A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jó reggelt!

Timi26, megköszönném, ha elküldenéd. Még nem kaptam meg. :(
Regi, Szeli nagyon édes, most látom, hogy pont egyidősek Pankámmal. Holnap szurira megyünk.

Mi is kész voltunk tegnap. Azt hittem, ebben a taknyos időben Panka alszik egész nap, erre aludt kb. 3x20 percet, azt is a kezemben vagy cicin. Amint ágyba raktam, felébredt. Szerencsére éjjel nem volt gond, megvolt a 8,5 óra alvás.
dettyk

Sziasztok!

Jó reggelt!

Kiskolbi!

Sikerült elolvasni a szüléstörténeted hát meghatódtam
szép és ahogy leírtad nagyon jó.

Bár mindenkié nagyon szép,egy baba születése csak szép lehet.

Regi!
Háát ott is vannak hurkák és pocak is.
Tündér,aranyos ebben a felsőben.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Regi! Nagy gratula a 2 hónaphoz! :D És én ott is látok hurkákat!!!!!! :twisted:

Ma megint sikerült este 8-tól reggel f7-ig aludni. :) Fejni csak egyszer keltem fel.

Viszont tegnap azt vettem észre, hogy lassabban vagy kevesebb tejem termelődik napközben. Ittam, mint a gödény, de két ciciből csak kb. 120-akat tudott szopizni Zsófi baba. Megint csináltam Laktoherb teát, de nem iszom annyit, mint régebben, mert attól is fájt Picikém pocija.
Állandóan azt mondogatom, hogy jó Anya vagyok, és sokáig tudok majd szoptatni. MEg beszélgetek a cicjeimmel, hogy termeljenek sok tejcsit Zsófikának. :shock: :oops:

Kép
Kép
Kép
gremese

Regi! Szelina nagyon szép baba! Olyan, mint Te, csak kicsiben. :D

KTimi! Nagyon klassz lett a hajad! :wink:

Miléna! Sérófotót kérünk!!!!!!!!!!!!!!!

Én még nem jutottam el fodrászhoz.... :oops: Az nekem minimum 3 óra. Már szörnyen nézek ki. Viszont nem hullik a hajam. Még?

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese! Köszi! :D
Nem mindenkinek hullik a haja szülés után!!! Nem törvényszerű! (De ezt kitől is hallottam??? Asszem a védőnő mondta. :roll: Ja! Anyukámnak se hullott!)

Kép

Kép
regcsiken14

Tegnap azért sikerült kicsit kreatívkodnom :lol: . Nekem pl. ez is kikapcsolódás, és feltöltődés.

Ezt csináltam Pankusznak az ágya fölé, összegyúrva a pelenkázó és a függöny motívumait:

Kép

Kép

És itt van az én kis 2 hónaposom :lol:

Kép
dettyk

Jó reggelt !

Regi, Dettyk : mi is holnap megyünk szurira és mind a hármunk babája egyidős. Azaz órákbeni különbség van csak. Mi 16:30-kor születtünk Ti ?

Regi : Szeli gyönyörű és tényleg nagyon hasonlít rád.

Na mennem kell mert megy az üvöltés.

Igaz nem ezt vártam tőle, hogy ma a 2 hónapos hófordulóján ilyen kis gyügi lesz.

Mindenkinek kellemes napot.
20200310173350

Jó reggelt!

K. Timi Jó a hajad nagyon :lol: Én is le szeretném vágatni mert nagyon hullik. Szuri miatt ne aggódj, kicsit bágyadtabb lesz talán és kevesebb lesz az étvágya. Grétusnak volt egy kis hőemelkedése de semmi több.

Miléna Kérünk szépen képet a frizuráról

Regi Amíg ilyen kis édes hurkácskái vannak Szelinának addig ne aggodj, hogy mennyiket eszik :lol: Ő a kevesebbet is jól hasznosítja :lol:

Kiskolbi szép a szüléstörténet

Emese én is voltam így, tök jó amiket csinálsz! Én annyival tettem többet, hogy pár napon keresztül 2 szopi után még fejőgéppel nekiestem a cicimnek. Szinte semmi nem jött ki belölle, de legalább hamarabb elkezdett visszaállni a régi kerékvágásba :roll: Így erősebb volt az inger, hogy nem elég a tejcsi.

Nagyon édesek a babák mint mindig. :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na! Akkor most már megmutatom magamat is kicsiben :wink: :
Kép
(Beszkenneltettem a régi diákat. 8) )

K.Timi! Szeli 11.40-kor született.

Kép

Kép
regcsiken14

T. Kőszegi, én 12.45-kor szültem :lol: .

És Panna is nyűgi :cry:
dettyk

Dettyk! Milyen ügyi vagy!!! :lol:
Bence tündéri! És feláll a haja, mint Zsofkának eleinte!!! (Nem tudom, hogy Te azt láttad-e már!?)

Kép

Kép
regcsiken14

De hülye vagyok!!! Bocs! Szóval Panka!!!!!!!! :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Szeli sírdogál, és elvonta a figyelmemet. :oops: Megyek is etetni!

Kép

Kép
regcsiken14

Köszi Regi, de ő Panna :lol: :lol: :lol: !
(Tény hogy ugyanúgy néz ki, mint anno Bence) :D
Nem láttam, de majd visszakeresem :) .
dettyk

Látom, látod! :)

De jót nevettem! :lol: :lol:
dettyk

Dettyk: ment a privi!

Kép
Kép
timi26

Egyébként sziasztok!

Apa visszament dolgozni, most már sűrűbben és bővebben tudok jönni, csak előbb rendbevágom a lakást és a gyereket!

Kép
Kép
timi26

És látom, Szeli a rangidős ma :lol: :lol: :lol: 50 perccel idősebb, mint Panka :lol: .
dettyk

Regi, Dettyk : akkor mi vagyunk a legfiatalabbak.

Köszi mindenkinek a szuri utáni élményeket.
Remélem nem lesz nagy gond nálunk.

Most, hogy 10-kor kéne egyen a drágám most aluszkál el.
Mindegy felkeltem megtömöm kajoval aztán megyünk kicsit levegőre bár csúnya idő van de kell postára menjek.
20200310173350

Mi is lemegyünk egy kicsit. Veszek olyan Cebion cseppet, amit Timi26 ajánlott. Aztán szerintem jövünk is haza, bár most nem esik, és felszáradt az út, lehet, hogy többet sétálunk. Most Szeli is beájult kaja után... :roll: de majd félálomban felöltöztetem! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!
mi ma kaptuk a szurit, nagyon férfiasan viseltük, csak egy kicsi siás volt:-)
Haza jöttünk játszottunk még egy nagyot és már el is aludt.

Milyen édes minden baba és ezek az anyukák milyen kreativak ( Dettyk)!

Most 180g volt a heti hizás:-) ( múlt hét "csak" 120g, előtte mindig 250g) Már egy kicsit paráztam, hogy elmegy a tejem,vagy nem elég, de most azért megnyugodtam. A homeós bogyó nálam a favorit a tejserkentésben és a fejés, a teák nem segitenek!

Emese én azt is hallottam, hogy nem mindig egyformán termelnek a cicik! Nyugi!

Regi Szelike tiszta anyuka!

Nem megy a kakilás! Mit csináljak?Kamillateát adjak neki?Nem akarom állandóan hőmérőzni, mert úgy menne a dolog, de mi van ha rászokik.
Volt valakinek ilyen problémája?

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok csajok Úgy látom mindenki el van. Érdekes ez a tejci téma mert 2-3 napja nekem is kevesebb van. A páromat most küldtem el homeo bogyeszokért, remélem jó lesz. A BCG már mindenkinél kijött, az én drágámnál még alig látszik valami. Ja és nyügi mentes szép napot.

Kép
hajagosné szabó éva

Heni: cukros kamillateát adj neki. Nekünk bejött!

Minden baba és minden mama nagyon cuki!
Bea is nagyon édes. Era, annyira örülök, hogy jól alakultak nálatok a dolgok!!! :D

Gremese: nem semmi a pólód!!! :D :D :D

Szombaton bevásároltam pelust. 2 nagy csomaggal vettem, ne kelljen mindig szaladgálni. Ebből kifolyólag az egyik csomagból MAXIT vettem, nehogy kicsi legyen majd a MIDI. Hát meg kell mondjam nem nagy rá!!!
Ja, és egy 74-es bodyt is vettem, mert a 62-eket mind el kellett már tennem. Hááát, ha nem lett volna ráírva a mérete nem hittem volna el, hogy 74-es. Ugyanis az sem nagy!
A 2,5 éves unokahúgom hord 92-es rucikat, szerintem lassan kölcsön is tudunk adni nekik kinőtteket!!! :shock: :shock:

Horcsog: már leszakad a pofám, hogy mindig csak ígérgetem a látogatást, de úgy néz ki, a héten sem tudunk menni, mert mindkét gyerkőc orra folyik. A bacikat meg nem szeretnénk odavinni nektek! Sorry!!! :( :(

Kép
Kép
timi26

Béna vagyok képet nem tudok küldeni, de azért próbálkozom.

Kép
hajagosné szabó éva

Éva: ne aggódj, BCG szempontjából mi is későn érő típus vagyunk. Nekünk is csak pár napja fakadt ki.

Kép
Kép
timi26

Kép
hajagosné szabó éva

Annyi képem van hogy kell kicsinyiteni, ezt a férjem csinálta.

Kép
hajagosné szabó éva

még nálunk sem fakadt ki a bcg oltás

Heni
KépKép
heni81

Kép

Kép
hajagosné szabó éva

Már tudom csak olvasnom kellenne néha! Kép

Kép
hajagosné szabó éva

Ez az utolsó Kép
hajagosné szabó éva

Még egy kérdés Megkapta már valaki a postán rendelt pihenőszéket?(játsszvelem)

Kép
hajagosné szabó éva

Éva: gyönyörű szemei vannak Valternak!!!

Kép
Kép
timi26

Gremese: akartam már kérdezni, hogy neked milyen munkád van, amit otthon is tudsz végezni?

Nem tudtok valami internetes munkát? Mert az okés, hogy néha besegítek a családnak, de csak szívességből, abból meg nem lehet pelenkát venni!!!

Kép
Kép
timi26

Helló, Lányok!
Várom a gyerekorvost... vállalom, hogy én leszek a topik Fő Panaszkodója, de rettenetes napjaink és estéink vannak újabban. Tegnapelőtt 2, tegnap 3 (!!!) órát sírt Ádám egyfolytában, amikor le akartuk fektetni. Mindezt minden előzmény nélkül, mert eddig az elalvással semmi gond nem volt, letettük még ébren, puszik-simik, kicsit nézelődött, elaludt magától. Nem tudom, mi az ok és mi az okozat, de napközben egész nap szinte nyűgös, keveseket alszik. A pocitól nem tud elaludni, ha fél óra altatás után mégis sikerül, alszik vagy fél órát és kezdődik az egész elölről.
Értem én, hogy vannak alvászavaros babák, de hát eddig nem volt az! Ja és mindkét ilyen átsírt este után átaludta az éjszakát, amit én nagyon korainak tartok tőle (nekem sem jó, mert így egyrészt 2 óránként felébredek, mi van a gyerekkel, másrészt fejni fel kell kelni, de az tovább tart, ráadásul a jobb mellem nem hagyja magát kifejni, így fél óra maszírozás után megunom, és visszafekszem, félve attól, hogy pár óra múlvára bekeményedik).
Ez van. :shock:

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Regi!
dE aranyos voltál picinek :) Így nem hasonlít annyira Rád Szelina szerintem :)

Irina!
Szerintem nyugodtan vidd gyerekek közé,hisz anyatejes baba kisebb az esélye jóval h. bármit elkap.Mírának múltkor hörghurutja volt,dokinő parázott rendesen Bálint el ne kapja,de semmi baja nem lett.Pedig Míra direkt köhögött rá néha :evil:
környéken műv.ház nincs?pesten általában szoktak lenni Ringatók,zenebölcsik hetente 1-2* Ha ádi még nem is,Te lehet h. élveznéd :)

Sense!
mikor Míra ilyen pici volt akkor szinte sehova nem mentem ,mert nem tudtam "egyedül hagyni".Aztán 1-2* beszabadultam egyedül pestre és olyan jó volt :) később meg együtt bkocsival vonatoztunk :)

Emese!
Gyönyörű hurkái vannak Zsófinak :) poló :lol:

Kolbi!
Szép szülésed volt Neked is :) olyan jó volt olvasni :)

Dettyk!
Nagyon szépet csináltál :)

Nyekrit!
Köszönöm szépen az infókat,

Anitja!
Amit a talira csináltál diós finomságot,a receptjét leírnád?Napo óta ennék de nem emlékszem h. mézzel vagy cukorral csináltad :oops:

Hné Évi!
Gyönyörű szemei vannak Valternak :)

Tegnap dilinapunk volt.Bálintnak semmi sem volt jó :( még szopizni sem akart :( cumival a szájában persze jól elvolt :evil: Ma meg álomszuszék :shock: reggel meg vmi esett,vissza kellett fordulnunk az esernyőért :(

vera
[/b]

KépKép
viranka

A babák a képeken gyönyörűségesek, odáig meg vissza vagyok tőlük! :lol:

Kép
Kép
irina

Irina!
Nem alvászavaros Ádi,egyeószerűen vannak napok amikor ők is "megbolondulnak" vmitől.ez lehet a front,vagy jön a foga,vagy egyszerűen ő is "bal lábbal kelt fel", a pelenka nem úgy áll rajta, a bodynak a címkéja piszkálja,az is lehet h. csak érzi rajtad a feszültséget.Ha ide leírod minden panaszodat akkor majd megszűnik és újra tündér nyugodt babád lesz.tegnap már azon a szinten voltam én is h. vhonnan szerzek Vibrocul kúpot mert már nem bírom.
S különben is panaszkodni kell,írd ki magadból vki csak ad vmi jó okos ötletet :)
Cumitok van? (Mírának 2 hós korában adtam,addig ellene voltam,és sokat segített,no persze nem egész nap volt a szájában)

KépKép
viranka

Viranka, köszi! Eléggé meg vagyok borulva...
Mire jó a Vibrocul? Mi tegnap feltettünk egy Germicidet, de mivel Ádám fáradt volt (és nem lázas, és kivételesen nem a pocija fájt, azt már jól ismerjük), nem hatott, folytatta a sírást, ahol abbahagyta. Órákon át... Ja és semmivel nem tudtuk megnyugtatni, ha otthagytuk pár percre, annál jobban sírt, végül a fáradtságtól aludt el.
Cumi, jó, hogy kérdezed: eddig mindig kapott estére, szépen el is aludt vele (mindig úgy aludt el, mint a kisangyal, némi nézelődés, és paff), most van, hogy sikoltani kezd, ha megpróbáljuk ilyenkor a szájába tenni. Napközben még inkább elviseli, de egyre kevésbé. Oké, helyette bekapja a kezefejét, de attól is beidegesedik.
Ha én ezt az egészet érteném...

Kép
Kép
irina

Irina: egy kis tea sem nyugtatja meg? Én napokig találgattam mi baja lehet Viktorkának, amikor nagyon sír! Adtam neki kaját, kiköpte, adtam neki cumit, kiköpte. Pelus tiszta volt, ruhája nem volt vizes. Aztán egyszer kezembe akadt a teás cumisüveg. Na akkor jöttem rá, hogy basszus, ez a gyerek szomjas!

Vagy a Panadolt próbáltátok már? Az is nyugtató hatású. Viktorka 1,5 millitől fél órán belül beájul, ha nyűgös hangulatban van.

Kép
Kép
timi26

Timi26, nagyon köszi a tippeket!
Ha szomjas, nem a cici kéne neki (a tej eleje is szomjoltó, nem)? Tegnap 2 óra sírás után még egyszer mellre tettem, épp azért, hogy már az ordítástól biztos kiszáradt, de csak egy kicsit szopizott. Teát még csak kétszer próbáltam neki adni, de le sem nyelte (igaz, cukor nélkül), meg kicsit félek, hogy a cumisüveg bezavarna a szoptatásba.
Panadol? Majd rákérdezek a dokinál, ha megérkezik.

Kép
Kép
irina

Sziasztok!
Ha megengeditek, akkor csatlakoznék hozzátok. Az én lányom , Elina szeptember 14-én 00-35-kor született a Péterfy-ben.

Szoktalak Titeket olvasni, de eddig magam sem tudom miért nem írtam.
Mi múlt héten csütörtökön kaptuk meg a 2. hónapos oltást. Szerencsére nem viselte meg a Linust, inkább csak bágyadt volt és többet aludt.
Szerencsére tejem van, de a 6. hét körül picit bepánikoltam, mert nem volt elég. Így azóta éjjel kelek és fejek, amit ha kér másnap megkap. Ha meg nem kér, akkor megy a fagyasztóba.
Képzeljétek 1 hete rátaláltam a Maci kávéra és azóta csak nagyon ritkán és akkor is csak kevés pótlást kell adjak. Nektek van ilyen tapasztalatotok?

Ti mibe fagyasszátok le a tejet? Én poharakba fagyasztom, de gondoltam kipróbálom a zacskót is. Azt próbálta valamelyikőtök?

irina: Ez nagyon kemény lehet, le a kalappal előtted és a sorstársaid előtt. Nekem a szívem szakad meg, ha nem lakik jól és emiatt sír. Rohanok, mint az őrült, hogy elkészítsem a pótlást. Ha nem tudnám, hogy mi baja, vagy nem tudnék rajta segíteni bele sem tudok gondolni, hogy milyen megterhelő lehet ez lelkileg neked. OK, hogy el fog múlni, de egy-egy sírásnál 1-2 perc is az örökké valóság lehet. KITARTÁS! Lélekben veled vagyunk!
Én a megmagyarázhatatlan sírásokra a következőket tettem:
- Megismertettem a cumival, pedig mennyire elleneztem, ha tudnád!
- Az ágyban a feje alatt lévő pelusra bukott és véletlenül nem cseréltem ki. Neki persze nem tetszett a szaga és amiatt nyűglődött. Na erre mire rájöttem!
- Beletettem a babakocsiba és körbeburkoltam és tologattam. Nagyon tetszett neki. Amúgy imád a levegőn lenni. Nektek az nem jön be ilyenkor?
- Van úgy, hogy nálam semmi nem jó, ilyenkor bevallom tök ideg vagyok, hogy mi a fene baja van. Jön apa és minden OK. Szinte azonnal elalszik. Na azért ez igaz fordítva is! :)
- Nem száraz a bőre? Egy kolléganőm kisfiának ki volt száradva a lábszára és dörzsölte a rugi és emiatt sírdogált állandóan, viszketett neki. Ez most jutott az eszembe...

Hú, ez bő lére eresztettem! :roll:

Juli

Kép
ajulia

Irina!

Homeos nyugtató kúp,azt hiszem Silka használta,de nem esküszöm meg rá.

Szia Juli!
mesélj még magatokról :)

mék mert Míra hiányol :)

KépKép
viranka

Sziasztok Mammikák!
Olvaslak ám Titeket, de írni nem nagyon tudok: szóval tart a Kisfiam.
Komolyan, annyit beszél, hogy az csak na, én meg élvezem minden percét :lol:

Kiskolbi! Köszi a szüléstörténetet, nagyon megható volt, Máté büszke lehet az Anyucijára! :lol:

Regi! nagyon édes Szeli, gyönyörű Kislány.
Én is "hosszúhajpárti" vagyok, sztem kevesebb vele a gond, például nem lehet elaludni :lol:

Dettyk! Nagyon ügyi vagy, aranyos lett a rajzod, és micsoda Hajasbabád van :lol: Noelnak is kezd nőni a haja (eddig csak hullott :shock: ), és mintha pöndörödne kicsit (Apucinak gyönyörű "csigái" vannak, remélem azt örökölte, nem az én ritka vékonyszálú hajamat)

Évi! Csinos Kispasi Valter!

Viranka! egy evőkanál olajjal kicsit! (megéghet!) megpirítom a diódarabokat, majd CUKROT szórok rá és addig kevergetem amíg a cukor nem karamellizálódik rá a dióra. Kihül és máris ehető :lol:

Irina! Nagyon sajnálom, hogy ilyen nehéz napjaitok vannak :( Nem is tudom mit mondjak, kitartást kívánok Neked!
Viszont! Nem akarok tápos mumus lenni, de amióta mi pótolunk nagyon kiegyensúlyozottak a napjaink. Szoptatok is (mindig azzal kezdem, sőt éjjel csak szopi van), így megvan a közelség, meg az anyatej fontos összetevői, de utána tápizunk, általában 110-150ml-t (fogalmam sincs a cicimből mennyit eszik :shock: ) és az robbanásszerűen megindítja a kakit, nagyon szép darabosakat kakil már (a teától egy kicsit nyákos volt, inkább fosi, már nem is adok neki) és utána jókedvű, elégedett, mosolygós, mondókázós :lol: Baba. Nem kell neki se zenélő forgó, se játszószőnyeg, igaz akkor Vele vagyok, de van, hogy az ülcsiben (Timi után... :lol: ) elüldögél magában. Szóval remélem nem szóltam el magam (sokszor jártam úgy, hogy leírtam ide vmit és utána pont az ellenkezője lett :twisted: ) de örülök, hogy így alakult. Nem görcsölök a szopi miatt, egyébként nem lett kevesebb a tejem, és nem utasítja el a cicit, nagyon szeret továbbra is szopizni, pedig a cumisüveghez képest csak csordogál a ciciből a hami. Na csak azért írtam le, hogy hátha másnak is segít ez a megoldás később ha csökken a tejecske, vagy nő a csemete étvágya :lol: Nem dicsekedni akartam egyáltalán!!! Csak az az érzésem, hogy ez a "Szoptatásért kampány", ami most Magyarországon van, nagyon befolyásolja az Anyukákat (ugye én is szegény Noelt éheztettem majdnem 1 hónapig :oops: , mert csak a cicit erőltettem, kizárólag szoptatni akartam :roll: )

Ja! Ha tudok, teszek fel "mondókázós" videót Noelről a gmailre.

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Üdv a kiscsapatban Ajulia! Én az eleje óta iszom a "macikávét" sőt csak azt iszom, koffeinest nem, rajtam az sem segít :( , bár lehet ha nem innám, meg nem szedném a homeós bogyeszt, meg nem innám a szopis teát, amit már én kevertem ki, mint egy igazi boszi :lol: (csalán, édeskömény, ánizs, kecskeruta, orbáncfű, citromfű) még ennyi tejem sem lenne... :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Ja! mégegy! Anyukám mesélte és bejött: a pelust amit a kis teste alá teszek lefekvéskor felmelegítem neki előtte a konvektoron, imádja :lol: , rögtön elalszik tőle. ... hátha másnak is bejön...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Éva! Micsoda gyönyörű pofi!

Viranka! Ha hirtelen ránéz az ember, olyan, mint én, de részleteiben meg nagyon apja lánya! :)
Cukorral!!!

Irina! Nem lehet, hogy csak kezd kevesebb lenni a nappali alvásigénye, és tér át az éjszakaira??? Szelinek is egyik napról a másikra órákkal kevesebb lett nappal az alvásigénye, viszont éjjel végig alszik.

Kép

Kép
regcsiken14

Irina! Szerintem nyugodj meg!!! Bár könnyű ezt mondani, de ne parázz, hogy Ádinak baja van! Nyugi! Teljesen egészséges baba, és nincs vele semmi baj!!! Ha egy kicsit nyügisebb napja van, nem jelent semmit!!! Hidd el!!!

Anitja! Dettó: leírok valamit, tuti nem úgy lesz... :twisted:
Én is emiatt éheztettem Szelit 11 napig... És még azt mondják, hogy nem várják el az anyukáktól, hogy szoptassanak... nem, a francokat nem... :evil: Aztán nekem még tejbelövellésem se volt, de csak azt hajtogatják, hogy fejben dől el... na, nekem innentől kezdve ezt ne mondja senki! Na, kiadtam magamból... :twisted:

:D

Kép

Kép
regcsiken14

Irina: ha cumisüveget nem akarsz, próbáld meg kiskanállal, vagy Infacolos cseppentővel adni a teát. Vagy sima forralt vizet. (lehűtve). Lehet, hogy pár korty is elég lenne. Persze én is csak tapogatózom, mi lehet a gond nálatok, de inkább mindent leírok, ami eszembe jut, hátha valami bejön belőle!
Számolj be majd, mit mondott a doki!

Ajulia: sziasztok! Írjál még magatokról és képeket is akarunk! Mindjárt elküldöm neked a gmail címünket is. Oda tegyél fel képet, amit Mmarica feltölt az iwiwre!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Összeszedtem magam kicsit.
Nagyon rendesek voltatok, hogy írtatok a másik topikba.
Igazából azért titokzatoskodtam annyira, mert meg akartalak titeket kímélni attól, hogy elolvassátok Tündiék történetét, de nem sikerült. Gondoltam elég, ha csak én vagy tőle kiborulva.

De Tündi nagyon remek csajszi és tudom, hogy a sebek begyógyulnak és jönni fog a következő baba is.

Nem tudom én miért kapok ennyi rossz hírt (sajnos a múlt héten továbbiak is voltak), de talán azért is, hogy még jobban értékeljem a saját életem és kisbabám és levetkőzzem a kialakulóban lévő depim...

szval próbálok visszaolvasni.......

KépKép
KépKép
fleur

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: