A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Jó reggel DRK!

Gondoltam, adok magamról életjelet: sajnos ínhüvely gyulladást kaptam, most is egy kézzel gépelek, de olvaslak Titeket.

Andi, remélem, mostanra meggyógyultál!

Yami, nagyon sajnálom, szerencsére ahogy olvastam, a nehezén már túlvagy! Fel e fejjel és előre!

Zel, én is hallottam ilyenről kamasz korban.

Bodzi, kitűző ügyben szerdán reggel velem is számolj, meg a költséekkel is:-)

Ennyi gépelés fért bele, sok puszi mindenkinek.

Plümek
plümõ

Jó reggelt!

Hát a hétvége nem volt olyan jó, mint a péntek...
Pénteken mi is taliztunk a 30 hónapos :lol: kismamival, meg a kislányával, aki totál ki volt borulva, hogy meleg a tea. :D
Apánk jól ráijesztett a Jóuramra... Kérdezi, hogy megyünk-e vérvételre, vagy magzatvizet veszünk. Hát mivel nálunk kettő srác rosszalkodik itt :D ezért a vérvétel eléggé nem megbízható Apánk szerint. A magzatvízvételnek meg 3% vetélési kockázata van. De végül emellett döntöttünk, mert ez zárja ki rendesen a bajokat. Ti mit csinálnátok????

A túrós piskótátokat simán palancsintának olvastam :lol: és csinált is volna a Jóuram, de nem volt itthon túró... Most meg jó elutazott a lelkem egy konferenciára Warsóba. Nem esik jól....

A sárgatestek még nekem is megvannak, Dévisz reméli, hogy dec 7-re eltűnnek. Én is!!!

Kiscsikó, a hányásod olvasása után én is kidobtam a taccsot és tegnap egész nap fájt a hasim... A szagoktól nem kevésbé vagyok rosszul! Minden büdös :o A férjecském már naon unja...

Tatuka én éppen a teától taccsoltam tegnap, de azért igyad szorgalmasan :lol: A kitűzőt mint Bodzi is mondta nagyban "nyomtuk" mappára. Nagyon édi!

Hanyat, a Sparos profitterolnak már nagy híre van! Nálunk is menő!

Bodzi, a fiúk :lol: :lol: :lol: jól vannak, csak én haldokoltam tegnap egész nap. Remélem ma jól leszek... Bocsika, hogy úgy lerohantunk, de én már kezdtem éhes lenni és olyankor muszáj enni keveset. Zelnek is bocsi!!!!! A találkozásnak egyébként nagyon örültem és egész este azt hajtogattam: ugye milyen aranyosak voltak a csajok! :) :) :)

Yami, Noczi többiek! a 90 nap gyorsan telik, tanusíthatom!!!! Kitartás drágáim!! Veletek vagyok!!!!

Szóval, aki volt ilyen magzatvíz vizsgálaton, az kérem írjon nekem!!! várok minden tapasztalatot és élménybeszámolót!

Finchi, te ne gépelgess!!! gyógyulgass, mert rosszabb lesz, ha erőlteted!

Zelecske, te ki tigris :D :D

Pusszantás!!!!!

Kriszta
dobsakriszta

Ja bocsi, félreolvastam! Plümőnek ment a ne gépelgess! :oops: kicsit korán keltem ma.... és nem látok...
dobsakriszta

Sziasztok!

Nóczi, Yami, Ti reggel mentetek Apánkhoz??? Én csak munka után megyek majd.
Nóczi, le merem fogadni, hogy a reggeli teszted pozitív! :lol: Remélem igazam van, és legalább Te jó hírrel jössz!!!

Kriszta, ezek szerint 7-én mész újra uh-ra??? Űzd el a sárgatestet!!! Ha esetleg nem tűnik el, akkor mi van? Az baj???

Én nem tudom mi van velem, de úúúúúúgy fáj a hasam. Nem mensis hasfájás, és nincs is annyi mensi, mint ilyenkor szokott. Remélem nem talál Apánk semmi gázt du. Kicsit parázok! A teszt negatív, tehát nem valószínű hogy baba van a dologban. :(

Bea
beus77

Beus, igen Dec 7-én megyek dél körül.
Nem mondta Apánk mi van ha nem tűnik el...
Sajnálom a negatív tesztedet!!!! a pocakodat simizd meg! :D
dobsakriszta

Sziasztok Lányok!

Bocsi, eléggé eltűntem az utóbbi napokban, elutaztunk, és nem is láttam számítógépet napokig...

Most próbálok visszaolvasgatni, felvenni a fonalat...

Andi, Yami, Zsembi, Hanyatka!
Örülök, hogy személyesen is találkoztunk, bár nagyon sokat nem tudtunk beszélgetni, és bocsánat, hogy úgy elrohantunk, miután kijöttünk Apánktól, csak igazából a munkahelyemen szupertitkos a küldetés :) így aztán nagyon siettünk...

Remélem minden rendben Veletek, majd írjatok! Velünk minden ok, növögetnek a tüszők, semmi extra, szerdán kell majd menni megint reggel, úgyhogy gondolom akkor majd találkozunk újra! :)

Beus, Yami! Sajnálom, nagyon drukkoltam Nektek! De egészen biztos, hogy a következő sikerülni fog!!!

Nóczi! Gyanús vagy Te nekem...bár úgy lenne! :)

Kismamiknak jó közérzetet kívánok! :))

Lányok! El tudnátok küldeni mailen vagy priviben a D-terv részleteit? Én is nagyon szívesen benne lennék, de valahogy lemaradtam az indulásnál és csak foszlányokat olvasok róla..

Előre is nagyon köszi!

Külön üdv az újaknak!!! (Mondom én, mikor én sem vagyok még olyan régi..), és persze Mindenkinek Minden Jót!!!

Szederke
szederinda04

Sziasztok,

Apánk nagyon -nagyon aranyos volt.. az mondta a büdös francba :lol: mondtuk hogy hát azt.. :D nagyon szépen haladt minden, azt mondta, hogy volt terhesség, (akkora sárgatesteket mutatott a monitoron mint az állat) valsz nem volt genetikai állományuk (szaros ICSI) legközelebb azt mondta több petesejt kell (nekem 4 maradt) hogy ha icsi akkor is lehessen válogatni.. de megértem, hogy elsőre nem mert több hormont adni.. ahogy írtátok az első az tapogatózás.. annak azt mondta, hogy ez szuper eredmény, ne keseredjünk el!!!! dec 12 megyünk konzira. Ja, és már fel is írta a progiszurit..ahogy mondtam neki, hogy az ovitrelle után 8-9nappal kezdett elmúlni minden...
noczikám, alig várom, hogy írj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
beusom, te is számolj be este, hogy mit mondott!!!
lányok, egyszerűen UTÁLOM a munkahelyem..
(bodza most írta, hogy lépjek ki a büdös francba--:D na jó, nem így, de nem tudom megoldani... nem sajnos)
yamita

Sziasztok Lyánykák.

Sajnos reggel nem tudtunk tovább maradni, nekem nem annyira, de az édesemnek annál inkább rohannia kellett a dolgozóba.

Zsembi jó lett volna veled is kicsit közelebbről megismerkedni, de reméljük, hogy hamarosan kötetlenebb keretek között tudunk találkozni mindannyian. :D

Hanyatkám írj majd mi a helyzet a sárgával?!

Mindenkinek köszi jobbulás kívánságokat, sokkal jobban vagyok és a pociban sem befolyásolta kedvezőtlenül a dolgokat ez a fránya nátha.
Még pihizek ma, nehogy visszajöjjön.

Bodzi a citrom termés veszélyben: annyit ittam :lol: A hólátás esőbefulladt?? De kár.

Szeder jó volt veletek is talizni, nagyon édes a férjed is.

Plümek inhüvelyed van, basszus az nagyon tud fájni, köszi, hogy gépeltél azért nekünk. Jobbulást. Szerdán talizunk.

Yami mit mondott Apánk, mi a helyzet és mikor mi fog történni.
Olyan jó volt látni Benneteket is.

Ági hogy vagy?

Katóc Te mikor is indulsz újra???
andi67

Yami, kerülte a te üzid az enyémet, még nem láttam, amikor írtam.

Ezek azért megnyugtató dolgok, még ha az eredmény szempontjából mindegyis. Legalább tudni lehet, hogy elindult valami kedvező. Legközelebb már ezekre is oda tud figyelni Apánk, mert megismerkedett a "használati utmutatásoddal" :lol:

Puszi dec.12. mindjárt itt van. Szerintem nekem is akörül kell majd mennem, ha meglesz az inszem.

Pusszantás
andi67

Yami, úgy sajnálom...., a büdös francba minden rosszal.....

Kép
finch

Yami, én is azt mondom, amit Apánk. A büdös francba! Nem baj, legközelebb tuti sikerülni fog, a progi szuri meghozza hatását. Este mindenképpen beszámolok.

Remélem Nóczi nagyon jó hírrel jön.

Bea
beus77

Szia Beus! Jobban vagy?
finch

Köszönöm kérdésed! Igen, jobban vagyok, napról napra jobb. De kicsit tartok a délutáni uh-tól. Remélem minden rendben lesz.

Bea
beus77

Gyerekek!

szétolvastam a szemem amniocentézis ügyben.... de nem lettem okosabb....

Yamita, hááááááááááát! A fene egye meg!!!! Cyprusnál is ez volt!! reméljük a progi szurik neked is jót tesznek majd!

szia Szederke! jó hogy visszajöttél!

Na menek pihenni...
Kriszta
dobsakriszta

finchi, ettől a macitól már jobb napom lett! :) köszönöm!
beusom, én is remélem, hogy minden rendben lesz Veled..addig is gondolok majd Rád!!!
andikám imádlak, kész felüdülés volt Veletek ökörködni a hideg ajtóban :D:D
yamita

krisztike Te meg vigyázz magatokra nagyon :D
igen, progiszuri, plusz több petike ;)
yamita

sziasztok
:cry: Hát nekem soha nem ír senki sem?Vagy azért vagyok érzékeny mert itt van nálam a télapó?!Jön ma valaki este 17 körül?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Jóóó reggelt!

Yamita: nem vagy egyedül a mh. utálattal, de ki kell tartani...már csak pár hónap!!!!

D.Kriszta: rossz lehet ez a szagérzédenység meg a rókák, de az ikrek gondolom jó sok hormont termelnek....kitartás!!!!

Öreganyu: engem is érdekelne a magzatvízvizsgálatod.....hogy hogy mi a tapasztalat róla, én is öreg róka vagyok, gondolom nekem is fogja szorgalmazni...viszont én nem szeretném :cry:

Katóc: amíg megy a Decapeptyl addig nem lesz mensi???

Hanyatka: Te kis aktív :D milyen elemről működsz?

Beus: elég nagy hormondózist kaptunk, ne aggódj a fura mensi ettől lehet, este majd Apánk megnyugtat!!!

Lehetne tali ügyben javaslatom?
Mivel ZEL-ék jövőhéten vannak pesten egy palacsintázás (vagy más) hétköznap.....és ott megbeszélhetjük a kreatívkodást....mikor? hányan lennénk? ki mivel készüljön stb....

Sztem jelöljünk ki egy napot már most, h tudjuk úgy szervezni a dolgokat!!!!

Zsembikém: remélem megvolt ma a leszívás és ébredezel már!!!!

Anikó
tatulány

Kagyló: a teákról kérdeztél, ugye?
Málnalevélteát szülés előtt szoktak inni, h jobban táguljanak, a többit nem ismerem.

Anikó
tatulány

Yami, örülök, hogy tettszik a macika!
Beus, szorítok neked, hogy du. minden rendben legyen. Este írj, hogy mi volt.

KAGYLÓ!

Kép

Sok szerencsét kívánok neked!

És Noczi!

Kép

Remélem jó hírekkel jössz!

finch

Kagylóka, én megyek Apánkhoz ma 5-6 között. Lehet hogy talizunk! :D :D

Bea
beus77

Sziasztok.
Már rég nem írtam,de olvasni szoktalak benneteket,de hát velem most nem történik semmi csak várom a mensimanót és hogy kezdhessek.Tényleg mi van a pontokkal?mert ugyan azt mondta apánk,hogy ha megjön telefonáljak és még egy kört futunk,de azért bennem motoszkál,hogy mi van ha mégis azt mondja,hogy mégse kezdünk és már megint beleélem magam a kezdésbe.Szóval értitek. :oops:

Beus:Igazán sajnálom én annyira biztos voltam,hogy sikerül még ithon is mondtam,hogy ezt így kell csinálni.....de már látom,hogy tényleg semmi nem biztos csak ha már megszülettet a bébi,de fel a fejjel a következőnek sikerülnie kell.

Yami:sajnálom és én is csak azt tudom mondani,hogy a francba.....

Zsembi:remélem minden oké.Mikor lesz a punkció?Nagyon ügyes vagy és szorítok neked.

Többieknek szép napot.

Kati76
kovacsne.kati

K.Kati, szerintem ne aggódj! Ha Apánkazt mondta futtok még egy kört ha megjön a mensi, akkor nem fogja azt mondani, hogy "bocs, mégsem". Szóval igenis kezdeni fogtok, és karácsonykor ott lesz egy szép pozitív teszt a fa alatt! :wink:

Bea
beus77

Szia Kagyló! hogy vagy? Remélem azért mensinéni nem készít ki teljesen! :lol: PUSZI

K.Kati, apánk nem szokott hülyeségeket beszélni, ne aggódj!

Tatuka, igyexem.... :D

A magzatvízvizsgálattol teljesen összef...tam magam! Megyek is fürdeni :D
dobsakriszta

Málnalevél tea30 g

A málnalevél tea a peteérést támogatja, a petesejt minöségét, a hüvelyi nyálka mennyiségét és minöségét javítja, az ovulációs teszted erösebb és egyértelmübb lesz, a tüszörepedésedet elörébb hozhatja.

A málnalevél teát a ciklus elsö felében a menstruáció elsö napjától a tüszörepedésig igyuk, napi 2-3 csészével. Csészénként 1 teáskanálnyit forrázzunk le és hagyjuk állni 10 percig.
Palástfü tea

30 g

A palástfü segíti a méhnyálkahártya felépülését a medence vérellátásának serkentése által és ezzel pozitívan támogatja a beágyazódást. Ezen kívül hatásosan alkalmazható PMS ellen is, azon az úton is, hogy palástfü teába áztatott törölközöt teszünk a feszülöen fájó cicikre. Különösen alakalmas túlsúllyal küszködök (mint PCOS-ban szenvedök) ciklusának szabályozására.

Ha sárgatest elégtelenségben szenvedsz, azaz a ciklusod második fele rövidebb 12 napnál, akkor a palástfü ezt is megnyújthatja ezzel is javítva az esélyeidet a babásodásra.

Tea formájában fogyasztható a ciklus második felében a tüszörepedéstöl a mensig napi 2-3 csészével.

Pulsatilla vulgaris D6 = kökörcsin

10g globulus

PMS és változókori panaszok ellen, valamint antibakteriális hatása miatt vissza-vissza térő felfázások esetén. A hipofízisen keresztül regulálja a szervezet ösztogén-progeszteron megoszlását. Csökkenti a menstruációs ciklussal összefüggésben fellépő migrént, alhasi görcsöket, depressziót és édességek csillapíthatatlan kívánását. Gesztagénekhez hasonló anyagai által alkalmas a vízlerakódások csökkentésére és a hangulatváltozások szelidítésére a ciklus második felében, amikor is napi 5-10 globulus formájában szedhetjük. Leghatásosabb palástfű teával együttesen alkalmazva, amely a megtermékenyített petesejt beágyazódását segíti.

Ezeket írja róla, én arra lettem volna kiváncsi, hogy van-e valakinek tapasztalata, itta -e és volt-e valami változás, segítetett-e?!

Szerintetek érdemes kipróbálni őket?

kagyló

Kagyló SZERETÜNK, akkor is amikor érzékeny vagy :D

Csatlakozom Tatushoz málnalevél teát szűlés előtt álló anyák isznak.
Jótékony hatással van a méhösszehúzodásokra és enyhíti a görcsöket.

Többi teáról nem hallottam kökörcsin, palástfű .

K.Kati, biztos minden rendben lesz ne aggódj, éld bele magad nyugodtan Apánk nem fog csalódást okozni.
andi67

Kagyló ezt a neten találtad teja ügyben???
andi67

kagyló

Köszi Kagyló már el is olvastam. Köszi, hogy felhítad rá a figyelmünket. Mindig tanul az ember :)
andi67

Szia kagyló,

én is úgy tudtam, hogy a málnalevelet azt szülés előtt..mert alhasi vérbőséget csinál. Cickafarkot meg a palástfüvet én mindig iszom, nekem szebb a bőröm, PONTOS a ciklusom, és jobb az emésztésem tőle.. ezeket figyeltem meg.. ma én is újra kezdtem inni. naponta egy 7decis kancsóval szopogatok el. :)
yamita

Sziasztok!

Yami!
Annyira jó volt olvasni, hogy volt terhesség!!! Ez nagyszerű!!! Akkor mégiscsak nem becsapósak voltak a jelek, hanem igaziak, és akkor a progiszurival ráerősítettek, már nem állíthat meg semmi!!! :lol: :lol:

Melóval kapcsolatban én mindig azt játszotam, hogy minden újabb hónap indulásakor úgy szemlétem a munkatársaimat, hogy úgyis sikerül és már csak pár hétig vagyok...már kezdtem gondolatban összepakolni a cuccaimat, elképzeltem a búcsúzkodást...és a végén könnyes szemmel :lol: arra gondoltam, így visszanézve nem is volt olyan borzasztó ez az egész....elvan a gyerek, ha játszik... :D

Andi!
Gyógyuljál meg jól, mert szerdán megint mehetünk fagyoskodni a bejárat elé.. :D :D :D Férjem is mondta, hogy milyen vicces, milyen klubhangulatban telnek ezek a vizsgálgatós időszakok... :lol:

Hát persze hogy klubhangulat!! DRKlubhangulat!!! :)))

Kagyló! Én most írok Neked!!! :D Remélem már nem vagy elszontyolodva...a teák nagyon jók!!! Palástfüvet én is ittam már cickafarkkal kombinálva, tényleg jó volt!

Én is mindig rosszul érzem magam, hogy nem írok Mindenkinek, de néha tényleg nincs idő jegyzetelni, és akkor mindig valaki(k) kimarad(nak)... :oops: De attól még úgyis mindenkinek drukkolunk!!!

Ja, képzeljétek, ilyen kretén is csak én lehetek!!! Valószínűleg a nagy rohanásban a villamoson felejtettem a mappámat..benne minden nyilatkozat, vizsgálati lap, gyógyszeres lap..próbálok telefonálgatni a BKV-nak és egyben bízom egy jó szándékú emberben, aki olyan kedves lesz, hogy visszajuttatja valahogy...VÁÁÁÁÁ

Szép napot Nektek!
szederinda04

Sziasztok drágáim!

Én is hazaértem,igaz csak fél 11 körül :(
De szerencsém volt mert műtét előtt még behívott.

Andikám!A sárgatest elvileg már nincs ott és képzeld ott a bal oldalon egy tüszőm úgy megugrott,hogy 19 es lett :)MOndta is apánk,hogy azzal ne foglalkozzunk,nem tudja az miért sietett úgy előre,a többiek lassan de szépen növögetnek,átlag 12 és 10 esek :)

Szerdán reggel újra tali,igyexem korábban kelni,hogy többet beszélgethessünk :)

Yami!Sztem nagyon szuper amit apánk mondott és meglásd a következő tutti lesz!

Nóczi,Beus du.án várjuk a híreket.
Jobbulást Andreám:)
Mindenkinek szép napot!
Puszzz
hanyatka

Szederke!Én is sajnálom,hogy nem tudtunk dumcsizni,na de majd szerdán :)
Úh,mappa...elég szomorú :(

Kagyló!
Ne hari,hogy nem reagáltunk kérdésedre,én sajna nem vagyok nagy barátságban a teákkal,de nemcsak a teával,nagyon kevés folyadékot iszom, így nem nagyon tudok hozzászólni :(
hanyatka

Köszike a biztatást mindenkinek.
Kagyló: :lol: :lol: :lol:

Én maradok olvasó üzemmódban...
Mindenkinek kitartást és nagy ölelést küldök :wink:

Várom az infókat,hogy kivel mi történt.

PUSZA MINDENKINEK! :wink:

Kati76
kovacsne.kati

Sziasztok!

Sikerült ma jól felidegesítenem magam! Voltam az APEH-ban reggel, ahol van egy belépőkapu, amin át kell menni (fémdetektoros). Átmentem rajta, majd UTÁNA szóltak, hogy kismamáknak nem kell átmenni rajta. Mondták, hogy nyugodjak meg, nem lesz semmi bajom, olyan az érzékenysége, mint az áruházi csipogóknak, de akkor miért van kiírva, hogy kismamák ne menjenek át rajta? Ja és miért csak bent van ez kiírva, amikor már bejutottál?

10 éve várunk erre a babára, és ha emiatt baja lesz, hát nem tudom mit fogok tenni! Felhívtuk Apánkat, azt mondta vetessek fel jegyzőkönyvet (hát erre baromira nem voltak nyitottak), és ne izguljak. Nektek mi a véleményetek? Totál kivagyok :cry: :cry:
kiscsiko1

Mostmár nem vagyok magam alatt!! :lol: Köszönöm
Próbálok keresni, valamit ami segíti a petesejteket szépen nővögetni, és ami a megtapadásban is jó.Igaz, még nem indultam el, de gondolom előtte egy darabig mindent használni kell, mire kifejti a hatását. Kiváncsi leszek ma mit mond Apánk. Indulás szerintem nem lesz, mert nem igérgetet olyan nagyon, hiszen sokan indulnak most, és nem valószinű, hogy marad hely. Hogy lefoglaljam magamat elkezdek karácsonyi ajándékokat vásárolgatni a családi körnek. Képzeljétek el harmadik napja indulgat meg a menst,és mégcsak ma kezd rendesen. Biztosan a nagy tüszőim miatt ennyire nehéz. Viszont nagyon fáj a hasam, és magam alatt is vagyok. Valójában nagyon bánt, hogy június óta csak Apánkhoz jutottam be, de indulás nem volt. Olyan régóta csinálom, hogy már minden egyes nap kinszenvedés. Bocsika
Egy kicsit padlon vagyok. :oops:

kagyló

Ez szupi Hanyat. Ez nagy tüsző-hajrá. Nekem gyakorlatilag mindkét oldalon egyformák 6-sak 7 db összesen. Ez még csak a 8 nap és 5X 1/2 a szuri. Gyere korán dumcsizni Plümek is jön.

Köszönöm igyexem meggyógyulni szerdáig, egészségesen mégis jobb fagyoskodni. Ma még beparancsolt a drágám az ágyba és nem enged dolgozni. :D (Ilyen egy jó főnök :lol: :lol: :lol: )

Jaj Szeder basszus az egész mappád...
:? Talán leadja valaki a villamos végállomásán. Volt már ilyenre példa.

Nekem egyszer a Stadionnál a táskámat csukta oda a metro ajtó, de úgy, hogy mozdítandi sem lehetett. Gondoltam majd a következőnél kiszedem, de ott a Pillangónál a másik oldalon nyilik az ajtó, és pechemre az Örsön két vágányra érkezhet be a metró. Persze megint a számomra rossz oldalon nyilt, Ott álltam bénán, szorongattam a táskám fülét - röhejes volt - és vissza kelett mennem a Stadionig, hogy végre visszakapjam a táskámat :lol: :lol:

Cickafark és palástfű együtt kipróbálom. Milyen az ize, bár én minden szart megiszom és eszem a nemes cél érdekében.

:lol:
andi67

Plümek!
Jaj, szegénykém! Nevetni fogtok, de az ínhüvelygyuszira is szuper az a Thermasan krém, amit írtam!!! Viszek Neked szerdán!:-)
Beuska nyomja a kitűzőket, az Övé az érdem:-) és a pénz :lol:. Hihi!

Krisztám!
Puszilom a Csajokat!:lol::lol:
Üzenem, hogy csak rosszalkodjanak, de azért a Mamijukat is kíméljék!:D
Nem arra a kismamira gondoltam, aki a kislányával volt, hanem egy másikra, aki ikres 30.hetes (hónapos:lol:).

Ágikám!
Hogy vagy drága?:-)

folytatom az olvasást...
bodza2005

BASSZA MEG kiscsiko!!!!!!!!!!!!!!!
Mi ültünk bent a férjemmel amikor telefonáltál.. és összenéztünk, hogy JÉZUSOM csak nehogy Te legyél.. meg akartam kérdezni apánkat, de az hülyén hangzott volna, hogy István ez kiscsikó volt???? nagyon ideges volt.. nagyon.. úgy mondta a magáét hogy csak na.. de csak finoman..erre én kimondtam, hogy a kurva anyjukat.. és mondtam, hogy én mondhatom..erre ránk mosolygott és mondta, hogy igen erre gondolt.. ő is.
Azt mondta nem tudja mit csinál ha ennek a babának baja lesz..
KÉRDEZD meg hogy milyen erős a sugárzása.. PONTOS számot adjanak, mert aláaknázod az egész rohadt épületet!!!!!
Ne hagyd magad levakarni!!!!!!
(és ne izgulj... az a baba annyira jó helyen van és akar Titeket, nem lesz semmi baj!!!!!!!!!!!!!!!!)
yamita

Kagyló, hogy lehet az, hogy nyár óta nem történt semmi...????
Bocsi, de nem ismerem az előtörténetedet! Mit jelent az,hogy nagyok a túszőid. Már az is baj??
Nem értem. Mesélj.?
andi67

Kagylóka, megértelek.. én már túl is vagyok most egyen, de már haldoklom, hogy mikor lesz január..
bodzától kértem túlélési tippeket, most elmegyünk ebédelni :lol: :lol:
Következő talira eljössz???
yamita

Basszus kiscsikó ez durva, ne hagyd annyiban legyen meg az a jegyzőkönyv!

De ne izgulj szerintem sem lesz semmi baj az égiek is ezt akarják.
andi67

Yamita olyan drága vagy!
Elképzelhetitek, hogy mennyire népszerű voltam az APEH-nál, ragaszkodtam a sugárzás adataihoz, de semmit nem találtak, semmilyen papírjuk nem volt, pedig a főnökük is kijött keresni. Ezek után demonstrálták, hogy ha átmennek rajta kulcssal vagy fémpénzzel, még azt sem jelzi ki. Illetve mondták, hogyha megyek Amerikába, akkor ott még az sem mentség, hogy kismama vagyok. (baromira nem akartam Amerikába menni :evil: ).
A férjem beszélt még egyszer Apánkkal, aki mondta, hogy ez valószínűleg egy mágneses alapon működő gép volt és nem röntgengép, szóval valószínűleg nincsen gond. Apánk egy tündér, úgy törődik az emberekkel, mint semmilyen más orvos!
De azért olyan jó lenne egyszer probléma nélkül csak egy kicsit boldogan nyugodt lenni!

Kagyló! Nem az a lényeg, hogy nem jutottál még odáig, hanem az, hogy most fogsz! Addig is ott a karácsony, élvezzétek ki a párotokkal kettesben, mert utána már nem lesz kettesben karácsony :lol:
kiscsiko1

Andi67
Nem tudtam indulni júniusban mert pont úgy jött meg, hogy mire szabira megy Apánk nem tudott volna indítani, júlisban szabin volt, mire megjött augba addigra 6 napba voltam. Szeptemberbe kiderült, hogy lejártak a leleteim, és újra kell csináltatni. Októberben elkezdtük volna, de mondta, hogy egyenetlenül kezdtek el nőni, itt megbeszéltük, hogy akkor köv hónapban dekával kezdünk. Itt kiderült, hogy van 2 db cisztám diónyi nagyságuak, így elmaradt.Pénteken hívtam erre mondta, hogy hétfőn 16 órakor hívjam hátha pár emberkét el tudd küldeni belőle. Közben emlitettem a cisztákat, így megegyeztünk abban, hogy 17 óra után megyek és megnéz. Nagy valószínűséggel január lesz belőle. De ez még kiderül addig.

kagyló

Zsembike!
Mit mondott/látott Apánk?

Beus!
Várom a Te híreidet si, illeteve Nócziét!:D

Hanyatom!
Ez a táska...
Tök szar lehetett.

Plümek!
Ez nagyon rossz, drukkolok, hogy leadja valaki!

Yamitás!
Mindjárt ebédelünk finit! De jóó!:-)

Kispinty!
K.... a......!!!!!!!!! Barmok!!!!!:( Nagyon mérges vagyok!!!! :twisted: :twisted: :evil: :evil:
De nem lesz baj, megígérem!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
bodza2005

Szederke! Neked szólt persze a mappás!
bodza2005

KIscsikó!!!!:( Nekem is elmesélte szegény Apánk a történteket!Reméljük tényleg egy mágneses alapon működő gép volt és nem röntgengép.
Mikor derül ki tittura???
hanyatka

Mi van kispittyel???

kagyló

Bodzikám!
A táska meg az Andinak szólt :)
hanyatka

Ugye???