Sziasztok Mammikák!
Olvaslak ám Titeket, de írni nem nagyon tudok: szóval tart a Kisfiam.
Komolyan, annyit beszél, hogy az csak na, én meg élvezem minden percét
Kiskolbi! Köszi a szüléstörténetet, nagyon megható volt, Máté büszke lehet az Anyucijára!
Regi! nagyon édes Szeli, gyönyörű Kislány.
Én is "hosszúhajpárti" vagyok, sztem kevesebb vele a gond, például nem lehet elaludni
Dettyk! Nagyon ügyi vagy, aranyos lett a rajzod, és micsoda Hajasbabád van

Noelnak is kezd nőni a haja (eddig csak hullott

), és mintha pöndörödne kicsit (Apucinak gyönyörű "csigái" vannak, remélem azt örökölte, nem az én ritka vékonyszálú hajamat)
Évi! Csinos Kispasi Valter!
Viranka! egy evőkanál olajjal kicsit! (megéghet!) megpirítom a diódarabokat, majd CUKROT szórok rá és addig kevergetem amíg a cukor nem karamellizálódik rá a dióra. Kihül és máris ehető
Irina! Nagyon sajnálom, hogy ilyen nehéz napjaitok vannak

Nem is tudom mit mondjak, kitartást kívánok Neked!
Viszont! Nem akarok tápos mumus lenni, de amióta mi pótolunk nagyon kiegyensúlyozottak a napjaink. Szoptatok is (mindig azzal kezdem, sőt éjjel csak szopi van), így megvan a közelség, meg az anyatej fontos összetevői, de utána tápizunk, általában 110-150ml-t (fogalmam sincs a cicimből mennyit eszik

) és az robbanásszerűen megindítja a kakit, nagyon szép darabosakat kakil már (a teától egy kicsit nyákos volt, inkább fosi, már nem is adok neki) és utána jókedvű, elégedett, mosolygós, mondókázós

Baba. Nem kell neki se zenélő forgó, se játszószőnyeg, igaz akkor Vele vagyok, de van, hogy az ülcsiben (Timi után...

) elüldögél magában. Szóval remélem nem szóltam el magam (sokszor jártam úgy, hogy leírtam ide vmit és utána pont az ellenkezője lett

) de örülök, hogy így alakult. Nem görcsölök a szopi miatt, egyébként nem lett kevesebb a tejem, és nem utasítja el a cicit, nagyon szeret továbbra is szopizni, pedig a cumisüveghez képest csak csordogál a ciciből a hami. Na csak azért írtam le, hogy hátha másnak is segít ez a megoldás később ha csökken a tejecske, vagy nő a csemete étvágya

Nem dicsekedni akartam egyáltalán!!! Csak az az érzésem, hogy ez a "Szoptatásért kampány", ami most Magyarországon van, nagyon befolyásolja az Anyukákat (ugye én is szegény Noelt éheztettem majdnem 1 hónapig

, mert csak a cicit erőltettem, kizárólag szoptatni akartam

)
Ja! Ha tudok, teszek fel "mondókázós" videót Noelről a gmailre.
Puszi Nektek!