A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Mindenkinek szép napot!

Nyunyiiiiiiiiiii
De jóóóóó,végre újra itt!!!Gyere sűrűbben!!!!

Böbe
Boldog névnapot Kép

Az inszem elött csak egyszer kell menni uh-ra,kb a 8-9.napon és akkor meg is mondják mikor lesz a nagy nap!
További jó szurizást neked,ügyi vagy :D ha van kérdésed az inszemmel kapcsolatban nyugodtan tedd fel,szívesen válaszolunk!!

Vic
Fogalmam sincs mi lehet nálad ez a dolog,mert nekem soha nem volt ilyen tünetem stimumentes hónapban!Kitartás a vizsgáig!!mikor is lesz?
gabicsibe

Vic!
Szerintem a saját magad megnyugtatása érdekében azért vegyél egy terhességi tesztet, mert tudomásom szerint az a méhenkívülit is kimutatja. De táncsak nincs méhenkívülid.
Biztos peteérésed van.
Majd számolj be a fejleményekről.

Bobcsike!
1*, kb az inszem előtt 2 nappal még lesz egy uh és talán aznap este 8-kor kell beadni az Ovitrelle tüszőrepesztőt. Tehát még 2* kell menni -UH meg inszem- a BMC-be.
A közelben van a Budapest, vagy más néven Körszálló.
Melyik nap lesz az inszem? Szorítok neked! :lol:
vucuska

Gabicsibe, Vucuska!

Köszi a gyors választ és a köszöntést!

Most csütörtökön megyek uh-ra és akkor remélem megmondják a nagy nap időpontját. De szerintem valószínűleg jövő hét csütörtök vagy péntek lesz.

Vucuska szorítok neked pénteken nagyon!!!!

Kép
bobcsike

Gabi, Vucuska,

Vettem tesztet, de inkább olyan, mintha meg akarna jönni. Fáj a hasam, a derekam, és egyre jobban barnázok. De most dolgozom most nem nagyon tudok tesztelni.

Lehet, hogy felborult egy kicsit a hormonháztarásom, hogy most nem szurizom magam? Megjöhet 2x egy hónapban? Ilyen még sose volt. Majd meglátjuk mi lesz a vége.
vic12

Bobcsike!

Boldog névnapot!!! :D
Előre is köszönöm a drukkolást!
Majd én is szorítok neked, írd meg mindenképpen mikor lesz az inszemed!
vucuska

Elan,

Köszi megkaptam a pü-t. Szintén KIT. A videóról nem hallottam. Szombat. De én az égéstől félek a legjobban, mert tudom, higy nem tudom, és a nyelvet sem tudom igazán. Más ha tételt húzol, mert akkor van időd felkészülni és a többiek nem figyelnek oda. De itt. Idegenk mondjuk, azt se tudják ki vagyok ez legalább jó. De akkor is hót égés a makogás. Meg 5 perc??? Anyám az alatt jó ha egy mondatot összevakarok. Na szép kilátások. Mondjuk valószínüleg nem leszek egyedül, de más legalább a nyelvet tudja. Köszi azért. Bocs, hogy itt válaszolok, de nem tudok pü-t küldeni.
Ugye csak azt buktatják meg aki nem mond semmit? :roll:
vic12

Sziasztok!

Most csak egy gyors bekukk.

Zsókuci, sok boldog Névnapot! Ugyanazt kívánom Neked, amit a szülinapodra!
Ennél szebb virágcsokrot nem találtam! Puszillak!!! :D

Kép

Kép

KépKép
anett_1

Vucuska!

Köszönöm a köszöntést!!! Pénteken val. színűleg meg tudom írni mikor lesz az inszem.

Azt még megkérdezhetném, hogy inszem után meddig kell feküdni vagy pihenni. Úgy hallottam hogy talán táppénzre is kiírhatnak ilyenkor. Mikor lehet menni dolgozni?

Kép
bobcsike

Sziasztok Lányok!

Megjöttem ám, sajna nem maradtam kint:)
Most már elárulhatom Rómában voltunk :D :D
NAgyon nagyon jó volt, párom a repülőtéren tudta meg hogy hova is megyünk:)
Sőt ott tudta meg hoyg jön velünk egy baráti pár is:)
Bár esett egy egész nap az eső, de nem érdekelt mentünk mint a robotok :)
Biztos hogy egyszer vissza kell menni oda annyi a látnivaló.

Persze hogy az örömöm ne legyen teljes, kint jött meg:( iszonyatos görcsök közepette.
MAjd rakok fel fotókat :)

Egyébként üdv az újaknak :)

Anett, jó hogy írtál, nem is gondoltam hoyg ennyire megviselt a dolog, akkor úgy tűnt hoyg egész jól viseltétek...NA nem baj, majd januárban együtt :) :)

nyunyi de jó végre :) REmélem sűrűbben benézel hozánk olyan jó olvasni a pozitív soraidat.

HU LÁnyok olyan sokat írtatok, hogy most fogok belemerűlni az olvasásba.
madrin

Vic, látom nagyon ki vagy a vizsga miatt, megértelek én is nagyon parás voltam.
TAlán egy tanács, ha megakadsz ne akarj görcsösen arról beszélni, ha pl a clark Ádám térről nem jut eszedbe semmmi mond azt hoyg átkeresztezve a a teret az alagúthoz érünk :) vagy hova:)
Tudom baromi nehéz mert én is leragadok egy szónál ha nem tudom, egyébként a KAaakombáknál volt egy helyi idegenvezetőnk egy éde s aranyos csaj aki állítólag angolul beszélt, mi eg ybüdős szót nem értettünk belőle, olyan akkcentusa volt.
Minden angol szó a -val végződütt nála :) Viszont nagyon kedves volt és végülis ez maradt meg bennünk és nem az hogy úristen ezt a 20 mondatot se képes megtanulni.
Biztos vagyok benne hogy el tudsz annyit mondani ami elég lesz a vizsgához, csak ne izgulj annyira, mi drukkolunk :)
madrin

Sziasztok!

Jerika,
Hogy érzed magad? Megint pont elkerüljük egymást, én szerdán megyek.

Bonya,
Nagyon szép eredmény a 7 megtermékenyült petesejt! Drukkolok szerdára!

Kriszti,
Érezzétek jól magatokat! Jelentkezz, ha majd úgy érzed.

Elan,
Az első után, én is rábíztam az egészet a férjemre. A Decát is úgy is ő adta be, most már ezt is. Egész jól megy neki. Én csak a Puregont nyomom. Az ampullával azért még elszórakozunk, egyszer sikerült normálisan letörni.

Pénteken voltam UH-on, akkor 9 tüsző látszott. Felemelte az adagomat 150 Puregonra, és 1 egész Merionalra. Ma ismét voltam, de ma már csak 5 nagyobb tüszőt sorolt fel. 13-14 mm-esek, és 1 12 mm-es. Az értékem is kicsit alacsony volt, ezért újra felemelte az adagot. 200 egység Puregon, és 2 Merional. :roll: Remélem lesz néhány épeszű tüszőm, amit le lehet szívni! Nagyon szeretnék a névnapomra néhány megtermékenyült petesejtet! :lol:

Kép
mofly

Bobcsike!
Én az első és második inszem után 1 napot pihiztem, otthon voltam. De tulképpen ugyanúgy éltem tovább az életem. Én nem tudok egyhelyben megmaradni. De az inszem napján azért pihiztem. Kapsz majd egy zárójelentést és azzal a körzeti doki ki tud írni. Én most pénteken megyek inszemre de én már csütöretöktől elmegyek táppénzre.
Pénteken meg szombat délelőtt fekszek, szombat délután meg megyünk babalátogatóba. Szerintem ennyi pihenés elég. Nem tudom hogy a többi inszemes hogy van ezzel.
Kiváncsi lennék én is hogy a többiek mennyit pihennek/pihentek inszem után, szükség van-e erre.
vucuska

Vucuska,

Én az első inszem után 4 napot pihentem, a másodiknál csak aznap és másnap utána jöttem dolgozni. És ez most is így lesz majd a következőkben. Inszemnél szerintem nem ezen múlik. Lombiknál persze végig fogom feküdni a 2-3 hetet.

Madrin,
Nem hiszed el júniusban a házassági évfordulónkon ugyanígy leptem meg a férjem egy római úttal. És ő is a reptéren tudta meg. :D :D Örülök, hogy jól sikerült az út.
Csak nem te is idegenvezetésből vizsgáztál?????????????????

Csajok, egyre jobban fáj a hasam a petefészkemnél, meg a derekam, meg a hasam. Este megcsinálom a tesztet, ha nem múlik lehet hogy bemegyek reggel a BMC-be.
vic12

Sziasztok LÁnykák!

Zsókuci!

Nagyon boldog névnapot!!!!!!

Gabi
Írtam püt! Írjjj!

Nyunyi
Örülök, hogy végre jelentkeztél és jobban vagy!!!!

Vic
Mikor lesz már ez a vizsga? Mikor lélegezhetsz fel? Megy a drukk!!!

Madrin
Örülök, hogy jól sikerült az utazás!

Bobcsike
"Mindenki másképp csinálja" :lol: az inszem után. Én még csak max. 1 napot pihiztem utána (nem is sikerült), de állítólag abszolút nem ezen múlik.

Jerika
Köszi a hiányolást! Örülök, hogy jól vagy!

Lányok!
Igaz, hogy Kriszti elhagyott örökre minket??????? Nagyon szomorú vagyok!!! Rettentően fog hiányozni!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Bonya
Gratula és megy a drukkkk!!!!

Bobcsike
Bocsi, Te is névnapozol ma?

Boldog névnapot!!!!

Mofly
Mikor lesz a leszívás?? Hogy bírod? De jó, hogy a férjed szúr!

Valaki írta, hogy elvágta a kezét az ampullával. Én is így jártam először, azóta ez a férjem dolga, de neki is csak kendővel engedem.
Vigyázzatok magatokra!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Sziasztok!

Annyira Édesek vagytok köszike mindenkinek a drukkokat !

Nem érzem magam jól, még jó is hogy nem ma volt a beülti.

Talán odafent tudták!!!

Iszonyatosan fáj a hasam péntek óta és a "kaka" egyszerűen megállt nem akar kijönni, pedig már mindent elkövettem.

Már a keserűsót is megittam, de semmi eddig.

A takonykorból kezdek kilábalni szerencsére.

Az a gáz, hogy egyáltalán nemmegy a kaja, nincs étvágyam és nem bírok csak 10 dkg-nyi túrót megenni egész nap még más sem csúszik le .
Sajnos most még a folyadék sem csúszik, pedig nekem azzal nem szokot gond lenni.

Nagyon gyenge vagyok, lázam nincs , de hideg verijtékben van az egész testem ahogy elalszom.

Ez a Morphi törvénye.

Remélem azért minden okés lesz szerdára!!!

Pusszantok mindenkit és szorítok ezerel ám nektek!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok!

Nyunyi!!!!!!!!:D:D:D:D
Végre itt!!!! Kép

Annyira hiányoztál!!!!

Szombaton találkozunk?:D

Kép
nika28

Zsókuci, Bobcsike!!

Boldog Névnapot!!!!! :D :D :D

Kép
nika28

Vic
Valóban nem könnyű egyedül, de sajnos igaz az, hogy csak magadra számíthatsz. Nálunk most elég faramuci a helyzet. Most a párom van mélyponton. Nem tudom, hogy csak a baba miatt vagy egyéb problémák is összeadódtak. Nem beszél! Nem is szokott. Szeretnék segíteni, szeretnék a támasza lenni, de nem hagyja. Dec. 2-án elmegyünk néhány napra pihenni. Remélem kicsit ki tudunk kapcsolni, mert már mi is unjuk, hogy mindig szomorúak vagyunk. Anyumat ma műtötték. Délután vele voltam, de ez még csak bevezető volt egy komolyabb műtéthez. Ennek az évnek már vége lehetne, mert eszméletlen, hogy a mi családunkban csak szörnyű dolgok történnek.
A vizsgával kapcsolatos aggódást is megértem. Szörnyű, ha magyarul vannak is gondolataid, de mindezt angolul nem tudod visszaadni. Nekem is kiadták feladatnak a gyakorlati helyemen, hogy holnap ugorjak be egy laza szinkrontolmácsolásra. ÉÉÉÉÉn, még viccnek is rossz!

Vikkata és esetleg Ppetike, ha olvasod
Nem kaptam privit a múlt héten.
Vendég

Sziasztok!

Törpe!
Remélem,már jobban Vagy! Pár napja én is úgy éreztem mintha jönne a nátha meg a láz, bekaptam hirtelen 800mg c- vitamiint és nem jött ki rajtam...remélem, nem is fog.
Vigyázz Magadra!

Anett!
Köszönöm szépen, hát igen olyan szép ajándék lenne hogy bele sem merek gondolni...most hogy már közeleg az idő elkezdtem magam felkészíteni lelkileg a "rossz kifejltre", de érzem hogy nagyon nehéz lesz ha megint nem sikerül...egyszerűen nem tudom elképzelni hogy nekem sikerülhet... :oops:
Puszillak!!! :lol:

Erika!
Köszike, hát igen mindjárt itt a december...köszi hogy gondolsz Rám! :P

Bonya!
Nagyon rendes férjecskéd van!Szép Tőle hogy írt helyetted!
Gratulálok a 10 petikéhez és a 7 embrióhoz! További sok sikert!
Hát én is szarul voltam a leszívás után, de azért ez tényleg nem lehet kellemes. Meglásd napról napra jobb lesz. Beültetés napján nekem még meg volt dagadva a hasam is rendesen. Szorítok Neked nagyon és igyál mindenképpen!!! Írj hogy hogy Vagy!
Puszillak.

Nyunyi!
Örülök hogy kicsit "visszatértél", remélem ezután gyakrabban olvashatlak! Puszi! :P

Vucuska!
Hát igen, az eredmény jó, örültem is neki , de akkor meg ha nincs semmi miért nem sikerül? Jó, tudom, ez hülye kérdés , nincs rá válasz, de néha olyan nehéz... :wink:
Drukkolok az inszemre!Puszi.

Böbe, Zsókuci!
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Vic!
Jobban Vagy? Remélem! Nekem semmilyen tünetem sincs most hogy nem kapok szurikat, azon kívül hogy szombaton fájt úgy a petefészkem hogy csillagokat láttam...bár lehet hogy nem kellett volna tekéznem de erre már csak utána gondoltam...néha olyan lökött tudok lenni mint akinek teljesen elmentek otthonról... :P
Írj majd hogy mi van Veled.

Bobcsike!
Nekem 6 inszemem volt, az első párnál nem is feküdtem szinte csak max. fél napot, az utolsó kettőnél két napot de a doktor azt mondta nem kell feküdnöm...de szerintem azért jó ha pihengetsz.
Sok sikert kívánok!!!!

Madrin!
De szép lehet Róma...örülök hogy szép hétvégétek volt! :P

Mofly!
Jó lesz az, szerintem az emelt adag megdobja őket, nálam is így volt! Én is 4- et számoltam aztán a következőn már 10 fölött voltak...nem is hittem el aztán jött a leszívás és kiderült hogy 13!
Szóval nagyon szurkolok Neked, kivcsi vagyok mi lesz szerdán!
Talán akkor pénteken leszívás?

Mindenkinek szép estét és sok puszi!!!!

Kép
krisztamili77

Sziasztok,

Na, itt vagyok ám én is, csak eléggé mozgalmas hétvégénk volt, persze csak jó dolgok voltak (étterem, buli, vendégek), de nem igazán jutottam net közelbe, illetve csak kevés időre!
Sok-sok szép dolgot kaptam ajándékba :oops:

Nagyon szépen köszönöm a névnapi köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok! :D:D:D

A kezem nincs sokkal jobban. Visszamentem pénteken a reumatológiára, ahol mondták, hogy amíg ez a mandula-góc van, ne is várjak gyógyulást. Merevítő + újabb 2 doboz gyulladáscsökkentő. Úgy döntöttem, hogy nem szedem be, és a merevítőtől is megszabadultam még pénteken. Nem akarok január végéig gyógyszereken élni, akkor inkább elviselem a fájdalmat, aztán majd a mandulaműtét után beszedem a gyuszicsökkentőket, meg pihentetem (úgyis 2 hétig itthon leszek utána), és ha akkor sem javul, akkor megyek vissza újra. :roll:

Őszintén megdöbbentem, hogy Kriszti teljesen törölte magát a babanetről :shock: Én azt hittem, hogy csak nem jön pár hónapig, és nem szakít meg mindent velünk :shock: :cry:
Ez így olyan végleges… :roll:

Krisztamili,
Hajrá december! :D Nagyon fogok Neked drukkolni! És meglátod, sikerülni fog!!!! Még egy negatív gondolat, és…..kikapsz :lol:

Denika,
Örülök, hogy minden rendben volt a vizsgálaton.

Elan,
Milyen volt a veteránautó kiállítás?

Drága Bonya,
Szívből örülök a jó híreknek! :D:D:D Nemsokára beköltöznek a kicsik a pocidba, és meglátod ott is maradnak úgy 9 hónapig! :D Jó fej volt a férjed, hogy írt ide! :wink:
Próbálj azért minél több fehérjét és folyadékot magadba dönteni, tudom, hogy nehéz, de most ez jobb, mint később egy csapolás… tudnék róla mesélni :roll: :?

Natü,
Nagyon drukkolok, hátha megúszod a műtétet. Ha meg mégsem, akkor gondolj arra, hogy mindezt azért teszed, hogy anyuci lehess. Mi volt ma a kontrollon?

Anett,
Képzeld, a barátainktól is a Daubnerből kaptam tortát :oops: Mondanom sem kell, hogy 3 kg-t híztam, az amúgy is „sovány” alkatomra ez alatt a pár nap alatt :oops: :roll:
Tényleg isteniek ezek a torták, nem tudom, hogy mit csinálnak, de az tuti, hogy arany kezük van ott :D

Kátya,
Drukk a holnapi UH-ra. További jó szurizást! :wink: Örülök, hogy ennyire pozitívan állsz hozzá, meglátod nem kell több stimu, sikerülni fog! :D:D:D

Vucuska,
Küldök petikenövesztőket: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Nemone,
Megy a drukk Neked is! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Böbcsike,
Örülök, hogy újra jelentkeztél!
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK! :D

Kép

Anett,
Ennél szebb virágcsokor nem is kellene. Kiegyeznék a benne megbújt kisbabócával :D:D

Madrin,
Örülök, hogy a rossz idő, és a mensi manó ellenére jól sikerült Róma :D És hogy sikerült a párodat meglepni :D:D

Mofly,
Mikor lesz a névnapod? :wink: Küldök addig is néhány petikenövesztőt: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Gil drága,
Köszönöm! :D Jó Téged is itt látni! :D:D:D Hogy vagy?

Na lépek mára! Szépséges álmokat mindenkinek! :D

Kép

Kép
zsókuci

Böbe, Zsókuci!

Kép

Kép

Nonóka
nonóka

Nonóka,
Nagyon köszönöm! :D:D

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok Lányok,

Előre is bocs, hogy nem írok mindenkinek, de rémesen fáradt vagyok :( Megkezdődött az évvégi hajtás a melóhelyemen, mindenki frusztrált, rohan, és bár igyekszem kiegyensúlyozott és nyugodt maradni (ez többnyire sikerül is), estére nagyon elfáradok.

Nyunyi, nagyon örülök, hogy itt vagy újra! Ha van kedved, mesélhetnél, merre kószáltál. Akár priviben...

Vic, biztosan nem fognak meghúzni, egy csomó minden be fog ugrani, meglátod! Nagyon fogok szurkolni.

Zsókuci, nagyon vacak, hogy nem javul a kezed :( Reméljük, a mandulaműtét tényleg megoldja a problémát. A veteránautó-kiállítás fantasztikus volt, fotók itt:)

Krisztiért vérzik a szívem, nagyon fog hiányozni :(

Most nem megy több, bedőlök az ágyba. Mindenkinek szorítok!!!

Kép
elan

Szép estét!

Így megkésve csatlakoznék a névnapi köszöntésekhez!
Boldog Névnapot!

Milli, Gabi!
Már sokkal jobban vagyok! Vagyis viszonylagos:) Már kevésbé fáj a torkom, de most meg az orrom dugult el! Folyton nem kapok levegőt :lol:

Madrin!
Róma nagy szerelem! Még 5 nap sem elég rá, és szerintem is jóóóóó sokszor vissza kell menni!
Szuper meglepetés lehetett! Párod igen szerencsés! :wink:

Zsókuci
tényleg jobb a kevesebb gyógyszer, ha bírod a fájdalmat!
Remélem nem is lesz olyan vészes!

Elan!
Meddig fogsz dolgozni?
Jajajajaj! Ha ilyen stresszes a hely, lehet nem ártana egy kicsit otthon pihizni!

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!

Gil, Nika, Krisztamili, Zsókuci, Nonóka, Törpehzs

Elnézést hogy tegnap nem tudtam írni, de ezúton is szeretném megköszönni a névnapi köszöntéseket! Nagyon aranyosak vagytok! (bocs ha kihagytam valakit ....)

Zsókuci neked bár egy napot megkésve, de Boldog Névnapot kívánok!!!!

Kép
bobcsike

Jó Reggelt!

Madrin,
Római vakáció? :wink: Ez jó meglepetés volt! Az esőt leszámítva, milyen volt a hőmérséklet?

Vic,
Nagyon szurkolok neked szombatra, hogy végre túl legyél rajta, és egy kicsit fellélegezz!

Gil,
Én írtam, hogy elvágtam az ujjam. Azóta mi is zsepivel törjük le. A tanácsaitok alapján most már ráéreztem hogy kell letörni, így a vége felé. Péntekre "terveztem" a leszívást, de így nem tudom lesz-e belőle valami. Holnap talán kiderül.

Bonya,
Valami vírust kaphattál el? Sajnálom, hogy nem vagy jól. Most nem hiányzik. Hashajtó teát vagy tablettát nem szabad bevenni?

Krisztimamili,
Köszönöm, ez bíztató. Hátha nekem is megdobja az emelt adag.
Jó lenne pénteken a leszívás, mert ha belegondolok, hogy még egy hetet kell szúrkálni, kicsit nyűgös leszek. :roll:

Zsókuci,
Köszönöm, bezsebeltem a növesztőket! Utólag is Boldog Névnapot! Kép
Nekem vasárnap lesz. A kilókkal meg ne is törődj, lényeg, hogy jól érezted magad!

Törpe,
Lassan csak kilábalsz! Küldök mentolos, friss levegőt!!!

Kép
mofly

Zsókuci!

Utólag én is nagyon boldog névnapot kívánok!!!
vucuska

Sziasztok!

köszi a drukkot a vizsgához.

Estére egyre rosszabbul voltam, már jobban fájt a hasam, mint egy sima mensinél. Nem hagyott nyugodni a dolog, ma reggel bementem a BMC-be. Vettek vért , majd 2-re kell visszamennem.
Tegnap megcsináltam a tesztet. De én ilyet még nem láttam: a terhességi teszt, halványabban, mint a másik de pozitív lett. Néztem egy nagyot, mondtam ez baromság, megjött semmi tünetem nincs azonkívül hogy majd leszakad a hasam, és úgy néz ki 2x is megjön. Na ezután megcsináltam a peteérést jelző tesztet, na az is totál pozitív lett. Erre varrjatok gombot. Ennyit ezekről a sz..r tesztekről.
Mostmár egyiknek se fogok hinni. Ez valami hiperérzékeny teszt volt. De a doki szerintem hogy megnyugodjunk elküldött a vérvételre, gondolom azt szeretné kizárni, hogy nem méhenkívüli e.

Én inkább azt gyanítom, most hogy nem vagyok stimu alatt, felborult a szervezetem teljesen. Vagy a másik, hogy a welness-hétvégén az utolsó napon még megvolt egy kicsit, de bementem a vízbe dugóval :) Remélem nem szedtem össze vlmi ....sz..rt.Inkább ettől félek, mert nagyon szeretnénk kezdeni a következő hónapot. Bár lehet, hogy inkább pihenni kéne, nem tudom. Csak a mhem miatt meg jó volna eljutni minél hamarabb a lombikhoz, mert utána jön a főszezon tavasszal és akkor itt elég gáz van.
vic12

Zsókuci, Böbe!

Boldog névnapot nektek.

Lexi,

Jól fog jönni az a pihenés hidd el. Szerintem most ez a legjobb dolog amit tehettek. Kicsit helyrerázódtok lelkileg, és tudtok a másikkal is egy kicsit törődni. Legszívesebben én is lehúznék szabira, de nem tudok, mert már csak 4 napom van. A kolléganőm még idén nem volt + az inszemek miatt nem akarom túlfeszíteni a húrt. Majd a lombiknál. :)
vic12

Hú, Vic, én azért csendben szorítok, hogy igazi pozitív legyen az a teszt, és nem méhenkívüli miatt persze.

Törpe, ha minden rendben alakul, áprilisig szeretnék dolgozni. Általában nem ennyire húzós ám a dolog, csak a hét eleje gázosabb. December közepétől amúgy szabin leszek, majd akkor kipihenem magam :)

Kép
elan

Elan,
köszi, de azért annak kicsi az esélye, és szerintem a doki mondott volna valamit, ha valami olyasmit lát, nem?
vic12

Vic!
Ez nagyon izgalmas! Kiváncsi vagyok nagyon hogy mi van veled és szorítok a pozitív fejleményekért!!!
vucuska

Vic12, így az elején még nem nagyon látszik ám semmi... de nem akarom "beléddumálni", mert tényleg rengeteg mindentől lehet pozitív az a hülye teszt. Csak azért drukkolok.

Kép
elan

Vic! Irtam pü-t!

Zsókuci! Boldog névnapot utólag is!
Nefke

Nefke
nefke

Lexi!

Privi üzi ment.

ppetike.
Vendég

Sziasztok!

Vic!

Na, mizu? Megvan az eredmény? MIt mondtak?

Zsókuci!

Köszi, megpróbálok pozitív lenni de most éppen az elég "negatív" napjaimat élem, de ripsz- ropsz elmúlik! Sajnálom hogy nem javul a kezed. Fránya dolog ez a mandula. Utána jobb lesz mint új korában majd meglátod!
:P Sok puszi!!!!

Mofly!
Nagyon szurkolok, írd ám meg mi volt uh- on holnap! Remélem én is hogy pénteken leszívás.

Törpe!
Hát az orrdugulás nem épp kellemes, én azt utálom a legjobban, főleg amikor lefekszem és nem kapok levegőt...remélem hamar elmúlik, kúráld Magad! Gyors gyógyulást kívánok! :lol:

Puszilok Mindenkit!

Kép
krisztamili77

Valamit elfelejtettem.
Tudnátok nekem segíteni?
Az inzulinrezisztenciáról hallottatok valamit? Tünetek, hol kell a vizsgálatot kérni, stb.
Én már voltam ma a házidokinál de azt mondta ő nem kérheti , beszéljek a nőgyógyásszal.
Érdekelne a véleményetek. Egyébként a Maximában olvastam ma egy cikket abban is volt róla szó és bevette magát a téma az agyamba :P .....
Előre is köszi!!!

Kép
krisztamili77

Sziasztok,

Elan,
Nagyon jók a fotók! Csodásak ezek az autók! :)

Törpe, Böbcsike, Mofly, Vucuska, Vic, Nefke,
Köszi a köszöntést! :D

Mofly,
Áááá, már rég nem érzem jól magam a bőrömben… :roll: Úgyhogy muszáj most már tenni valamit :oops:

Lexi,
Szuper, hogy mentek kikapcsolódni, meglátod, nagyon jó lesz :)

Krisztamili,
Ne akarj mindenképpen okot keresni, biztos nincs semmi inzulinrezisztenciád. És sikerülni fog, és kész! Punktum. Nincs vita. :lol: :wink: Pusszillak drága! :D

Vic???
Aggódom, remélem, jól vagy… :roll:

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Krisztamill
Endokrinologus végzi ezt a vizsgálatot,de van már olyan nőgyógyász aki ezt a szakmát is kitanulta és foglalkozik vele.
Itt bővebb információt találsz
http://www.hipofizis.hu/endokrinologus.php

Vic
Eredmény?

Törpikém jobbulást neked,gyorsan-gyorsan mert lassan itt a nagy nap!!!
gabicsibe

Vic!
Félóránként benézek a babanetre hogy halljak felőled!
Kérlek írj valamit!
Ugye minden rendben?
vucuska

Denika, Bonya!
Ne felejtsétek hogy holnap a folyosóról küldöm a beágyazódást elősegítő pozitív energiákat!!! :D

Madrin!
Örülök hogy jól éreztétek magatokat.
Én biztos nem tudtam volna ennyi ideig titokban tartani a meglepit. A karácsonyi ajándékokat is rögtön megmutogatom annak akinek vettem. :D

Mofly!
Drukkolok hogy nőljenek azok a tüszők és megkapd életed legcsodálatosabb névnpi ajándékát! :lol:

Krisztamilli!
Ez egy nagyon jó kérdés. De nem szabad ezen filozofálni. Ez a mi sorsunk. Hidd el hogy mi sokkal jobban megfogjuk becsülni azt a 9 hónapot és gyerekünket is másképpen fogjuk nevelni. Eljön egyszer a mi időnk.
Én is nagyon sokszor tettem fel magamnak és másoknak is ezt a kérdést hogy miért nem jön már össze. De már nem teszem fel senkinek, magamnak se. Ez van. De én nagyon bízom a BMC összes munkatársában hogy segítenek összehozni ezt/ezeket a gyerkőcöt/-ket. tedd te is ezt! :)
És szerintem ne is idegesítsd magad lehetséges problémákon, ne olvass semmi ilyesmit mert ez ott fog zümmögni az agyadban és lehet hogy az okoz valamiféle gátat. Ezt tapasztalatból mondom. Én 2 évvel -amióta babát szeretnénk- sok ilyen könyvet olvastam és én minden betegséget bebeszéltem magamnak és a férjemnek. Ez is okozott bennem egy iszonyat feszültséget, ami pszichikailag lehet hogy megakadákyozta a beágyazódást. Bárcsak visszapörgethetném az időt, biztos nem olvasnék semmit.
Persze ha megnyugtat mindenképpen nézesd meg magad.

Zsókuci!
Köszi a petikenövesztőket. Már érzem is ahatását mert csiklandozzák a petefészkemet. :D

Elan!
Ha tudsz pihenj sokat és menj el táppénzre! Most a baba a legfontosabb!
vucuska

Jó estét lányok! :lol:

Vucuska
tiszta olyan vagy, mint a párom :lol: egyedül a lánykérést tudta titokban tartani, de a többi ajándékot meglepit folyton elárulja :lol: :lol:

Gabi
igyekszem nagyon! :lol:

Mofly,
Köszönöm!
Kidöltem a mentolos friss levegő szövegenKép :lol:
Megadrukk holnapra:)

Milli,
látom te is mindig addig mész amíg nem találsz valamit amin lehet gondolkodni :lol:
Én erről még nem hallottam...így nem tudok segíteni...de a mi Gabicsibénk úgy látom már segített is! :wink:
Szerintem se aggódj! Tutti minden rendben van!

Elan
ok-ok nem aggódunk tovább :wink: tudsz Te magatokra vigyázni :lol:

Lányok,
nincs valakinek egy felesleges szociológia házidolgozata otthon??? :roll: :wink:
Nem haladok vele :twisted: Borzalmasan alulmotivált vagyok :lol: :lol: [/img]

Törpe

Kép
törpehzs

Törpehzs
A siketek társadalmi beilleszkedéseinek nehézségei című szociológiai házidolgozathoz mit szólsz. 10 oldalas, én írtam. :)

Zsókuci
Csak remélem, hogy jó lesz. Bármi közbe jöhet. Az utolsó nap már ugrott is, mert a holnapi sztrájk miatt a párom egyik konferenciáját áttették arra a napra, amikor mi kikapcsolódni szerettünk volna.
Kíváncsi vagyok mi jön még
Vendég

Beilleszkedéseinek=beilleszkedésének :oops:

HÚ, csajok
Anyut ma elkísértem a kórházba a zárójelentéséért. Mellettünk egy kismama ült, karján a kórházi szalag. Születési dátum: 1991. november 17.
Vendég

Lexi, nem semmi... mondjuk a mi családunkban is van ilyen, keresztanyám 16 évesen szülte meg az unokahugomat, aki szintén nem vesztegette az időt: fiatalabb nálam 2 évvel, és már van 3 gyereke, a legidősebb már 12 éves. Ja, és persze elvált... De a kölykök nagyon jó fejek, és szerintem nagyon jó anyuka. És mindig kéznél van neki egy fiatal nagymama, aki mindenben segít :)

Kép
elan

Sziasztok Lánykák!

Látom jó sokat írtatok tegnap :)
Nem is tudom volt e hozzám kérdés:) De tényleg nagyon jó volt kint Valaki kérdezte hány fok volt szombaton 12-13 fok volt ami ideális várost nézni. Tényleg nehéz volt titokban tartani főleg úgy hogy anyuél el is szólták magukat :8 bár állítólag amilyen figyelmes apárom meg se hallotta :)
Egyébként mindig úgy indulunk neki az ilyen utazásoknak hoyg na ez az uccsó egy darabig, dehát :?

Vucuska kérdezte az inzulin rezisztenciát,párom unokatesójának ez van már gyerekkora óta és most vették észre 30 x évesen :? :?
Szegény nagyon meghízott állítólag ez az egyik jele, most kezelik gyógyszerrel.

Hu még olvasok vissza,
Törpe, én pl írtam egyet az öngyilkosság társadalmi gyökereiről, avagy öngyilkos e a magyar nemzet? :shock:
Jó téma mi? Most gondolkodtam el azon hogy régebben is jó optimista voltam :lol:
madrin

Mindenkinek szép napot!

Vucuska
Úgy érzem ez most neked sikerülni fog,lélekben már felkészültél.Én is ilyen nyogodt és bizakodó voltam amikor elkezdtük a stimut.Tényleg nagyon fontos hogy az ember helyre tegye magát lelkileg és biztos lesz a siker :D

Madrin
Mi is mindíg így mentünk nyaralni és látod egyszer eljön az utolsó utazás :D Ha nem mentek már idén sehova akkor nektek ez volt most az utolsó,majd meglátod :D

Vic
Remélem csak a tanulás köt le és nincs nagyobb probléma!tessék jelentkezni!!!!!
gabicsibe

leendő anyukák,kismamák

Bonya
nagy kalappal mára Kép
gabicsibe

Sziasztok!!!
Tudom, csúnya módon nagyon eltűntem... Bár, ahogy elnéztem nem nagyon hiányoltatok :(

Gratulálok azoknak, akiknek azóta sikerült!!! Sok-sok drukk azoknak, akik előtte állnak!!!!!

Én már lelkileg jól vagyok, fizikailag viszont most éppen nem annyira. A BMC-t nem érem el és nem tudom mit csináljak. Egész normális időre (31 napra) megjött a sikertelen lombik után először, de olyan iszonyú görcseim vannak (nem mensis), hogy nem tudom mire vélni. Fél percig tart, elmúlik majd 10 perc múlva ismét jön. Ez kb. 4 hónapja van így, de csak a mensik első 2 napján. Ha azt mondja a doki, hogy ez a velejárója, akkor elfogadom, tűröm, de remélem, hogy nem más áll a háttérben!
Akinek van endo-ja, az legyen drága, erősítsen meg abban, hogy nem biztos, hogy az van nekem is! :wink: Addig is kitartóan próbálom hívni a BMC-t.

Ezer puszi mindenkinek!!!
süni76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: