A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

:lol::lol::lol::lol:
Andikám!!!
bodza2005

Biztosan etetett!!:lol:
Ja, etették!!:lol:
bodza2005

TurbóHanyatom!:D
bodza2005

Kagyló!
Ezt anno hogy csináltad azon a weboldalon, amin ilyet lehet??
Szerettem volna Nektek így írni, de nem jövök rá.
Kép
bodza2005

:lol: :lol: :lol: Etették szegény párát. :lol: :lol: Csak kár, hogy ott volt a csőre a szájában. A férjem szétesett a röhögéstől.

Bodzi de ügyes vagy ezt hogy csináltad "Sziasztok" :lol: ???
andi67

Na telcsiztem és épp értékhatár felett van 4037,28 a francba.
Hivtam Apánkat mondtam neki hogy mindent aláirok és ö mondta hogy ellenzi de nem hagytam magam.

Andi
zsembi

Nagyon törtető vagyok? Már 3szor leakart állitani. Most mennem kell szép állmokat csibéim éjfélkor gondoljatok rám szuri miatt. :)

Andi
zsembi

Óh Zsembi, hogy milyen megpróbáltatásokat produkál az élet. :D
És ez az érték nem mehet lejebb már?? A beültire gondolok.

És akkor most, hogy tovább minden a terv szerint, mert bevállalod így is??
andi67

Nem mosolygót akartam :(
andi67

Bodzikám!Ma nem főzök,mert még maradt a tegnapi borzas csirkemellből...és a túrós piskótából is :)
Juj,alig várom,hogy hazaérjek és nasizzak :)

Zsembikám! :(
Ettől függetlenül szerdán leszívás,igaz?
hanyatka

Zsembi!

Nincsen semmi gond! Ez annyira kicsit haladja meg a határértéket, hogy szinte semmi!!! Tudod, hogy Apánk mennyire lelkiismeretes, de ez nem olyan gáz érték.
Arra azért számíts, hogy altatás után neked repetázni kell infúzióból :lol:
kiscsiko1

Hanyatkám? Mitől borzas a csirkéd?? :D :D
Bocsi egyxerűen nem birok magammal. :lol: :lol:
andi67

Zsembikém!
Nagyon eltökélt vagy Drága!!!:D
Vigyázzon Rád extramód a csibikéd!!!:-)
Mi mind ezerrel szurkolunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
Szerdán meg is puszilgatunk!!! Jó?;-)
Ettél, ittál sokat?! Éppen értékhatár felett, az azért nem olyan rossz talán.
bodza2005

Yamitás!
Dolgozódsz?:-)
bodza2005

Annyira szeretlek titeket. Igen Hanyatkám szerda és kérem sorban a puszikat.
Az infuziót meg szeretem tudtátok hogy nö töle a köröm és a haj? :D

Andi
zsembi

Andikám! Felborzolta a Hanyat a csirkét vagy a csirke idegeit, mert csőr volt a szájában és...:lol:!:lol:
bodza2005

Lehet, hogy a Gonal ilyen hatással bír? Az az új, tehát rá gyanakszom!:lol:
bodza2005

Bodzim most ettem meg egy jó nagy husikát és mindjárt lelökök 2l vizet.
Apa hozott jo filmeket mozizunk mindenkinek szép estét csajocskák.

Nóóóóóóóócziiiiiiiiiiiiiiiiiiii?????????????????????

Andi
zsembi

Ok!
Szép estét!!!! Futottál?
Erre még sosem válaszolátál:lol:!
bodza2005

Ti hogy tudtok ennyit inni???????? :shock: :shock:
bodza2005

De válaszoltam drágám. Nem tudok futni de már nem is lehet szerintem. :) Tornáztam

Andi
zsembi

Én nem tudok inni,örülök ha 2 nap alatt leküldök másfél litert :(

Andikám!Attól borzas a csirkém,hogy a tojásba belereszelek egy krumplit+liszt,hogy jó kis sűrű masszát kapjak és abba forgatom a husi szeleteket :)
Bodzi!Ez kész! Lehet a Gonal az oka :)
hanyatka

Azt hittem, kerülöd a témát... Magamból indultam ki :lol:
bodza2005

Bodzuskám!Segíccsél már,hogy tudok avatar képet feltölteni???
hanyatka

Jaaaaaaaaaj, le sem merem írni, hogy most meg azt olvastam, hogy attól borzalmas...:lol: Fú, az fini lehet nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
bodza2005

A melléklet feltöltésnél nem lehet?
Ha nm, akkor Finch tud ilyeneket szerintem.:D
bodza2005

A nm, az nem négyzetméter, hanem nem akart lenni...
bodza2005

Pár ablakkal korábban leírta nekem Finch, hogy kell idézetet feltenni, abból is ki lehetne indulnod. Én elég béna vagyok ebben. Inkább kézműveskedem, ha lehet.:lol:
bodza2005

Na jó,látom nem akarsz segítkezni :)
:lol: :lol: :lol:
Csak viccelek,okés,akkor majd kérdezem Finchikét,neki is van avatarja.
Mindjárt megyek haza :)
Pusszantás.
:!: :!: :!:
hanyatka

Köszi Hanyat ez jól hangzik, felveszem a menűmbe.

Bodza kész vagyok :lol: :lol: :lol:

Én mindent iszom kb. 3,5 l naponta teát, vizet, limonádét.

Én is próbáltam már ilyen akármiket feltölteni, de nekem sosenem sikerül. Biztos béna vagyok :(
andi67

Bodzim kész vagyok töled :D

Hanyatkám itt vannak jo kis képek http://avatars.jurko.net/36/

Rákattintassz jobb egér tulajdonságok és kimásolod a cimet és azt meg be itt a feltöltésnél cak ügyelni kell hogy kis képet találj.

Andi
zsembi

Ja és a lényeg,hogy miután kisütöttem a husit,fokhagymás tejfölt halmozok rá,erre meg jó adag reszelt sajtot és kicsit rámikrózom vagy sütőzöm :)
hanyatka

Már szaladgál a nyál a számban m1ek eszem egy kis Vadas-marhát. :lol:
andi67

Köszi Zsembi :)
Már meg is találtam,hogy hogy kell,csak egyelőre nagyon nagy a kép :(
Na majd otthon folyt.a kicsinyítéssel :)
hanyatka

Lyó étvágyat Andi baba :)
hanyatka

Hanyatkám még én sem találtam kicsi képet vagyis most beraktam és azt sem akarja mutatni. :(

Andi
zsembi

Juj sikerült felvarázsolni az avatart csak olyan pici hogy alig látszanak a szurikáták. :)

Andi
zsembi

hali csajok :)
micsoda zabagépek vagytok :lol:
bodzikával ebédeltem, olyan jó volt!!!
utána volt kis balhé az irodában, ahol mostmár hogy elpattant bennem valami, jeleztem hogy oké, csak mi lesz ha azt mondom, hogy akkor MOST elegem van és elegánsan felállok??? 8)
(nincs a helyemre senki, jelenleg pótolhatatlan vagyok, iszonyú sok kapcsolattal-céges) beszarás és hangváltás..
bodza, jól behergeltél :lol: :lol: na, úgyhogy ma jó napom volt, asszem már az sem érdekel ha elmérgesedik a helyzet.. kirúgni meg nem tud.. (ügyvéd barátnő leinformálva :D:D:D) szóval kinyitotta pandora szelencéjéééét 8)

jaaj, nem jegyzeteltem ki kérdezte, igen a palástfű-cickafarkat együtt iszom!!

talira a pénteket még én is be tudom vállalni.. a kedd-csüt tuti nem jó! Zel?? neked??

lányok, mi van már noczival?? :( miért nem ír semmit?
yamita

Sziasztok Lányok!

Az a helyzet, hogy reggel nem mertem feljönni a teszt után, mert féltem, hogy felpofoztok, seggberúgtok, leüttök, és örök életemre kiutáltok innen... :lol: :lol: Ugyanis pozitívat pisiltem, de nem ám olyan ímmel-ámmal pozitívat, hanem hót pozitívat, háromszor megnéztem a teszt használatiját, hogy biztos, hogy nem elnéztem valamit, és akkor most mikor pozitív, vagy mi van???? Még fél órával utána is oda-odaszaladtam a teszthez, és azt mondogattam, hogy "basszus, ezt nem hiszem el, ez nem lehet..." :lol: :lol: :lol: Én hülye! :lol:
9x4x4 mili a zsákocska, és még lehet, hogy a másik beültetett porontyból is lesz valami, az még bizonytalan... Na, szóljatok hozzá!

Yami, most néztem ebben a pillanatban a telefonomat, eddig lustiztam, ezért nem reagáltam az SMS-edre, szóval most már itt vagyok, köszönöm, hogy izgultál értem!!! :D

Zsembi, örülök, hogy találkoztunk!!! :D Ne aggódj a hiperstimu miatt, edd a husit, és biztos nem lesz semmi gond!

Köszönöm csajszik a drukkokat!!! Kép Kép
noczi

Nóczi jaaaaaaaaaaaaaaj de jjóóóóóóóóóóóóóóó mostmár gratulálhatunk. :D

Andi
zsembi

Nóczi! Nagyon gratulálok :lol: :lol: :lol:
kiscsiko1

Képzeljétek majdnem hasbaszurtam magam a késsel. Tálcával befelé indultam a szobába közben persze a kés a kezemben magam felé forditva, leoltottam a konyhában a villanyt és nem vettem észra hogy közben a szoba ajtó becsukodott és nekimentem a sötétben, közben a kés meg megszurta a hasamat. :) Jól kipukkasztottam volna magam.

Andi
zsembi

Berakon a Táblicskut ha változás van szóljatok.TÁBLÁZAT

Andi
zsembi

Zsembi, a punkciót Apánk csinálja meg, otthon nem kell házi módszerekkel kisérletezgetni :lol: :lol: :lol:
kiscsiko1

Na látod Nóczikám! :wink: Nagyon örülök. :D

Kislányok! Rátok is ilyen meglepetés vár, mint most Noczira. :wink:

Mivel sokan babásak, és előbb-utóbb mindannyian azok leszünk ezért ajánlok egy jó üzletet, ahol olyanok is vásárolhatnak, akik nem feltétlen köldökig kivágott műanyag kismamarucit akarnak venni a Brendonban, és talán rendelkeznek egy-két, vagy tizenegy-két kg fölösleggel:
http://www.christinamoda.hu/index.php

Kismamikhoz, anyukákhoz lenne egy kérdésem:
Ma este, az előbb, egy buboréksorozatot éreztem amely, pontosan a méhem közepéből jött. Vass doki azt mondta, hogy mostmár hamarosan érezhetem a babamozgást. Szerintetek ez az volt? Nem tudom más babája mennyit mozog, de az én babám elképesztően sokat az UH alatt. Pénteken Vass dokinál szabályszerűen toporzékolt, pedig kisfiú állítólag :wink:

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

TEEEEE NÓCZIIIIlány: miért hitted azt, hogy nem sikerül? Látod atompozitív lett!! HURRÁÁÁ! HURRÁÁÁÁ! De mit éreztél, milyen tünetek voltak? Vagy semmilyen???? VÉÉÉGRE, megtört a novemberi pechszéria :lol: :lol: gratulálok!!!! Mikor mész legközelebb??? Hányadik lombik volt????

Bodzi:
a hormonjaim jók lettek, nem mondta, h mi mennyi, a teljes vérkép még nincs kész...de ez a lényeg paráztam, h nehogy valami legyen, a 17 napos ciklus miatt.

Zsembi: a 4000 épp a határ, megvannak nagyobbodva a petefészkeid??? Nyugi, 2 napig egyél extra húst és extra folyadékot, mi szorítunk nagyon!!!!!

Yamita: ha xar a melóhelyen a helyzet szerezz be Apánktól egy papírt, h lombikkezelés alatt állsz, tedd el és ha szükséges előhúzod. Én is gondolkodok ilyenben...nálunk meg átszervezések lesznek.....kb. a hátam közepére érdekel :cry:

Tali: alakulgat...péntek nemnagyon jó, Zel és Bodzának valszeg leszívás......HÉTFŐŐŐŐŐ????? Hét elején még frissek vagyunk :P

Anikó
tatulány

Noczi! A túlstimu, állítólag amegtapadásnak is jóttesz. :wink:

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Noczi helyett Zsmbinek szól ez az üzi. Bocs :(

Kép
albi2000

Nóczi hipp-hipp-hurrááááááááááááá, én tudtam, éreztem.
A könnyem kicsordul az örömtől. Bravó Nóczi!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Földöntúli boldogság ez!!! Én mondtam ma reggel a Yaminak és Szederkének, hogy tuti van a pocidban valami pozitív. :lol: :lol: :lol: jajj de örülök.
andi67

Elszállt minden, amit írtam. :evil: :evil:

Nóóóóócziiii!!! Jajj, annyira örülök, még a könnyem is kicsordult. :D
És lehet, hogy ketten is lesznek??? Gratulálok!! :D :D :D

Zsembi drága, nagyon szorítok neked millió puszival. :D :D
Szerintem már ne futkározz, inkább pihizz, told a husit, idd a vizet, hátha javíthat még az értékeden. :D
Ja, és Kiscsikónak igaza van, ne házipunkciózz!!! :lol: :lol: :lol:

Bodzikám, én is kész vagyok tőled! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jajjj Csajok, nem ér kajáról beszélni most. Fáj a fél arcom, remélem, hogy csak a kettő injekció helye, és nem komolyabb. :cry: :cry:
katóc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: