A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Öreganyu,

Elbűvülő gyönyörű gyerekek. Köszi a képeket. :D
andi67

Öreganyu!Nagyon szépek,aranyosak a babóid :)A kislányod,mint egy királylány abban a ruhácskában :)
Gratula!!!!
hanyatka

A vérvételes nem 100 %-os. Én is féltem a vetéléstől, mindenki fél, Apánk is mesélt ilyent, de azért ajánlotta hogy hova menjek, és ha jó kezű, gyakorlott szakember szúr, betartja az ember az utasjtásokat, akkor NAGYON NAGYON ritka. Ja elfelejtettem mondani, vedelni kell még a magnéziumot! ÉS azt soha senki nem fogja megmondani hogy ha elment egy baba hogy tényleg ettől ment-e el. Ennél már csak az a 3 hét volt iszonyúbb kivárni mire megjött az eredméyn!

bea
öreganyu

Köszi Hanyatkám az infót.
Jaj Zsembi csakminden rendben legyen!
andi67

Nos???Mikor legyen a tali és hol???
Ha mégis szerda,akkor jó lenne minnél előbb talizni és akkor én is el tudok menni úgy,hogy kb. 7- fél 8ig tudok maradni,attól függ hol leszünk helyileg,mert 8tól van a tánc és előtte még haza kell ugranom emberért :)
hanyatka

Megint itt vagyok pedig most csak olvasgatni akartalak benneteket.

Kiscsikó:Nyugi,majd mi idegeskedünk helyetted!

Katóc:köszi a mensi manót,de nekem még 27én kellene megjönnie az még egy hét,de várom.

Kagyló:látom tényleg nagyon el vagy keseredve,de kérlek nyugodj meg,mert az is fontos lenne.Mi januárban voltunk elősször Apánknál és 2 hete volt az első punkciónk ami mint írtam nem végződött beültivel és most kezdem előrről ha minden rendben tehát mi 10 hónapig csak a papírokat intéztük,pedig én nagyon rajta voltam,hogy minnél előbb kezdhessünk,de hát mindig közbe jött valami mint nálatok.Tehát legyél pozitív ha bele gondolsz még csak 4 hónap telt el nektek tudom,hogy könnyű ezt mondani /magamból kiindulva/de muszáj megnyugodni mindenkinek főlleg a kezdéstől,mert tuti,hogy ez már fél siker a babásodáshoz.

Öreganyu:gyönyörű ez a gyerek :lol:

Zsembi?????

Nóczi:?????????

Kati76
kovacsne.kati

Külföldön (vagyis én csak Ausztráliát tudom jól ) ott már egyáltalán nem használják a magzatvizes vizsgálati módszert, pontosan a vetélés lehetőségének veszélye miatt.

Ott is vérből és genetikai UH vizsgálattal végzik és ha jól tudom 96 %-os megbízhatósággal. Azért nem 100 %-os, mert a vérnek valamilyen részét nem lehet jobban szétszedni az eljárás során. :roll:
andi67

köszi mindenkinek a hozzászólást, véleményt, linket!!!
Öreganyu, nagyon szépek a gyerekek!!!! :D :D :D
talira nekem a péntek jó
Hanyat, ugye Zsembi jól van????

Kriszta
dobsakriszta

Tatus!
Köszi a lyóétvágyat! Szupi volt a tali és fini az ételke!!:D
A piros és kék találkákkal egyetértek és ott leszek!!:D

Andim!
Fogalmazásgátlás...:lol::lol: Ez jóó!:lol:
Nekem sincs most ihletem, de lassan álljunk Neki:D!

Manó!
Jöössz, oszt helyre teszed a dolgokat!:-)

Beus!
Jujj, megkapjuk a magunkét??;-):lol:
De lyóóóó!:D
bodza2005

Bodzikám: de meg ááám!! :lol:

Öreganyu, gyönyörűek a gyerekek!!!

Andi67, nem vagyok én földreszállt angyal, csak segítek mindnekinek. Hogy milyen csokival??? Háááááát, jöhet az ananászos tibi, vagy a másik kedvenc a rizses milka :oops:

Bea
beus77

Jaj, de hülye vagyok, a talit meg nem írtam. Nekem péntek kivételével jó (nekünk az elég húzós nap a munkahelyen), de csak 4 óra után.

Bea
beus77

Részemről tökmindegy a tali, csak beszéljük meg előre....meg hónapok óta arról volt szó, h Zel-hez alkalmazkodunk...majd ő este megmondja a tuttit-:))

Én meg aszittem, h Zsembinek ma már leszívása lesz.

Anikó
tatulány

Én most lelépek. Gyorsan hazamegyek, letusolok és megyek Apánkhoz. Este megírom mi volt, ha esetleg nem jövök, akkor holnap. Addig is pusszantás!!

Bea
beus77

Bodzika!Mi is az a kék meg piros tali???:)
hanyatka

Beus nem pironkodj, a csoki megjegyezve. :D
andi67

Lányok nagyon köszönöm a nyugtató szavakat, tényleg sokat segítettek! Tulajdonképpen igaz, amit leírtatok többen is, csak akkor ott nagyon megijedtem, főként miután (bent) ki volt írva, hogy kismamák nem menjenek át rajta, és utána rám is szóltak miatta. Tudjátok még sosem voltam terhes, és fogalmam sincs mire kell figyelni :oops: Azt sem tudtam idáig, hogy van olyan, hogy védőnő :oops: :oops: :oops:

Manóka, akkor én is biztos ismerlek téged, csak nem tudom, hogy ki vagy :lol: :lol:

Öreganyu, nagyon szépek a gyerekeid, biztosan sokat virgonckodnak :lol:

Zsembinek ha nagyobbak lettek a petefészkei, akkor biztosan elment erre az ösztradiol szint mérésre, hogy megnézzék a hiperstimu fokát (nekem mindig volt).

A magzatvízvizsgálattal kapcsolatban én úgy döntöttem, hogy nem csináltatom meg, Apánk le is harapta a fejemet, de úgy döntöttem, hogy ez a baba csak egészséges lehet és kész.
kiscsiko1

Igen miazaz kék és piros tali :?:
andi67

Sziasztok Lányok!

én voltam az egyik aki kiakadt a "fikázásra". Lehet hogy tényleg túl reagáltam a dolgot, de tényleg rosszul esett.
:oops: :oops:
Én mindig olvaslak Titeket, drukkolok mindenkinek,meg kíváncsi vagyok máshol hogy is megy ez az egész, ki milyen kezelést/gyógyszereket kap.

Köszönöm hogy normálisan álltatok a dologhoz és nagyon drukkolunk ám a másik intézményből is. :) :)
Egyébként tényleg jó kis csapat vagytok, csak így tovább azt hiszem sokan nem tudják min is megyünk keresztül, legalább mi segítsünk egymásnak.

Üdv
MAdrin
madrin

Kiscsikó én abszolút megértelek a magzatvízvizsgálattal kapcsolatos döntésed miatt. Ne csináljuk azt ami a belső megérzésünkkel ellentétes. Én is ezt tenném. :)
És örülök, hogy megnyugodtál a reggeli kaland után. :)
andi67

Szia Madrin!
Nagyon köszönjük,aranyos vagy,hogy írtál.És mi tényleg nem akartunk senkit sem bántani!
Mi is drukkolunk minden babára vágyónak,hogy mielőbb sikerüljön!
hanyatka

Krisztám!
Hát, mit szólsz, hogy ilyen kis dinka lettem?:lol:
Fatestápoló:lol::lol:.

Hanyatom!
De durva! Tök buták voltunk... eddig... de mosz aztán már mindent tudunk!:lol: Látom, nagyon szeretted volna, ha megértjük, hogy mident 2x mondtál!:lol:

Fiatalanyu!
Köszi a beszámolót! :D
Édesek a gyerkőcök!!!:-):-)
Fú, micsoda sztori!!!:-)
A homeopátiára Apánk azt mondja, nem szabad alkalmazni tehesség során, mert kiszámíthatatlan a hatása.
bodza2005

Jól van na,kis disznófülűm,véletlen volt,hogy 2x ment :)
hanyatka

Itt vagyok csajok nagyon édik vagytok hogy igy izgultok de eggyenlöre még én is izgulok 4-kor kelett hivnom a labort hogy mi van az ösztradiollal és azt mondta a néni hogy 3ezer felett volt és most valami higitóba rakták és ujra mérik ugyhogy 5kor telezzek.

Má kész vagyok teljessen szóval azt mondta Apánk hogy ha 4ezer felett lessz akkor irunk egy jegyzökönyvet hogy én ennek ellenére válalom az egésszet. Aranyos volt mert mondta hogy bármi lehet péntekre visszahuzodhat a petefészek és akár beülti is lehet de ha nem legállább leszivja a tojásokat és lefagyasszuk és következö ciklusba minden gyógyszerezés nélkül megkaphatom öket.

Én találkoztam Nóczival :wink:

Hanyatkám tök jo hogy megmutattad a patikát és nem a Déliben vettem észre hogy nincs recept köszi hogy visszavittél Apánkhoz.

Andi
zsembi

kék és piros tali??????MI az????
hanyatka

Szia Madrin!

Mi tényleg nem akartunk megbántani senki, bocsika ha úgy jött ki.
Drukkolunk Nektek továbbra is!!!!!!!! Hiszen egy cipőben járunk.

Anikó
tatulány

Madrin köszönjük és neked is minden jót kivánunk.

Tatukám szerdán lesssz a leszivásom már nagyon várom.

Kiscsikó biztos minden rendben van de azért kiirhatnák a szemetek.

Szederke,Andi,Nóczi én is örülök hogy végre láttalak titeket ha még csak pár szóra is.

Kagylókám léleksimit küldöm de mostmár mindennek simán kell mennie.

Hanyatom miért nem megy el az üzim neked sms?

Andi
zsembi

Zsembi, izgalmas kis napod van. Sajnizom, hogy nem nagyon tudtunk beszélni a bemutatkozáson túl.
Nagyon szorítok neked minden szinten. +++++++++++++++++++++
Akkor a héten még biztos talizunk. Irj majd mik a hírek 5 után.

hanyatkám nem kapunk mi választ erre piros - kék dologra :lol:
andi67

Zsembi: drukkolunk továbbra is, ha Apánk a jkv. ellenére megcsinálja nagy baj nem lehet, látod mindenre megtalálja a megfelelő megoldást.
Kitartás!!!!

Hanyatka: kék és piros tali :lol: :lol: ilyen színekkel emeltem ki, hogy mikor legyen :D

Anikó
tatulány

Zsembikém!Szóra sem érdemes :wink:

És tényleg jó,hogy ott észrevetted,szép mutatvány lett olna a Déliből vissza Apánkhoz :(

5kor nagyon várjuk a híreket!Drukkolok!

Mi van Nóczival???Tucc vmit????
hanyatka

......pár hozzászólással ezelőtt......figyelmetlenül olvasunk? :lol: :oops: :lol: :oops: na lényeg, h jövőhét, hogy melyik nap még kérdéses.

Anikó
tatulány

Azért nem kaptunk választ mert egyszerre írtunk Tatus.

Köszönjük most már értjük. :lol: :lol:
andi67

Nem akarok pletyizni.
Megyek sütök egy husit mert azt sokat kell ennem.
Ja az sms meg azé nem ment el mert nem irtam elé a 06-ot hülyébb má nem leszek.

Andi
zsembi

Jaj Tatus,köszike!Hogy én is milyen kis bugyi vagyok :)Andikám!Megkaptuk :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsembi!Jól mentettél el???Küldöm priviben.
hanyatka

Meghát Hanyatkám, Tatus kiosztott minket.

Ha a Zsembi nem akar pletykálni, akkor a Nóczinál jó hirek vannak, szerintem. Én valahogy ezt érzem. :lol:
andi67

Na jó,megvan a bibi :) Azé elküldtem :)
hanyatka

Nóczi!!!!Gratulálhatunk?????Gyere már!!!
Zsembi!MIlyen vagy :(
hanyatka

csajok, ugye nincs harag? csak hülyéskedtem :lol: :lol:

Núczi: húha, lehet, h a világvégi hangulat babát jelent???? De jóóó lenne!!!!

Anikó
tatulány

Dehogy van Tatusom,ne vicceljjj :)

Nóczi!Te kis ravasz!!!! :wink: :lol: :lol:
hanyatka

Szia Zsembi!

Nekem kétszer is volt 4ezer felett, (egyszer 6ezer), Apánk majd elájult. Aláírtam a riogatós papírt és megcsinálták a punkciót. Egyedül a beültinél kell figyelni, mert ha sokat raknak vissza és az mind megtapad, akkor veszélyes lehet. Kérdeztem, hogy mennyit javasol, de ő nem javasol. Végül virágnyelven megértettem, hogy maximum 2-öt.

Szóval ne izgulj, minden rendben lesz!
kiscsiko1

Én érzem,tutti babás a Nóczink!
hanyatka

Na én lelépek haza, mindenkinek szép estét, izgalomtól menteset. Apánkhozmenőknek drukk!!!!

Én most beszéltem vele, háromszori nekifutásra sikerült megtudnom a vv. eredményét...jó elfoglalt.

Anikó
tatulány

Hűűűűűű, de izgi!!!!!!!!!!
NóciMami!!:D

Hanyat és Andi!
Ti kis csintalanok!!!!:lol:

Mandarin!
Nagyon kedves Tőled, hogy írtál! Köszönjük!:D

Andim!
Azt olvastam, a vért lombikban küldik vizsgálatra (London helyett)...:lol:
bodza2005

Zsembike!
Ránk hozod a szívbajt!
Minden jó lesz, csak edd a k.sok husikát és igyá'!!!
Pussssssssssz!:D

Öreganyu!
Magnéziumot?

Beus!
Én is imádom az említett 2 csokit.:-) Vettük!!!:D:D
bodza2005

Tatus!
Nekem 30-a valószínű punkci, így akkor nem tudok menni.

Hanyat!
Imádlak! :D
bodza2005

Tatus!
Na és jó a véred Tatulány?:-)
bodza2005

Bodzim csibi szerencsét hoz nekem ugyis. :)

Kiscsiko köszi hogy leirtad igy nem vagyok olyan ideges.

Na most tényleg akkora hust sütök mint Apánk tenyere. :D

Hanyatkám édes vagyol. :D

Andi
zsembi

Tatus most akkor mikor kell talizni én is akarok jövöhéten.

Andi
zsembi

Bodzim édes, nem baj én is szoktam hülyeségeket olvasni, mert gyorsan akarom meg mondani.

a múltkor pl. azt mondtam, hogy a férjemnek, hogy nézd csőr van a madár szájában, pedig csak a csőrében lógott valami bogyó. :lol: :lol:

Nekem sem jó 30. Férjem névnap van.
andi67

Zsembikém!
Így van, Csibi gyereket kell, hogy hozzon!!!:D
Kinek a gólya, kinek a Csibi, ugye...:lol:

Tatus!
Elég jó volt Apánknk a véred? :lol:

Hanyat!
Ma mi a menüd?:D:D
bodza2005

Andi!Csőr a madár szájában :lol: :lol: :lol: .....szegény :)
hanyatka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: