEN! Nóczi sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mesélj, milyen érzés?

Annyira örülök! Lassan-lassan mindenkinek összejön!

Ilyen gyorsan jön!!!

Kép
finch

Manóka, úgy legyen! :D Csak kihagytad ám magadat! Rólad se feledkezzünk el. :lol:
katóc

De cuki ez a gólya!!!!!!:D
Visszaolvastam 450-től Nóczikát!;-)
Nem semmi az egész történet...:-)
Olyan jó kis este ez, igez Csajocskák!!!!:D
bodza2005

Bodzi szia!
Ugye milyen jó visszaolvasni?
finch

De édes vagy kisManónk!!!:D:D:D

Ez a rohanó gólya, annyira cuki!!:D

Apánk mit szólt Nóczi?????????:-)
bodza2005

Na szóval Hanyatka, ha a babásodásban nem is tudok segíteni, avatart úgy tudsz feltölteni, hogy a lap tetején bal oldalon a társalgó felirat mellett van két legördíthető ablak és a jobb oldaliban a porfilodat ki tudod választani, és ott legalul tudsz felölteni képet, csak a mérete nem mindegy!
finch

Jaj, nagyon érdekes volt Finchi!
Ismét látszik, hogy nincs ideális helyzet, a SORS vagy ki, hogy nevezi:D dönt az érkezés időpontjáról, ugye?:-)
Most megnéztem a táblázatot olyan szemmel, hogy közülünk miként alakult a babásodás és tényleg a legtöbb Kismami 2. vagy 3. alkalommal kapott Bébikét.:D
bodza2005

Jaaaaaaaj, közben látom, hogy már tudod, csak nem olvastam figyelmesen! Bocsi!
finch

Zsembikém!
Nem látom a kis képeden a szurikátákat!!:lol::lol:
bodza2005

Amikor én elkezdtem olvasni ezt a topilot, kiválasztottam egy felhasználót, nevezett madaran nevűt. Őt is végigolvastam, az ő története sajnos nem túl vidám, ha rákeresel a hozzászólásaira, látod, hogy hány topicban járt már, és szegény lassan-lassan mindegyiket kinőtte. Nagyon sajnálom őt és nagyon szorítok neki, így ismeretlenül, talán butaság. De annyira szeretném, ha sikerülne neki.
finch

De édes vagy Te Finchikém!!!!!!!!:D
bodza2005

Te Bodza!

Tudtad, hogy a Bodza gyógy és fűszernövény???

Tudatos volt a névválasztás?

Mert a gyógy és a fűszer is passzol!!!

Kép
finch

Nóczi, hatalmas gratula!!!! Tudtam, éreztem, hogy Neked sikerült!!!! Nagyon vigyázz magatokra!!!! Pihizz sokat!!! Miért is negatívkodtál???? :D :D

Nekem meg azt mondta amire számítottam. A mensivel együtt távozott. Van mindkét petefészkemben nagy sárgatest. Azt mondta, a sárgatestből úgy látja, hogy kb. 2 napja állt meg a fejlődésben. Én meg mondtam hogy igen, szombaton kezdtem el vérezni rendesen.
De annyira aranyos volt, amikor meglátott. Kinyitotta az ajtót, nem is mondta a nevemet, csak állt lehajtott fejjel. Bementünk, és megkérdezte tök letörten, hogy ugye nem mondja komolyan??? Én meg a könnyeimmel küzködve mondtam, hogy de igen. Teljesen le volt törve. Szóval jól éreztem napközben (elöntött a niagara 4 óra hosszára). Mondtam is a férjemnek, hogy tuti ezt fogja mondani. És ezt is mondta. Éreztem én, hogy valami volt.
Jan. 4-re kaptam időpontot, akkor vesz kenetet, elküld laborba, és utána kezdhetünk is. Azt mondta Apánk, hogy a következő lombiknál más taktikát fog választani. Kíváncsi leszek. Megkérdeztük, hogy a következőnél is ilyesmi esélyre számíthatunk-e és azt mondta igen. Úgyhogy a legközelebbi tuti sikerülni fog. Muszály lesz!

Tali, nekem is inkább a hét eleje lesz a jobb.De alkalmazkodom, egyedül a péntek nem jó.

Bea
beus77

Szia Beus, jó hogy jöttél! Hát mégis volt valami. De ez jóóóó jel, hogy legalább elindult.
Nagyon jó érzés lehet, hogy doki bácsink így együtt érez!

Az ünnepek alatt megerősödsz és a januári tiszta lappal indul. És akkor majd sikerülni fog.
finch

Szépem: ha jól tudom, akkor a Te férjed csinálta meg nekünk a logót ugye? Azért kérdem, mert a kitűző 4*8 cm-es (ebből már lejött a margó, mert ugye nem séltől szélig fog érni a kép). Nagyon jó a DRK felirat, de hogy oldalt ne legyen sok üres hely, ki kéne írni oldalra a jelentését. Megtenné a férjed hogy odaszerkeszti? Sokkal szebb lenne a kitűző. Vagy ha ez nem jó ötlet, akkor valamit ki kéne még találni oldalra, mert túl sok az üres hely. Szélességbe meg nem akarom elnyújtani a képet mert az hülyén néz ki.
Vagy csajocskáim! Várom az ötleteket! Találjuk ki gyorsan! :lol:

Bea
beus77

Nóczi te kis buta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
én is elpityeredtem magam! :cry: de most már ennyire örülök!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ez szuperos!!!

Zsembikém, tényleg nyomjad a husi-sushit! :-) és akkor jobb lesz! ügyi vagy te! vigyázz magadra!

Bodzi, hihetetlen lökött vagy! imádlak :)

naon éhes vagyok, ennem kell valamit!

ja, Cyprus jól van, dolgozik ezerrel!
JÓÉJT Drágaságok!!!!

Kriszta
dobsakriszta

ja, Beus. szerintem a csőrike=gólya mellé kéne tenni a betűket jobb oldalra. Én nem írnám ki mit jelent. aki tudja tudja, aki nem annak nem is kell!
csak egy ötlet....
dobsakriszta

Kriszta, nekem mind1, úgyis jó. Azért mondtam, hogy találjuk ki közösen. Viszont akkor az RK-t nagyobba kellen írni, mert még így sok hely fog kimaradni.

Zsembikém, növesztgesd a tüszőcskéidet!! Egyél sok husi, igyál sok folyadékot, és ne erőltesd most már nagyon magad, nehogy idő előtt szétdurranjanak a petikék! Akkor Apánknak nem lesz mit leszívnia.

Bodzika drága, Te tényleg egy igazi lökött csaj vagy, de nagyon szeretlek!!!

Bea
beus77

Finchikém! :oops: :oops:
bodza2005

Kriszta és Beus!
De jó nekem!!!!:D:D:D
Nagyon köszi!!! Detto!!

Finchi!
Téged is...!!!:D:D

Zavaromban majdnem nagybetűvel írtam a "nekem"-et... :lol: :lol:
bodza2005

Leragad a szemem, jó éjszakát mindenkinek!!!
finch

Nóczi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Albi, simán lehet, én is a 18. héten vettem tutira, hogy azaz ám, Pittike mocorgott :lol: És gratula a kiskrapekhoz!
beber77

Sziasztok Kincsecskéim!

Délben olvastam kicsit, hogy mit írtatok. De moooooost?????? Mi van mááááááá????? Alig bírom követni! Csak kapkodom a fejem.
Ismét sírok, nevetek. Csak most örömömben az összeset!

Nóczi! Gratulálok! Nagyon örülök! Jaaaaj, juhhhéjjjj!! meg minden!

Zsembikém! Milyen jellegű hasi műtétet akartál végrehajtani??? :lol:

Azt hiszem kéne nyitnom még egy babanetet, mert halvány gőzöm sincs, mit írtatok, mert olyan sokat. Na ezt jól megaszontam....

Tatusom! Igazából szerdán derül ki, hogy mi lesz a következő lépés. Akkor megyek Uh-ra. Reményeim szerint a jövő hetet simán fenn tudjuk tölteni. A hétfői palacsintás vagy akármilyenes tali tök jó ötlet. Viszont a péntek utáni kreatívkodásból ki kell maradjak.

Bodza! Én is Gonalt bökök és jó a kedvem. Akkor kéne szólni a gyártónak???

Beus! ugye nekem is jut kitűző? Rizses vagy ananászos? oké....
Egyébként Tibiből a marcipános is nagyon király! Csak ránézek, hopp fél tábla be is ugrik...

Kép
Kép
Kép
zel

Hülyeeeeeeee! Megint itt vihogok ZelAG!!!!:lol::lol:
Nekem is jónak tűnik a hétfő és úgy látom, nagyjából mindnkinek, ha jól rémlik.:D De jóóóóó!
Azt beszéltük Tatu-Beus-Yami, hogy a Mammut csokizdája is tuti lenne, mert az mindenkinek könnyen elérhető (Moszkva) és igen jó kis helynek tűnt, el is férnénk bőven, de kicsit el is tudnánk különÜLNI másoktól, hogy ne kelljen a kis izgi témáinkat végigasszisztálniuk. Naaaaaa?????
Csajok????? Finch, ha nem jössz, öri-hari!!!:D
bodza2005

Köszi Beber!

Kedves Beus!
Örülök, hogy Neked is volt valami... A következő lesz Nálad is a tuti :wink:

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Te, lehet, hogy ez télleg a Gonal???
Beszarás!!:lol::lol:
bodza2005

Ugye nálam is Albika???? :oops: :oops:
bodza2005

Te ugye jössz?? Nem maradhat ki egy rendes tag sem!!!!!!!!!!!!;-):D:D
bodza2005

Mit nem adnék most egy rizsesért vagy egy ananászosért... :roll:
bodza2005

Kedves Bodza és a többi DRC tag!

Én is olyan szívesen mennék a talira, mert annyira de annyira kedvesek vagytok itt mondannyian. De nem merek, mert egy rövid sétán kívül csak az orvosi vizsgálatokra visz el a férjem, és ilyenkor be-benézünk egy-két boltba. Hogy az milyen jó! :) És az is milyen jó lesz, amikor Ti írtok majd a Ti babáitokról. AZért, ha nem bánjátok, küldhetnétek nekem képet Magatokról, a talikról, hogy arcokat is tudjak társítani a sok sok kedves nickhez...

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Na jó, de 1x még bepótolod velünk, ígérd meg!!!:D
Küldök talisakat!;-)
Megírod a mail-címedet priviben?
Puszik Petikének!! Kis mocorgó!!:D
bodza2005

Bodzuska! A homeopátia tud galibát okozni ha nem ésszel használják, de azért kell érteni hozzá, valóban van amit nem is lehet erhesség alatt, de van ami abszolút és tuti ártalmatlan, sőt segíthet, én "nyakaltam" többször is belőle, ha kellett. A magnézium méhizom lazító hatású.

NOCZI!!!!!!!!!!!!!!!! DE JÓ!!!!!!!!!!!!!!!MIlYeN ÉRZÉS???????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PÁrod mit szólt? BArátkozol a gondolattal hogy kettős befutó lesz?

KAtócocska, mi volt a baj a fogaddal de?, megírod priviben?

Igen Albi, buborékolással kezdődik és most már minden nap érezni fogod!!!

bea
öreganyu

noczikám írtam sms-t. :P és nagyon köszönjük a választ.. a férjem rögtön anekdotázni kezdett a férjedről :D hogy milyen aranyos volt, meg milyen jó volt, hogy beszélgetett velünk, stb-stb.

beusom.... :cry: elszorult a szívem ahogy ezt most végigolvastam.. pedig én is hasonló híreket kaptam, valahogy annyira reméltem, hogy a Te 200 sejtes babáid verhetetlenek lesznek.. egyszerűen nem értem.. nem és nem.. mondott valamit, hogy milyen más taktika lesz? puszi neked.. ügyes vagy nagyon! számoljuk együtt januárig a napokat, jó? :D

bodzám rajongásom irántad egyszerűen ragyogó és törhetetlen.

finch, hogy mondod a neved igazából? én mindig fincsi-nek hívlak magamban :lol: jaj, remélem nem baj :oops: pont ma röhögtem, hogy én csekát sem cséká-nak hívtam és a talin ő mondta csékának.. meg cyprus-t sem ciprus-nak ..hanem angolosan szájprusz :lol: :lol: csak én vagyok ilyen hülye? :D

szépem visszajelöltelek!! :P

Zel, jajj de jó, már mindjárt itt vagy!!! azért most is felhívjunk majd a talin és ordítsunk a telefonba??? onnan mellőled?? :D:D:D már úgyis megszoktad!!!! - apropó.. egérke azóta nem tűnt fel kis lakásodban?? ezek vissza szoktak találni..gyorsan 8)

jóéjt lányok mindenkinek..
(még 57-et kell aludni )
yamita

Fiatalanyu!
Köszi!!:D
Én mit fogok írni, ha Te vagy Öreganyu, én Nagyanyóanyu leszek?:lol::lol:
bodza2005

Nóczikám! Juhéj! Most aztán pihizz!
Vendég

Kedves Bodza!
Pü ment.

Kedves Öreganyu!
Köszi. Nagyon örülök.

Kép
albi2000

Jaj, olyan bunkó vagyok, köszönöm Mindenkinek a dicséreteket gyerkőcügyileg!Tudom hogy belőletek nem irigységet vált ki, ezért mertem feltenni, Katócocska is olyan aranyos, úgy szereti Őket, pedig ritkán találkoznak. Látjátok, szép sorban mindenkinek sikerülni fog! Most Nóczi, aztán a Többiek is!!!! Csak ez a bizonytalanság - én tudom -hogy MIKOR MÁN,???????

bea
öreganyu

Megyek alukálni! :D
Most akit ismerek, felidéztem az arcát és jóéjt kívántam :D
ez jó ötlet..jó volt.. próbáljátok ki :P
yamita

Sziasztok!!!
Nóczikám!Juuuuhhhhhéééé!Végre!!!!Ezermillió,billió Gratula!!!!
Tuttam,éreztem.Csak azt nem értem,hogy te miért voltál annyira negatív????Mit éreztél????
Tessék válaszolni!!!!

Finchike!Igen,köszi,már megvan,hogy hogy kell,egyelőre még kicsinyítenem kell,mert iszonyat nagy amit kiválasztottam :)
Képzeld az elején én is madaran-t szúrtam ki magamnak,jó sokáig olvasgattam,de a végén már annyira sajnáltam,hogy minden olyan szerencsétlenül alakul,hogy abbahagytam.

Zsembi!Egyed a hust vazze!!!:)

Manóka!Hogy te milyen aranyos vagy és igen,magadat kifelejtetted a sorból.Irgum burgum :)
hanyatka

Jó éjt Yami ébi!
Puszzz
hanyatka

Bodzácska, hát megalakítunk valami öregnyanyaklubot is...

Mi van az ígért képekkel, he?

bea
öreganyu

Úgy látom sokan a gép előtt-:))

Beusom: úgy sajnálom, annyira biztató volt minden....kiváncsi lennék milyen másféle taktika lesz? Jan. eleje mindjárt itt van, én is azt várom mint a Messiást!!!!
Az azé biztató, h sokunknak elindul.....de majd legközelebb meg is tapad!!!!

Finch: olyan édes az a rohanó gólya, összekaphatná már magát!!!!

Tanúsíthatom, hogy jóóóól néz ki a Csokizda a Mammutban, sokféle finomság van ott.

Zel: hogy van Egér? Nem rosszalkodik????

Yamita: igen, majd felhívjuk Zelt, úgy ahogy szoktuk :lol:

Katóc: Öreganyu most ne figyelj-:)) én a fogorvostól jobban félek mint a nőgyógyásztól, jobbulást a fogadnak!!!

Öreganyu: hát én is Öreganyu leszek, h összejön a bébike

Jajjjj, olyan jó lenne, ha max. 1-2 próbálkozás és mindenki babás lenne :lol:

Anikó
tatulány

Bébi és nem ébi :)
hanyatka

Jaj csajok,itt senki sem öreg,lécci ne öreganyázzatok :)Olyan fiatalok,szépek,jókedvűek vagyunk,a kor nem számít :)

Öreganyu!Nem akarsz te vmi más nevet választani?Ha nem akkor én átkeresztellek :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Tatus?Jó lesz akkor a hétfő????
Mammutos csokizda jó lenne :)
Juj de jó lesz.
Sokan gyertek!!!!
hanyatka

Yamikám!
Te is nyomsz valamit, tuti, mert pont olyan kis dinka vagy, mint mi Zellel!!!:lol::lol:
Nézegettem a teás képeket!!! Elküldtem Albikának is!!
Olyan jó kis csapatocska vagyunk!!!:D
Szeret és ölelés!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
Alukálj jól!!!!!! és szépen!!!!!!!!:D
bodza2005

Beusom!Nagyon szupi csaj vagy,köszönjük a kitüző ügy intézkedést :)
hanyatka

Hanyatocskám!
Azt hittem, az ébi poén, mert ma mindenki bolondos!!:lol::lol:
De jó, hogy itten vagy la!!!!!!:D

Yamitás!
Én is így vagyok vele, de ezen már meg sem lepődöm: "Finch, hogy mondod a neved igazából? Én mindig Fincsi-nek hívlak magamban jaj, remélem nem baj pont ma röhögtem, hogy én Csekát sem Cséká-nak hívtam és a talin ő mondta csékának.. " :lol:
Télleg, Finchike, jó így Neked?:D

Tatus!
Szupi, hogy itt vagy!!:D
Bulizzunk!!!!:D
bodza2005

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: