Lora: Linus orrán csak hányáskor jött vissza tej, szopi közben még nem!
MMoni: hányszor, meg hányszor átfutott már az agyamon, hogy hol rontottam el a nappali alvást!
Elalszik ő itthon is szopi közben, de csak akkor alszik fél óránál hosszabbat így, ha végig mellette fekszem, és cumizhat… erre meg nem mindig van időm/türelmem, pedig eleinte 1.5 órás szopimaratonokat tartottunk. Kint egyébként mindig többet alszik (1,5-2,5 –3 óra is előfordult!)
Hozzátápi még nem nagy mennyiségű Linusnál. Sütőtökből, almából (szopi után) úgy 2-3 jégkockányi mennyiséget eszik meg, tejcsivel keverve. Hétvégén adtam neki körtét: elsőre egy negyed körtét bevágott, ma meg már egy felet megevett és még elfogadta volna ha tovább kínálom.
Egyébként nem minden változtatja meg a kaki színét (sütőtök, répa. körte), inkább csak az állagát. Az alma sötétítette eddig leginkább!
Róki: mi most úgy állunk, hogy nem tudom a 2.-at mikor lehetne összehozni…
Ágiboldi: alvás:Ilyen szempontból talán ideális a 3-4 év korkülönbség. Addigra már biztosan hosszabb időre rá lehet bízni másra is a gyereket. S akkor talán a nagyizós hétvége alatt addig alhatnék, ameddig én szeretnék… hu de messze van még ez!
Május! De jó, hogy rám szóltál! Kész kabaré volt a hátrakötés, kellett hozzá Linusapu is! Csinálni kell egy „zsebet” a kendő közepére úgy, hogy felteríted egy kb csípőmagasságú helyre, széthúzod a két szélét, oda fekteted, vagy ülteted a gyereket. eléállsz és a kendőt a két szárnál fogva, a gyereket a hátadra húzod, elöl keresztezed, hátul a baba popója alatt megcsomózod. Én már a hátraemelésnél sikítottam segítségért! Linus nagyon élvezte, csak az volt a baj, hogy nem látott előre, nem látta mit csinálok ezért mindig ficánkolt!
Orsi: Olyan vizuálisan írod le a dolgokat, olyan jókat derülök az írásaidon. Ha már Ágiboldi könyvet ír, csatlakozz társszerzőnek!
Van még fogatlan Linuson kívül?