Szijjjasztok!
Yamika, édes vagy!!!!!
Zelecske: jó, hogy újra itt vagy! Szegény Hugid! Jól megijesztett benneteket! Elsírtam magam amikor elolvastam.
Öreganyu, nagyon aranyos vagy, hogy így velünk érzel. Tudom, Te is ezeken mentél keresztül, de olyan szép dolog, hogy még így is "támogatsz" minket, és velünk sírsz vagy nevetsz!
Bbeti, szerintem nyugodtan kérhetsz akár most is időpontot, és akkor odaadja beutalókat a vérvételekre, és elmondja hogy még milyen vizsgálatok kellenek.
Bodzikám: Neked is a méhed mögé bújt a drága??? Nekem is, de nekem már az első konzultáción az uh-nál megmondta. Azt is tudom hogy mitől van, Apánkkal megbeszétük anno az okot. De hiába menekül, úgyis megtalálja Apánk és leszedi abból is. Nagyon ügyes ember Ő!!! Nekem is mondta, hogy nem garantálja, hogy ki tudja szedni, aztán amikor du. kérdeztem tőle, hogy nagyon megszenvedett-e, akkor mondta, hogy nem hiszi, mert nem emlékszik. Úgyhogy aggodalomra semmi ok!!!!!
Én egyébként jobban vagyok ma. Tegnap este elmentünk bulizni egyet, és nagyon jól éreztem magam! Csak a hasam ne fájna annyira!!!

Már bevettem egy cataflamot és egy meristint is és mégsem használ.

Úúúúúútálom!!!!
Katócom, szerintem Bodzi eltévesztette az címet. Az irány jó volt, csak nem volt elegendő lendület, hogy elérjen hozzád. Így csak hozzám jutott. De továbbküldöm nagyon szívesen, nekem nincs rá szükségem!